Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
oké, köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #28494 üzenetére
holnap jön
rájöttem már énis hogy felesleges várni 4.1 is működik
chameleont fel és touchwiz sem zavar
-
maggi1886076
addikt
válasz
rootkiller #28494 üzenetére
tmob-nál még a 4.1.2 sem jött ki
-
CsVitez
csendes tag
Sziasztok!
Ismét segítségre lenne szükségem.
Van egy bak kiterjesztésű névjegy mentésem, szerintem még március környékén Kies-sel mentettem le, viszont most nem tudom visszatenni, mert ilyen kiterjesztésű fájlt nem ismer a rendszer.Tudnátok ebben segíteni, hogy milyen programmal lehet visszatenni a névjegyeket?
Üdv,
Attila -
wdx
őstag
válasz
szunyi777 #28491 üzenetére
erre már van pac. egy régebbi verzió tökéletes volt, egy annál újabb már nem...azóta nem próbáltam. hiányolom a tv-kimenetet 4.2.x alatt, ezért nem váltok rá jódarabig. én használom minden funkcióját a telefonnak, ezért kell, hogy stabil legyen, és működjön megfelelően minden. ezért használom a jelenlegi romot.
-
wdx
őstag
válasz
szunyi777 #28489 üzenetére
de főzöttben is van szép számmal, ha mindenképpen a 4.2.2 a vágyad.
én olyan hű de nagy különbséget nem látok a 4.1.2 és a 4.2.2 között. talán a képernyőzárra elhelyezhető widgetek, meg egy kis optimalizálás. ennyi. de tudtommal van mód a képernyőzárra kitenni widgeteket más rendszereken is. -
szunyi777
őstag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy a készülékre várható-e hivatalos 4.2.2 frissités, esetleg főzőttben van-e?!
Most tudok szerezni ilyen készüléket...Köszi
-
toto0569
addikt
Sziasztok,rég jártam erre...Most anya használja a telót. Annyit szeretnék kérdezni,hogy most Simplistic V XWLPX -et használ,leszeretném cserélni erre ---> ROMs4 v1.6 by dawkon13.Full wipe után mehet a telepítés?
-
bAtt001
addikt
lassan jön az aokp milestone 2, lehet készíteni a telefonokat
majd írjátok meg milyen
-
f4hrenheit
csendes tag
Köszönöm ismét, és bocsánat az OFF-ért!
-
wdx
őstag
válasz
f4hrenheit #28472 üzenetére
...vagy app quarantine-al. ingyenes és átlátható.
-
Weeman1
veterán
válasz
Tiltsd le Titanium Backup-al.
-
Nimda
addikt
válasz
Az összes futó programot nézd,lapozni kell...majd a "tiltást" válaszd,a kiválasztott alkalmazásnál.Sajnos nem lehet mindent ilyen módon tiltani, de ez nyilván nem véletlen.
-
hcs57
addikt
válasz
kiválasztod a programot, majd kényszerleállítás -t választasz...
-
f4hrenheit
csendes tag
Bocsi már nem lehet szerkeszteni! Az alkalmazáskezelőben nem találom a tiltást, valaki segítene?
-
f4hrenheit
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
Kékes525
félisten
-
wdx
őstag
válasz
f4hrenheit #28452 üzenetére
ezt nálam is csinálta, kernel csere megoldja. jeboo, philz, vagy apolo. a választék nagy. Apolo kernellel jóval kevesebbet fogyaszthat a telefonod.
ja és működni fog az lgCamera is. -
hcs57
addikt
válasz
f4hrenheit #28462 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben tiltsd le...
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Az is jó, ha simán letiltod, el nem indul, amíg Te nem engedélyezed!
-
havri1
félisten
válasz
Greenify-vel hibernáld. Root kell hozzá.
-
st3
csendes tag
válasz
vaskotamass #28438 üzenetére
Én is azt mondom, hogy az összefoglalót többször olvasd el az oldal tetején, sok kérdésre megkapod a választ, ha ez megvan, akkor pedig ne a ROMs4 v1.3 romot rakd fel, mert abban volt egy Home gomb -ra való újraindulás hiba, amit már az 1.5 verzióban javítva lett, majd a [[ROM][09.07.13][XWLSW][SIV theme] ROMs4 v1.6 by dawkon13] -ban, már az Apolo 4.8 kernel van, plusz pár apróság még bele került a romban, amit az oldalon olvashatsz.
-
hcs57
addikt
válasz
f4hrenheit #28452 üzenetére
Pedig itt a tanács a szakértőktől: wipe...
Valamelyik avlkalmazás beragadt, tilts le egyenként, úgy kiszűrheted melyik okozza. -
Phobion
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. S2-es készülékemre szeretném a most legstabilabb gyári ROM-ot feltenni. Nagyon rég foglalkoztam már ROM telepítésekkel, jelenleg is a 2.X-es verzió van rajta, ezáltal, ha valaki tudna egy részletes, korrekt leírást linkelni, azt megköszönném. IMEI szám már régebben mentve lett, így azzal nincs gond.
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv.! -
f4hrenheit
csendes tag
Segítség kellene. Amióta JB van a telón, már 2x fordult az a jelenség elő, hogy ha 1x lezárom a képernyőt (feketeség), és később beakarnék lépni a menübe, vagy akármi nem történik SEMMI, nem reagál semmire. Csak akkor ad életjelet, ha kiveszem az aksit, vissza be és jó. Valaki segítsen mert kezd felb@szni!
Gyári XEH JB, OTA-val telepítve, előtte-utána csináltam wipeot!Köszönöm előre is!
-
nfsu17
veterán
válasz
lavorka #28449 üzenetére
A JB a legjobb most a telóra, azt lehet mondani. Minden korábbi nyűg eltűnt (úgy néz ki).
Pl: SoD, wifi bug, nagyon smooth, gyors, brickbug sincs, bár én nem használom, de mintha újra lehetne egeret, stb csatlakoztatni, amit 4.0.3 alatt nem lehetett, sok jó funkció, ami nem volt ICS-ben.
Talán az akkuidőt szokták mondani, hogy nem olyan jó, mint ICS alatt, de szerintem nem annyival rosszabb. Egy szűz telepítés mindenképp ajánlott és akkor hamarabb kiszűrhetők a battery drain-ek.Összességében nagyon egyben van most a teló a JB-vel.
-
lavorka
aktív tag
Jónapot szakik!
Most készülök telefont venni, Sony Xperia L-re pályázok, de épp most láttam meg h a Samu is kiadta a JB-t az S2-re. Kérdésem az lenne h mennyire jó az S2-n a JB? Funkciók, kompatibilitás, sebesség, teljesítmény, bugok, stb. Mert ha okés a dolog, talán ilyent veszek, nem Sony-t. -
wdx
őstag
válasz
Shyciii #28445 üzenetére
nekem jó tapasztalatom van. bár állítólag nem túl pörgős, de az eddigi talán legjobb rom. stabil, mindent tud, szép, keveset eszik (ha be van állítva szépen minden).
egy próbát megér. valakinek bejön, valakinek nem. nekem az tetszik benne, hogy nem nagyon hasonlít az androidra, biztonságos, és ká sokat tud. -
Weeman1
veterán
válasz
vaskotamass #28444 üzenetére
Nyomj egy wipe cache,davlik cache-t.
-
vaskotamass
csendes tag
válasz
csabám #28442 üzenetére
igen, már sikerült. köszönöm.
de felraktam az apolo 4.8-at (TWRP) regular kernelt és a ROMs4 v1.3 romot, és a telefon nem lép b, csak a samsung logoig tölt és azt tölti folyton újra.5perc töltés után belép, kéri a nyelv kiválasztást....majd ujraindul....
belépek a gmail fiókba és megint újraindul.....és ezt csinálta folyamatosan.... :@Valami tipp a hiba korrigálására?
-
LevyKee
tag
Hi tudom nem ide való de szerintetek ez lehet hogy ez nem átverés?
http://aprod.hu/hirdetes/samsung-i9100-galaxy-s2-vadonatuj-kartyafuggetlen-ID1geX9.html#c0c0995545
-
csabám
addikt
válasz
vaskotamass #28441 üzenetére
Rootolni kell a telefont és utána működni fog a TA...
-
vaskotamass
csendes tag
válasz
kecsetihunor #28440 üzenetére
JIG-et honnan szerezzek?
maradék a másik megoldásnál, feltettem a TriangleAway-t és ezt írja ki: "SuperUser access is needed, but could not be acquired. Are you rooted and did you give permission?"
nem tudommit jelent, de feltettem a SuperUser-t is, de nem tudom mit kéne csinálni...
most nézegetem az első hsz-t de ott is ezt a trianglaway-t írja, de nem működik valami :S
Egyéb segítség? -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Hát tényleg nem értesz hozzá, ez kitűnik a hozzászólásodból.
Megoldás a számláló nullázására: felteszel egy Gingerbread rom-ot (2.3.4-et és használsz egy JIG-et), vagy egyszerűen felteszed a TriangleAway alkalmazást, adsz ROOT jogot és hagyod csinálni a dolgát.
IMEI az egy olyan dolog, amit nem változtathatsz, tulajdonképpen a telefonod azonosítója,ha az elvész az efs mappával és nem tudod visszaállítani, akkor szerusz a telefon GSM részének.Én mit szoktam csinálni, amikor mindent gyári állapotra akarok hozni: felteszek egy 3+1 fájlos ROM-ot (pit-el mindennel), majd nyomok egy kódos hard resetet (Én KK5-re megyek vissza, az a biztos
)
Gondolom az itt tanyázók 90%-a nem járt, vagy olvasta a legelső fórumot, ott dancsuri kollega osztott meg egy jó postot: gyári kódok.
Ezt a kódot a tárcsázóba kell beírni.
-
wdx
őstag
válasz
én úgy láttam, mintha le lenne írva a 0. hsz-ban a nullázás menete. ha tévednék, vagy nem sikerülne, szólj!
-
vaskotamass
csendes tag
Üdv!
Elkezdtem ROOT-olni, meg ROM-olni a telefont, (S2) de sosem tetszett a rendszer, így már vagy 10-20x megcsináltam, volt hogy az eredetit raktam vissza, és a lényeg, hogy most bármit csinálok (pl kernelt próbálok telepíteni) ODIN módban vagyok és azt írja a képernyőn bal fent, hogy:
CUSTOM BINARY DOWNLOAD: YES (14 count)
nem tudom mit jelent ez, de gondolom ez nem kéne hogy 14 legyen, és lehet ezért nem tudok kernelt feltenni...?!
Tudna valaki segíteni, ezt hogy tudom törölni vagy akármi?
SZeretném ha FULL ÜRES lenne a telefonomon a rendszer, és csak az lenne benne ami KELL, pl IMEI meg az efféle dolgok (nyilván látszik, nem nagyon értek hozzá :S ezért is kérek segítséget)
Szeretnék feltenni egy ApoloJB 4.8 Regular (vagy Extreme V2 TWRP kernelt és utána (.tar odinhoz vagy .rar recoveryhez) majd utána a ROMs4 v1.3-as romot... -
Gloob
addikt
válasz
bpmcwap #28432 üzenetére
Akkor csinálsz a telefonodról egy full mentést, kiveszed az SD kártyát, formázod a belső SD-t, legyalulod róla a rendszert egy full factory resettel, és odaadod javításra. Visszakapva a jó telefont visszaállítod a rendszert a mentésből, visszateszed az SD-t, és visszamásolod a belső SD tartalmát. Vagy keresel valakit, aki belemegy abba, hogy ott állsz mellette addig amíg az el nem készül. Bár akkor is ki kell adni a kezedből!
-
-
cozmo
őstag
Ebben teljesen egyet kell értsek, romolásnál kell a wipe. Ha nem tiszta lappal indulunk akkor sok bosszúság érhet minket.
Valamint menteni is rendszeresen ajánlott.A térkép navigálni egész tűrhető már, még igo helyett is használom néha. De most ezek a dühítő hibák, komoly visszalépés...
-
hcs57
addikt
Egy OTA frissítésre ez miért lenne igaz? Ha valóban kellene a wipe, akkor azt a telefon a frissítés után megtenné, vagy figyelmeztetne erre.
Nyilván az odinnal előzőleg mókolt telefon esetén jól jön a wipe, de továbbra is jobbnak tartom a hiba elhárításánál a problémát orvosolni - vagy legalább kísérletet tenni rá -, s nem pedig mindent törölni, ha az nem szükséges.
Így a linked egyáltalán nem volt meggyőző, gondolom a Kocsis Zoltán a linkben sem android rendszermérnök...
-
-
hariboh
tag
Sziasztok! 2 éves jó állapotban (tényleg semmi karc) lévő S2-ért mennyit kérnétek? Most kapott új kijelzőt,érintő panelt. Sürgős lenne,köszi előre is!
-
Gloob
addikt
Igen, kedves kolléga, ebben lehet igazságod is. Viszont én a másik oldalát is látom a dolognak. Ha a fórumot az elmúlt 1 hónapban visszaolvasod egy kicsit, akkor hány olyan hozzászólást találsz ami ilyesmi dolgokról szól, hogy nem merem megtenni a wipe-ot, mert mi lesz az adataimmal, nem merek frissíteni mondjuk Odinnal, mert esetleg törlődnek az adataim, (pedig, ha egy fileos frissítést csinál akkor ugye nem), meg ehhez hasonló. Lesz számtalan ilyen jellegű. Nos számomra, lehet, hogy rosszul, de ilyen esetben inkább az jön le, hogy a tisztelt kolléga lusta, vagy tudás hiányában képtelen az adatait lementeni, és egyértelműen lusta arra, hogy egy tiszta rendszert újra belakjon, pedig ez néha nagyon hasznos tud lenni. Rájön az ember, hogy sok felesleges app volt a telefonján, és egy jó részét a feltelepítés után szinte nem is használta. Aztán, ha valahogy összejön a dolog, de mégis valami gond lesz, szidja a telefont, a Samsungot, és végül rákényszerül egy wipe-ra, és minden rendbe jön. Én sem vagyok minden esetben a full wipe híve. Először csak egy Dalvik wipe, és sok mindent az is megold, de semmi nem veszik el. Ehhez persze nem elég a gyári recovery természetesen, ha pedig nem recoveryből akarja csinálni valaki, akkor pedig root is kell. No, de én sem akarok vitát generálni, főleg úgy, hogy részben egyet is értek veled. Viszont a Te meglátásoddal szemben én ezt a másik oldalt is látom, és szerintem ez az oldala a dolognak sok esetben erősebb. Nem mindenki, sőt kevesebb azok száma, akik ennyire belemélyednek a dolgokba. Egyébként hidd el, ha az androidot sokat cseszteted, előbb utóbb bele fogsz futni egy olyan problémába, amiből csak a full wipe, illetve egy újratelepítés lesz a kiút. No ilyenkor nagyon jól tud jönni egy Titaniumos, vagy más appal, egy mentés a használt appokról, és azok adatairól, egy root az SD kártyán, és maga a titánium, vagy a másik app lementve külön. A névjegyek szinkronja a google-val, vagy ha valaki ettől ódzkodik, akkor a névjegyzékből is menthető az SD-re. Esetleg, ha valakinek az SMS-ek annyira fontosak, akkor azok mentése egy erre megfelelő appal. Ha mindez megvan, akkor egy újra rakás nincs több max 1 óra, de lehet sokat mondtam ezzel.
A térképről annyit, hogy lehet ezért most kapni fogok, de megkérdezem: minek? Rengeteg felesleges ébrenlétet generál, és ezzel az egyik legnagyobb fogyasztó az appok között. Ezt nem csak úgy mondom, hanem kipróbáltam. Nálam fagyasztva van. Ha nagyon kell valamire egy pillanat alatt kiolvasztható, és használható. Navigálásra jelenleg még mindig van jobb, annak ellenére, hogy most már figyelembe veszi, vagy hamarosan figyelembe fogja venni, a közlekedési információkat is. Csak nézegetni meg, hát nem tudom, arra kell-e. Ez persze csak egy, az én saját véleményem.
No befejezem, és tényleg nem vitaindító akart lenni. -
wdx
őstag
na és melyik a tisztább, gyorsabb megoldás, ha eleve több hiba is van, hiszen az android verziók között elég nagy eltérések vannak?... a programok detektálják az android verziószámát, ennek fejében működnek, mentik el a beállításokat, stb... ami bizony kavarodást okozhat a rendszer működésében egy frissítés alkalmával, mivel a régi rendszeren másképp működnek, érnek el bizonyos erőforrásokat, információkat, de az újnál másképp vannak, ellenben a beállítások, fájlok még a régihez kötődnek, kötődhetnek...stb. kicsit zavarosan fogalmaztam, de remélem azért érthető. minden alkalmazásnál kijavítani ezt a "hibát" macerásabb szerintem. meg eleve rájönni az okára...
nem gondolom, hogy minden telefontulaj android fejlesztő szeretne lenni. erre találták ki a "tiszta lappal kezdeni" gombot, a gyári adatok visszaállítását.
-
cozmo
őstag
Nem akarok lavinát elindítani, de el kell fogadni hogy vannak emberek akik lusták illetve/vagy nem rendelkeznek elegendő információval, gyors megoldást keresnek ezért wipe fetisiszták. Nem megsértődni!
Nincs ezzel gond!Aztán van a másik típus a probléma megoldó, aki nem a nulláról indulást, újratelepítést, wipe-olást veszi alapul, mert tudja hogy abból nem tanul semmit. Ők inkább megkeresik a "vírust" és azt irtják ki.
Az android rendszer ebben nagyon követendő példa.
Ott van nekünk a "biztonságos módban" indítás, és az adbshell általi hiba lokalizálás a log fájlok elemzése általi "vírus" lokalizálás "hatástalanítás"Ha valaki felszínesen olvassa írásom, kimaradhat egy két szó és akkor más értelmet nyer az egész. Nem kívántam semmi rosszat kedves kolléga.
Valamint a google térkép már csak akkor képes lokalizálni helyzetünket ha megosztjuk a nagy tesóval helyzetinfónkat. Már nem elég neki ha a gps be van kapcsolva.... szánalmas.
-
bpmcwap
senior tag
Nem tudom mennyire szabad ilyet kérdezni, de tanulva az S2-es kalandomból, hogy hol vettem és milyen sztorik voltak a szoftverfrissítéssel stb, megfogalmazódott bennem egy olyan kérdés hogy melyik az a shop ahol érdemes venni telefont és megbizható is, de még sincs akkor eszetlen az árrés...
Jöhet priviben is.
Köszönömbár nem látom értelmét az S4nek, de amennyit már szívok az s2vel lehet elgondolkoznék egy S4-en vagy S4 minin na de nem 2xxért.......
-
rootkiller
őstag
Azt mondjátok meg nekem, hogy miért történt meg az, hogy kifagyott a telefonom és eltűnt belőle az összes fiókom (google-facebook-twitter-stb...)??? Nagyon gáz!
-
Eclips21
őstag
válasz
Kalos7 #28391 üzenetére
a gyári 2000 aksira se jó a sima hátlap külön adnak hozzá, nekem is az van
-
nfsu17
veterán
Nekem már kezd elegem lenni picit a google-ből.
Pontosabban a fejlesztéseikből. Nemrég a gmail-t kellett megkutyulniuk, most a térképet.Most frissült a maps.
Szép és jó, ami pozitív benne (nem tudom a régiben működött-e ilyen jól, nem próbáltam), hogy a hangalapon bemondott városokat nagyon szépen megtalálja: budapest, hajdúszoboszló, győr, mosonmagyaróvár, szépen elsőre hozta mindegyiket.
De az offline maps létrehozás eltűnt.
Pontosabban lenne rá módszer, de egyszerűen nem jelenik meg alul az a mentési lehetőség. -
Nimda
addikt
Ez valóban hasznos lehet abban az esetben, ha tudjuk, mi okozza a problémát.De az esetek többségében, pláne egy egyszerű user, nem mindíg figyel a részletekre.Nem beszélve arról, hogy nagyon kevés alkalmazás produkál ilyen szintű rendszer összeomlást.
A wipe igaz, hogy minden utólag feltelepített alkalmazást töröl, de pont ezzel állítja helyre a működést, hogy alaphelyzetbe állít és ezzel minden adat, ami nem kapcsolódik a sim vagy az sd kártyához, törlődik.Sajnos valamit valamiért...én azt mondom, a helyzet dönti el, melyiket használjuk éppen. -
wdx
őstag
És azt is tegyük hozzá, hogy wipe után a programok is stabilabban, akkukímélőbben működhetnek, és akkor nem kell lemondani a programokról. ja és megint engem támadsz, aki már rég túl van ezeken, és meggyőződésből írom ezeket. te még mindig nem tetted meg, így tapasztalatból nem írhatsz ilyeneket, de fátylat rá
-
Nimda
addikt
-
Gloob
addikt
Köszönöm a jókívánságodat! Eddig még nem volt, és nagyon remélem nem is lesz ilyenben részem. Viszont, ha esetleg olvasnál is, akkor mivel kezdődött a mondandóm? Idézem: "Biztosan jó ez a biztonságos mód."
A többi szólt a mentésekről, azok fontosságáról, meg más dolgokról. Most csal azt nem tudom, miért kell ezen felháborodni? Egy azonban biztos: én biztosan nem a határ előtt tennék fel egy Vibert, ismerve a program rapszodikus viselkedését. Inkább otthon, és már rendesen kipróbálva indulnák vele külföldre.
A mondandóm egyik fontos lényegét viszont fenntartom. A fórum színvonala nagyon sokat esett. Persze ezt nehogy megint magadra vedd, és megint felháborodva írj választ. Nem rólad van szó, hanem az ilyen kérdésekről: hogyan keressem meg, mit írjak a keresőbe, honnan töltsem le, hogyan tegyem fel, meg a társai..... -
Nimda
addikt
Az a haver, feltéve ha igaz, feltehetően szarrá romolta + valami ezeréves beta kernellel, full fényerőn vak sötétben, max hangerőn hajtotta éjjel-nappal, 60 fokban órákig játszott valami windowsos ráerőltetett játékkal, teleszórva 500 appal konfettivel, valószínüleg megjárta már a wc-t is, kutyarágta, cipőtalpas, sőrszagú, rizsben pácolt és még sorolhatnám
de ehhez képest még mindíg bírja
én csak gratulálni tudok a szegény S2-nek
legközelebb is ilyen telefont veszek
-
hcs57
addikt
Nemrég OTA-n frissítettem a telefonomat.. az akksi erősen merült. egy itteni fórumtárs tanácsa: wipe...
Kicsit utánanéztem a telefonomban, kiderült, az OTA frissítés után az általam letiltott Viber és Facebook ismét futott, ők zabálták az akksit. Újra letiltva ismét jó lett a fogyasztás. Mindezek előtt ki lettem oktatva, hogy én nem jól tudom, wipe mindig kell, neki tapasztalata van ebben, sok telefont csinált már, nem is foglalkozik senkivel sem wipe nélkül. Volt még egy csomó érv, de ezek most itt nem fontosak.Miután jó lett az akksiidőm, persze utána semmi bocsi, és a tévedés sem lett elismerve...
A hasznos infót itt nem biztos, hogy megtalálja az ide betévedő, a lényeg az, hogy fenntartással olvasom az "okos" tanácsokat. Ezt javaslom másoknak is.
Ezért is örülök a biztonságos mód hozzáázólásodnak. -
törölt tag
Jöhetne már egy 4.2.2-es leak S2-re, szerintetek ?
-
cozmo
őstag
Akkor van ennek igazán előnye, mikor teszemazt nyaralni mész épp a határ előtt feltolod a viber-t mert majd jó lesz az, kapcsolatot tartani a családdal a szálloda wifijén keresztül.
És utána egy újraindulgatós elektromos hulladék lesz a kezedben. Akkor a korábban felvázolt megoldást hidd el örömmel fogod használni!
Vagy kidobod a legközelebbi kukába az elektromos hulladékot?
Megjegyzem illene elektromos hulladék gyűjtőbe helyezni.Wdx: Ehhez se cwm se root nem kell. Azt hiszem elég nyomós érvek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest