- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Sziasztok,
Vettem egy UE55RU7022K TV-t. Minden nagyon szép és minden nagyon jó rajta. Ezt az állapotot szeretném fenntartani, ezért a gyermekem miatt kellene kikötnöm, hogy nehogy magára rántsa majd. Vettem egy ilyen DreamBaby-s FlatScreen Saver-t, igazából egy heveder, amit vagy falhoz vagy a bútorhoz kell rögzíteni. Természetesen a mellékelt csavarok egyike sem jó a fenti készülékhez. Kérdésem, hogy milyen csavar megy bele? Hol kapható ilyen?
Valami ilyesmit találtam:
[link]Köszönöm előre is!
-
Yerix
tag
Két tévét hasonlítottam össze:
UE50TU8502 és a QE50Q60TKérlek erősítsétek meg vagy cáfoljátok, hogy a két tévé között a lényegében a a quantum réteg és a dual led a különbség ?
Míg árban szinte pontosan 100.000 Ft.
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/0718138dfb
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Fateroméknak van otthon egy Samsung UE48JS8500 TV-jük. Pár napja nagyon belassult, nem tud felcsatlakozni a hálózatra sem, folyamatosan csak tölt és tölt, majd egy idő után fekete kép és "Nincs jel". A TV adás sem jön be rajta, ha jól tudom hálózaton van összekapcsolva a T-home box-szal. Mi történhetett azzal a TV-vel? Próbáltam most nekik segíteni Viberen keresztül de nem könnyű így körbejárni a dolgot hogy több mint 200 km van köztünk.
Köszi a segítséget előre is!
-
pilipi
aktív tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni.
Néhány éve vásároltam egy Samsung JU6000 szériából, 2-3 éves kora óta felhősödik már szinte az egész képernyőn elterjedt.
Ezt szeretném lecserélni de nem akarok ismét mellényúlni.
Tudnátok ajánlani 180e és 50"-ig valamit ami megbízható?
4k nem fontos, Youtube, netflix, HBO go-ra lenne használva + tv nézés összesen max napi 4-6 óra inkább az esti órákban.
Külső hangeszközöm nincs így a saját hangszóróival lenne használva.
Egyéb eszköz konzol, dvd rákötés nincs, nem szükséges.
Tanácsokat és az ajánlásokat előre is köszönöm -
mihaly13
tag
válasz
rainman72 #141089 üzenetére
Csak a 8500-s meg a Qled-k kettős ledek a 8002 már nem , az én 50TU8502-k gyönyörű képe van és a YuoTuben nagyon jól mozog és a 4K-s műsorokat egész nap nézhetem annyira gyönyörűek sőt még a 8K is nagyon szép a többit nem nézem mert mind fizetős és az interneten is nagyon jól mozog !
-
octopus75
tag
Xiaomi Redmi Note 5-el nem sikerül a tükrözés...
Valakinek valami ötlete?
Tévé látja a telefont és fordítva is, de nem jelenik meg a telefon képernyője a tévén... -
mihaly13
tag
válasz
octopus75 #141076 üzenetére
Nekem is van egy már két hónapja csak 50"-n a képe gyönyörű és a YouTube-n és nagyon jól működik , Kép beállítások amit én használok : természetes , fényerő 40 , kontraszt 45 , élesség 10 , szín 30 árnyalat 0 , képtisztaság autó , kontrasztjavító magas , színtónus meleg 1 . Egy dolog nem tetszik a hangja , ha pl. egy mély hangú férfi mondja a híreket egy olyan basszus visszhangot lehet hallani ami engem nagyon zavar !
-
Hello,
Van itt valaki, aki írt már fel MICOM Eeprom-ot Samsung TV alaplapra? (Konkrétabban Weltrend procit...)
-
francz'70
senior tag
válasz
tothjozsi96 #141061 üzenetére
Nálam is volt ilyen jelenség, igaz nem set-top-box és tv hanem 3D blu ray lejátszó és 3D-s tv között.
Nálam a HDMI kábel okozta
Kicseréltem egy másik gyártó kábelére és megszünt a probléma.Próbálj ki másik HDMI kábelt is, hátha......
-
Csabi1984
addikt
válasz
octopus75 #141066 üzenetére
Jó ez igaz
De azért sok esetben a DTS mellett ott a DD 5.1. Biztos van olyan amin csak DTs van
Mondjuk médialejátszóm van így más a helyzet.
Kifejezetten abból közelítettem meg ezt a DTS lényegét Tv-n, hogy nem lesz olyan mint egy hangrendszeren és nem pedig, hogy egyáltalán megszólal-e -
fauv
őstag
válasz
Csabi1984 #141063 üzenetére
Pont erről beszéltem.
octopus75 Ez így van, ezért írtam a médialejátszó használatát. Nem csak a DTS hang problémát oldja meg, hanem ha igen nagy tartalmú 4k filmet akarsz megnézni, amit a TV saját lejátszója már csak akadozva tudna.
Én ezt használom 5 év garral, minden gondom megszünt. [link] -
Scarletiel
senior tag
válasz
tothjozsi96 #141061 üzenetére
A régi MU7002-esemen volt olyan mint nálad, de csak PS4 Pro mellett mikor a HDMI UHD Color be volt kapcsolva és HDR tartalmat néztem rajta. Eldobta a képet de hang volt, majd 2-3 másodperc múlva visszajött a kép is. Ha nem volt az UHD color beállítva akkor nem volt ilyen gond. De csak és kizárólag PS4 Pro-nál csinálta. Elvileg ez ismert hiba volt és a Samsung meg a Sony egymásra mutogattak az ügyben, kijavítva sose volt. Nem tudom hasonló lehet e a gond nálad is.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Yerix #141060 üzenetére
Köszi!
Most cseréltem egy HDMI kábelt, mondjuk ettől sokat nem várok, de a set-top-box-hoz adtak egy újat, kicseréltem erre.
Az a baj hogy garanciális és semmilyen szinten nem merek hozzányúlni.
Csak ahogy mondtam, hang van viszont kép nincs 1-2 másodpercre.Én úgy gondolom hogyha valami elektronika megsérült volna akkor a hangnak is ki kellene hagyni, de lehet tévedek.
Megpróbálom majd a 2-es HDMI portot is ha megint jelentkezik a hiba.
Én csak arra lettem volna kíváncsi hogy van-e itt olyan fórumtárs aki járt hasonlóan és megtudná-e mondani hogy az (új) set-top-box hibája ez, vagy a TV-é.
-
Yerix
tag
válasz
tothjozsi96 #141048 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy az elektronikában valamilyen alkatrész a túlfeszültség maitt megsérült. Ha kellően felmelegszik akkor jelentkezik a hiba.
Ha van rá lehetőséged, akkor egy nagy méretű ventilátorral hűtsd a tévét hátulról. Ha kellően bátor vagy akkor le is szerelheted a tévé burkolatát, hogy a hűtés jobb hatásfokú légyen.
Nem biztos, hogy ez a hiba, de talán egy próbát megér.
-
Scarletiel
senior tag
Itt inkább azért zavarja az embereket, mert eddig járt a tv-hez azért az árért, ha értelme volt ha nem, most meg elvették, de az ár maradt, vagy emelkedett. Nekem sem tetszik, hiába a gagyi Magyar szinkront használom letöltött filmek esetében, mert olyan szájízt hagy a számba, mintha eddig járt volna szalámi a szendóba most meg azt mondanák, hogy a szendvics csak gyomortöltelék, ha minőségi cuccot akarsz ízlelni, akkor vegyél külön szalámit is, de az üres zsemle ugyanannyi lesz mint régen a szalámis.
-
mpo
veterán
válasz
tothjozsi96 #141056 üzenetére
Nem tudom, honnan vettem, hogy DIGI előfizető vagy?
A Diginél ez biztos, hogy nem így van, mert egy tévécsere (régi-új) nem igényelhet csomagmódosítást. -
octopus75
tag
Értem én csak fel nem foghatom...
Se dvd lemezt se BD lemezt nem akarok belegyűrni...
Van benne gyári médialejátszó ami szinte mindent tud ami nekem kell, kivéve a DTS-t...
Felesleges kiadásnak tartom a médialejátszót, ez magánvélemény.
Bár DTS nélkül is van élet és ezzel megbírkózom valószínűleg...
Az eredeti kérdésem az lett volna, hogy tudjátok e ajánlani ezt a típust , UE55TU8502 vagy van esetleg jobb ár-érték arányban. Media Markt-ban most 176.000 akciósan.. -
tothjozsi96
addikt
Nem véletlenül írtam ide, én a TV hibájáról kérdeztem.
Arra vagyok kíváncsi hogy van aki járt-e már így hogy eldobta 1-2 másodpercre a képet a TV viszont a hang ment tovább, erre lennék kíváncsi. Illetve arra hogy garanciában ezzel kezdtek-e valamit vagy csak visszadobták-e a TV-t olyan indokkal hogy nincs semmi baja, mivel több óra után jön elő a probléma.Ahogy írtam, nem lehetséges régi csomaghoz kérni CA modult.
Új előfizetéshez lehet kérni CA modult, mivel ezer éve lejárt a hűségem így nem tudok változtatni semmin.Ha nekem nem hiszed, kérdezd meg a 1443-at!
-
mpo
veterán
válasz
octopus75 #141054 üzenetére
Furcsa, hogy egy 200.000-es tévéhez külön médialejátszó kell...
Te is, az egyiket tévének, a másikat médialejátszónak hívod.
Az egyik egy megjelenítő, mint egy monitor, a másik meg lejátszó, mint a DVD vagy BD player.
A drágább tévéhez is ez kellett nekem, meg AVR, meg hangrendszer. -
mpo
veterán
válasz
tothjozsi96 #141052 üzenetére
Beszéljük meg a másik topikban.
-
mpo
veterán
válasz
tothjozsi96 #141050 üzenetére
Szerintem tévedsz a CA modult illetően.
Csak set-top-box csere CA modulra és a csomag marad.
Van egyéb (Filmnow, HBO) amihez kell? Ha nincs, akkor az se kell.
Itt érdeklődj:
[link] -
tothjozsi96
addikt
Ezzel én is tisztában vagyok, viszont régebbi csomagom van, amihez nem tudok utólag kérni CA modult, csak akkor ha előfizetek egy új csomagra, ami számomra nem jó.
A TV eddig jó volt, viszont naponta 1-2 alkalommal elsötétedik a kép úgy hogy a hang az megy tovább.
Euronics-ban vettük, 4 éve és 5 év garanciával.
Csak ugye azt volna jó tudni hogy ez a TV hibája, vagy megint set-top-box...
Ezért írtam ide hátha valaki látott már Samsung TV-nél ilyent hogy eldobja a képet 1-2 másodpercre.
-
mpo
veterán
válasz
tothjozsi96 #141048 üzenetére
A gyártó szerint tudja a DVB-C-t, ezért nem szükséges a set-top-box.
[link] -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Kicsit több mint egy hete elég nagy viharok voltak felénk.
Digitális kábel tv csomagunk van, koax kábel, set-top-box.A vihar idején áramtalanítva volt minden, viszont a koax kábelen keresztül bejött egy kis túlfeszültség és a set-top-box olyan hibát produkált hogy eldobálta a HDMI-t.
Bekapcsoltuk délután 4-kor a TV-t és a set-top-box este 8-kor már teljesen meghalt, ezt cserélte is a szolgáltató.
Az érdekesség az hogy azt produkálta a set-top-box hogy elfeketedett a kép és ahogy írtam is, este már nem tudtuk használni a set-top-boxot mert eldobta a HDMI portját a stb.
Set-top-box csere után minden jó, tehát teljesen hibátlanul működik viszont most pár napja elkezdte azt csinálni a TV hogy naponta 1-2x elfeketedik a kép 1-2 másodpercre és visszajön, hang ugyan úgy van, viszont a kép elfeketedik.
A TV egy Samsung UE40J5200, valaki találkozott már ilyesmivel? Tehát a hibajelenség, több óra után egyszer csak elfeketedik a kijelző, aztán vissza is jön a kép, ezt mondjuk úgy 1-2 alkalommal játssza el egy nap.
Mi okozhatja ezt a problémát?
A TV-be nem volt bedugva koax amikor történt ez a kis baleset, HDMI-vel van összekötve a set-top-box-al.
-
fauv
őstag
Srácok, sokszor felmerül ez a DTS hang. Gondolom senki nem a TV-n keresztül akarja azt hallgatni. A gyártó azért nem foglalkozik vele, mert aki minőségi hangot is akar, annak van arra egy jó hangrendszere, és ha már van, akkor egy pár ezer forintos médialejátszója. Ennyi.
A TV csak mint megjelenítő szerepel.
Ha meg az a gond, hogy letöltött filmen emiatt nincs hang, szintén médialejátszó, ott átállítottam 2.0-ra a hangot és már is van hang. -
octopus75
tag
Sziasztok ezt a tévét néztem ki magamnak: , UE55TU8502 Inkább filmeznék rajta. Netflix, HBO Go, és persze különböző MKV flie-ok... Ezeknek a beépített médialejátszója lejátszik mindenféle formátumot? Illetve DTS hang nem gond? Bocsi a tudatlanságomért... 😉
-
doddencs
senior tag
Sziasztok! Használ valaki Mx3 taviranyitot Samsung tévével? Kezem közé került egy ilyen, Q60 tévével használnám. Böngészőben a legeger, minden működik. Viszont csatornavaltas, hangeroazabalyozas egyszerűen nem akar működni sima tv módban. Van otletetek?
-
Celtis
veterán
válasz
Kristof1118 #141040 üzenetére
Elsőre ellenőrizném a megfelelő feszültségek meglétét a tápegység kimenetén, de én arra tippelek, hogy valójában nem tud elindulni a tápegység mert valamelyik egyéb modul zárlatos és beterheli. Ha van szerviz dokumentációd és megfelelő műszered, akkor tudod mit kell csinálni. Ezek hiányában szerintem fordulj szakemberhez.
-
Celtis
veterán
válasz
smiti #141039 üzenetére
A jótállási jegyen el tudod olvasni mi a teendő. De a lényeg az, hogy jelentsd be a hibát a kijelölt szervizben vagy a Samsung ügyfélszolgálatán. Házhoz fognak jönni és vagy helyben cserélik a kijelzőt vagy beszállítják a TV-t a szervizbe. Utóbbi esetben kapsz cserekészüléket a javítás idejére.
-
Kristof1118
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Samsung ue32d4003bwhhx led tv az alany. A tv egyszer csak elromlott nem reagált semmire a standby led sem világított. A képen látható sérülés volt a tápegység panelen, azt kicseréltem egy jóra. Most a standby led világít ha be akarom kapcsolni párszor felvillan majd elalszik, mint amikor normál módon elindul, de se kép se hang. Merre keressem a hibát tovább? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Akadt egy kis probléma a fiam tévéjével. Egyik pillanatról a másikra ilyen függőleges villogó pixelcsík jelent meg rajta függőlegesen.
A készülék ~ 1 éves, elvileg még garanciális. Ez egy 40"-os Samsung TV 7***-es szériás. Ezt gariban lehet csináltatni? Illetve nekünk kell bevinni az üzletbe ( Media Markt ) vagy a szervízzel kell egyből felvenni a kapcsolatot? -
RoliHero
tag
Sziasztok!
Van egy samsung ue65tu8002kxxh tv-m.
Korábbi hozzászolásban olvastam a whatismyscreenresolution.com-rol.
TV böngészőjébe beirva megadja, hogy milyen felbontáson megy a tv. Nekem fhd.
Ez csak itt a böngészőre vonatkozik vagy a youtub-on nézett videóra is? Hiába teszek youtubon egy videót 4k ra az akkor is fhd lesz?
-
mpo
veterán
válasz
Scarletiel #141035 üzenetére
A Windows 10 számológépének bal fölső sarkában van 3 vonal.
Ott ki tudod választani az adat funkciót és máris tudsz átváltani Gigabyte-ot megabitre.Az 1000-es nethez vegyél Gigabites routert.
[link] -
kdavid86
tag
válasz
Scarletiel #141031 üzenetére
7MB/sec letoltessel egy 50GB-os jatek 2 ora alatt van lent.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Celtis #141030 üzenetére
Persze nagyon off meg nagyon sarkos, de a lényeg a lényeg, ha csak 300 jut az összes emberre és abból kettő tölt már nem marad a 3. 4. embernek semmi használható, vagy vegyük azt hogy nagyon igazságos a rendszer és a 300-at osztja 4 egyenlő részre ha mindenki tölt. Az akkor 75 mindenkinek és akkor nagyjából 6-7 mega/másodperc az ami jön. Na azzal egy 40-50 gigás játékot nagyon sokáig szed. Ha a gigás lenne akkor jutna mindenkinek igazságos esetben (ami nyilván nem valósul majd meg) 250 ami 20-25 mega/másodperc (De ezekben az átváltásokban nagyon béna vagyok.) Az viszont teljesen élhető lenne.
-
Celtis
veterán
válasz
Scarletiel #141028 üzenetére
Kissé nagyvonalúan bánsz a számokkal, de még a nagyságrendekkel is. Jó ha tudod, hogy aggregáció a gigabites elérésen is van. Nem arra van méretezve a hálózat, hogy mindenki állandóan teljes sávszélességgel tölt.
De ez már tényleg nagyon off. -
Scarletiel
senior tag
válasz
Celtis #141026 üzenetére
Játékok letöltésére. Nekem nincs idegrendszerem 19 órát várni egy 50 gigás játék esetében. Plusz a 100-300-as net 4 család használná ugyanis egy net lesz bekötve és 4-fele fog osztódni, mindenki a saját routere által. Félek kicsit ha bármelyik fél is filmet letöltős vagy gamer rajtam kívül akkor én majd ilyen 5 megával fogok szarakodni.
-
mihaly13
tag
válasz
Scarletiel #141024 üzenetére
A csatornákat úgy alkotod ahogy csak akarod van az interneten egy progi ChanSort ingyen leszedheted és a számítógépen olyan sorrendbe teheted ahogy csak akarod . Egy USB styck-re lemásolod a tévé csatornákat és a progit kibontod az USB styck-re és ott megoldod a sorrendet és ha kész megkel menteni majd vissza a tévére és kész , én évek óta így csinálom . Még egy tanács az autómatikus hangolásnál van UPC , Digi vagy valami más , vállazd a valami mást és a csatornák ABC sorrendben lesznek és könnyebb lesz dolgozni velük !
-
Celtis
veterán
válasz
Mihez édeskevés egy 100-300-as net amúgy?
-
mpo
veterán
válasz
Van két DIGI topik, ami téged érdekelhet.
https://mobilarena.hu/tema/digi_kabel_tv-digitalis_adas/friss.html
https://mobilarena.hu/tema/digi_lan_pppoe/friss.htmlA digi.hu oldalon a lakcímedre keress (kínálja föl a házszámot is, utána kattints), akkor kiderül, hogy FTTB vagy FTTH van ott. Előbb-utóbb az FTTH lesz mindenütt.
A csomagokat is látni fogod. -
Scarletiel
senior tag
Köszönöm, akkor ezzel a csatorna számozást hagyom is a csudába.
Igen Digi lenne a szolgáltató. Viszont ha már Digi, nekik csak 1000-es net csomagjuk van ami ftth-ban lesz bekötve? Vagy mi náluk az alapcsomag? Mert az 1000-esnek örülnék, de ha kiderül, hogy a családi ház amiben bérlek egy lakásrészt csak 100-300-as netet kap, az édeskevés lesz
-
mpo
veterán
válasz
Scarletiel #141022 üzenetére
A DIGI-nél elég az antennakábel, ha a tévé tudja a DVB-C-t ( a tiéd tudja).
Sok csatorna van SD-ben és HD-ben is, a HD-t kell választanod.
A hangolást nézd meg a kézikönyvben (én mindig letöltöm mindenhez).
Első körben tedd őket kedvencekbe és ABC-be. Ami nem lesz benne az nincs is (nálam a közszolgálati, RTL és TV2 csoport nincs benne, így nincs is).
Az egyéni számozáshoz külön program kell, de szerintem idejétmúlt dolog.
Egyik barátom négy tévén állítgatja be az egyéni számozást és ha változik a kínálat, kezdheti elölről. -
Scarletiel
senior tag
Sziasztok,
Hamarosan lesz végre a lakásban net meg tv is, viszont szeretnék kérdezni valamit. A tv nem a szokásos Box-os megoldáson keresztül van megoldva, hanem a falból lesz vezetve egy antenna kábel a tv-be. A kérdéseim azok lennének, hogy egyrészt így is "HD" minőséget fogok kapni, ha a csomagban az van? Értem ezalatt a szokásos 720/1080i felbontást bizonyos csatornákon.
Illetve a másik pedig az lenne, hogy mivel nem box lesz, ezért gondolom a csatornákat nekem kell programozni. Namost én utoljára ilyet 20 évvel ezelőtt csináltam a kocka katódos tv-vel. Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan kell Q82R esetében úgy, hogy én válasszam ki melyik adó hanyas csatornán legyen és a tv meg is őrizze ezt a beállítást? -
d.fero
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE43MU6102 tv-m amiből eltünt a böngésző.megnyomom a házikót és ahogy balra megyek a beállítások után nincs semmi. Valami ötlet hogy tudom visszahozni? Megoldódott!
-
amadeus11
senior tag
Tegnap turkáltam a Q60r szerviz menüjében (tudom nem szabad
). A HDR+ módot be lehet kapcsolni, már akinek tetszik. Local dimming kapcsolót viszont nem találtam.
-
djsixty
csendes tag
válasz
Yerix #141011 üzenetére
Köszönöm szépen a jótanácsokat.
Ahogy az a MinDigTV honlapján is olvasható, az ingyenesen elérhető adók esetében technológiai átállás nem lesz.
Egyébként első dolgunk volt újrahangolni a csatornákat, életemben nem indítottam még annyiszor csatornakeresést, mint az elmúlt fél évben ezen a Samsung TV-n......a probléma ezzel együtt áll fenn, tehát rendszeres csatornakeresés mellett van ez az állapot, hogy áprilisig megjelentek a TV-n a MinDigTV Extra csatornák is a HEVC tesztadással együtt, aztán egyszercsak eltűntek. A TV egyébként tud automatikus csatorna hangolást is. Természetesen az új beltérivel minden adó működik.
...csak hát nem igazán vagyunk "doboz" pártiak, sem én, sem anyukám, nyilvánvalóan nem akar 2 db távirányítót nyomkodni, ha a TV elvileg képes kezelni az új technológiát.
Még arra is gondoltam, hogy talán valamit megváltoztatott vagy a MinDigTV a kódolás kapcsán, amit a TV már nem tud kezelni... ....vagy egy szoftver frissítés okozhatja... ...nem tudom... ...talán rákérdezek Samsung szervizre is. -
insight
aktív tag
Sajnos a frissebb appok okozzák ezt, illetve a tény, hogy a régi tévék nem kapnak szoftverfrissítést. Nekem is van egy 7 éves Philipsem, ami a mai átlagtévéket is megszégyeníti képminőségben, de a Netflix és Youtube appok már vagy el sem indulnak, vagy lefagyasztják percekre, aztán kilépnek.
ha ragaszkodsz a tévéhez, ahogy én is, okosítsd Apple TV-vel vagy Chromecasttal, a tévé legyen csak kijelző.
-
Spec
őstag
Sziasztok! Adott egy Samsung UE50HU6900 TV. Nem mai darab, de eddig szolgált szépen (kopp-kopp). Semmi problémám vele igazából most sem, csak egy idegesítő jelenség jött elő pár hete.
A YouTube alkalmazásban, ha nyomok a kilépéshez egy exit-et, akkor 2-3 percig is gondolkodik a TV, mire ki tud lépni. Olyan mintha kifagyna, de végülis nem teljesen fagy merevre, mert 2-3 perc után feléled szegény, de azért így elég gázos. Tök fekete lesz a kijelző, de látszik hogy megy a háttérvilágítás, semmire nem reagál, még kikapcsolni se lehet. Aztán 2-3 perc múlva bejön a Samsung Smart TV logo, majd visszalép TV módba. Olyan mintha resettelné magát, vagy nem is tudom...
Másnál is csinál hasonlót a YouTube? A YouTube szolgáltatásban lett valami változás ami ezt okozza? Mert gondolom a TV szoftvere nem okozhatja ezt, az szerintem már évek ót nem frissült, de nincs is rá újabb frissítés. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy innentől fogadjam el, hogy ez ilyen, és éljek együtt vele? Előre is köszi! -
rainman72
nagyúr
Samsung 65tu8502 eddigi legolcsóbb áron van,235e!
Ha vki ebben gondolkodik! -
Csabi1984
addikt
-
djsixty
csendes tag
Sziasztok!
Olyan fórumozók segítségét szeretném kérni, akiknek Samsung "lapostévéjük" van és esetleg van tapasztalatuk MinDigTV-vel.
Édesanyámnak van egy Samsung K5500 készüléke, amin a MinDigTV digitális átállás kezdete óta (kb. 2019 október) tökéletesen működött a szolgáltató un. H.265/HEVC tesztadása. Ez kb. 2020. áprilisig volt így, onnantól pedig eltűnt az összes adó, amit az új technológiával adnak.
Eddig a TV tudta, most meg hirtelen nem tudja, nem értem a dolgot. A leírása szerint is tudja, már csak azt bánom hogy anno nem fotóztam le...
A gondunk ezzel csak annyi, hogy nem akarjuk a kis fekete sokszor fagyós ócska dobozt, de mégis kénytelenek vagyunk használni.
-
Stood83
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tv és PS4 Pro kérdéssel kapcsolatban.
Van egy Samsung UE43MU6102KXXH tv-m és leginkább játékra használom és eddig elégedett voltam.
Mindeddig kettő játéknál (Red Dead 2, Last of us 2) vettem észre ami borzasztóan zavar, hogy zavaros a kép. Mint ha 1000 kis fehér hangya nyüzsögne ha közelről nézem. HDR módban játszom, de ha kikapcsolom a HDR-t akkor is ilyen. Amint a tv-n bekapcsolom a "noize reduction-t" sokkal jobb lesz, de ugye ezt nem tanácsolják az input-lag miatt.
A kérdésem: miért van egyes játékoknál ilyen baj, amikor pl. a Spider Man és az összes játék hibátlan, tűéles HDR-ben.
HDMI kábelt cseréltem, nem segített.
A tv-m mivel belépő szintű ezért erre képes csak? De akkor miért csak 1-2 játéknál?Ha cserélek egy magasabb szintűre akkor ez megoldódik?
SAMSUNG UE43TU8502-es jobb lenne?
Köszönöm!
-
esicyhun
tag
válasz
amadeus11 #140999 üzenetére
Szia! Hasonló tévét szeretnék venni. Ha tudnál segíteni nagyon megköszönném.
Hány antenna bemenet van a tévén? Külön földi és külön műholdas?
Mennyire bonyolult ez a menüben turkálás a kábel és műholdas adók közötti váltáshoz?
Illetve azt meg tudnád-e nézni, hogy ha németre állítod a régiót, látod a storeban a Zattoo appot?Nagyon köszi, ha van rá időd.
Sanyi
-
Hunork
veterán
Üdv!
Samsung UE50TU8502U TV-ről van vélemény? Egy 40" NU7122-t váltana, Netflix-re és játékra(PS4 Pro, később PS5), minimális kábel TV-re lenne használva.
Mennyivel jobb/rosszabb mondjuk egy hasonló árú Philips PUS7304-nél? Ez az "okos" távirányító mennyivel másabb kezelés tekintetében?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Peace
nagyúr
válasz
undercover #141002 üzenetére
Csak nem RTX 3080 Ti vásárláson töröd a fejed?
-
Pug
veterán
válasz
undercover #141002 üzenetére
Rtings:
While this TV is supposed to support 4k up to 120Hz, we weren't able to display a signal higher than 4k @60Hz, even with the same computer and settings that we used to test the Q90R, which worked perfectly. We expect that it requires an HDMI 2.1 source, and since none are available at this time, we'll retest it when we can and provide an update.
-
undercover
őstag
Üdv! Valakinek nincs véletlenül Q70T? Az érdekelne, hogy tudja akkor a 4k 120hz-t vagy nem tudja?
-
törölt tag
Hello,
Lehet hülye kérdés, de attól, hogy a firmware nem frissül az applikációk még igen, ugye? Ezt tudom kézzel állítani valahol? Nem találtam az alkalmazások között, viszont pl. Youtube is többször frissült már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Megújult a PROHARDVER!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Politikai mémek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tippmix
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest