- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
-
rajzol01
tag
sziasztok, erre valaki?
szeretném nagyobbra váltani 40C650-t és még lehet kapni 55H6400-t. Bár mostanában olvasok 1-2 nyugtalanító dolgot a 6400-zal kapcsolatban. De kb ugyananyiba került mint a J6200 és "végre" kipróbálnám a 3d-t is. Tud valami lényegi dologban többet a J mint az öregebb H?
Ha váltott már valaki C650-ről H6400-ra leírhatná a tapasztalatait a kéminőséget illetően.
400K alatt valóban nincs jelenleg jó 55 colos uhd tv?köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz kissdani #100796 üzenetére
Nem egy malomban őrlünk Én se veszek semmit hitelre, de ha most kéne tévét vennem, nem tudom mit tennék. Vagy bevállalnék valami 7-800 ezres darabot, vagy egy "leszarommilyenszar" 5-ös sorozatot olcsóért. A kettő között igazán nem érdemes gondolkodni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
kissdani
senior tag
válasz dethroner #100794 üzenetére
Hitelre én nem veszek semmit főleg nem egy tv-t, amire nincs pénzem azt egész egyszerűen nem veszem meg.
Igen elállhatsz tőle vizetsz megint futár dijat stb.. a használatat pedig a helyszinen teszteled átnézed, és jó esetben van rá garancia, de ismétlem önmagam nem romlanak ezek el csak nagy nagyon elenyésző esetben szerintem 100ból egyet se éri el.85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Flashget
félisten
válasz kissdani #100792 üzenetére
mindegyik 6xxx UHD 50Hz...5xxx FHD tévét felturbózták 4K-ra (első prototípus ebből a jól ismert HU6900 volt)a 300 soros mozgásfelbontással nem tudnak mit kezdeni akárhogy bűvészkednek is az elektronikával...nincs 4K adás amin kihasználhatná ezt a 4K-t ezért szarabb a sima HD adás rajta mint a 6-os széria FHD tévéin.
ezért nem jó vétel samsungnál 6-os UHD...de tudom lassan csak ez lesz már kapható, mert a szokásos történet majd a gyártó megszabja nekem min akarok tévézni...vagy körül nézni más gyártóknál amíg még ott is van FHD a palettán.Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz kissdani #100790 üzenetére
Az új tévét is tudod tesztelni, van 14 napod elállni a vásárlástól indok nélkül. Ezt egy használt esetében hogy játszod meg?
És arra is van opció ha nem engedheted meg magadnak.Van lehetőség hitelre, részletre vásárolni míg a használtat szerintem egy összegben ki kell pengetni. És ha valaki nincs jól eleresztve, akkor könnyebb egy új tévét mondjuk 24x20000-es részletre megvenni, mint mondjuk ugyanazért használtan egyben kiköhögni pl 200-300000-et.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
kissdani
senior tag
válasz #94529552 #100791 üzenetére
KU6400: "Although this is a native 50Hz screen, Samsung's Auto Motion Plus system automatically optimises motion, giving smooth judder-free movement without looking over-processed or artificial. That makes this TV a good choice for sport or movies." Sajnos csak 50hz-es de segit az elektronika a leirtak alapján hogy mennyit az a jó kérdés!
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz dethroner #100789 üzenetére
Vagy amit senki nem vesz számitásba használt tv nekem volt már legalább 10használt, mert amilyet szerettem volna nem engedhettem meg anyagilag ugyhogy csak ez az alternativa maradt és egyikbe se csalódtam.
Bizonyos részről még előnyösebb elmész leteszteled átnézed felhőse stb. és csak akkor hozod el ha megfelel, ezt egy uj tv-nél nem minden esetben teheted meg sőt...
Ami most van csak azt vettem ujonan.De lehet ezért megfognak kövezni páran.
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
dethroner
veterán
válasz kem001 #100788 üzenetére
Persze hogy nincs. Az UHD fél millától indul. Legalábbis a samsungnál. A hozzászólásom nem erre vonatkozott. Arra akartam rávilágítani, hogy attól hogy az általad kinézett UHD tévének nem megfelelő a képfrissítési sebessége, attól még ez nem minden UHD készülékre igaz.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
kem001
tag
Sziasztok. Úgy döntöttem, hogy feljebb viszem az árat, és nagyobb készüléket veszek. Egész pontosan a Samsung UE50KU6000-et néztem ki, az idei szériából(Mindenképpen idein gondolkodok). Mi a véleményetek erről a készülékről? Egyedül az ívelt kijelző nem játszik nálam, azok nem jönnek be.
-
mn72
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek! F6100 3d tv nél nem tudom elérni a speciális beállításokat..Előre is köszönöm!
-
castiels
addikt
Udv!
Samsung EH 6030 tv-re lehet valahogy mirecastot rakni?
Telefonomon (lg g2) van és hogy lehetne ezt összehangolni? -
bb.bocs
őstag
Huhh.erre nem szamitottam hogy ennyi valaszt kapok.koszonom szepen a segitsegeket tanacsokat.
-
kissdani
senior tag
válasz NORBl #100776 üzenetére
Ennyiért sajnos nem kapsz uj Samsung tv-t ebben a méretben, de használtan is vannak nagyon jó vételek nem kell irtózni a használttól sok webshop is azt árul ujracsomagoltat amit visszaküldtek különféle okokból...
Ez tökéletes választás lenne az igényeidnek!Sharpot én semmiképp sem vennék...
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz bb.bocs #100769 üzenetére
Ezt használom. Mindent tud amire szükséged van, ha a tévét rendesen felrakod, mininum egy atomcsapás kell hogy leszedje róla a tévét. Ám hogy az 5 centis téglafal elég stabil-e hozzá, azt neked kell megfejteni. Van a csomagban mindenféle falhoz külön tipli, csavar stb, elvileg ez nem lehet akadály. És nem kell a fal teherbírását a tévével kipróbálni. A konzolt felrakod, majd a tévé tömegével megegyező tárgyat fellógatsz rá és ha pár napig fennmarad, akkor jó lesz.
Az én tévém 55 colos, és ehhez a konzolhoz van minimum tömeg is előírva, mert különben nem megy benne a gázrugó, ami jelen esetben 10 kiló kell hogy legyen. A te tévéd talp nélkül 7,7kg a könyv szerint, és ha jól néztem akkor talán vesa 200x200 szabvány, így ez a modell neked nem jó. De van ennek egy olcsóbb kistestvére, az tökéletes választás neked, ha lehet még kapni.Hama 108728, ez kellhet neked.
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
- 100 - 120 k keret lenne tv-re.
- 120 cm körüli kéne + - cm nem lényeg,csak a körül legyen.
- Smart, 3D nem kell, nem gáz ha van, de nincs rá szükség.
Xby CounterflixHaver Sharp aquos - t nézett ki, de sztem van ennél jobb epelláta. Tudnátok linkelni más opciót, amelyek megfelelnek a fenti paramétereknek ?
-
gyeniko
őstag
Nyugodtan rakd fel, 7, 7 kg a TV-d súlya. A falad pedig inkább 6 cm vtg lehet, igaz, ez sem nagyon bika, de ez a terhelés még neki is vicces. Ha 30-40 kg volna a TV, akkor esetleg kérdezgetném, hogy milyen magas a fal, milyen a födém, amihez ki lehet ékelve, illetve az adott falszakasz milyen széles és hol kötnek bele haránt falak (mert ezek merevítik). A konkrét esetben azonban semmi jelentősége nincs. Az jó, ha olyan konzolt veszel amelynek a csavarjai viszonylag távol vannak egymástól, illetve arra kellene figyelj, hogy a fúrásnál nehogy lepogyogjanak, vagy sérüljenek a fal másik oldalán lévő csempék.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
castiels
addikt
Udv!
Samsung EH 6030 tv-re lehet valahogy mirecastot rakni?
Telefonomon (lg g2) van és hogy lehetne ezt összehangolni?
-
kissdani
senior tag
válasz bb.bocs #100771 üzenetére
A Vogels nagyon jó márka nekem is a hátterek e márkán lógnak, DE hol jöhet a kiválsztott tipusod ehez? Már ránézésre is nem egy kategória!
De amugy igen kompatibilis vele...[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz bb.bocs #100771 üzenetére
Hát ha ez a helyzet akkor muszály neki megfogni, hat helyen nyolcas vagy esetleg 10es csavarral csak röviddel jó lesz az. Ne a gyári hozzá adottal rakd!
-
bb.bocs
őstag
válasz kissdani #100770 üzenetére
másik oldalon csempe van, fürdőszoba
aaz 5 cm tipp. szerintem 5 centis tégla van iylen vékony lyukacsos válaszfal. lebegő falipolcot megtartja, meg a konyhánál is ilyen fal van konyhaszekrénnyel.ez a steel kompatibilis akkor vele.
én most ezt éztem, dönhető is ,szerintem a faltól jól ki is jön,és talán minőségi is.[link][ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
5cm? Az igen vékony fal.... Elméletileg ha profin be van dübelezve meg kell hogy tartsa, de én mindenképp átmenő csavarral raknám fel a másik oldalán nagy alátét és akkor nyugodtan alszol!
Ha másik oldalt látható helyen van, be kell sülyeszteni javitani. és kész.
Fali knzolba a STELL márkát javaslom, nem gagyi lemez, örökös...[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
sziasztok
van egy ilyen tvm.
kb 5 centis válaszfalra szeretném feltenni falikonzollal.
a lányeg az lenne hogy ágyból is szemből nézzem a tvt.
Milyyen konzoltt ajánlotok ehez? a faltól kb30 centire kéne kijönnie a tvnek minimum,ezt ugy hogy akkor az olala a szekrénytöl kijön kicsit.
Amin gondolkodtam hogy a fal mennyire bírja ,mert nem vastag, vékony tégla, és ha 30 centire kilóg a faltól nem tudom mennyire fogja terhelni,foggalmam sincsen mit bír a fal, nem tvvel tesztelném,iylen biztosításom nincsen rá
milyen konzolt ajánlatok ami bárhol megkaphato,nem 20-40000ft és dönthető fogatlható és 30 centire kijön a faltól?
köszönöm a segítséget (tapasztalatokat is várok elbirja e nálatok a fal, vagy hogy mnjek boztosra) -
orsy46
újonc
Sziasztok!
Egy ismerőstől most kaptunk egy samsung UE40H5303AW tv-t. Csatlakoztattam internet kábellel. Mikor a smart hub-ot megnyitom és kiválasztom a youtube szépen be is hozza amit épp keresni szeretnék. A videó minőségével mikor elkezdi játszani semmi probléma nincs. De kb csak egy percig játssza az aktuális videót majd fogja magát és kiírja hogy 8-10 mp múlva a képernyőn látott videót kezdi el játszani. Így élvezhetetlen.
Valaki tudna segíteni miért csinálja ezt? Csatlakoztattam a telefonommal is ami szintén samsung először azt hittem az zavarja be , hogy bekapcsoltam rajta a wifi-t de miután a teló offon volt úgyan így kedve szerint videókat váltott. Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni Előre is köszönöm -
bul07
nagyúr
válasz dethroner #100732 üzenetére
iPhone 7 Plus is gyullad már, és még töltőre se kellet hozzá dugni, dobozában szállítás közben [link]
A nagy spórolásnak most jön elő az ára
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Jovanny2
őstag
válasz Mikeee89 #100759 üzenetére
Nem, a Samu aktív 3D. Nincs dual play. Amit a kollega javasol, az nem járható út, csak az LG passzív 3D-nél (ott van dual play szemüveg, AA és BB lencsével a normál AB helyett).
Látom közben a linket, de szerintem nem éri meg a munkát a próba. Elég macera szétszedni, a lencse törékeny, és szeintem azon a Black-opson kívül nem sok játéknál kapcsolható a Dual Play. Azt szerintem általában a TV tudja menüből.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
dethroner
veterán
válasz Mikeee89 #100759 üzenetére
Szerintem ehhez spéci szemüveg kellene. Mert amit adnak hozzá az mindkét szemnek más képet ad. Olyan kéne ehhez, ami csak az egyik lencsére érkező képet adja egy szemüveghez, és a másik lencsére érkezőt a másik szemüvegre. Kis bütyköléssel megoldhatónak tűnik elviekben.
Esetleg próbáld meg kitakarni a szemüvegek ellentétes lencséjét, akkor kiderül hogy érdemes-e barkácsolni.Szerk. Ez kell neked.
[ Szerkesztve ]
-
Ferink
tag
Sziasztok!
Ez a TV mennyire jó választás: UE40K5500
Film, sorozat, minimális TV nézés.
Mindenképpen Samsungot szeretnék 150k-val bezárólag. Gyakorlatilag a jelenlegi 40"-os felhozatalból ez fér bele.
Edigital-tól venném vagy max. Media Markt-ból.
Augusztus elején elhoztam tőlük (ED) egy UE40J6200-at. Az jobb lett volna, de pixel hiba miatt visszavittem, teljesen korrektül kezelték a dolgot. Most újra rátértem a TV keresésre.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz drogery #100758 üzenetére
1. Keresni kell olyan embert (szerelőt) akinek van ilyen.
2. Kis műszrész munka: infraled, jack dugó szerelés(Samygo-n leírás)
3. Infrás telefon, távvezérlő app és még egy kiegészítőMás módszert nem tudok.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz Jovanny2 #100760 üzenetére
Sajnos így csak a normál szervízmenübe lépsz be, s ott nem lehelt átírni a local set-et.
Van egy un. factory távszabályzó és azzal be lehet lépni a bővített szervízmenübe.
A samygo oldalon van bővebb leírás, hogyan lehet ilyet csinálni.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Mikeee89
senior tag
A samsung 3D tv tudja a dual playt? Hogy külőnböző képet ad a két szemüvegnek? Pl osztott képernyős játéknál mindenki a saját látja. A h6400 képes ilyenre?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Vmark #100751 üzenetére
Gondolkozom egy UHD-s Samsung TV vételén.
Ahogy néztem a kb. 50" jó lenne.gyártói ajánlás min. 50" az UHD tv mérete..az alatt nézheted 80cm-ről..
samsung esetében UHD-t 7xxx-től ajánlott venni az alatt kidobott pénz. nem véletlen az ár különbség is.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
kissdani
senior tag
-
-
Vmark
újonc
Sziasztok.
Gondolkozom egy UHD-s Samsung TV vételén.
Ahogy néztem a kb. 50" jó lenne.
A pénztárca a 6-os szériát sugallja.
Akkora TV-sek vagyunk, hogy kb 5-6 éve a TV-n nagyritkán nézünk filmet, adás nincs - nincs bevezetve semmi.Most vezetjük be a Digit és ott a TV-s gyors internetes csomag olcsóbb mint a mostani TV néljüli csomag.
Ezekre a Smart izékre rá tudok kötni 1-2 számítógépet, pip (itt máshogy hívják) meg tudom jeleníteni többnek a képét, legrosszabb esetben monitorként végzi (ezt azért nem gondolom komolyan). Tudja a CI+ -t.
Amit néztem: 48JU6070, vagy idei: 49KU6400 esetleg 49KU6402.
Őszintén mondva nem látom a különbséget a 6-os széria "csoportjai" között. Van erről bármi lista? Tudtok valami eligazítást nyújtani? Ugyanis marha nagynak tűnik a választék...
Ahogy láttam az idei 6-os UHD-ből kimaradt az USB3, míg a 2015-ösben benne volt. Ennyi különbséget vettem észre. -
Batib
őstag
válasz drogery #100746 üzenetére
Bár nálam nincs digikábel, de itt a forumon azt hiszem azt szokták javasloni, hogy szolgáltatónál ne a digikábelt válaszd, hanem az egyéb szogáltatót. Talán úgy jó lesz.
Amúgy érdekes, UK-ból skandináv piacos tv-t venni...!!
Ha egyéb gondjaid is lesznek, akkor bizony factory távszabályzóval kell a szervízmenübe belépni és átírni a local set opciot "pan eu-ra".Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Jovanny2
őstag
válasz drogery #100748 üzenetére
Nézd meg milyen régión van:
Mute
Return
Vol +
CH ∧
Mute
Nem biztos, hogy segít, de egy próbát megér. Ki kell választani az országot, és leokézni.
Valahol előre tekerés, 2, 8, 9, hátra tekerést ír, de nekem a fenti működött.
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
UK-ból
-
drogery
tag
Sziasztok,
hozzám került egy J6275. Digi kábelen nem találja meg az összes csatornát. próbáltam a választható országokkal játszani, csak finn,dán,svéd, norvég van. finnen találja meg a legtöbbet, de nem mindet. ez miért lehet? ill. hogyan varázsolhatnám elő a többit is?
-
veterán
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Egy ES6100 szériás tv-hez van csatlakoztatva egy szintén Samsung SoundBar.
A problémám, hogy az egyik napról a másikra "elvesztette" a SoundBar-t a tv.
Eszközkezelőben kiszedem, majd újra elkezdi keresni a TV, de azt írja, hogy kapcsoljam be a külső eszközt (ami természetesen be van kapcsolva).
Sanszos, hogy elszállt a bluetooth a tv-ben?
Mi tévő legyek? Szerviz?
Köszi a válaszokat előre is."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Jovanny2
őstag
válasz lugomon #100737 üzenetére
Szerencsétlen eset, de annyira rosszak nem lehetnek. Ha jól tudom, ez az a típus, amit a Samu a leghosszabb ideig gyártott a nagy kereslet miatt. A K szériánál járunk, és kb. 1-2 hónapja hagyták abba a gyártását.
-
zoltan6
őstag
-
Werkly
őstag
Ezt a típust meg szabad venni:
SAMSUNG UE32K5500?
Köszi! -
Gaboman
nagyúr
válasz PuMbA #100726 üzenetére
Akkor úgy kérdezem hogy a színvilága van olyan jó?
Mert a Samsungnak nagyon szép a színe.Bár azon is gondolkodom hogy kipróbálom a Passzív 3D-t, gyerekek szemének meg úgy is jobb lenne.
LG-ben van alternatíva, LG 42LF652V FULL HD 3D, igaz nem tudom milyen lehet a képminősége.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
PuMbA
titán
válasz Gaboman #100725 üzenetére
Hozza a szintjét Mint említettem, még az 1 milliós TV-k is "darabosak", tehát magát ezt a jelzőt felesleges használni. Majd ha a jövőben véletlenül 200 képkocka per másodperccel sugározzák a TV adásokat, akkor nem lesz "darabos" a kép. Azért írtam, hogy véletlenül, mert nem biztos, hogy megvalósul. A szemünk / agyunk nem fogja bírni, mert egy fix helyen nézünk egy mozduló képet és az agy összezavarodik, ekkora képkockasebességnél több esetben fejfájásra is felfigyeltek, de ez a kutatás még gyerekcipőben jár.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Gondolkodom egy PANASONIC TX-50DS630E beszerzésén a Samsung mellé.
Képminőségben, válaszidőben hozni tudja a 6400 szintjét?
Gyors mozgásoknál (foci, tenisz) darabos a képe?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
wwwolfman
tag
válasz online1986 #100700 üzenetére
Nem, nekem is ilyen van, és bejön vele...
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Pénteken jönnek a TV-ért a Samsungtól, képernyőhibás lesz, ma rákapcsolódtak a TV-re és a szakember is azt látta amit én.
Úgy hogy szakszerviz, igaz én jobban örülnék ha cserélnék de, azt nem hiszem hogy megteszik.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
keccsa
aktív tag
válasz lugomon #100718 üzenetére
Azért ne add fel ilyen könnyen!
Az UE55KS7000 440.000Ft. körül van több helyen, pl. a MM-ban. Pár hetente szokott lenni Samsung akció, amikor is 12-16%, sőt többször volt "ÁFA-mentes", vagyis 21%-os kedvezmény is (figyelni kell a "főnökös" reklámokat). Ha csak a 16%-os kedvezményt nézzük, már akkor kb. annyiért megkapod, mint amennyi pénzed van rá. És ez hivatalos forrásból származó, három év garanciával rendelkező, új tévé!
Vagy esetleg egy olyan ismerős, aki el tudja számolni a tévét, így mindjárt csak a nettó ár az, ami téged terhel...
Mindenki magának hülye!
-
Flashget
félisten
válasz lugomon #100713 üzenetére
TV-t nem két napra vesz az ember ezért én a viszonteladókat preferálom a több garanciális időért ill. csak ezekhez a tévékhez lehet gyártói garit venni 4-5 évre növelve azt az időt.
De ha ez nem jó akkor olyan webshopból amik már több éve működnek, jól ismert a nevük. Akit írtál életemben nem hallottam még róluk.
Az az 1 év amire hivatkoznak azt eleve törvény írja elő a Mo-n vásárolt készülékre ennyi a kötelező garancia a gyártók részéről.Realme GT Master Edition
-
Csabi1984
addikt
Tapasztalt valaki hasonlót, hogy a Samsung távirányító nem mindig reagál? 3 Tv-nk van és előfordult, hogy beakarjuk kapcsolni és nem reagál. Ilyenkor elem rekesz lecsúsztat és megmozgatjuk és utána jó lesz egy darabig.
-
dethroner
veterán
válasz lugomon #100713 üzenetére
Ellentétben a fórumozók többségével, úgy vélem van élet a viszonteladókon kívül is. Én is a 220v webshopban vettem a saját tévém. De én is amondó vagyok hogy 1 év garival felejtős a vétel. Vannak webshopok, amik legalább 2 év garit adnak, olyan helyről vásárolj. És ha megfigyeled a "bolt" weboldalán kiemeli hogy a vaterán samsung78tv néven vannak fent. Utánanéztem, ez az eladó a vaterán szinte kizárólag használt tévéket hirdet. Ezek a készülékek szerintem már működtek Hansi nappalijában
-
lugomon
tag
Köszönöm! Várom a további meglátásotokat! Sok múlik ezen!
Akár le is mondom a holnapi szállítást..l
Az igazság az, hogy hetek óta nézem az 55-ös TV-ket...A Samu KS sorozata megfogott..DE! Horror áron van...az alsó kategóriás UHD televíziók bizony gyengék a Samsungnál...
Jelenleg Philips 47-em van, full HD, 2 éves. Ő maradna másod TV-nek...
Sajnos a jó TV-k minden márkánál a 7-es sorozatnál kezdődnek..
Egyébként egy prémium Toshiba laptopot áldoztam be, hogy rászánhassak úgy 350-et egy UHD készülékre...
Nem gondoltam, hogy egy jó darab félmillához közelít...( Samsung UE55KS8000: 600.000. Igaz 3 év garival...az ár nonszensz..az akciók legtöbbször röhejesek)l
Omega Testamentum
-
kissdani
senior tag
válasz lugomon #100707 üzenetére
Hallotam már róla , a tv biztosan nem uj, ujracsomagolt nincs gyári garancia bolti esetleg van, de nemigen fognak örülni ha megkeresed őket, ha meghibásodott mindent megfognak tenni hogy kibujjanak alóla.
De olcsó és ha át tudod nézni a tv-t folt,felhő, pixel, karc nincs akkor még be is lehet vállalni nem romlanak ezek el....[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz lugomon #100707 üzenetére
Idézlek"A cég 1 éves"
Ez nem olyan biztató
Lehet,hogy 1-év múlva már nem lesz-ez feltételezés
Én ekkora értéket már hivatalos forgalmazónál veszek.
Én most vettem monitor tévét-használtat olyan boltból ahol 1-év garanciát adtak az értéke 35ezer volt és nem több százezer.[ Szerkesztve ]
-
lugomon
tag
Sziasztok. Segítséget, tanácsot kérnék!
A Tomi TV Kft-nél vásárolnék egy Samsung UE55JS8090-es készüléket. Állítólag vadonatúj, Németországból behozott 2015-ös modell, a KS8000 elődje..
A cég 1 éves saját garit vállal a készülékre, számlát is ad. A vételár 320 ezer lenne.
Ismeri esetleg a céget valaki? Mi a meglátásotok a vásárlással kapcsolatban? ( a TV-t ingyenesen kiszállítják, és ki is próbálhatom).
Omega Testamentum
-
kissdani
senior tag
válasz sityupityu #100705 üzenetére
Én ugyanigy vagyok ezzel!
Az enyém is gyári....[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kissdani #100704 üzenetére
Gyári világítós távot használok amit én nem tartok gagyinak, jó tapintása van. Én pont a kemény gombokat nem kedvelem. Végighúzom az ujjbegyeimet a gombsoron és bármelyik gombról megmondom egy pillanat alatt koromsötétben is, hogy micsoda.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kissdani
senior tag
válasz sityupityu #100703 üzenetére
Nem minden gombon van tájékozódási pont de a gagyi gumi távon se tudsz minden gombot kitapogatni elég egy két gombot amitől tudod mi merre. Ezüst barázdált a hangerő, csatorna válltás a power gomb, minden gombsor között vannak fekete barázdák amik a sorokat jelölik nehéz elmondani de meg kell szokni és mindent megtalálsz rajta ugyan olyan gyorsan mint a gumi vackon amit hozzá danak! A szmart gomb a táv közepe ami igazán jól tapintható a nyilak az ok gomb mind mind kivan ez találva...
-
veterán
-
kissdani
senior tag
válasz sityupityu #100698 üzenetére
Rosszul látod vannak tájékozódási pontok rajta nem kell ránézned tappintással ha megszokod mindent megtalálsz...
-
veterán
válasz SunMount3r #100699 üzenetére
Én is a régi világítósat használom a mostani tévémhez is csak úgy, mint ahogy többen is teszik itt. Én már megszoktam nagyon, ha nem kapcsolom be a világítást akkor is ki tudok tapogatni rajta minden gombot, a fejembe van az egésznek az elrendezése.
online1986 Mi köze lenne a távirányítónak hozzá? Minden gomb megvan rajta ami kell.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Magisk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23