Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tribooster02

újonc

Nekem nem akarták eladni, mivel akkor már rendeltem egy újracsomagolt sony xg9505-t az extrem doligitalban, csak mielőtt megjön gondoltam megnézem élőben a médiában , h mennyire van rajta blooming (virágosodás). Na pehhemre nem volt nekik se xf9 es se xg 95 ös egy db sem! És csak beszélgettem az eladóval , akinek mondtam h a tu8002 ban mülyen gáz az enyhe szürkeárnyalatos keret, aki ekkor mondta h a t-széria mindenben rosszabb lett. Ekkor mutatta a telóján a q80t-t oldalról! Mielőtt a sony-t megrendeltem előtte is voltam bennt akkor volt egy külön samsungos eladó és néztem h a q70t nek a mozisáv mennyivel jobb fekete mint a mellette lévő q67t nek. Na ő mondta ekkor h viszont a q60r (2019es modell) fejetéje jobb mint az idei q70t nek. És mondtam neki h nekem egy sony 65-xf8505 öm volt, ami led beszivárgásos és felhős lett 1 év után, a szervíz lekért egy cserét , kihozták sértetlen és bontatlan dobozban, kivették az új tv-t és törött volt a kijelzője! Na ezután cserejegyer kaptam, és euronicsban visszakaptam az árát, aztán most nemtom milyen új tv legyen, de 65" kell, főleg 4k filmekre, felhősödés és led bevilágítás problémák nélkül, szal mindenképp full arrey ledes. Persze a 350 es pénzhatárt nem nagyob akaron túllépni. Ekkor mondta a samsungos , h ő még a q70 est sem ajánlja, hanem ha vhol akcióba kifogok egy tavalyi q80r vagy q82r dbot akkor annál nincs jobb , mondta ezt úgy h mondta h náluk nincs már 65 collban, szal nem akart tukmálni! Aztán nem találtam jó árban, de ekkor találtam sony xg9505 öt, amit a q90 el hasonlítgattak tesztekben! A sonynak rosszabb a full arrey panele, tesztek alapján nagyobb a virágzás, de viszont a qledeknek meg olyan erős a fekete a képeken, hogy nagyon sok sötét rész egyszerűen nem látszik a képen! Ezt szinte minden tesztben elmondják! Aztán mikor úton volt a sony, akkor kuponakcióban találtam mm ban qe65q82r-t jó áron, és inkább lemondtam a sonyt, és rendeltem a samsungot! Még nem jött meg, de azóta is őrlődök h melyik a jobb a nagyobb virágzás, de jobb részletek a sötét, árnyékos részeken, vagy a qled jobb feketéje a jobb local dimming miatt cserébe sötét részeken a részletek teljes elvesztése! Amit nem tudok hogy ezekben a teszt videókban calibrált képpel tesztelik? Mert ha igen akkor lehet nem tudok már javígani azon h a részletek a qleden látszódjanak a fekete részeknél!

Új hozzászólás Aktív témák