Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobrusz
senior tag
Még a rootban kérnék segítséget...
nggabi 27615-s hozzászólásban rakott ki egy root.zip fájl "Root_SuperSU.0.95.Only-signed", amit sd-re kell másolni és úgy lehet rootolni a telefont..
Vagy leszedtem ezt CF-Root-SGS2_XX_XEN_LQ5-v5.4-CWM5... mert a telón is I9100XXLQ5 kernel, alapsáv, build is ezt írja...
Ezt pedig odinba pda-hoz berakni aztán restart és rootolva is van?
Köszönöm... -
f4hrenheit
csendes tag
Sziasztok! Problémám a következő: videó felvétel közben, általában mikor közeli dologról fókuszál rá távolira, belaggol a felvétel (mintha pl. 30fps-ről leesne 15re), de hirtelen feláll utána nincs lagg, de ez marhára idegesítő.. Gyári 4.1.2 XEH, semmi root, semmi csicsa. Köszönöm a segítséget előre is!
-
ntomi0730
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel az új PLAY...[link]
-
muratomi1
senior tag
Megoldódott. Tesóm felrakott egy szarfoscm-t.. gondolhatjátok mennyire repesek. földhöz basznám a telót az hót ziher. Azért lett cm mert szerinte a samu szoftvere fos, és mit vártam 10 perc alatt. hát nem ezt.. faszom.
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom miért csinálja ez a szaros de folyton újraindul, bekapcsol feláll a rendszer, megjelennek az ikonok (én alapból sokat szoktam várni a használattal) és újraindul. Na most nem tudom mi baja van, akkut is kiszedtem, fél óra várással újra beraktam megint újraindul. Ja és iszonyat forró. Formázást érzek a levegőben.. Ez lesz mi?hál istennek minden fent van a skydrive-n és a botmixeren
Vagy meg lehet még menteni?
-
nfsu17
veterán
válasz
GrooveHero #28288 üzenetére
kösz, hogy megnézted.
-
-
cozmo
őstag
válasz
Plazmacucci #28284 üzenetére
Lejárt a szerk. Mobilnézet meg fapados...
De tessék, nekem ez bevált!
Check out this item I found on eBay: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=300820629306Korábban kérdeztem, de nincs válasz. Új JB-vel BT gondja valakinek?
-
tud valaki olyan bevált szilikon tokot ami a gomboknál kii van vágva?
-
wdx
őstag
Úgy tűnik akkor a kernel lesz a ludas az lgCamera hibás fókusza miatt. Azt hozzá teszem, a skype-al esélyem sincs rendes éles képet kicsikarnom. Még a moddolt skype-al se. Ez ilyen. Majdnem mondtam milyen...
-
_greg_
csendes tag
válasz
_greg_ #28263 üzenetére
Úgy néz ki a sör az enyém!
Sajnos sikerült elbarmolnom a friss rendszert azzal hogy kitöröltem pár fontos odexes apk-t. Ezért folyamatosan leált valami. Backupot nem csináltam ezért kértem a helpet. De ha esetleg valaki ugyanígy járna akkor a következő a megoldás:
Gyári rom kibontása a következő módszerrel: itt -
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok...
Hogy tudom megnézni hogy gyárilag független a készülék vagy utólag lett kiütve?
OTA-n még mindig nem jött meg nekem a JB és ICS 4.0.4 van most rajta... -
nfsu17
veterán
válasz
Maxtreme #28271 üzenetére
annyiban a sw hibája, hogy valószínű ezzel a kernellel nem jó....de mivel már nem fejlesztik tovább a progit, ezért nekünk erre a JB-re ez már nem is lesz működő program...de wdx valami más kernellel tolja, amivel meg jó, tehát azért valami esély mégiscsak van, de én most emiatt nem fogok "kockáztatni".
Viszont azért az érdekes, hogy ez az egyetlen egy progi tudtommal, amiben az autófókuszt ki lehet kapcsolni. -
Maxtreme
addikt
Ha már a kamera a téma, ezt ismeritek? Rengeteg cam appot kipróbáltam már, de ez szerintem mindent üt. Marha jó képeket lehet vele készíteni.
-
nfsu17
veterán
válasz
GrooveHero #28266 üzenetére
az lgcamera progi (ugye play-en ez a neve) 2 részből áll...két ikont hoz létre: fotó (lgcamera), videó (lgcamcorder).
Az lgcamcorder (videó) résszel volt olyan gondom, hogy miután a progi elindult (elindul, mert nem fagy le, semmi gond ezzel így), ÉS a fókusz a beállításokban FIXED-re van téve (tehát tapintásra fókuszál egyet), akkor hiába tapicskolom a kijelzőt, mindig piros marad az a keret, és sosem lesz zöld.
Sosem hagyja abba a fókuszálást, mindig csak keresi, keresi, és sosem áll be élesre...videófelvevés indítás után sem.Tehát így kell működnie. (wdx
)
Ha nálad is így működik, akkor nálam (és olvastam xda-n hogy másnál se) nem tudom miért nem. wipe is volt. -
GrooveHero
addikt
válasz
nfsu17 #28264 üzenetére
Hja jut eszembe, el is felejtettem mondani. Megnéztem az lgcamerát, a fényképező részét és a videófelvevő részét? Mit is mondtál, hogy mi volt vele a problémád? kifagyott? Mert nekem semmi bajom nem volt vele. ICS 4.0.3 XEH után OTA-n frissített 4.1.2 XEH JB alap kernel, se root, se semmi
-
nfsu17
veterán
válasz
Maxtreme #28259 üzenetére
akinek semmi gondja nincs a 4.0.3-al
Ilyen létezik?
Semmi SoD, meg wifi bug?
Főleg ez a kettő a legjellemzőbb, amúgy ezek is max ilyen havonta egyszer jelentkeztek nálam, szvsz én is gondolkodtam, hogy nem frissítem, mert az a tapasztalatom, hogy ami jól működik, ne piszkáljuk, sokszor jártam már így pórul a kíváncsiságom miatt.De OTA-n lefrissítettem, nyomtam egy gyári beáll. visszaállítást (tehát full törlést) és közel 2 hét alatt eddig minden szép és jó. Gyors, minden működik jól, az akksit is jól kezeli nálam, legalább olyan jó, mint ICS alatt, készenlétben mindenképpen elég jó wifi nélkül, ha netezik is az ember, akkor ez alatt lehet picit jobban merül, de szerintem nem vészes.
Tehát így most utólag inkább azt mondom, hogy megérte.
-
_greg_
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Szükségem lenne néhány rendszerre fájlra az új gyári 4.1.2 romból. Ha valakinek rootolt lenne a telcsije akkor a system\app könyvtárban található email.apk , exchange.apk és secexchange.apk , secexchange.odex , secemail.apk fájlokra lenne szükségem.
Köszönöm előre is, jövök egy sörrel annak aki elküldi nekem pü-ben visszaküldött email-címre. -
Maxtreme
addikt
Amúgy érdekes az új jb-t (gyári) felrakni, vagy akinek semmi gondja nincs a 4.0.3-al, az akár skippelheti is?
Biztos írtátok már, de mire ennyi postot visszaolvasnék, p|nám nőne -
noxon
őstag
Hogyan lehetne tisztítani a kijelző üveglap és a keret közötti kis rést? Gyűlik oda a dzsuvaa
megpróbáltam tűvel kipiszkálni, de az se fér be rendesen...
-
kano
nagyúr
Feldobtam az OPTIMUS V2 ROM-ot és valahogy nem jött be. Amellett, hogy semmi extra, minden féle mókolás nélkül melegedett a teló.
De úgy, hogy az asztalra letéve is forró volt a teló.
Sajnos nem tudom ajánlani. -
Maxtreme
addikt
Köszöntem
-
Terkk
tag
Sziasztok
Ma frissítettem JB-re a galaxy S2-met, KIES keresztül, és mikor wifin akarok csatlakozni egyszerűen nem lehet mert szürke a "Kapcsolódás" gomb ez mitől van? -
Maxtreme
addikt
Srácok
A telefont mennyire okos dolog pc nélkül frissíteni? (ergo hogy szedje le saját magától wifin keresztül)
Vagy mindenképp ajánlott a "klasszikus" megoldás?A másik. Az új fw-el mennyire változik az alap kezelőfelület? nekem pl herótom van az alsó keresősávtól, ugye nem pakoltak bele?
-
nfsu17
veterán
válasz
Burt1793 #28224 üzenetére
ügyes, köszi
Sokee
Nem annyira vészes.
Talán 3G-n ment végig igaz?
Meg a böngészőt is sokat használtad, ami mint tudjuk elég nagy fogyasztó.
Akár ilyen 20% per óra, vagy több is lehet a fogyasztása.Egy új akku (akár csak a gyári 1650-es) persze sosem árt, főleg ha használt a teló. Ugyanis ezek alig 2 év alatt teljesen leamortizálódnak, ha nagyon sokat voltak használva/töltve.
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok,
Mit jelent az ha próbálok kapcsolódni egy WI-FI-hez és azt írja hogy hitelesítési hiba történt?
Arra rájöttem hogy ha van kód és rosszul írom be akkor ezt írja de akkor is szokta ha nincs kód... -
-cobra-
aktív tag
-
Cobrusz
senior tag
létezhet hogy OTA-n azért nem jön meg a frissítés mert egy jó pár gyári app fagyasztva van?
-
okiman
tag
Létezik az, hogy nekem azért nem jön ota frissités mert utólagosan függetlenitett a telefon?
-
cozmo
őstag
Adott egy GalaxySII (Stock 4.1.2 LSS+kernel PhilZ 5.06.1)
Mikor a BT headsetem csatlakoztatom, minden második alkalommal halálra fagy és csak reboot játszik.
Másnak is van ilyen gondja?Megoldást jelenthet az új PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.08.5-signed kernel?
Ez utóbbit zip ként kell telepíteni cwm alatt? -
logarithm
őstag
-
Szelley
senior tag
válasz
kecsetihunor #28120 üzenetére
wanam 12.3-ra menj! Nekem az a visszatérő favorit már 1 éve
72órát elmegy 4óra kijelzőhasználattal.
-
fagyalllo
őstag
válasz
GrooveHero #28216 üzenetére
Mi mást mondana? A garancia megítélése a szerviz dolga, ráadásul az említett alkatrészt is tisztázni kell, a Samsung terminológiában akkufedélnek hívják, a hátlap a készülékház hátsó része, kinyitható, szétcsúsztatható készülékeknél az alsó rész (ahol az alaplap, billentyűzet található) hátsó része.
-
BigT
senior tag
Mert azt várja, megnyomod e mégegyszer, hogy élő tudjon ugrani a Hangvezérlős cucc. Vannak romok, ahol ez tiltva van, de mod ot is találsz sztem, ami kifingatja a 2mp es várakozást.
Sokee: valami app beragadt és folyamatosan pörgette a procit. Dobj fel egy Better battery stat-ot, azzal meg tudod nézni (ha lesz még ilyen), hogy mi akadt be
-
Sokee
aktív tag
Meg tegnap olyat csinált hogy, kb 50% volt az akku, leraktam ès kb másfèl òra mulva nyùlok èrte, nèzem hogy ìrja csatlakoztassam a töltõt ès közbe forrò volt a telo.
-
a Neatrom 4,8 light hoz hol találok apollo kernelt?
-
Lefty
addikt
Azzal lehet valamit csinálni, hogy a kezdőlap gombot megnyomva, ne teljen el vagy 2 másodperc mire reagál?
de csak ennél a gombnál van ez a hosszú reakcióidő ugye.
-
beast27
senior tag
Hogy lehetne a stock cm-be pie control-t varázsolni?
-
Sokee
aktív tag
válasz
nfsu17 #28203 üzenetére
nem règ vettem a telòt ugyhogy nem tudom mennyi idõ volt ujkorába de a règi galaxy s -em kb 1 òra alatt fullon volt
Ezen kívül mèg azt vettem èszre hogy a hangszòròja nagyon hangos az s hez kèpest, full hangerõn nem is használom pl zenehallgatàsnàl mert szite màr ordít... mindegyik s2 Iilyen? hivatalos jb van fennt.
-
nfsu17
veterán
Az újraindításnak nem kellene elfelejtenie a kijelzőidőt. Csak a töltés végén (töltő ki) nullázódnak ezek az adatok. Legalábbis én így vettem észre 1 év alatt.
3 óra sok?
Miért mennyi volt előtte?
Nekem újkora óta ennyi és nagyjából a legtöbb embenek is. Ha bekapcsolva töltöd.
Ne a töltés ideje, inkább a használati idő döntse el, venni kell-e akkut. -
zso73
veterán
Már volt egy újraindítás a kép óta....Így csak két óra kijelzőt ír.....Holnap újabb teszt lesz. 6 óra nyomkodás után még 65%-on állt az akksi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fotók, videók mobillal
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest