- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asógor
csendes tag
válasz
Szilágyi84 #143391 üzenetére
Az én q90tém hol kikapcsolja, hol nem, de inkább nem.
-
mfranky
őstag
válasz
gyeniko #143395 üzenetére
Szia,
régebbi modelleknél is így van? Nekem egy UE49KS7000 van, egy oldalon olyat találtam, hogy 100/120hz...ezt a 120-at hogy lehet előhozni?
Esetleges PS5 miatt kérdezném... -
Szilágyi84
senior tag
Na most ez ami a képen van nekem az előző 3 éves tvn volt használva kb 2 évig gond nélkül ment róla minden aztán egy 1 éve csak a képek videók nem viszont a laptopon és egy régebbi FullHD tvn is minden csak azon nem amit most cseréltem le egy új idei akciós modellre és szerencsére ezen is működik rajta van minden és le is játssza nem úgy mint az előzön. Tudom hogy kikapcsolja ha tvt kikapcsolom ad nekem is hangot utána de ezt szeretném elkerülni hogy úgy járják ahogy írtam az előző tv-vel. Vagyis inkább bedugva maradjon vagy kihúzzam hamár nem nézünk róla ? Külön nincs rajta ki/bekapcsoló.
-
mrThomi
addikt
válasz
Viszont a sok ki-be kapcsolás nem tesz neki jót. Nekem így húzott tropára egy asus külső vinyót
Peace: köszi most frissítek
Ebből az új Ps5 is tud akkor majd profitálni ? -
kzkz
őstag
válasz
Amikor kikapcsolod a TV-t, utána 10mp-en belül elaltatja a vinyót nálam a 65Q82R-nél. Hallom, hogy kattan.
-
JHONNY 79
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni. Akinek 55Q70T tévéje van megmérné nekem, hogy a talp a képernyő síkjától előre mennyire lóg ki? Illetve saját véleményre is kíváncsi lennék a készülékről.
-
válasz
tomiika #143388 üzenetére
Nope, 60hz-es panel van benne.
The MU7000 has a 60Hz panel which can interpolate lower frame rate content. To interpolate 30 fps content, set 'Auto Motion Plus' to 'Custom' and increase the 'Judder Reduction' slider. Note that any motion interpolation will introduce artifacts, so use a small value unless you really like the soap opera effect.
-
tomiika
tag
Sziasztok, samsung ue55mu7052-es tv-m van. Amit talaltam eddig a topikban rola, az alapjan talan tud 120hz kepfrissitest? Ha ez igaz, akkor hol lehet bekapcsolni?
-
mihaly13
tag
válasz
tillatrilla #143384 üzenetére
De van csak " normál " módban elérhető !
-
Peace
nagyúr
válasz
mrThomi #143385 üzenetére
A VRR egy HDMI 2.1-es technológia, de már a 2.0-s Q70R-be is belepakolták, XBOX-al tesztelték is már rtings-en is. Viszont most állítólag a november eleji tv frissítéssel elérhetővé vált PC-n is, hogy tökéletesen működjön. Elviekben nem csak AMD kártyákkal, hanem megfelelő NVIDIA kártyákkal a g-sync-et bekapcsolva is. Állítólag NV control panelen is be kell kapcsolni és a TV-n is ultimate-re kell állítani a freesync-et. Azt csinálja, hogy a tv és a futtatott játék frekvenciáját összehozza ugyanarra és így tükörsima tearing (vízszintes szétcsúszás) mentes futást biztosít. Én még nem próbáltam, hogy valóban működik-e Geforce kártyával is. És arról is tett említést az ember, hogy a szörnyű corona és blooming effect is eltűnt az utolsó frissítés óta freesync módban.
szerk.: de majd kijavítanak, ha valamit rosszul írtam vagy benéztem.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
ruzsidoboz #143378 üzenetére
Szia!!Milyen a képe? A hangszín állítása megoldódott,vagy tényleg nincs ilyen lehetőség?
-
ruzsidoboz
csendes tag
Sziasztok. Tegnap jött meg 8502-esem, és ahogy ismerkedtem vele észre vettem, hogy a hangbeállításnál a hangszínszabályozó nem érhető el. Hogyhogy nem lehet ezt állítani?
-
Callme
tag
-
kzkz
őstag
válasz
zozy84 #143373 üzenetére
2.4.3. a termék megvásárlását követő 185 napon belül – kizárólag a Garancia Plusz Silver biztosítási csomagra továbbá Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre vonatkozóan a termék áruházi megvásárlását követő 21 napon belül Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítási csomagokra is – bármely Áruházban - a vásárlási számla és a jótállási jegy egyidejű bemutatása mellett - a Media Markt alkalmazottjánál személyesen tett ajánlattal.
2.4.4. Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre a termék áruházi megvásárlását követően akkor köthető Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítás, ha a Szerződő a megvásárolt terméket valamely Media Markt Áruházba beviszi és az Áruház meggyőződik az eszköz sérülésmentes állapotáról és azt dokumentálja. -
zozy84
senior tag
Egyre többet olvasok itt arról hogy a 65Q82R tv-kel ez a baj meg az a baj. Pár hete vettem ilyen tv-t és nálam hibátlan. Nem vettem hozzá +3 év garanciát de ezek szerint kellene(?)
-
peu407
senior tag
válasz
ebola85 #143339 üzenetére
Falra van rögzítve vagy a talpán áll? Beszéltem samsung szervizessel, hosszú évek óta a szakmában van, nem ajánlja a 65-ös panelt, ugyanis vetemedhet. Elmondása szerint akár 1 cm-t is..Sok esetben ez a hiba forrása. 65-ös panelt szinte lehetetlen sérülés nélkül javítani, szinte mindig cserélni kell.
-
-
Sza_Sa
senior tag
Ingatlan vétel után 6 Aeg terméket és 1 Samsungot (q90r) vettem, mindet az Mm-ból, mivel már öreg vagyok ahhoz, hogy párezer ft-ért az ország másik végéből rendeljek nagyértékű műszaki cikkeket. Aztán ha valami nincs rendben - minőség, hiba, sérülés, stb. - beleőszülök egy kisebb cég ügyintézésébe, pláne, ha tőlem mondjuk 200km-re vannak.
A lényeg, az Mm az összes terméke csak online számlát adott, a gyári warranty card-ok kitöltetlenül pihentek a dobozokban. Pedig a legolcsóbb termék is 200e ft felett volt... -
blakey
titán
MM, Euronics, Edigital, stb amelyik hivatalosan a gyártó mo-i képvisetén keresztül szerzi be a készletet ott elég a számla. az elmúlt 1 évben minden eszközünket lecseréltük, szó szerint értsd, és talán 2 bolt kivételével mindenhol a számla volt a garancia, kijött az Electroluxos emberke aki bekötötte a tűzhelyet és az is mondta, hogy elég a számla, minden adat szerepel rajta és regisztrálni is azzal kellett. Tehát legyen neked "szürke papírod" de nem létszükséglet. Ugyanúgy szervizelni fogják a TV-det a második évben is. A Samsung kamerámat is szervizelték garanciapapír nélkül de számla ellenében, LG-nél, Philipsnél azt mondták, hogy elég a számla, ők látják, hogy honnan származik a készülék.
-
mpo
veterán
válasz
blakey #143360 üzenetére
A tévés szakszerviz a 2. évben csak a szürke alapján végzi garanciában, de az első évben elég amit írsz. Most beszéltem velük, ezer éve ezt csinálják.
A tévéimhez is megvan a "szürke", a hűtőnél kellett erősködni.Ezt a "hivatalos"-t hogy kell érteni?
Minden hivatalos helyen vásárolt készülék esetében a boltba kiállított számla elég a gyári garanciához.Egy csomó helyen kintről behozott tévé van, amire a Samsung nem ad garanciát, hiába állítja ki a bolt a számlát.
Ezért lopták a gyárból a szürke garanciajegyet. -
blakey
titán
Nem érted, nem bolti garanciáról írok hanem gyári garanciáról. A gyártónak elég a boltból származó számla és az alapján tudja, hogy milyen garancia érvényes a cuccra. Rosszul kérdezel illetve rossz az értelmezés. Nyilván létezik bolti garancia is, de egyre kevesebb. Minden hivatalos helyen vásárolt készülék esetében a boltba kiállított számla elég a gyári garanciához. Nem kelll semmilyen gyári garanciapapír a gyári garancia érvényesítéséhez. De csináld ahogy gondolod. Pontosan az online kereskedelm jelentős növekedése eredményezte ezt.
-
mpo
veterán
válasz
blakey #143357 üzenetére
A múltkor a háztartási gépek szakszervizét hívtam, mert hűtőről volt szó.
Hogy ne beszéljek hülyeséget, most fölhívtam a Samsung tv szakszervizt, ami itt a városban van és javítottak már nálam.
A bolti "jótállási jegy alapján" is ők javítanak garanciában egy évig, ez bolti garanciának minősül, de a második évhez kell a szürke Samsung Warranty Card.
Ez kell a 2 év Samsung garanciához.Januártól változik az időtartam, de én ragaszkodom a gyártóihoz.
-
blakey
titán
Akkor is írtam, hogy már egy éve a boltba kiállított garancia vagy csak a számla is elég a teljes értékű garanciáztatáshoz, mindegy, hogy mit mond az épp szervizben lévő emberke. Többen és különböző márkáknál is ezt tapasztaltuk. az ok egyszerű, elektronikus a készlet nyilvántartása így könnyen beazonosítható.
-
marinea2
addikt
Szerintetek varhato hogy UE65TU85xx -es modellek [link] ez ala mennek arban itt a nagy blackfrideyes napokban? Vagy ez mot nagyon igy is nagyon bestbuy?
-
Batib
őstag
Sziasztok!
A uj Samsung tévéknél a DTS hiánya mennyire problémás a Netflixnél? Nekem nincs Netflixem, a lányomék szeretnének tévét cserélni és ők szinte csak azt nézik. Vagy angolul, vagy angol és magyar felirattal. -
cili.ke
csendes tag
Sziasztok!
Új Samsung TV (UE32T5302) vásárlása előtt állok. Találok valahol érvényes táblázatot, hogy a Vodafone CI+ kártyával melyik tv kompatibilis? Köszi. -
Deck
titán
válasz
tillatrilla #143344 üzenetére
Sony XH90 (MM 250k volt akcióban de nézd meg néha hátha lesz újra)
-
Borisz76
nagyúr
válasz
tillatrilla #143344 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni mert 6 éve ugyanazt a Samsung TV-t használom.
Mostanában nem néztem a készülékeket és az árakat sem.
Ha bedöglik a jelenlegi 55"-s készülék, akkor 65" lesz a következő. -
Celtis
veterán
válasz
ebola85 #143339 üzenetére
A samsung.hu oldalon jelenteném be képet csatolva. Szerencsés esetben 1-2 héten belül megjelenik a szervizes és a helyszínen cseréli a panelt.
Ha beszállítanák a TV-t, akkor kérés nélkül is hoznak cserekészüléket, de valószínűleg kisebbet.A lényeg, hogy nem kell sehova szállítanod a TV-t, nem kerül egy filléredbe sem a javítás, végig lesz TV-d és az sem gond, ha már nincs meg a készülék doboza.
Update.
Ez a panel több sebből is vérzik. Mintha még tintinges is lenne, mint egy OLED. -
ebola85
csendes tag
Sziasztok! Adott egy májusban a MM-ban vásárolt 65Q82R tv, aminek az alján egy tenyérnyi nagyságú barnás-sárgás folt jelent meg. A folt minden színnél, minden forrásnál jelen van, az összes kép üzemmódot próbáltam már. Az öndiagnosztikán belül a képteszt semmit nem segített. Mi lehet ez és mitől jelent meg? Mi ilyenkor a teendő, MM-nak vagy közetlenül a samsungnak jelentsem be? Mire számítsak egyáltalán, javítható, elviszik a tv-t és 1-2 hónapig szervízben lesz? Elég nagy csalódás egy 400+ tv-től.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok Q80T hez új 1403-as Firmware. De pass ,hogy mit változtattak.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
tillatrilla #143336 üzenetére
Annyit amit visszaigazoltak.
Nyomtasd ki a kapott visszaigazolást, e-mailt.
Ha 185 Eft szerepel rajta, akkor annyit kell fizetned is. -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Euronics áruházi átvételre rendeltem egy 8502-t 55" méretben az elmúlt hétvégén. Csütörtököt jeleztek vissza átvételre,és 185 ezer volt akkor az ára. Most nézem az árakat,már 238 ezer ugyanez a készülék. Mi van ilyenkor az én rendelésemmel? Mennyit kérhetnek érte tőlem?
-
Fishor
senior tag
válasz
bordi10 #142263 üzenetére
Végül megtaláltad valahol a csatornalista átvitelt? Vagy sikerült visszaállni a régi állapotra, esetleg gyári beállítások visszaállítására nem jött vissza?
q60 as idei tévénél is fennáll ez a veszély? Nekem is felajánlotta a frissítést, de nem engedtem, nem akarom elveszíteni a csatornalista átvitel funkciót. Vagy honnan lehet megtudni, hogy a frissítés el fogja-e tüntetni?Üdv: Fishor
-
Gézengúz
addikt
NU7402
Az automata frissítés nem tud végbemenni mert nincs elég hely, a vicc az, hogy semmit nem raktam fel, sőt szeretnék eltávolítani mindent (upc,netflix, prime stb.)
Megoldható valahogy?
-
rainman72
nagyúr
válasz
marinea2 #143324 üzenetére
Otthoni körülmények között jobb lesz mint egy full hds tv hidd el,az amit láttál nem annyira mérvadó!Ennek a tipusnak itt van az ára 180-190 között,neked kell eldönteni megéri-e!
65s VA alternativa se nagyon van,csak Hisense vagy TCL!
A Sony,LG,Philips IPS ebben a méretben! -
kzkz
őstag
válasz
Scarletiel #143322 üzenetére
Tegyél a TV mögé valami kis lámbát, zseblámpát, ami halványan világít. Szerintem akkor még látszani fog.
-
Scarletiel
senior tag
A válasz a Samsung részéről, hogy a technikus megnézte a képeket és szeretne kérni úgy is képet, hogy a teljes tv látszódik a beépített képteszt futtatása közben. Direkt leírtam, hogy csak és kizárólag sötétben full sötét képen látszódik amivel bajom van, erre kér egy olyan képet ami full színes világos és nem jön elő rajta ez a jelenség. Hozzátették, hogy amennyiben itt nem jelentkezik akkor az külső eszköz hibája.
Mindegy mert rámutattatok, hogy ez sajnos a technológia korlátja nem pedig panel hiba, de azért kössz a semmit érő supportot Samsung. (Megírhatták volna kerek perec amit ti is írtatok, ahelyett hogy ezzel ráznak le).
Téma lezárva marad ez nálam ameddig bírja vagy 5 évig aztán váltom Oledre. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy sok embernek a tv ben nem fehérek a fogai hanem feltűnően sárga de még sárgás zöld is volt mar, úgy hogy pl a mellette lévő embernek meg normális. Ez normális és tényleg ilyen a foguk, vagy valamilyen képi hiba, beállítás probléma? Q60qt 43" os tv ről van szó (mostani modell).
Üdv: Fishor
-
zozy84
senior tag
A YouTube-nál is ha 4K videót szeretnék nézni akkor automatikusan 1440-ben indul el nem pedig 2160p/4K. Mindig külön át kell állítanom. Nem tudom ez miért van. Vagy ez mindenkinél így van?
-
blakey
titán
válasz
zozy84 #143305 üzenetére
A kábel jó a 4K HDR, Dolby Vision 60 fps-hez (ilyen kábeleim vannak, hibátlanul működnek). Ha jó látom akkor a TV-n be kéne kapcsolni a HDMI enhanced módot, vagy valami hasonló a neve. EDID infók alapján szeretne működni az eszköz, tehát a TV-t bekapcsolod majd utána a boxot.
-
-
kzkz
őstag
Az equip még oldóbb, 3m-est vettem 4500Ft környékén.
[link]
zozy84: vidd vissza a kábelt, ha netes vásárlás, akkor 14 napig megteheted.
És igen, közvetlen a TV-be dugd, ne az erősítőbe menjen az XBOX. A TV-ből vezesd vissza a HDMI-vel az erősítőbe, erre dedikált HDMI port van a Tv-m: HDMI ARC a jelölése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest