Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Signat84
tag
válasz
janist81 #2196 üzenetére
Nincs mit!
Gyakorlatilag a távoli kapcsolatban nem megy a telefonálás az óráról-telefonon verzió, csak a az óra esimjével. Így akarják a usert rákényszeríteni ugye az esimre valószínűleg.
Talán várható a közeljövőben, hogy lesz egy frissítés majd, amivel unlockolják majd ezt a funkciót (talán).
Addig marad az átirányítás, igen...
De, itt pont beszéltünk erről egy fórumtárssal, ha gondolod keress vissza.
Most ráránéztem, de nem megy még!
-
janist81
tag
válasz
Signat84 #2194 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, tényleg ez volt a hiba, reggel bekapcsolta az ügyfélszolgálat és utána jó lett.
Ezért jó ez a fórum, erre a megoldást napokig hiába kerestem a google -nMég lenne egy kérdésem:
Ha az óra távol van a telefontól (S24Ultra), mobilneten keresztül (pl samsung cloug) be lehet állítani, hogy átvigye a hívásokat az órára ahhoz hasonlóan, mintha közel lennének egymáshoz?
Ha nem, akkor csak az a megoldás van ugye, hogy a telefon SIM kártyáját mondjuk "ha nincs válasz" esetére átírányítom az óra SIM kártyájára? Utóbbi azért kevésbé tetszik, mert akkor csak az után csörög az óra, miután elég sokat csörgött már a telefonon .. addigra van aki már leteszi. -
janist81
tag
Szerintetek miért lehet az, hogy LTE watch, Vodafone esim mellet nem tud hívást fogadni / indítani?
Telefonon keresztül megjelenik a hívás és indítani is tudok, de ha a telefonról lekapcsolódik akkor csak a mobil netes dolgok mennek az órán (pl értesítéseket megkapom).
Ha hívom az óra SIM kártyáját akkor kicsöng, de nem jelzi az óra, ha óráról hívok egy számot akkor vár és kiírja egy idő után hogy nem kapcsolható.
Simkártya mindig bekapcsolt állapotban van -
qltsar
veterán
Kb. másfél hét alatt lett "kész" az órám az Oktogoni szervizben.
Azt nem értem, hogy miért ültek rajta ennyit, ha egy teljesen új eszközt kaptam, még a szárak is teljesen újak - persze a munkalapon ez úgy van feltüntetve, hogy tételesen mindent kicseréltek, kivéve a szárakat.
Kíváncsi leszek ez meddig bírja
.
Tanulva, hogy az "előző" óra megkarcolódott, egyből ment rá az edzett üveg fólia amit a 4-esen használtam, de nem teljesen jó rá valamilyen érthetetlen módon... - Van esetleg ajánlott, ami biztos jó, és nem csrilliárdokba kerül?
-
imis
senior tag
Sziasztok,
messengernél csak ikon jelenik meg értesítésként.
hogyan tudom beállítani, hogy az üzenet szövegét is láthassam az órán? -
Badboys
őstag
válasz
H2o-pok #2183 üzenetére
Ez idáig rendben van. Én a laptopról tölteném le mivel ott nem az appban lévő lapokat tudom telepíteni. Ott ki tudok választani lapot és QR kódot beolvasva kellene települjön a watchMaker appban a kiválasztott lap na és onnan sehova azaz nem települ az órára. Különböző hiba üzeneteket dob fel. [link] Innen próbáld meg légyszives kiváncsi lennék, hogy innen megy e? Innen utoljára a watch4 es töltött le.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
Badboys #2182 üzenetére
Igen olvastam hogy nem működik. De volt pár éve 1 Huawei watch classic órám, az ugrott be, hogy hogy kell. De ezzel is Kinlódtam, már majdnem feladtam. Telepited telóra az appot (nekem egy mod,premium app van fent), regisztrálsz,belépsz, beállitod, az óra tipust is. Órára is telepided a play ből. És itt van az,hogy a óra számlapnak kiválasztod a watchmaker "számlapot" mint a képen. Igy viszi át vsak a küldött számlapokat. Mert enélkül csak felugrik egy üzenet az órán, hogy telepitsd a watchmakert, pedig már rajta van.
-
Néhány hónapja volt egy furcsa dolog, egy vezetéknélküli töltőn akartam tölteni az órát, ki is írta, hogy tölt, majd pár perc múlva megfogtam, és forró volt a készülék, és nem töltődött semmit. Ahogy levettem a töltőről azonnal ki is írta, hogy túlmelegedés, leállította az egész rendszert (ami nagyon pozitív). Mi lehetett a gond? Nem mindegy neki, hogy milyen töltő?
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Watch 6 -al miért nem működik a watchmaker app? Mert az app ban pedig választható a watch 6.
Köszi -
janist81
tag
Sziasztok,
Sikerült nekem is aktiválni az órára egy Vodafone ESIM -et.
Van arra mód, hogy a SIM PIN kérést ki tudjam kapcsolni? -
Atish19
őstag
Az imént szólt a telefonom, hogy több, mint 7 napja nem készült az óráról biztonsági mentés. Eleinte nézegettem és minden nap hajnal 2-3 óra körül szépen csinált egy mentést. Most pedig valóban 05.19 az utolsó biztonsági mentés dátuma. Természetesen a biztonsági mentés engedélyezve van felhőbe is. Manuális mentésre ugye nincs lehetőség (legalábbis én nem találtam). Telefonon Smart Switch fent van és nincs altatva. Nos ez úgy WTF?
Újraindításon kívül valakinek van erre ötlete?
-
PeteePeti
őstag
válasz
Rigormortiis #2170 üzenetére
Kedvencem a fehér tornacipő - farmer - rózsaszín póló - zakó kombináció!
-
Rigormortiis
veterán
Tetszés szerint választhatunk ki embereket pro és kontra, senkit nem fog meggyőzni és nem is kell.
Ugyanakkor az öltöny plusz sportcipő kurva gáz. Én sem veszek fel már nagyon öltönyt, a legtöbb helyre simán jó valami elegánsabb casual outfit azokhoz pedig már jól mennek a kényelmes lábbelik.
De mondjuk egyre kevésbé lepődök meg bármin.
-
S@c@
őstag
válasz
Rigormortiis #2167 üzenetére
Nemzetkozi IT nagy volumenu rendezvenyeken kalssic ora a ritka. Legyszi ne altalanositsunk.
Valamint Moldovan András, Balogh Péter itthon is kepes megjeleni tobszor okosoraval, tudod miert? Mert van az a szint ahol nem erdekli az embert, mit gondol a masik, mert mar letett annyit az asztalra. Külföldön meg a wall streeten az oltonyhoz mar nagyon kenyelmes sport cipot vesznek csak fel, mivel annyit rohangalnak.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Badboys #2166 üzenetére
Plusz van az a szint/rendezvény, ahol nem _illik_ okosórával a karon megjelenni. Céges összejöveteleken is gyakorlatilag csak Iphonet és Samsung Galaxy S szériát látni. Meg a parkoló azon részén is kb csak audi/bmw.
Lehet ez ellen ágálni és "megvetni" ezt a hozzáállást, de hülyén is nézne ki mondjuk, ha ilyen légkörben megvillanna valakinek a Nothing Phone-jának a hátulja. Meg mondjuk az szerintem is max általános iskoláig "menő"
Na de visszatérve az órákhoz, ilyen rendezvényen még az AW Ultra is ritkaságszámba megy...
-
Badboys
őstag
Tipikus ha másnak is van nekem is legyen. Nem is értem miért nem egy Omega, Breitling, és még lehetne sorolni milyen kiválóságok léteznek és még beruházásnak sem rossz. Szerintem egy Kínai 40-50 $ os megfelel ennek a célnak és vannak eléggé pofás órák.
Nem sértésnek szántam csupán elgondolkodtató az ilyen hozzá állás. Van felesleges pénzed van az a lehetőség, hogy jótékonykodás. -
PeteePeti
őstag
Azért ezt cáfolnám! Mármint, hogy a MIP kijelzős órák hét napot tudnak! Nekem például volt Garmin Endurom! Azt havonta egyszer kellett tölteni! Nem egyszer jártam úgy, hogy keresnem kellett a töltőkábelt, mert úgy elraktam alig találtam meg egy hónap után! Fenixek is nagyon jó üzemidőt tudnak, főleg az 51 mm-es verziók! Ha Solar verziós Garmin-t veszel, az meg még rátesz egy lapáttal!
-
qltsar
veterán
válasz
H2o-pok #2162 üzenetére
Ahogy TODI1111 is előttem írja, ennyi pénzért akkor neked nem okosóra lesz a nyerő.
Ha több üzemidőt szeretnél ennél, sajnos irreálisak az elvárásaid, máshol kell körbenézned.
Az említett MiP kijelzősök is úgy bírnak 7 nap környékén, ha semmire nem használod gyakorlatilag azon kívül, hogy az időre ránézz.
140 körül már vannak sokkal jobb órák a nem okos kategóriában.
-
qltsar
veterán
válasz
H2o-pok #2157 üzenetére
Ezek alapján neked egy okosóra is felesleges, gyakorlatilag egyik okos funkció sem számít.
EKG nincs, ECG van.
Így is Wear OS-es órák közül az egyik legjobb üzemidejű jelenleg a piacon a Watch 5 Pro után.
Isten ments, hogy védjem, talán én vagyok az első akinek ráadásul innét szétment az alaplap, megkarcolódott a "zafír" üveg, és jelenleg is szerizben van, de ha ez nem elég, akkor irreális elvárásaid vannak - sajnos.
Nézz szét Garminnál, vagy Amazfiteknél, de ott is olyat keress, már, ha még van, aminek MiP kijelzője van, különben hasonló üzemidőd lesz ott is, ha AOD-zel.
-
H2o-pok
senior tag
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Watch 6 ban gondolkodom, de kiváncsi lennék,hogy mennyit bir 1 töltéssel. Ugy,hogy minden extra kikapcsolva,max Aod és ennyi. Se wifi, Bt, gps,pulzus,stb.
Köszi -
S@c@
őstag
Az okosórák sem maradnak Galaxy AI nélkül
A Samsung bejelentette, hogy a Galaxy Watch okosórákra is elérhető lesz a Galaxy AI, ezzel nyújtva hatékonyabb és biztonságosabb egészségügyi élményeket.
Az Energy Score segítségével jobb megértést nyerhetsz napi állapotodról, személyes egészségügyi mutatók kombinált elemzése alapján, beleértve az átlagos alvásidőt, az alvásidő következetességét, az ágyban töltött és ébredési idő következetességét, az alvás időzítését, az előző napi aktivitást, az alvási pulzusszámot és a pulzusszám változékonyságát, hogy könnyebben vedd az akadályokat a nap folyamán. Ráadásul a Wellness Tippek segítenek elérni személyes egészségügyi céljaidat, betekintéseket, motivációs tippeket és útmutatást nyújtva az elérni kívánt konkrét cél alapján.
A fejlett egészségügyi algoritmusok és fejlett nyomkövető eszközök átfogóbb, személyre szabottabb és cselekvőképesebb betekintéseket nyújtanak, ha azokat AI-val kombinálják. Mivel a jó egészség egy jó éjszakai alvással kezdődik, a Samsung fejleszti alvási AI algoritmusát, hogy további mélyreható alvási betekintéseket nyújtson. Az újonnan hozzáadott alvási mutatók az Alvási Betekintésekhez részletesebb és pontosabb elemzést nyújtanak alvásminőségedről, hogy jobban megérthesd alvási mintáidat és jobb szokásokat alakíthass ki. Ezek a kiegészített mutatók magukban foglalják a mozgást alvás közben, az alvási késleltetést, a pulzusszámot és a légzési sebességet alvás közben, az eddig támogatott mutatók mellett, mint például a horkolási órák, a vér oxigénszintje és az alvási ciklus.
Teljesen új fitnesz funkciók intelligens és könnyed fizikai kapacitásméréseket kínálnak a személyre szabottabb edzéshez, amelyeket hagyományosan csak nagyon fejlett eszközök biztosítanak. Ezek az új funkciók elérhetőek lesznek a következő Galaxy Watch sorozatban a One UI 6 Watch segítségével, amely az év későbbi szakaszában lesz elérhető.
Egyéb részletek kommentben.Forrás: Sammobile, Samsung Newsroom
-
-
Arcanine
tag
válasz
Ghostman78 #2150 üzenetére
Gyári visszaállításnál szerintem rákérdez, hogy az esmiet is szeretnéd-e törölni, de a Galaxy Wearable-ből utólag is lehet, csak előtte ki kell kapcsolni.
Az új órához viszont én úgy tudom, hogy új QR kódot kell igényelni a szolgáltatódtól. -
-
Arcanine
tag
Helló, A Watch4 csoportban már promóztam: készítettem egy kezdetleges menetrend appot az órára, viszont szükségem lenne pár tesztelőre, mielőtt kiadhatom publikusan a Play áruházba. Ha valakit érdekel, részletek itt: [link]
Köszi mindenkinek, aki segít a tesztelésben! -
kanyi51
senior tag
Már feltettem , nem ajánlotta fel ,letöltöttem laptopra, onnan bluetoton a telora és install. a telefon meg Motorola. Megy rendesen
-
kanyi51
senior tag
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #2136 üzenetére
En sem babraltam vele semmit, alig volt rajta telepitve plusz alkalmazas, dehat ez van.
-
PedroPascal
őstag
Nekem előrendeléstől megvan, hiba nélkül. Semmit nem babrálok rajta, szinte alapon van semmi extra program ilyesmi. Galaxy Watch első szériát 4-5 alkalommal vittem vissza. Barométer meghalt aztán szép lassan a többi szenzor is. Mindig bekapcsoltam az automatikus kalibrálást a barométerben. A végén ezt nem kapcsoltam be és láss csodát nem halt meg, azóta is működik. Csak azt akartam mondani, hogy mindig lehetnek olyan gyári hibák, mint az én példám. Egy gyári beállítás módosítása ezzel is járhat.
-
qltsar
veterán
Nehany nap alatt a felere, felenel kevesebbre csokkent az uzemidom, 2.5 nap -> 1 nap 4 ora.
Csinaltam tobb FR-t, de nem lett jobb, mellette megjelent a kijelzo vibralas is, majd a kijelzo "pixelesedes" es sargulas.
Kb. ugyanezzel kuldtem vissza a Watch 4-et, majd kaptam vissza az arat.
Eppen az Oktogon szervizbol jovok, ahol mondtak, hogy ez az elso ora a 6-os szeriabol, amit ezzel vittek vissza.
Srac egybol ravagta, hogy alaplap hiba, akksi, alaplap es hatlapcsere minimum, es kb. 1.5 het amig "megcsinaljak".
4 honapot birt a Watch 6
.
-
TODI1111
veterán
Órához tartozó plugin [frissítés]
-
ozeviktor92
tag
válasz
Pro Koryak #48 üzenetére
Bocs, elnéztem. Régire válaszoltam, törölhető esetleg.
-
kanyi51
senior tag
IGEN minden alkalomra, ruhához, megjelenéshez más és más legyen az óra kinézete. Én pl vettem ezüst (fém) keretet fém szijal hozzá, fekete mágneses szijat, teljes páncélt szijal egybeöntve. Ezt szeretem csak , van vagy 30 lapom letöltve rá , ezért OKOS óra, Jaa,,, és ezért drága is
-
sbalu1
senior tag
válasz
Rigormortiis #2128 üzenetére
Részemről meg kifejezetten élvezem csere-berélni őket.Többek között ezért is szeretem az okosórákat.
-
Mr Chapel
tag
Sziasztok. Olvastam itt pár hozzászólást kopás témakörben. Eddíg csak fekete óráim voltak, Watch 1 től kezdve. Egyik se kopott. Mondjuk nem is voltak extrém módon használva. Legdurvàbb talán mikor túrázni vittem pàr alkalommal őket. 2 hete vettem egy 6 classic, 47mm-es csodát. Szakítva a hagyományokkal, most direkt ezüst kivitelt. Tegnap vettem észre a képen látható L-alakú, kb 3-4mm nagyságú furcsaságot. Ahogy a fény pont esett rá, akkor láttam meg. Először azt hittem csak vmi kis koszfolt. De nem. Ez nem jön le. Első ránézésre úgy néz ki mintha be lenne nyomódva. Csak azt nem tudom hogyan történhetett, mikor alíg van rajtam. Meló előtt, meg után felveszem. Munkában nem hordom. Meg alvást szoktam monitorozni vele. Azt nem gondolnám hogy ha a fejem alá is kerül, annak se kéne ilyen benyomódást képeznie. Már lehet dobozból kivéve is ilyen volt. Akkor még nem vettem észre. Lehet hogy kopás. Viszont akkor durva hogy ez 2 hét alatt ilyen lett, gyakorlatilag a semmitől szinte. Némi pulcsi érte, meg alvásnál a párna. De legjobb tippem, szeritem ez szimpla öntési hiba. Anyagában ilyen. Ha az ujjam végíghúzom azon a részen, nem érzem hogy karc, vagy valami benyomódás lenne. Sima a felület. Samu ügyfélszolgálat lerázott hogy a használatból eredő kopások, mert ők így nevezték, nem tartozik bele a garanciába. Egyébként nem annyira durván feltűnő. Leginkább attól függ hogy éri a fény, meg milyen szögből nézi az ember. Barátnőnek mutattam, ő például nem is látta mi a gond. Csak mikor felhomályosítottam mit kell nézni. Ha mondjuk egy éves lenne màr, azt mondom ennyi belefér. Így kéthetesen azért bicskanyitogató. A fekete óráimon semmi nem volt egy év alatt sem. -
Rigormortiis
veterán
Hát én megőrülnék, ha minden nap más számlapot kéne néznem. 5 éve, az első gw óta ugyanazt a számlapot használom.
De ugyanez van a hagyományos óráknál, amikor valami eseményre megyünk és ki kell nézni valahogy. Jó idő kell, hogy megszokjam őket, pedig rég óta megvannak.
-
kanyi51
senior tag
Kinlodtam sokat a Watchmakerel mostanáig, de nekem nem akarta csereberélni a számlapokat.
Viszont a FACE app az jó lenne DE az ingyennes lapok nagyon gyengék benne, és mást nem akar cserélgetni csak a sajátját. Köszönöm anugy a segitséget, de azt hszem mellözöm a számlap csereberélést. -
kanyi51
senior tag
Szasztok. Azt szeretném hogy a GW6 órán a számlapok legyenek cserélgetve mondjuk esetleg óránként ( vagy megadott időnként, Pl naponta). Mit és legföképpen hogyan lehetne megoldani? mit kellene letölteni, telepiteni, beállitani stb? Várnám az 5leteket, elöre is köszike.
-
Erdész85
csendes tag
A hétvégi újabb media markt-os akciónak köszönhetően vasárnap vettem is egy fekete W6 Classic-ot 47 mm-es méretben. Kicsit aggódtam, hogy mennyire lesz kényelmes hordani az órát, mert elég vékony a csuklóm. Szerencsére kényelmesebb, mint a 44mm-es activ2.
-
gyuri2008
veterán
Rendesen megy lefelé az ára,pl a w6 Classic 47mm-es 119000ft a media márkt-ban.
-
qltsar
veterán
Bár a topic neve a Classic-ot hívatott takarni, vagyunk itt "sima" verziókkal is többen, így a kopás témához, ha hozzáteszitek, hogy melyik verzió, talán jövőben segít a többieknek a döntésben, mivel a Classic rozsdamentes acél házzal rendelkezik, a sima verzió "gyengébb" anyagból készült alumínium házzal.
-
Lajmund
őstag
Nekem se kopik a fekete pedig kapja az ivet. Medence falának fémekhez oda vertem többször semmi baja. Számomra is meglepöen jól birja.
-
kispal87
aktív tag
válasz
Badboys #2105 üzenetére
Én sem akarok vitatkozni ezen, csak azért írtam mert nálam meg pont nem kopik, olyan mint új korában és nem vitrinben tartom!
Mint írtam is, az első félévben minden nap rajtam volt éjjel-nappal, manapság kevesebbet viselem, pl. HO alatt nincs rajtam, de ha kilépek a lakásból felveszem.
Az igaz, hogy normálisabb megoldás lett volna, ha anyagában színezik, ebben egyetértünk.
#2104 S@c@: gondolom pont azért eladóak mert szétbarmolták és nem nézi szívesen. -
Badboys
őstag
válasz
kispal87 #2103 üzenetére
Mivel nem dolgozok semmit, mint írtam farmer jackie a legdurvább amit viselek. Annak az úja meg csukló alatt végződik tehát az kizárva, hogy koptatja. Az óra minden külső behatás nélkül kopik. Amennyiben neked nem, biztosan vitrinben gyönyörködsz benne. Ez csupán a samu hibája mert a 21. században, sőt már régebben saját anyagában színezik a fémet normális gyártók. Egyébként nincs szándékom erről vitát generálni. Csupán a leendő vásárlót tájékoztattam mire figyeljen. Nem véletlen volt e miatt csere. Én tettem rá tokot biztos ami biztos a tapasztalataim miatt. Mivel eléggé ganén néz ki lekopott élekkel.
-
kispal87
aktív tag
Én nem értem ezt a kopás mizériát.
Előrendeltem, tehát már elég régóta meg van és semmi hiba nincs a fekete tokon sem a lünettán!
Mindezt úgy, hogy az első félévben éjjel nappal rajtam volt, kivéve zuhanynál és nincs rajta +tok ami védje.
Persze nem dolgozok gépműhelyben, de itt valaki azt írta annó, hogy a pulcsi ujja koptatta le vagy valami hasonló. Ezt elég erős kijelentésnek érzem.
A másik a zafír üveg.
Nem tettem arra sem védelmet, pont azért mert zafír és még nem sikerült megkarcolnom.
Lehet én használom rosszul, hogy minden patent külsőleg.
Nem mondom, lehet egy-egy eset ahol előfordulhat, hogy megkarcolja a házat valaki, de ahhoz nem csak egy odakoccintás kell.
Nem ez az általános, hogy minden kis sz*rtól lekopik meg karcolódik, szerintem... -
Erdész85
csendes tag
válasz
Badboys #2101 üzenetére
Az 1 évet a garancia plusz szolgáltatásra értettem. 1 év gari időt már nem adhatna, ha akarna se, mert módosították az erre vonatkozó rendeletet. 10.000-250.000 Ft között 2 évet kell adni. Az újfajta plusz garanciára értékesítő elmondásából nekem az jött le, hogy ez a gyártói garancia mellé egy baleset biztosítás az eszközre, ha olyan sérülés érné, ami a gyártói jótállásba nem tartozik. Ha nem sajnálod az eszközöket, akkor egy vételár visszatérítéses szolgáltatásként is használható.
Akár így is cserélheted újabbra az eszközt pár évente. Viszont én nagyon is sajnálom és egy karc is olykor világvége hangulatot okoz. -
Badboys
őstag
válasz
Erdész85 #2100 üzenetére
Nem 1 év a samu garancia. Nem hinném, hogy az MM 1 év garanciával árusítja. 2 év a gyári garancia. A + 5 év szerintem pénz kidobás, de te döntsd el kidobsz x összeget vagy veszel rajta a gyerekeknek fagyit. Egyébként is évente dob piacra új órát 2-3 éven belül elavult lesz. Alkatrész hozzá esetleg a Marson. Arra figyelj, hogy rendesen kitöltött garancia papírt adjanak hozzá ami a samu gyári garancia papírja. Mivel 2 opció van vagy az MM vagy te személyesen intézed az ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Apple watch Series 10 42mm hibátlan 2027.05.09.
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest