- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nyomtató topik
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- LG LCD és LED TV-k
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz PuMbA #102513 üzenetére
3D azért nincs benne, mert megbukott, senkit sem érdekelt.
Azért ilyen marhaságot nem vártam, különösen tőled Ha az embereket nem érdekelte volna a 3D, akkor nem vettek volna 3D képes tévét, amikor ezeket nyomatták. Szerintem azért került parkolópályára a 3D, mert a tévékbe épített kijelzők többnyire már UHD felbontással jönnek és ez vagy megdrágítaná, vagy technológiailag nagyon megnehezítené az ilyen tévék normális minőségű gyártását.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
-
Saltwater
aktív tag
Sziasztok!
Kérek ötleteket a tévém problémájával kapcsolatban.
A tévém típusa UE48JU6000, és olyan gondom van vele, hogy időnként leáll a wifi modulja. Nem lát semmilyen wifi hálózatot. Újraindítás nem segít, csak ha ki is húzom az áramból a készüléket.
Legutóbbi fw van rajta természetesen. Mit tehetnék?https://hdd-adatmentes.hu
-
Batib
őstag
válasz HagaNRG #102594 üzenetére
Kis jeladó: Infra out - Tudsz vele és a tv távszabivall más boxot vezérelni. (H sorozathoz adták)
Más: A KU6000-ben van egyáltalán BT? Szerintem nincs és innentől kezdve az egész Smart Control téma kilőve.
A specifikáciokban nem szerepel BT HID, vmint a minap jártam egynek a menüjében és nem találtam BT hangszóró lehetőséget sem. Ha vki máshogy tudja javítson.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
HagaNRG
őstag
válasz Jovanny2 #102592 üzenetére
Mondjuk ez nekem is jó lenne. Jó nagy hülye voltam, mert tegnapelőttig volt egy Samsung TV-m gyárilag ezzel az okos távval adva és volt egy 6000-esem is, amihez csak a sima, kis táv járt.
Nem próbáltam meg soha, hogy jó-e a kisebb szériához is. (lényegében itt a levegőben hadonászós dolog kellene nagyon...)Tegnap vettem is egy Logitech K400-at jó drágán.
Ez megy tökéletesen a TV-vel, lényegében csak be kell dugni a mini usb jeladót a TV-be és megy a billentyűzet.
De ezzel én nem vagyok előrébb, mert a gyorsabb vezérlés érdekében kifejezetten a kis, hadonászós-kurzoros távirányító hiányzik nekem, a billentyűvel egyelőre TV-n marha lassan üzemelek.Ha valakit esetleg érdekel, viheti a billentyűzetet...
Más téma:
Ez a kis jeladó mire szolgál? Mert találtam a fiókban ilyet is, de soha nem dugtam rá a TV-kre sem. (ki tudja már, melyikről maradt meg...)[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Tegnap elhoztam én is a boltból a 49KS7000-ret.Nem találtam rajta pixelhibát eddig de ma még egyszer átnézem tüzetesebben.Rádugtam tegnap amit lehetett,PC a HDMI2 (PC/DVI) portban,PS4 a HDMI STB portban.Az összerakás tegnap majdnem pánikba fulladt ugyanis simán levettem a hungarocelt a doboz tetejéről ahogy kell,a papírokat meg az accessories kit-et észrevettem úgyhogy azokat kikaptam onnan de a talpakat nem vettem észre ott becsomagolva úgyhogy kisebbfajta pánik lett úrrá mikor már mindent elterveztem,de a doboz alján nem találtam a talpakat.Fene se gondolta volna hogy felül voltak A távirányító egész kicsi nekem és puritánnak tartottam de délután már barátkoztunk és estére meg is kedveltem.Ma megpróbálok utánanézni a finomhangolásnak mert mindenbe csak bele-bele néztem tegnap.A filmek természetesen gyönyörűek rajta,játékban is kipróbáltam és ami megy 4K-ban 60 Hz-en az valami élmény,de ha a natív 3840x2160 alatti felbontást szeretnék választani (mondjuk 1440p) akkor nem engedi hogy fentebb állítsam a Hz-et,29-Hz-re lelimitál.
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Jovanny2
őstag
válasz magyarosim #102589 üzenetére
Ha valami jó hozzá, akkor BN59-01181B szerintem az. Ez nem fekete, hanem ezüst-fekete.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz magyarosim #102589 üzenetére
Egy ilyen kell neked?
Azért írom kérdőjellel,mert pontosan nem tudom,hogy jó-e hozzá.
A H sorozatú tévéhez ilyet adtak
Néha itt a PH aprón is hirdetnek[ Szerkesztve ]
-
magyarosim
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40KU6000 készülékünk, és szeretnék hozzá venni smart távirányítót.
Valaki tudna segíteni, hogy milyen távirányító az ami rendesen működik vele?
Telefonos app és külső billentyűzet nem játszik.
Köszíí
Az élet megéri, hogy megéld. - Max Payne // Ahogyan én látom, kétféle ember van: azok, akik arra áldozzák az életüket, hogy felépítsenek egy jövőt, és azok, akik azzal töltik, hogy a múltat próbálják újraépíteni. - Max Payne
-
Batib
őstag
válasz hitman77 #102510 üzenetére
Leválasztás: source - kijelölöd a meghajtót - tools gomb - usb eltávolítása (egyszerűbb kiapcsolni a tv-t)
Felvétel: A tv felvételre saját fájlrendszert használ, előtte ellenőrzi a meghajtót és megformázza. Tud több partíciót is kezelni. HDD esetén érdemes előtte a PC-n létrehozni egyet amit erre akarsz használni.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
hitman77
senior tag
-
jegenye77
addikt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
veterán
-
veterán
-
Hejakut
csendes tag
Egy fekete és egy világos, egyik sem középen, de hm-hm.
-
Hejakut
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Egy új 49KS7000-sel ismerkedünk. A képe nagyon szép. Mennyire lennétek szőrösszívűek pixelhiba terén? Eddig 1 sötét pixelt találtam, a kép felső sávjában. Elvileg online rendelés, ezért hozhatnám-vihetném r, meg várhatnám az újat, de van remény, hogy ne legyen rajtuk egyetlen pixelhiba sem? Tudom, tudom, azt mondjátok, hogy én döntésem el, hogy zavar-e. De ha nagyobbra vagy jobbra csere miatt 2-3 év múlva átcserélnénk másikra, gondolom, a vevő nem lesz megértő.
Véleményetek ezúton is köszönöm. -
tjnet
aktív tag
Ha valaki akarja tesztelni a tv-jét. Van itt egy pár file tesztelésre.
Link:[link]SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
fila
senior tag
Samsung 40 B650, invitel digitális TV, probléma:
nem jó időt mutat az EPG az óraátállítás óta, (1 óra eltérés)
automatikus idő be van állítva.Invitel topicban azt írták TV probléma,
így a kérdésem az lenne,
mit kell állítanom, hogy jó időt mutasson az EPG?Előre is köszi
Fila5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Főtroll
csendes tag
Ha bekapcsolás után pár percig vibrál a háttérvilágítás, de utána kifogástalan a kép, akkor mire számítsak hosszabb távon? Ez még CCFL, nem LED-es.
-
eabeka
újonc
Sziasztok!
Samsung okos TV-m van. Az a probléma, hogy indokolatlanul váltakozik a hangerő. Egyszer nagyon hangos aztán alig hallani valamit. Valaki találkozott már hasonló problémával?
Köszi
-
ZolikaE46
senior tag
válasz PuMbA #102564 üzenetére
Értem, akkor ezzel még fogok szenvedni... Nemrég volt nálam egy samsung ue75ju7000 azzal minden szempontból meg voltam elégedve, de az egy jóval drágább készülék. Ahhoz képest ez nem tudom milyen? Lehet érdemesebb olyat keresni használtban? Tudok olyat egy év garival, de még úgy is drága(990K)...
(#102569) Pumma:
Az a baj már árban így nagyon kezdünk elszaladni... A 65KS8000 még tetszene is, de abban meg nincs 3D... Akkor meg lehet jobban járok egy: LG 65UH950V-vel. -
veterán
-
belan
addikt
válasz sityupityu #102546 üzenetére
Én nem azt mondtam nem volt neki csak azt lehet nem volt neki .amúgy meg szerintem ő jobban meg sértett itt bárkit vagy akármelyik topikba mint mi öt szerintem . És azt nem tudtam privát beszélgetést nem szabad ki írni a fórumba.amúgy vegén meg mi kérünk majd bocsánatot tőle nem
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
törölt tag
válasz ZolikaE46 #102558 üzenetére
Az a gond vele, hogy ívelt kijelzős, és csak 6-os UHD, és ekkora méretben minél jobb minőség kellene. Lehet még kapni 75HU6400-as FHD-t(itt is van valakinek), vagy egy 65KS8000 például sokkal jobb képminőség lenne, ha elég a méret.
sityupityu Ha fizetsz, akkor a fórumtopikban nem látod a hsz-eit az illetőnek, viszont a privátot le lehet tiltani, ahhoz nem kell fizetni semmit.
A másik, hogy sztem tilos a privát beszélgetés részleteit megosztani itt. Most mit ért el vele aki beírta a káromkodásait? -
saltanus
aktív tag
huuu koszonom fiuk most azert megnyugodtam....
-
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Most akkor a KU7000 samsung tenyleg csak 60 Hz es,???
de a mediaban a KS7000 seria volt, viszont itt a listaban nem talalok ilyet,ertem h ez most mas piacra keszultek de akkor most hogy is van ez?[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Köszönöm az előző kérdésemre a választ!
Amúgy én is csatlakozom ahhoz hogy a KS7000-nek bitang jó képe van. Bőrszín probléma nálam sem merült fel. Normál színhőmérsékleten használom. Teljesen korrekt. És még nem nem is kalibráltam csak úgy állítottam be, ahogy magamnak jónak láttam.
Már csak 1 dolog nem akar működni. Beregeltem a TV-t, tehát van Samu accom. A TV az istennek sem akar bejelentkezni. WAT? Valaki ebben tud segíteni?
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
csbeci
tag
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok, tudom, hogy azt mondtátok nem az igazi a KU-széria, de mi vele a fő gond?
Találtam egy tv-t ami tetszik: SAMSUNG UE 78 KU6500SXXH -
csbeci
tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült venni az Edigitalnál egy 55ös ks8000et, de maj vihetemnis vissza, mert van benne 3 halott pixel szép napot! Üdv
-
veterán
válasz Flashget #102554 üzenetére
Ez így lenne?
Ezt most nem tudom kipróbálni, mert a privát beszélgetéseim tagjai közül senkit nem akarok letiltani, de ha rámegyek a letilt opcióra akkor rá is kérdez, hogy biztosan akarom-e. Ezért nem értem a dolgot.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
perempe
veterán
UE40EH6030 TV-hez használhatok gond nélkül a noti merevlemezt?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #102548 üzenetére
Ha nem tetszik amit ír, illetve ahogyan írja akkor fogod és letiltod.
ez valóban régen így működött is, de mióta fizetőssé tették azóta nem.
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
veterán
válasz Cobra652 #102549 üzenetére
Persze, hogy nem foglalkoznak a moderátorok a priváttal, pont azért amit írtam. Fogod, letiltod. Így többet nem kell foglalkoznod az illetővel.
Na de ne offoljuk szét ezzel a hülyeséggel a fórumot szerintem.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz Flashget #102547 üzenetére
Tévedés ne legyen, én nem védem az illetőt, semmi közöm nincs hozzá!
De:
Privát az teljesen más, azt csak két fél olvassa. Ha nem tetszik amit ír, illetve ahogyan írja akkor fogod és letiltod.
De a fórumban nyilvánosan sértegetni valakit nem helyénvaló, ráadásul szabályellenes, de ezt ne neked kelljen már elmondanom.
Nekem is volt már sok vitám és szált el az agyam fórumon (itt is), de a megszólításra mindig odafigyeltem. Ennyi.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #102546 üzenetére
Egyébként ahogy megnevezitek a fórumtársat (bármilyen legyen is) az már túllépi a sértegetés határát
mer ő aztán visszafogta magát priviben
konkrét klinikai eset..innen ment a Philips topicba ugyanezt előadta majd az LG következett.
ha én előbb tudom meg milyen tag is valójában eszembe sem jut bármiben is segíteni neki, hogy aztán ezt kapjam tőle. Meg az van hátra, hogy jól picsán rúgjalak..l[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz belan #102534 üzenetére
"A kiátkozott idiotarol meg annyit hogy lehet nem is volt neki ks7000 re "
Biztos, hogy volt neki, ugyanis volt nála a kalibrálós ember. Ezt az egyik itteni fórumozó erősítette meg aki megkérdezte a szakit.
Egyébként ahogy megnevezitek a fórumtársat (bármilyen legyen is) az már túllépi a sértegetés határát.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
jegenye77
addikt
50" os Samsung tv t szeretnék venni.
Smart funkció nem érdekel és a 4k sem.
Max 300 ezerig mi a legjobb választás?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Pokolika
tag
Senki???
[Samsung UE48H6650] -
Celtis
veterán
Ponr egy 55w829B lóg második TV-ként itthon a falon. Tehát jogos elvárás a részemről ha legalább ugyanolyan képet szeretnék kapni.
Amúgy kizartnak tartom, hogy a gyári film beállítás jól kalibralt. Ugyanis van egy egyszerű trükk. Tulajdonképpen a kalibrálás során is ezt nézik. Tehát ha a szintelitettséget leveszem nullára, akkor fekete-fehér képet kell látnom. A gyári film mód ettől messze van.
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Tv vásárlásán gondolkozom, a 55ks7000 és a 60ks7000 egy árban van a MM-ban. A kérdésem, hogy mindkettőben Samsung panel van, vagy mi lehet a különbség a méreten kívül? Régen a Samsungnál is volt, hogy vajon milyen panellel szerelték. Itt ebben az esetben kell ettől tartani?
-
HagaNRG
őstag
Ha nem nagy az árkülönbség, akkor nyugodtan cserélt, 5-öst 6-os sorozatra minden esetben jó ötlet kicserélni.
De azért sokat se nagyon várj, a H5000-hez képest.
Nekem egyszerre volt két éve két külön szobában H5000 és H6700, és nagyon be volt állítva mindkettő. HD tartalomnál semmi említésre méltó különbséget nem fedeztem fel a két TV között. (smart, 3d, meg szép távirányító persze nem volt hozzá, de kb. ennyi). -
sandró60
addikt
Szerintem az előre lépés a H6400 lenne,de sajnos elvétve van még, valahol a raktárak mélyén
Itt egy vélemény arról amit kérdeztél[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. TV-t cserélnék. Van egy UE40H5000 3 éves motyóm, semmi bajom vele, hibátlan, csak már nem garanciális, gondoltam lecserélem egy UE40K6300-ra. Nagyon rossz ötlet? Tudom, hogy nem csúcsmodell, az ára is tükrözi, de a mostani TV-m sem volt az. Tudásban nyilván előrelépés lenne, mivel smart, de képminőségben? Mondjuk ha nem visszalépés, már elégedett lennék
Köszönöm szépen a segítséget
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
belan
addikt
válasz Celtis #102533 üzenetére
Hát én azért nem találkoztam olyanal hogy emberek feje élettelen legyen ! A kiátkozott idiotarol meg annyit hogy lehet nem is volt neki ks7000 re .volt egy jó Sony tv is kdl829b és jó képe volt de ks7500 kenterbe veri
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Celtis
veterán
válasz Celtis #102504 üzenetére
Sikerült letölteni egy-két HDR demo anyagot. Hát ez ténylég odab..sz a KS7000-en. Ezt kár is lenne tagadni.
Tud ez a TV, ha akar, csak nem mindig akar.
Normál HD adásnál nem jó a képe. Egyet kell értsek az innen kiátkozott kollégával, hogy a bőrszín nincs a helyén, és nem is igazán beállítható. Konkrétan sápadtzöld többnyire az emberek feje és élettelen (nem életlen!) a kép.
Van egy 2 éves Sony LCD-m. Annak a mindenféle képjavítót nélkülöző képét szeretném elérni a KS7000-en is. -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Akadt már valakinek gondja az UE55K5500-es TV kártyaolvasójával?
Vidanet-nél vagyok, és sajnos sokszor megszakad az adás, kiírja, hogy "Kódolt jel" vagy "Nem található a CI+ modul vagy az intelligens kártya. Ellenőrizze, megfelelően van-e behelyezve." De ez csak néhány csatornánál van.
Régebben LG TV-nk volt, ott is ez történt, kijöttek a Vidanetesek, és kicserélték a kártyát, mondván "nem mindegyik kártya szeret bizonyos TV-ket." Minden működött is szépen. Most viszont megint kijöttek, és azt mondták, ez a jobbik kártya, újabb TV-khez ez szokott jó lenni, és ha nem okés, akkor csak set top ox-al működik. Most ez komoly? Nem szeretnék box-ot[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz junior11 #102522 üzenetére
Hetente leírjuk, mégis folyton jönnek a 100 hertzes panel elmélettel.
(#102524) Zozi100
Azt írtad, hogy a panelkód szerint 100 hertzes, ami igaz, mert képkocka interpolációval valóban annyi lesz az 50-ből.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
Telekomnál a mai napon Samsung UE40J5000S 70.000Ft volt.
El is fogyott, játékhoz monitornak ideális ár.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #102528 üzenetére
Ha samsung ezt mondja, akkor az úgy is van.
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
törölt tag
-
Pokolika
tag
Sziasztok!
Másodlagos tv-nek ezt néztem ki mi a véleményetek???
samsung ue48h6650
Minden infót szívesen meghallgatok!
Kép,3D,input lag stb.
Köszi a segítséget! -
msgreg
csendes újonc
válasz sityupityu #102518 üzenetére
Ma hozta ki a futár (hozzáteszem, kedd óta ültek rajta, ha nem ért volna ide ma, visszamondtam volna még a házhoz szállítás előtt).
Köszönöm a gyors válaszokat. -
veterán
-
blakey
titán
-
törölt tag
Én is néztem a K5500-ast, és elbizonytalanított, hogy itt azt írtátok, hogy azt inkább játékra használóknak javasoljátok.
Nekem 32"-os TV kell. Szolgáltatóm Telekom iptv. Játékra nem kell csak tv nézéshez.Esősorban gyerek fogja nézni. szeretnék smart tv-t, menjen rajta youtube.
Maradjak Samsungnál vagy nézzek inkább mást?
Előre is köszönöm! -
PuMbA
titán
válasz Zozi100 #102512 üzenetére
Szerencsére csak állítólag. Ha megnézel egy normális tesztet, akkor láthatod, hogy lemérték és 100Hz-es. De a képinterpoláció bekapcsolásával is könnyen fel lehet ismerni ránézésre, hogy folyamatosabb lesz a kép az 50Hz-es TV-khez képest, tehát 100Hz-es. 3D azért nincs benne, mert megbukott, senkit sem érdekelt.
[ Szerkesztve ]
-
msgreg
csendes újonc
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung UE49K5100-as TV-t. A jobb felső sarokban van egy kb. 8cm*10cm-es sötétebb terület. A kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki ilyennel korábban? Esetleg ötletek, hogy mi lehet a probléma?
A sötét terület nem teljesen halott pixelek miatt van, csak vagy 20 árnyalattal sötétebbek a pixelek azon a területen.
A tv egy horizon box-al van összekötve HDMI-n keresztül. Ha kikapcsolom a set top boxot, akkor is látom ezt a sötétebb területet a Samsung menüjében. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Hogy tudom a csatlakoztatott merevlemezt leválasztani használat után? Kikapcsol - kihúz?
A timeshift és a felvétel funkció a meglévő exFAT particióra is tud rögzíteni? Ezt valahol be kell kapcsolni?Egyébként 55KU6000-em van egy Pana plazma után (sajnos elromlott és nem volt több keret rá) és nem olyan használhatatlan mint itt sokan mondják. A mozgókép felbontás nem olyan mint a plazmán, de még játékok esetén sem problémás (PS4), az input lag pedig a legjobbak között van. És 4K tartalommal nagyon rendben van a képminőség ha jól beállítja az ember. Ennyiért szerintem jó vétel (210k, MM Samu akció).
-
wark92
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy k6300-at és csatorna listát szeretném szerkeszteni samschanneleditor-al de nincs olyan kiterjesztésű fájl a pendrive-on amit felismerne a program. H6400 tv-n ezzel a programmal csináltam. Van más program amivel lehetne szerkeszteni, vagy kézzel állítsam át az összes csatornát?
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #102502 üzenetére
F6640 és F6400 között a különbség még a tuneren kívül a több kamu Hz és a micro dimming volt.
Realme GT Master Edition
-
blakey
titán
válasz Celtis #102504 üzenetére
Sajnos elég sok a "fake 4K", azaz 2K-ből lett készítve, de HDR és BT2020.
[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
-
Celtis
veterán
Hol vannak olyan letölthető 4K HDR videók, amiket felismer és jól kezel a KS7000? Megnézném, hogy mit lehet kihozni ebből a TV-ből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest