Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
nylacika #1398 üzenetére
Működik pedig, csak nem egyértelmű a miként. Én az alábbiak szerint csináltam, ez a saját megoldásom.
Mielőtt telepíted a csatolt apk-t, el kell távolítanod a korábbi verziókat. Nem tudom milyen telefonod van, de vélhetően nálad is beállítások/alkalmazások/alkalmazáskezelés, keress rá minden samsung és gear/galaxy alkalmazásra és távolítsd el. Én töröltem a samsung fiókot is a fióklistából.
Ha mindent gyalultal, jöhet a csatolt apk, majd play áruházból a galax wearable. Utána még egy beépülőt telepít majd, de már végig fog futni a folyamat.
Ha még mindig nem, akkor az órát is hard resetelni kell.
-
nylacika
aktív tag
Úgy gondolom, hogy a Samsung részéről igen nagy blama ez a Wearable dolog... Nem kevés embernek okoznak, okoztak bosszúságot világszerte... És a legbosszantóbb, hogy 4 nap alatt nem történt meg a javítása a dolognak, több embernek nem sikerül, sikerült megoldani, frissíteni, működésre bírni... A legbosszantóbb, hogy nincs olyan biztonsági frissítés, ami előző állapotba visszaállítaná az órát. Sokszor, sok óra megy így el bosszankodva...
-
nylacika
aktív tag
Üdv! Semmi sem segít! Dobna valaki egy apk linket a javított wearable alkalmazáshoz? Előre is ezer hálám!
-
F.E.K..
senior tag
Szép estét mindenkinek.
Végigolvasva a topikot úgy látom, hogy akinek nem Samsung telefonja van, annak csak az xda-n lévő módosított alkalmazásással működik az EKG... a kérdés: root is szükséges a dologhoz?
(Igazából ha csak az ekg nem működik, az nem probléma részemről. Vagy más se működik nem Samsung telefonnal?)
-
LouiS22
veterán
Közben érkezik a javítás is: [link]
-
LouiS22
veterán
válasz
Levente07 #1380 üzenetére
Na most figyelj, redditen rákerestem, a megoldás pedig ez lehet (most próbálom majd):
Turn off automatic date and time and set date to 2023. After that, the Wearable app should work and can reconnect to phone, after which can then turn back on automatic date and time.
Azért az meglehetősen komoly programozói baki, ha tényleg ekkora bugot hagytak a cuccban.
Sajna én nem Samsung telóval haszálom az órát, nekem Xiaomin a fenti nem segít.
-
Levente07
tag
Sziasztok,
ma reggelre összeomlott a wearable alkalmazásom. Reggel felkeltem, látom hogy a tegnapi tartózkodási helyről mutatja az időjárás adatokat. Mondom mi a ... és ahogy nyomogattam az órát és a telefont, rájöttem, hogy a wearable adta meg magát. Kifagy. Már újraindítottam az órát és a telefont is, újratelepítettem az alkalmazást is. De nem megy továbbra sem. Mit kéne csinálnom?
Volt valakinek ilyesmi? Nekem már volt pár watch és telefon kombóm de ilyen eddig nem volt.
-
-Maci-
addikt
válasz
PedroPascal #1378 üzenetére
Szuper!
Köszönöm szépen!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani töltő fejet az órához, ami a lehető leggyorsabban tölti ?
Jó lenne valami tthon is beszerezhető.Előre is köszönöm szépen
-
kanyi51
senior tag
HHmmmm köszi DE.... szinte kinai amit mondtál. Megköszönném valami konyha nyelven tudnál segiteni, az óra 2 napos most kaptam az ünnepekre, és még csak ismerkedünk. Elötte sose volt okos órám még.
-
kanyi51
senior tag
Szeretném automatikusan ki-be kapcsoltatni dolgokat.(pl repcsi mod este 10 be reggel 7 ki, és még lenne pár) Hogyan lehetne vagy nem lehet?
-
Bilux
veterán
Tudom, én vagyok a béna, de az órán nem tudok számlapot cserélni... hiába tartom az órán az ujjam.
Ez valami új ficsör vagy valamit elállítottam -
ρσгτσ
addikt
Én nem sűrűn használtam olyan környezetben, de decemberben volt alkalmam jópár órán keresztül besegíteni a srácoknak a raktárban. Inkább finomabb, poros környezetben. Tehát nem olyan, mint egy építkezés. Vannak olyan kartonok, amik már eleve úgy jönnek, hogy áll rajta a por...
Nem nagyon okozott problémát az óra működésében, így a lünettánál sem.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, a közeljövőben tervezem lecserélni a watch 4 órámat egy watch 6 classicra. Viszont mielőtt belevágok szeretném megkérdezni, hogy a lünetta mennyire érzékeny a poros környezetre? Irodai munkám van nem építőiparban dolgozom, viszont estig rajtam van az óra és ha kint a kertben otthon valamit mókolok akkor sem szoktam levenni. Így ezen ha nem muszály nem is nagyon akarok majd változtatni.
Válaszokat köszönöm. -
-Maci-
addikt
-
Lajmund
őstag
válasz
Csocsesz75 #1358 üzenetére
Ah de jó.
Köszönöm szépen a gyors segítséget
-
Lajmund
őstag
Átköltöztem másik telefonba és nem bírtam sehogy átmásolni az óráról az adatokat mert mindig megszakadt hol a végén hol az elején fél délutánom elment rá.
Egyetlen megoldás maradt nullára visszaállítottam az órát nem volt tovább türelmem hozzá. Viszont hiába minden szinkronizáció természetesen a telefon alkalmazás semmit nem jegyzet meg a régi számlapjaimról meg ugye semmiről. Hogy tudom ezt visszahozni vagy legalább egy-két olyan számlapot amit nagyon szerettem és ingyen kuponozva megszereztem?
-
Levente07
tag
válasz
Parallaxis #1349 üzenetére
Érdekes. Az a lényeg hogy megjavult.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Parallaxis #1348 üzenetére
Megoldódott..
Visszaléptem az egyel régebbi SHealth-re (6.25.1.009) és rendbe jött. Az új verzió (6.25.1.012) sokaknál ugyanígy meghülyült. -
axlfsi
veterán
Bocs, csak most vettem észre, hogy kérdeztél. Ez a gyűrű (de vannak még, pl. Oura, stb).
Egyébként azóta is vacak az óra alvásmonitoringja, de már nem is posztolgatom, ... most éjszakai is katasztrófa; óra szerint 03:02-05:21 között voltam ágyban, gyűrű szerint 23:33-7:47 -> és ez a valós...Sajnos az óra, mint olyan, kell és attól még, hogy panaszkodom rá, végtelenül sajnálom, hogy nem úgy működik, ahogy kellene, mert nem tudok jobbat helyette (ráadásul Samsung telefonom is van), ... de félek, hogy jövőre komplett ökoszisztémát váltok (úgy tudom iOS-en jól muzsikálnak a szenzorok és parádésan használható az órájuk).
-
artid
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki olyan widgetről Galaxy telefonra, ami mutatja az óra töltöttségét?
Köszi. -
Signat84
tag
Ez a reggeli és esti tájékoztató rendesen hiányzik. Watch active 2 volt itt nincs amúgy? Sehol sem találom.
-
Levente07
tag
válasz
Parallaxis #1340 üzenetére
Szia,
hol vetted az órát? Nem lehet hogy esetleg szürke importos vagy ilyesmi? A régiókódja micsoda?
-
Parallaxis
addikt
Valaki találkozott olyannal, hogy a Samsung Health-ben az edzéseknél a térkép kínai?
Gyakorlatilag nem mutat semmit pár kínai karakteren kívül és ha kizoomolok, akkor látszik, hogy csak Kína van meg részletesen a világ többi része nem.
A lokációnál a Google Maps engedélyezve van. -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy Watch 6 classicot. Próbálom frissíteni a firmware-t. Letölti, de a frissítés másolása nem megy végbe. Azt írja, hogy próbálkozzon később. Mi lehet az oka? Próbáltam telefonról és próbáltam az óráról is. Visszaállítás után sem engedi. -
gyuri2008
veterán
Szerintetek érdemes megtartani ezt samsung galaxy watch 6 lte 44mm a Samsung.com-rol sikerült 103000ft-ért hozzájutni, vagy küldjem vissza?
-
Gedeon31
addikt
válasz
LouiS22 #1325 üzenetére
Nyáron a tradeinn.com-ról volt több tétel rendelésem kerékpáros dolgok. Az egyik tétel nem megfelelő méretben küldték. Rögön küldtek emailben egy címkét ,amit rá tudtam tenni a csomagvisszaküldésnél. Pénteken leadtam a GLS pontbana csomagot , hétfőn már a számlámon volt az összeg. Egy héttel később ért ki spanyolba a csomagom. Ilyennel még soha nem találkoztam előtte ,hogy ennyire rugalmasak legyenek.
-
LouiS22
veterán
-
sbalu1
senior tag
Nekem az Aquával meg jók a tapasztalataim.Sok mindent vásároltam már náluk, nem volt gond.Legutóbb egy akkus borotvát kellett visszaküldenem, mechanikai hibával, 4 hét után visszautalták az árát.Rossz híre miatt inakább az Emagot kerülném.
-
-
-Maci-
addikt
Az LTE verzióval lehet korlátlanul fizetni, telefon nélkül? Vagy ott is 5x lehet, miután megszakadt a bt kapcsolat?
-
Lajmund
őstag
Amikor kijött akkor vettem 119 volt a sima bt verziós 47mm C plusz ajándék fekete szíj aminek volt egy kis története mert később jött a Samsungtól jött. Azt hiszem 130-140 volt már nem emlékszem az lte verzió amikor én vettem lekuponozva persze plusz ajándék szíj. Nem tudom most milyen akciók vannak de karácsonykor tuti lesz valami valahol szóval akkor lesz érdemes venni szerintem úgy is mindjárt ott van nem kell sokat várni. Nem tudom mennyit vagy telefon nélkül de ha mindig nálad van felesleges az lte verzió szerintem de ez egyéni döntés ha azt akarod akkor azt vedd.
-
-Maci-
addikt
válasz
PedroPascal #1301 üzenetére
köszönöm szépen
-
Lajmund
őstag
Gyorsaság föleg ha fejlesztö modba beállitod gyorsabra nagyon fluid ahogy reagál. 47mm esetén gyönyörü a nagy 1.5"-os kijelzö erös fényeröre képes. Hosszabb üzemidö. Nálam hibátlan a pulzus mérrés és az alvás is szinte percre pontosan attol addig mér ami a valoság. Vérnyomást felejtsd el nyugalmiba saccol régebben raktam fel fényképet rola poénnak jó de nem fogom havonta kalibrálni se. Ekg is poén de mivel nincsen semmi bajom igy azt se használom az aránylag egész jó. Ha van pénz loévra és hajt a kiváncsiság nyugodtan válts szerintem tetszeni fog. Szerintem érdemes valami jóü karácsonyi akciora várni ami mindjárt itt van és jó árban esetleg ajándék szövet szijjal el lehet hozni. Utobbi kimondottan ajánlott nagyon kényelmes. Én alirol vettem mágneses szilikont (raktam fel képet ha érdekel nézd vissza szerintem jól mutat) meg ezt a ajándék szövet szijat használom a gyári öko bör nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest