Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
Sziasztok! A watch 5hoz vasarolt 44mmes uvegfolia pontos a watch 6 44mmeshez is vagy a kor atmerojeben van elteres?
-
Badboys
őstag
Nem, ha valamit elszúrnak javítsák, de nem, szarnak az egészre. A bő 3 nappal semmi gondom nem volt az elszart térképre is teszek. Az zavar, hogy már 2 napot sem viszi ki. Utána néztem a garminoknak , hát az sem hiba nélküli akkor meg minek? Sz@ rt a f@sér minek? Csupán a telefonjait vedd alapul az exik rendre elvéreznek a snapi mellett. A HTC éra után vettem samut hát hatalmas csalódás volt. Kétszer vittem vittem vissza az exinossal szerelt telefont. A snapis a mai napig megvan, de ami biztos samut soha többet akkor inkább előveszem a Nokia N73 am dobozos gyári állapot. Semmi gond ellehet szúrni egy frissítést, de akkor legalább vegyenek annyi fárdtságot, hogy javítsák. Ez a felháborító, hogy nem teszik.
-
qltsar
veterán
válasz
Badboys #1897 üzenetére
Pont az a penyeg, hogy a Snapisokkal meg rosszabbul birna szinte biztosan.
Ha ennel hosszabb idot akarsz, akkor egyertelmuen nem neked valo a WearOS, vagy az Apple Watch.
Lehet szidni exyt, de a masik oldalon meg rosszabbul jarnal.
Lehet, hogy erdemesebb lenne a Garmin vonalon szetnezned, ott is kifejezetten a transzreflektiv kijelzos valtozatokat.
-
Badboys
őstag
AOD nincs napi program 9-10 óra közt bekapcsolom nincs minden baromság használva. Napi program kisebb eltérésekkel azonos. Jó időben elmegyek 20 - 25 km kerékpározás 15 órakor indítom a műsort. 17 körül haza megyek ebből 1 óra a kerékpározás. 18 óra környékén kikapcsolom. Rossz idő esetén 7 km gyalog idő intervallumok megegyeznek. 2 napot ezzel a használati móddal alig bírja ki. Amig nem frissítettek pár napja bő három napot kibírt és nem jajveszékelt töltőért. Ma még haza sem értem már töltő után sivalkodott. Megvettem 2 napig jól mutatta az edzés térképet azaz a teljes kijelzőt használta 3. nap a program végén már csak 5 forint nagyságú volt a térkép és a mai napig 5 ft nagyságú . Volt vagy 10 újra telepítés meg számlálhatatlan újra indítás, volt most 2-3 indítás whipe chace ból. Dióhéjban ennyi. Január óta. Akkor cserélte a T 5 ösről hatosra. Nem rühellenén vissza vinném. Csupán ennyi a bajom. Mint írtam, ha valami jó elismerem, de ha sz@@r valami azt is leírom. Bocs, de én ilyen vagyok. Sajnos van tapasztalatom az exifos és a snapi fényévnyi különbségéről.
-
qltsar
veterán
válasz
Badboys #1893 üzenetére
Bar messze nem a kedvencem az Exynos, de miert lenne ebben a ligaban elonye masnak?
SDW5
Pixel Watch 2 - AOD 1 napSDW5+
TicWatch 5 Pro - AOD - 3 nap
OP Watch 2 - AOD 48-52hExy
GW6 - AOD - 2.5 napS9 SiP
AW Ser 9 - AOD - 1 napNem ertem a problemad?
2 naponta 1.5 ora edzesmonitorozas, auto seta, auto brightness, AOD napi 16 oraban, WiFi auton, alvasfigyeles, veroxygennel, 10 percenkenti pulzus meres, mindenrol jon notification, es napi ket ebresztes, igy tartok:
-
Lajmund
őstag
válasz
gyuri81 #1891 üzenetére
Hàtha lesz egy ultra
Kiváncsian vàrom. Habàr a lunetta kimondottan tetszik és sokat hasznàlom. Igazából üzemidőben a plusz 50% nem hat meg. A plusz 700% na az màr tetszene ha csak hetente egyszer kéne tölteni. Ha csak kicsivel fog többet bírni akkor ugyanúgy minden nap tolteni fogom hogy ne kelljen figyelni és inkább rutinszerűen felrakom pl fürdésnél.
-
Badboys
őstag
válasz
gyuri81 #1891 üzenetére
Ne reménykedj amíg a saját hulladék exifost rakják addig nem lesz változás. Első hírek szerint snapi került volna bele akkor igen, takarékosabb lett volna. Soha nem veszi fel a versenyt a snapival hiú ábránd. Gyárthatják akár a Marson akármilyen technológiával akkor is sz@r lesz.
-
qltsar
veterán
En ezt ertem, de a vegen sajnos a te hibad miatt tortent, barmennyire is kellemetlen.
"A Media Markt Magyarország Kft., a MediaMarkt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. A Media Markt Magyarország Kft. nem vállal felelősséget a mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért."
Masik ket viszonteladonak feketepont
-
keszo
őstag
Őszintén szólva, vásárlás előtt három helyen néztem meg:
- https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-galaxy-watch-6-classic-okos%C3%B3ra-43mm-e-sim-fekete-sm-r955fzka-1428827.html#specifik_C3_A1ci_C3_B3
- https://ses.hu/termek/galaxy-watch6-classic-lte/
- https://www.telekom.hu/webshop/termek/Samsung-Galaxy-Watch6-Classic-ESIM?skuId=jsku1754649901igen és sajnos nem gondoltam, hogy félre tájékoztatnak
-
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #1887 üzenetére
SES talan, Telekom abszolut nem.
De megegyszer kiemelnem, hogy a gyarto oldalarol erdemes tajekozodni, nem 3rd party oldalakrol, mindket altalad emlitett oldal ilyen szempontbol az, hivatalos viszonteladoi kategoria, nem gyarto.
-
sbalu1
senior tag
Eddig nekem se volt gond vele, de újabban nekem is produkálja ezt a nehezen akaró telefon-óra csatlakozást.
-
SAABPEPE
tag
Szerintetek egy Lte vagy egy sima bluetooth-os birja tovább akkuval vagy nincs semmi különbség a kettő között?
-
SAABPEPE
tag
válasz
Cartman023 #1642 üzenetére
Nekem is ugyanez volt csak akkor még samsung frontirrel azóta is gyógyszert szedek rá. Ilyen 200 felett volt a pulzusom.
-
qltsar
veterán
"Mindenhol"?!?
Samsung hivatalos oldalan:
"A tipikus kapacitást külső laboratóriumi körülmények között tesztelték. A tipikus kapacitás az egyes akkumulátorok közötti eltérés figyelembevételével becsült átlagos kapacitás a IEC 61960-3 standard szerint tesztelt minták alapján. A megadott (minimális) kapacitás 398 mAh értéke a nagy méretű esetében, míg a 276 mAh kis méretű esetében. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat."
"Akkumulátor
Akkumulátor kapacitás (mAh, átlagos) 300"Nyilvan ez nem a legkellemesebb most, de a gyarto oldalarol kell elso korben tajekozodni, az a biztos.
-
Badboys
őstag
Különböző fórumokat bújva évekre visszamenőleg és ami a saját tapasztalatom is. Van-volt 4es 5ös jelenleg 6 cl. Évek óta rosszul mér és rosszul mutatja az értékeket a healt és rosszul kezeli az órát a hozzá tartozó aktuális óra függő plugin. Tehát ez az alapvető gond. Ezen a samu évek óta nem változtat és nem javítja ami azt sejteti, hogy szarik az egészre. Mivel az nem igaz, hogy e miatt nem kapott vissza jelzést. Mivel a kerékpáron is GPS es km óra van és soha sem sikerült egyik órával sem öszhangban mérni a távolságot. Szinte naponta ugyanazt a távot teszem meg gyalog és kerékpárral még véletlen sem volt olyan, hogy másnap uagyanazt mérte az óra, vagy legalábbis megközelítőleg, ezzel szemben a km óra szinte hajszálra azt méri. Csupán az a furcsa, hogy eddig nem volt gond a healt appal fogyasztás szempontjából és nem mindenkinél jön elő ez a probléma. Ez ugyanaz a felállás mint nálam kis méretben jeleníti meg a mozgás utáni térképet másoknál meg nem. Szervízbe meg hiába küldöd sok hasznát nem veszed. Sajnos ez tapasztalat az 5ös kapcsán. Gyakorlatilag szinte semmit sem ér a szervíz sem a fogyasztóvédelem. A fogyasztóvédelem a 22 es csapdája. Az egészben az a szép, hogy gyakorlatilag alig használom az órát. Így az sem mondható, hogy bitang terhelésnek van kitéve. Mit vegyél helyette? Az agyon dícsért Garminoknál is vannak gondok olvasható ott is külöböző panaszok. Tehát az én elképzelésem szerint ami nem újkeletű gondolat ezek az eszközök csupán divatcélból készülnek egy jó adag parasztvakítással körítve. A vérnyomás mérése rendkívül pontatlan a lépésszámláló és távolság mérés úgyszintén. Azért nem írom a többi egészségügyi mérést mert nem használom, de gondolom azok sem érnek többet mint amelyeket használok. Tehát ez nem egyedi probléma mivel különböző fórumokon panaszkodnak a tulajdonosok. Ja és nem egy két ilyen jellegű panasz van hanem tucatjával. Tehát ez nem úgy van, hogy csak nekem van vele gondom. Mert itt rögtön jö, hogy nekem minden jó és jól működik igen szeretné x és y csak ez a valóságban az, hogy igyekszik magát nyugtatni bezzeg ő milyen jó vételt csinált. Világ életemben elismertem, ha valami jó, de azt is, ha szar ez meg az a kategória.
-
kanyi51
senior tag
válasz
World-Soft #1871 üzenetére
Lassan 1 órája ugyan ezzel kinlodok.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok.
Eddig tökéletesen működött az óta a telóval.Ma elindítottam a telefonos appot ő szinkronizálni akart, de elbukott.
Innentől megszakadt a kapcsolat a telefon és az óra között.
A telós app ugyan újra keresni és párosítani akart, viszont miután a biztonsági számot egyeztetem, majd elfogadom a licence feltételek, azt írja mindig, hogy elbukott a párosítás.
Mind a két készüléket már indítottam újra is.
Mi lehet a gond?Ui:
A telefon éjfélkor akar majd frissíteni amit pont le szerettem volna kapcsolni most. -
Signat84
tag
Na, valahogy így fest az üzemidő.
Igaz az esim törölve lett. Kíváncsi voltam, hogy nélküle mennyi lesz. -
Bathalsar
aktív tag
válasz
PedroPascal #1866 üzenetére
Tudja a 6-os is, csak ne legyen LTE verzió. Innen indulj: [link]
-
axlfsi
veterán
A recovery és a cahce szavakra is rákerestem a topikban, de nem találtam a leírást, hogy jutok oda az órán, hogy törölhessem a cache-t
Help, plíz -
Bathalsar
aktív tag
válasz
PedroPascal #1859 üzenetére
Samsung account segítségével összeköti az eszközeid, és attól függetlenül, hogy melyikben van SIM kártya, bármelyik eszközzel tudsz telefonálni vagy SMS-ezni. És még csak nem is kell azonos hálózaton lenniük, csak legyen mindegyik online.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Signat84 #1845 üzenetére
Én azt várom, hogy elérhető legyen a "Hívás és üzenet más eszközökön" fukció az LTE verziókon is. A nem LTE-vel rendelkezők tudják, ennél tiltva van. Valószínűleg azért, hogy tegyél bele teljes értéske eSIM-et, és azzal telefonálj, de cloud-on keresztül.
Hátha ez a frissítés feloldja a korlátozást.
-
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Nálam továbbra is a healt zabál. Reggel 10 kor kapcsoltam be most így áll ez nagyon gáz. Gondolkodom, hogy letörlöm és felteszek egy régebbi verziót.
-
keszo
őstag
segítsetek.
ses.hu-n azt
írják hogy az akksi 425mAh, de szerintem csak 300-as -
Signat84
tag
Kint van LTE verzióra is a frissítés. Kérdés, hogy az itt olvasott s healt "akku zabálás" után érdemes-e felrakni...
Így is gatya az üzemidőm. 1 nap 10 óra max -
Badboys
őstag
Recoveriből után is 43% ot takarított le a healt.
Lassan ott tartunk, hogy nincs semmi normális alternatíva csak ilyen fosokat árúlnak. -
World-Soft
senior tag
Sziasztok.
Január óta van meg az órám.
Újabban azt tapasztalom hogy rendszeresen nem tudok fizetni mert olvasás közben kéri a pin kódot az óra.
Próbáltam hogy fentebb erőltetem az órát hogy véletlen se érzékelje hogy mintha levettem volna.
De akkor is.
Ráadásul különböző helyeken.
A héten mondjuk a fietések 80%-a sikertelen volt.
Mi lehet az oka?
Nagyon ciki hogy fogom a sort, majd végül elő veszem a telót mert megvernek.Köszi.
Zoli -
sbalu1
senior tag
Sajna tényleg jobban merül, a wipe cache ellenére is, én is ezt tapasztalom.
-
Luigi962
őstag
Nekem az új frissítés után/GW6 sima BT/ 2 nap 10 óra üzemidő után most 1 nap 5-10 óra! Jó lett ez az update!
-
Capella
senior tag
Ó bakker, bocs mindenkitől. Mellényúltam, illetve böktem.
Azt hittem, hogy az S23U topicban vagyok. De nem. Nem vettem észre, hogy a Watch6, nem ide szántam. Utána pedig csak ment a folyamat.
Én még azon csodálkoztam kicsit, hogy minek akarsz képernyőmentést a reklámról, de megcsináltam. -
Capella
senior tag
válasz
LouiS22 #1827 üzenetére
Valószínűleg, csak eddig nem volt ezeknél semmi reklám hosszú idő óta a helyi VPN szerverrel. Most lett, frissítés óta. Vagy az app, azon még talán lehetne segíteni régebbi verzióval, vagy esetleg a legutóbbi OneUI frissítés hozta elő. Vagy csak most találtak egy újabb, még nem letiltott módszert a reklámozók.
Talán a fizetős Aduard app segíthet majd, ha jobban elfajul a helyzet. Azt frissítik, meg az adatbázisát. Bár azt nem tudom, mennyire pucol ki minden reklámot.Amúgy meg a Google-lel is tele van a hócipőm. Időnként bevezet ilyen-olyan korlátozásokat. Van, hogy esetleg magyarázható valahogy, van hogy nem. Én utóbbinak tartom, hogy az appoknak, illetve azok készítőinek pár hónapja letiltotta hozzáférést a hálózatra csatlakozott eszközök MAC addresséhez. Úgyhogy a frissített appokkal már elég gyér a hálózat felderítés.
Talán ez csak az legújabb Androidoknál van így, mert egy Note8-on ugyanaz a legfrissebb app még hozza a MAC addresst is az azonosításhoz, az S23U-n pedig már nem. Úgyhogy vissza kell tenni a korábbi verziójú appot, ha ez valakinek ez fontos. -
Capella
senior tag
A reklám megjelenéséről? Ami most lett, az kilépés előtt jelenik meg csak, és viszonylag diszkrét, egyelőre. Az app indításakor semmi, teljesen tiszta. De csak a BlockThis! miatt. Különben mocsok módon megjelennének már indításkor is, szinte használhatatlanná téve az appot, és valamennyi az AdGuard DNS használata mellett is. Ezért tértem vissza a BlockThis!-re
Sajnos ehhez a kamerához ez az app kell.
Most egy másik kamera appban is megjelent a reklám kilépéskor.
-
Badboys
őstag
válasz
Morph33 #1821 üzenetére
Nálam sajnos tegnap ez volt. Ezidáig nem tapasztaltam ilyen jellegű hibát. Egy ideig a Play store zabálta az aksit most ez. Ilyen gyatra üzemidő még újjonan sem volt. Most töltöm ma már be sem kapcsolom holnap meglátom mi lesz. Mondjuk az enyém LTE, de nem használom tehát az sem lehet az oka.
-
Capella
senior tag
Kezdek szomorú lenni.
Elkezdtek megjelenni a reklámok két kamera appban is. A BlockThis! már nem 100%-os.Még ugyan csak az appból kilépve lett minimális reklám.
Nem igazán tudom egyelőre, hogy ez a mostani OneUI biztonsági frissítéssel jött, vagy a kamera appok frissítése hozta elő.
Ahhoz képest, hogy mióta nincs új verzió a BlockThis!-ből, elég szépen teljesített eddig. Habár volt pár általam nem, vagy igen ritkán használt app, amiben már eddig is volt némi reklám, amit nem tudott kiszűrni. Avagy a reklámozók is fejlődnek. -
sbalu1
senior tag
Frissítés után csináltam egy clear cache partitiont a recovery menűből.Ez szokott javìtani az üzemidőn.
-
gyuri2008
veterán
A sima watch6 40mm akku idő mennyi normál esetben?
-
Tegnap este kipróbáltam, hogy repülő üzemmódba teszem az órát alváshoz. Minden alvásmérési funkció működött, és sokkal kevesebbet merült, mint egy éjszaka alatt szokott, próbálgatom még a következő napokban.
Erre tudtok valami megoldást, hogy ez automatikusan repülő üzemmódba kerüljön elalváskor? A rutinokban sajnos nem találtam ilyen megoldást. -
Badboys
őstag
válasz
gyuri81 #1817 üzenetére
Volt egy healt és egy wearable frissítés kettő közül valamelyik vagy együttes hatása. Nem elég, hogy az első probléma nem oldódott meg a mai napig, erre jön ezis. Igazán megrohadhatna a samu a szarjaival.
Vérpistikék nem olvassák el. Nyomtam egy HR t hátha, de kétségeim vannak haszossága felöl. -
Badboys
őstag
Ki nézegeti Tv én? Inkább a hibákra koncentrálnának sokkal hasznosab lenne. Reggel 10 től este 17 ig 42% ot a healt benyelt az akksiból. Na ezeket aszarvas hibákat kellene megoldani inkább a tv s baromság helyett. Tizennel negyed ennyi volt a probléma. Akárhánysor frissítik a healt appot annál rosszabb lesz.
-
Lajmund
őstag
válasz
Bazs1981 #1813 üzenetére
Nekem klasszik van uszok termàlozok szaunàzok utána hideg vizbe ugrok egyből és semmi baja. Megjelenés ota megvan az a óra. Még nem melegedett túl egyszer sem szaunában. De ha elmelegedne akkor szerintem kikapcsolna azt annyi. Ugye ilyenkor a kezed hüti mivel az nem megy 40C fölé. Én 10 percet szoktam bent lenni annyit kibir simán.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Watch 6 44mm BT bírja a szaunázást? -
Morph33
tag
Íme a changelog
-
Morph33
tag
válasz
Leonardo91 #1805 üzenetére
Pár hozzászólással ezelőtt linkeltem, hogy mit tartalmaz, olvass vissza.
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel az új frissítéssel van egy kis gubanc. Legalábbis nálam.
Ha olyan számlap van beállítva amin a "Víz" bevitelt is nyomon lehet követni, akkor elkezd érdekesen viselkedni az óra.
Kérdés, hogy másnál is vagy csak nálam?
Ha másik számlapot választok, vagy leveszem a víz bevitelt vagy nem éri el a bevitt érték az 1000 ml.-t minden rendben...
Vicces hiba.... -
qltsar
veterán
válasz
Leonardo91 #1806 üzenetére
Fura, forditva szokott jonni anno 4-es szerianal. Mindig az LTE verziora jott elobb.
Termeszetesen most az van, de nem hinnem, hogy sokmindenrol lemaradunk
.
-
válasz
Sima BT-ra 47mm.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Most nézem , LTE -re még semmi.
-
Kaptunk egy frissítést az órára.
-
dolon75
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest