Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
Mikor esett le az óra ára a felére. Pár hete még 150e körül volt a 47mm classic lte, most meg 90ezer (samsung oldalakon) . Jó, hogy kb. 3 hete vettem! Az elállási időm meg lejárt 2 napja
-
GoodSpeed
addikt
válasz
kanyi51 #2787 üzenetére
Ez nekem is kellemetlen meglepetés volt. Mert mintha olyat olvastam volna, hogy van akinek Samsung tabbal is szinkronizál a Samsung telefonja mellett, de ennek nem kellene eleve márka specifikusnak lennie, most viszont úgy néz ki, ha lenne másik Samsung telefonom, azzal sem.
-
GoodSpeed
addikt
Vettem egy POCO X6 PRO -t az A54 mellé, gondoltam a két telefonnal közösen használom, azzal tisztában voltam,hogy EKG és vérnyomásmérő funkciók nem fognak menni,csak Samsung készülékkel, de úgy látszik, hogy ide-oda szinkronizálni sem tud:
-
Capella
senior tag
Nálam az alvásrögzítéssel lett probléma. Két napja egyszerűen nem rögzít semmit. Se időtartam, se alvásfázisok, se véroxigén, se bőrhőmérséklet, se pulzus, se semmi.
Most újraindítottam, kíváncsi leszek ez megoldja-e.
Előtte pár napja volt a "szokásos" téli időszámítás bug, amikor az alvás időtartamon kívül nem rögzített semmit, viszont azt igen.
Onnan gondolom, hogy szokásos bug, hogy hasonlóra emlékszem tavaszról a nyári időszámításra váltáskor. Nálam legalábbis ez van.
Ezután a következő nap újra rendesen rögzített, majd azt követően lett, hogy már semmit.
A kezdeti problémák után, amikor órás kihagyásokkal rögzített csak, az utóbbi időben nem volt vele ilyen gond. Jó, azért nem minden szundit vett észre, de ez még elmegy.
Nem szoktam újraindítgatni, de hátha ez helyrepofozza. Ha nem, fogalmam sincs. -
qltsar
veterán
3 percet langyos vizben "mostam" az orat.
Sikerult ujrainditani, azota mukodik a bekapcsologomb.
Az a teoriam, hogy elengedett a forrasztas valahol a gomb erintkezojenel, es a hotagulas miatt epp hozzaer jelenleg.
Ennyire nem hinnem, hogy bekoszolodhat.
Nem fizikai munkat vegzek, home officebol dolgozom, sajnos betegseg miatt miota visszakerult a szervizbol az ora, a setakon kivul masra nem volt hasznalva.
Nem elek se poros helyen, se parason, zuhanyzaskor nincs rajtam.
Erthetetlen, hogy lehet ilyen gyatra minosegu ez a szeria.
-
qltsar
veterán
válasz
Rigormortiis #2781 üzenetére
Vicckategoria.
Nagynehez felszenvedtem adb wirelessre, toltam egy reboot recovery-t, nade...
Mivel most mar 100%, hogy hardveres a problema, mivel nem mozog a Home gombbal lefele a menuben, ezert gondoltam oke, ujrainditom, biztonsagi mentes, FR, aztan hivom a szervizfutart.
Nade recoverybol mi az alapertelmezett menupont, ha csak tovabb nyomkodnad?
Reboot to bootloader....nem sima reboot, reboot to bootloader.
Mivel a Home gombbal nem tudok navigalni, igy csak "okezni" tudtam, ezert most bootloaderben ragadt az ora.
Ja igen, ha lemerul bootloaderben, akkor nem tudom majd bekapcsolni ugye, mert nem mukodik a bekapcsolo gomb
.
-
qltsar
veterán
Csak, hogy merjem a napokat, meddig birja problema nelkul ez a csoda.
October 2-an kaptam "vissza" az orat, ma 31.
Reggel arra keltem, hogy nem mukodik a bekapcsologomb.
Unblock.
Force restartot sem veszi be, igy recoveryzni sem tudok, hogy ott megnezzem, hogy mivan.
Device care gombteszt elhasal.
Fenomenalis ez az ora, Januar 9-e ota van meg, a jelenlegi a harmadik darab, az elso ketto alaplaphibas volt.
Vicckategoria
!
-
-Maci-
addikt
Néha bánom, de sokszor már nem, hogy részben el engedtem a Samsung vonalat.
Most a Honorra nem jön olyan sok frissítés, nincsenek nagy hírek ilyen-ooyan patch-ről.
Valljuk be, egy Samsungos mindig várja a kövi frissítést, valami nyilvános, beharangozott okból:
-fú mekkora kamera frissítés jön (többnyire)
-fú mekkora biztonsági frissítés
-fú a UI már ezt is tudja majd...Aztán kezdődik a lista elölről. :-)
Hosszú évek óta tapasztalom. :-)Véleményem szerint ez többnyire csak figyelemfelkeltés : Lásd a Samu törődését...
-
qltsar
veterán
Multiple Exynos Galaxy phones and watches in danger of being hacked, warns Samsung
Erdekes, hogy a 930 nincs felsorolva, mivel gyakorlatilag egy emelt orajelu 920.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Watc 7 Ultra számlapjának mi a neve?
Köszi:
-
qltsar
veterán
válasz
Seraph 16 #2769 üzenetére
Hat, nalam ez nem all fenn, ezt a Watchface-t hasznalom:
Az AOD resze pedig 2db mutato teljesen fekete hatterrel.
Ennel kevesebbet szerintem watchface nem tud fogyasztani, igy kijovok 53-60 ora leszenleti idovel, amibol naponta 16 ora AOD.
Ha valaki lesz olyan rendes, es kiprobalja majd, hogy esetleg mukodik e az uj rendszerrel, azt megkoszonom, addig nem hinnem, hogy frissitek.
-
Lesz egy-két kívánatos feature. Az energiaszint becslését mindig is irigyeltem kicsit a garminokból. Az üzemmódókban pedig nagyon el fog férni a több beállítási lehetőség, abban hatalmas potenciált látok (pl. vezetés közben teljesen felesleges az AOD, és az emelésre ébresztés is, munkahelyen előbbi bőven elég, stb., ezeket jó lenne automatizálni, sőt, nem tudom lesz-e ilyen, de alvás közben meg mehetne repülő módba).
A custom számlapok egy része meg, bár tök jól néz ki, nagyon szívja az akkut.
-
kanyi51
senior tag
válasz
ferrari0819 #2765 üzenetére
kösz ! Akkor lehet jobb lesz az óránk?
-
Felvett egy rossz szokást az órám. Néha, amikor lecsatlakozik a telóról, majd vissza, akkor bejelenti, hogy "Üdv itthon, szeretne visszatérni ahhoz a számlaphoz, amit az utazás előtt használt?"
Csak a mosdóba ugrottam ki, ami nem egy nagy utazás. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
-
Lajmund
őstag
válasz
ferrari0819 #2758 üzenetére
Az óra meglepően lassu újra indítsa megoldotta a problémát. Viszont frissités még nekem sincs..
-
GoodSpeed
addikt
válasz
ferrari0819 #2758 üzenetére
Nálam is. Csak nem talál. 😆
-
Lajmund
őstag
Mièrt nem elérhető egész nap a frissités opcio? Csekkolom mindig mióta jött a hír hogy elindultak a frissitések. Erre ez befagyott.
Más.
Akinek van ultrája az hogy érzi a hathoz képest mennyivel jobb a gps és a pulzus követés sport közben? Elkezdtem komolyabban bicozni és erre kb használhatatlan a 6. Eldobja nyílt terepen jo időben a gps jelet és csak keres keres a szerencsétlen és a pulzust se tudja követni rendesen a nyomorult ugy hogy sok ideig nem mèr. Sok mindenre jo mint okosora amúgy szeretem de nagyon jó lenne ha sportnál is stabil lenne mint egy apple. -
Markizmark
addikt
válasz
Impair1980 #2755 üzenetére
Az ízlés nem vita tárgya, ez egy elég alap dolog.
-
jano_77
nagyúr
Használ esetleg vki ilyen töltőállványt?
Az érdekelne, hogy tényleg durván melegíti az eszközöket, mint ahogy a Samsung Store-ban mondták? Illetve, hogy mik a tapasztalatok, pozitív vagy negatív inkább? -
perzeus
tag
Sziasztok
Xiaomi 14T proval használom, de az időjárást nem sikerül életre hívni az órán. Mindig azt írja, nézzem meg telefont, de ott hiába lépek be az időjárásba, semmi.
A másik, hogy a facebook messenger üzenetek se jönnek meg az órán. Mindent engedélyeztem már.
Watch 6 classic 47 mm lteKöszi, ha van ötlet...
-
Badboys
őstag
Nem tudom mit csináltak már megint, de a Healt zabálja az akksit.
-
perzeus
tag
Szép és jó óra. Még az sem zavar annyira, hogy naponta töltöm. A lünetta strapabíró vagy egyszer csak 1-2 év múlva nyekk?
-
GoodSpeed
addikt
Nem volt elég szorosan a karomon:
Aztán dupla annyi pulzust írt ki mint amennyi volt. -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Ennyire mióta megvan még nem hagytam merülni, ezért lőttem egy képet:
Még olyan 4-5 órát kell tartania.
Samsung Galaxy Watch6 44mm -
stemplar07
őstag
Eddzésmódok, Tenisz..
Elővettem a fiókból az Amazfit GTR3 Pro-t és tökéletesen működik, sőt javítottak az ütés számlálón..( régebben keverte a magasan ütött labdákat a szervával..) miért nem csinálja ezt a Samu? annyi csak a trükk, hogy a GTR-en az ütő kézen kell hordani tenisz közben..
-
Luigi962
őstag
Jó reggelt! Ma reggelre az órám GW6 BT lecsatlakozott a mobilomról Galaxy S23 és semmiképpen nem tudom rávenni az újra csatlakozásra, volt minden/újra indítás, cache törlés, stb./ Van még valami amit próbálhatnék vagy csak a reset marad és úgy újra?
-
trance89
őstag
válasz
MrBazsi #2731 üzenetére
Vékonyabb csuklóra bátran ajánlom a 43mm 6 Classic-ot, pont ideális méret, a 47 ótvar nagy. Szerintem észre se vennéd a méretkülönbséget:
41.5 x 41.5 x 11.2 mm (42mm W4C)
42.5 x 42.5 x 10.9mm (43mm W6C)
Nekem a 2nap simán kijön (nem lte modell) ami egy ekkora méretű akkutól egyáltalán nem rossz. Nem használom a sport funkciókat, auto pulzusmérés off, aod off. Minden más on -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Watch4 classicot (42mm) cserélnék le lasaan.
Két kiszemelt a sima watch6 40mm vagy a watch6 classic 43mm, de félek tőle h túl nagy lesz a régi után. A 47mmes watch6 nagyon nagy a watch4 utan nekem, úgyhogy csak a kisebbik classic jöhetne szóba, vagy a sima 40es.
Valakinek van viszonyitási alapja a kettő között?
Illetve akkuban fejlödött valami, vagy a 6os széria se bír sokat? -
$atirka
őstag
válasz
GoodSpeed #2728 üzenetére
Jobbulás!!
Nekem nagyjából ugyanígy volt ~3 éve, annyi különbséggel, hogy meg sem próbáltam felhívni a mentőket.
Amikor megbizonyosodtak, hogy fennáll a szív probléma, be is fektettek, majd jól begyógyszereztek. Közben meg azon hüledeztek az ápolók, hogy tényleg az órám szólt a problémáról. Akkor még egy W4C-om volt.
Azóta volt ablációs műtétem (2 éve), ami kb mostanra "érett be", idén voltam először tünetmentes.
Úgyhogy kitartás! -
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #2524 üzenetére
Ma voltam szív UH-n, és EKG-n. Szívultrahang közben több extrasistoles is volt (Palpitatio), hétfőre rendeltek vissza Holter EKG-ra, és jövő héten kedden lesz terheléses EKG újra 7 év után.
Megmutattam a Galaxy Watch 6 által jelzett PF-eket illetve a kinyomtatott Samsung általi EKG-kat. Azt mondták, hogy az extra ülések látszanak, de PF nincs rajtuk, viszont a Galaxy Watch 6 miatt került ma sor a külön vizsgálatokra. Eredménnyel. -
r0by
addikt
Szerintem a 10 perc az azt jelenti, hogy akkor akkortól számít érdemben "edzésnek". És ekkor dobja a figyelmeztetést, hogy séta folyamatban. Valószínűleg addig is méri, de eldobja, ha időközben lefagy a user.
Én legalább is így tudom elképzelni. A 66%-os arányra már nekem sem indul be a képzelőerőmLehet, hogy a Fit3-nál is ilyen arányok lennének amúgy..
-
qltsar
veterán
Ha 10 perc utan kapcsol be, akkor, hogy meri le az addigi utat es a hozza tartozo pulzusmereseket? "Edzes" kozben, ha pl. 10 percenkenti pulzusmeres van beallitva, ezt az activity felulirja.
Hogy tortenik ilyenkor a meres visszamenoleg?
De teljesen mindegy, ahogy emlitettem a Fit 3 siman meri a dolgokat automatikusan - csak, hogy Samsung termekhez hasonlitsam - az elozo 2 (!!!) Watch 6 siman merte ezt automatikusan, most a 3. ora nem mer.
Egyszeruen nem ertem
.
Factory resetezes overkillnek ereznem emiatt...
-
Capella
senior tag
válasz
F.E.K.. #2723 üzenetére
Épp arra gondoltam közben, hogy én fentebb a telefonon lévő beállításról írtam, miközben ezt az órán is lehet állítani.
Az órán pedig be van kapcsolva a gyaloglás érzékelés, és a max. pontosság.Valószínűleg ezért rögzített, függetlenül a telefon beállítástól.
Avagy mégsem, mert a kapcsoló állítása oda-vissza működik, bármelyik eszközről kezdeményezem. -
-
Capella
senior tag
Hmm, érdekes ez. Úgy emlékszem, hogy korábban valahol beállítottam, hogy csak a gyaloglást észlelje automatikusan. (Nem vagyok egy nagy sportember, na.
)
Most megnéztem, és a Wearable / Óra beállításai / Health / Észlelni kívánt tevékenység alatt találtam ilyet.
Kicsit meglepődtem, mert maga a funkció be volt ugyan kapcsolva, de alatta az összes edzésfajta ki volt lőve, a Gyaloglás is.
Ehhez képest tegnap is rögzített két automatikus gyaloglást 0,68 és 0,90 km-rel. És amit szeretnél, ott vannak persze az adatok, pulzus, lépés, elégetett kalória, átlagsebesség.
Visszanézve korábbra, 0,56 km-es volt a legrövidebb automatikus rögzítés, amit találtam.
Most átbillentettem a kapcsolót a gyaloglás automatikus észlelésére, és kijelezte alá, hogy hely rögzítése, pontosan. Nyilván ez már korábban be volt állítva, mert egyébként a helynél a rendszer a pontosságra rákérdez elsőként, milyen legyen.
Most nem tudom, miért rögzített bekapcsolás nélkül gyaloglást, avagy ha nem volt semmi külön speciális bekapcsolva, akkor mindent észlelne.Talán egy frissítés okozta ezt az anomáliát.
Kiderül, lesz-e valami változás ezután. -
r0by
addikt
Ötletem nekem sincs, de nálam is működik az auto tracking 10 perc után. Sőt, nem csak gyaloglásnál, hanem a bicajozást is frankón felismeri 2-3 perc után.
Elvileg csak ennyit állítottam be az órán a health beállításaiban:
Észlelni kívánt tevékenység: Bekapcsolva, Kerékpározás, Gyaloglás és Jelzés. -
Capella
senior tag
Ötlet nincs, de nálam működik. Hosszabb gyaloglás kell hozzá, és nagyon pontatlan a nyomkövetés, úgy tűnik nem a telefon GPS-t használja, az óráé meg nudli. Sokszor csíkot se húz, ha rövid a séta.
Példa: Ha a busztól hazamegyek, nem kapcsol be. Ha beiktatom a kenyérboltot is, otthon azt veszem észre, hogy jelzi, hogy már 10 perce gyaloglom. -
qltsar
veterán
Valaki hasznalja az oran az automata gyaloglas kovetest?
Fit 3-on, igy 1 honap szunet utan W6-tal, pikk pakk indult az automatikus meres, 10 perc utan kuldte az elso jelzest az aktiv setarol.
Itt el sem indul. Be van allitva elvileg az autotracking, lepeseket szamolja, de az activity nem indul el.
Ugyanaz a bajom, mint itt: link
Van valakinek otlete?
-
Ezt már én is kerestem, és azt a választ találtam, hogy sehogy. Talán, ha az egész funkciót letiltod, akkor igen, de akkor meg nem jelzi, hogy elérted a kitűzött lépésszámot (meg lehet mást sem).
Szerintem is nagyon idegesítő, és nem értem, hogy miért nem lehet letiltani! -
ClioRS
őstag
Hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy ne kérdezze meg minden reggel az Health az órán, hogy a beállított céljaimat teljesíteni fogom-e?
K.rva idegesítő, minden reggel azzal kezdem, hogy törlöm ezt az értesítést, fel is kell oldanom hozzá az órát, mert ugye be van állítva fizetés és zárolja magát.
-
jano_77
nagyúr
válasz
nokia3650365 #2700 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mi az a sheal, amit említettél a kerékpározáshoz?
Én is tekerek, hátha nekem is tetszene.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Nekem a V2 van.
Lehet használni vele, csak a vérnyomás és EKG funkciók gyárilag nem fognak menni a Samu jóvoltából, de azt is meg lehet oldani ha nagyon kell. -
qltsar
veterán
válasz
Erdekes kerdes, ird meg majd a tapasztalatokat, szerintem mennie kellene, mivel a WearOS-en adod hozza Samsung Weareable-n belul, de ezt ne vedd keszpenznek.
Amugy Gsmarena szerint van benne NFC.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Apple watch Series 10 42mm hibátlan 2027.05.09.
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest