-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Üdv.
Samsung eh 6030-nál a HDMI 1 es bemenet re ha rákötök bármi eszközt akkor igy zizis kép vagy épp felváltva feketeség van... A 2 es csati jó.
Mit lehet ezzel kezdeni?? Régebben ujrainditás segitett rajta és csak néhha jött elő...
-
dm1970
aktív tag
Üdv!
Egy régi problémát szeretnék végre megoldani, ehhez kellene egy kis segítség. Adott egy H6400 és egy TP-link WDR3600. A külső winyót a routerbe csatlakoztatom, a TV-n az eszközök között meg is jelenik, s lehet róla bármit nézni. A gondom az, hogy egy kis idő múlva, ha nem használom, akkor már nem tudok belépnni a TV-n keresztül a winyóra, s az áramtalanítás sem segít, csak a router webes felültén történő újra csatlakoztatás. Persze megoldás, hogy közvetlenül a TV-be dugom a winyót (most is így használom), de jó lenne más eszközökről is elérni. Ha van valakinek ilyen kombója, s megy rendesen segíthetne a beállításokban, de bármi ötletet elfogadok.K dm
-
Zoli83
tag
válasz
Flashget #101195 üzenetére
Igen, a fent leírtak miatt én is tartok az IPS panelestől, a fekete színt nem áldoznám be a jobb betekintési szögért, úgyis max 15°-os szögből nézném, nem hiszem hogy sokat "torzulna" , amúgy 80%-ban szemből. Más márkából tudsz valami konkrét típust, ami jó alternatíva lenne a KS8000 helyett? Igaz kicsit a Samsung felé húz a szívem.
-
Flashget
félisten
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Nagyon régóta szeretnék egy jó lcd tv-t, jelenleg egy "dobozos" 72 cm-es tv-m vanígy gondoltam, hogy karácsonyra meglepném magam. 55"-ban gondolkodom, és a keret -amennyiben minden a terveim szerint alakul- 700k. Főleg filmnézéshez, sorozatokhoz (leginkább sötétített szobában) és sport nézéséhez (forma 1, foci) kellene, 3D nem annyira fontos és íveltet nem szeretnék. Eleinte pc-ről, majd később egy médialejátszó beszerzése után a lejátszóról néznék filmeket.
15m2-es szobában lesz a tv és 2,5 méterről nézném. Nem valami nagy szoba, lehet nagyon uralni fogja a szobát a tv, de engem ez nem zavar. Gondolkodtam nagyon méretben is, de nem szeretném, hogy a méret a minőség rovására menjen. Eddig két típust néztem ki, az egyik a SAMSUNG UE 55 KS8000 -volt szerencsém élőben látni a MM-ban, nagyon tetszik, főleg a feketéje- a másik pedig az LG 55UH950V ami, ha jól tudom IPS paneles és így a fekete "szürkesége" miatt lehet nem tetszene. Nem ragaszkodom ezekhez a márkákhoz, esetleg más (Sony, Panasonic) van olyan ami ebben az árkategóriában van és hozza azt a szintet vagy jobb mint a Samsung? -
Celtis
veterán
válasz
killerjohn #101179 üzenetére
Ez nagyon fájdalmas eset. Kihúzhat tartó volt vagy hogy volt akkora nyomaték, ami kitépte a falból?
Akárhogy is, azért a biztosítóval futnék egy kört. Két dolog lehet problémás.
- mit mondasz, hogyan történt. Lehet, hogy a sima leszakadásra nem fizet, de arra igen, ha azt mondod, hogy részegen mérgedben letépted. Ennek nézz utána- mivel nagy értékű a készülék, lehet, hogy kiegészítő ingóság biztosítást fognak hiányolni. Habár itt nem arról van szó, hogy ellopták, hanem arról, hogy megsérült.
Nagyon ellene vagyok a biztosítási ügyeskedéseknek (pl. vegyél egy másikat és köss rá törésbiztosítást), de jelen esetben a lakásodban lévő ingóságaidban esett kár, amire van is biztosításod, tehát joggal várhatod el, hogy megtérítse a biztosító.
-
killerjohn
addikt
válasz
Semmi?
-
PuMbA
titán
válasz
prannk #101189 üzenetére
1. Nincs olyan, hogy le van akciózva, az a TV annyit ér. Eddig árulták jó drágán, hátha valaki megveszi és nyernek plusz pénzt.
2. Megérheti. Az erőssége a nem íveltség és az alacsony késleltetés, tehát játékokhoz és PC monitorként tökéletes. Filmekre és TV-re OK kategóriaFilmre és TV-re a K6300 jobb, de ívelt, szóval csak középről jó nézni, így kevés esetben jó vétel
-
prannk
őstag
Reggelt!
Van ez a SAMSUNG UE49K5500 tv.
Edigitalon 224 rol van 169 re akciozva. Emagon 199 rol 169 re. Mediamarktba meg 169 rol 151 re
Kérdés megéri megvenni?
Vélemény?
Esetleg valami mást ajánlanátok 43-49 colig fhd t? Akcióval 150 ig. Samu érdekelne csak -
dethroner
veterán
válasz
Pl. veszel egy ugyanolyan tévét, kötsz rá töréskárra biztosítást és másnap jelented hogy megjött a baleset
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Szombaton vettem egy 65"-os KS8000-es Samsung TV-t. Ma kiszakadt a falból a konzol, és a kijelző kb 15%-ának lőttek.
Igen, tudom, nem szükséges lebaszni... Elképzelésem sincs, hogyan történhetett, ugyanis én, a magam 95 kilójával húzódzkodtam fel a konzolra, és meg se nyekkent...
Naszóval a kérdés, hogy van-e bármi esély a kijelzőjét cseréltetni, vagy fogadjam el, hogy kidobtam 830.000 Ft-ot az ablakon?
A lakásbiztosítót fel se hívom a problémával, mert szvsz vinnyogva röhögnének a telefonban mielőtt leteszik...
-
csibuk666
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Adott ue40j5510awxxh tv és DIGI DVBC adás.
Digi DVB-C csatornalistát nem lehet szerkeszteni. Nem tudom sorba rakni őket. Ez 2016 -ban vicc.
Az opcióra nem léphető \"szürke\". A leírásában annyi van:
\"Ez a funkció csak bizonyos típusokon, adott földrajzi helyeken érhető el. \"Külső progival megszerkesztve vissza importálva csak a következő bekapcsolásig él.
Mi a megoldás, ez így trágyadomb.
A médiacenter része is hulladék. Kivág a filmekből, a tekerés, léptetés katasztrófa.Köszönöm előre is.
Cs
-
Saltwater
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem.
Samsung UE48JU6060 tévémen nem működik a Timeshift funkció, ami eddig ment.
Próbáltam több winchestert és több féle USB-SATA elektronikával is. A merevlemezen lévő fájlok lejátszhatóak.
Amikor megnyomom tévézés közben a „play” gombot, „A Timeshift indítása sikertelen volt. Nincs információ a timeshift funkcióról” üzenetet kapom.
Az adásokat továbbra is tudom rögzíteni. Ha az alapértelmezett tárhelyet szeretném kiválasztani, akkor „a funkció nem elérhető” üzenetet kapom.
Ötlet? -
prannk
őstag
SAMSUNG UE49K5500 ról vélemény?
-
-
dethroner
veterán
válasz
Sz.Miki #101169 üzenetére
Én pc-ről tolom a tévére a 3D filmeket, így nincs tapasztalatom a BD lejátszó ügyben, de valamiért arra gyanakodnék hogy az említett filmek vannak szarul összerakva, szóval szerintem a tévéddel és a lejátszóddal sincs semmi gond. Vannak igényes stábok és igénytelenek.
-
prannk
őstag
Üdv!
150-180k ban keresek tv ét 43-49 colig.
FHD
Smart
3D nem kell.Melyik lenne a legjobb?
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
B4ndiBuild3r #101162 üzenetére
Miért van az hogy egy Ferrari 30millió, míg egy Dacia meg csak 3millió, pedig mindkettőnek 4 kereke van és adott esetben mindkettő piros? A lényegi különbség a belsejében van.
Ha pedig mindkettő ugyanazt tudja (felbontás és méretet nem számítva) akkor ennyit jelent hogy samsung. Úgy vannak beállítva az emberek hogy tévét gyártani szinte csak a samsung tud, és ezért drága. Ezért volt sokáig piacvezető a nokia, mert azt hitték sokan hogy csak az ő telefonjaik jók.
Utána kéne nézni tesztekben mint tud a philips, mert az említett samu egy igencsak jó készülék, csak annyi baja van hogy elég pici és hajlított. -
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, ez a kettő TV tetszett meg az áruházban:
Miért van az, hogy a Philips 180-200 ezer, a Samsung 300-320 ezer, mikor mind a kettő UHD felbontású és 108cm. Vagyis látható, hogy van különbség, de mi az, ami a másfélszeres árat adja?
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Pc-ről játszanék le filmeket 6400-on, ritkán játszanék is. A kérdés, hogy fontos e a dvi feliratú hdmi-be dugni a hdmi kábelt? (sajnos az hátul van, a tv meg a falon, nem fér el a kábel, nincs L dugóm.) Van külünbség? Ha igen, mi?
A másik kérdés a fekete szint. 970-em van, driverben nincs lehetőség full vagy limited állítására.
Ha a tv-n a low-t választom, totálisan elvesznek a fekete részletek. Ha felhúzom a brightnesst, akkor már a fehér részletek égnek be. Ha normal-ra, akkor láthatóak a fekete árnylatai, viszont a fekete nem fekete, hanem inkább nagyon sötét szürke, ez főleg akkor látszik, ha teljesen fekete képet kap a tv (mondjuk film eleje). Elvileg a normal amúgy azt jelenti, hogy alkalmazkodik a tv a küldött jelhez. Lehet ha átdugnám a pc bemenetbe, ott működne?
Köszi! -
dethroner
veterán
válasz
zizu11 #101152 üzenetére
Tetszenek az ilyen megfogalmazások: PC-re lenne kötve monitornak és persze filmezés és alap felhasználói pc-s dolgok semmi extra
Miért, mit lehet kezdeni ezeken kívül egy tévével, ami extrának számít? Nem fogja a szennyes ruhát kimosni, bár az samsung készülék esetében nem is biztonságos -
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tv-m : http://www.samsung.com/de/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE32J6250SUXZG
Szeretnék hozzá régebbi asztali gépeket csatlakoztatni pl. windows telepítés miatt... a kérdésem hogy egy asztali gép aminek csak d-sub csatija van azt össze tudom kötni a tv-vel egy ilyen kábellel?
http://www.konzolgame.hu/xbox-360/hdmi-vga-kabel-1-5-m-4101
Sokan azt mondják nem lesz kép a tévén. Hogy van ez?
Köszi!
-
Flashget
félisten
válasz
zizu11 #101152 üzenetére
Amennyiben játékhoz kell lényegében bármelyik a jó alacsony az inputlag főleg a J5100-nak.
Filmezéshez, sport esemény HD-ben nézéséhez egyiket sem venném meg.
Magadnak kell eldönteni mi a fontosabb és kompromisszumot kell kötnöd.
Én a tévézéshez választottam tévét, játékhoz van a 24" monitor. -
jenei0330
tag
Helló, vettem 1samsung ue32j5000 tv-t, nem tudom szépen beállítani a képet, esetleg valaki tud nekem segíteni, mik az ideális értékek, hogy élvezhető legyen a kép.
-
zizu11
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon fontos döntés előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni
Tv vásárlás előtt állok és 2 lehetőség van ami nagyon megtetszett:
Samu UE40J5100 és UE40K6000Ugye FHD és UHD kb árban 50k a különbség ami még bele is fér
PC-re lenne kötve monitornak és leginkább Pro evolution soccer(Fifa is) menne rajta
és persze filmezés és alap felhasználói pc-s dolgok semmi extra.
Mozgások lekövetése ezáltal elég fontos mert Input lagról adatok nem nagyon állnak rendelkezésre
Melyik lenne az ajánlottabb ? ha a felár is megéri
Felskálázás mennyire megy?
Meg úgy minden érdekelne róluk akinek esetleg van vagy próbálgattaKöszönet előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest