Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Aktív témák
-
Zsoó
tag
Melyik kernelt használjátok WanamLite ICS XWLPT V12.3 alá?
Amióta áttettem 2.romból elsőnek, és a 2.romot(ami eredetileg az első volt) letöröltem, azóta boot után rögtön lefagy a Wanam. Siyah 4.01 volt alatta, mivel az tudja a dual romot. Most visszatettem a CF Rootot, azóta megint jó úgy néz ki. SpeedMod k3-30-cal használjam? -
warezxts
senior tag
erről vélemény?
AllianceROM i9100 ICS v3
Egész jónak hangzik, mondjuk egy siyah kernel 4.0.1-essel tenném fel.
Igazából belakásra szánom, azért érdekelne ha esetleg használta már valaki "hosszú távon", most CM9 kaffe van. -
Protezis
őstag
Gondoltam kipróbálom én is a diktálást és írok egy sms-t barátnőmnek.
Amit mondani akartam: "Merre vagy Kicsim?"
Amit értett: "merev fasz egy kicsi"Azt hiszem hanyagolni fogom.
-
törölt tag
Két hete kaptam S2-t, gyárilag független, Samsung garis, gyárilag 4.0.3-al jött (xxlps, xwlp7). Korábban volt S2-m, azon 2.3.4 volt, ahhoz képest kissé vegyesek a tapasztalataim.
Negatív:
A görgetést képtelen vagyok megszokni, nem tetszik.
Gyári böngésző 10-15 perc netezén után sokkal kisebb betűkkel jeleníti meg az oldalakat, mint mikor elkezdem a netezést. Ha kilépek, majd vissza, akkor ismét jó. Az érintést vagy érzékeli vagy nem.
A gyári zenelejátszó véletlenszerűen úgy játszik mp3-at, minta lelassítaná a zenét és nagyon torzít is. Csak telefon újraindítás segít.
A telefon időnként más hangon csörög, mint ami be van állítva. A quick profiles-t használtam mindig, de ilyet sosem tapasztaltam.
Jobban eszi a ram-ot.
Pozitívum:
Erősebb a wifi és a gps. Jobban szól az fm rádió és a zenelejátszó is. Talán jobb üzemidő.
Nem vagyok mókolós típus. Van mód szervízben 2.3.4-t feltetetni?! Vagy várjak s talán az idén jön a 4.0.4?!
-
fhradm
csendes tag
válasz
kecsetihunor #36581 üzenetére
Hát nekem nem megy swiftkeyyel... honnan az info?
-
kecsetihunor
aktív tag
Lehet, hogy volt... Tudtátok, hogy megtanult a Google magyarul? Swiftkey 3-t használva lediktáltam az első sms-em magyarul
-
Weeman1
veterán
Már van magyar nyelven is tudó cMIUI 2.8.10.
-
kungzi
veterán
válasz
matyi19 #36576 üzenetére
ha nincs efs mappád, a 3 fájlos rom nem hozza helyre, akkor csak szervizben tudják helyrehozni, de nem biztos, hogy nem küldenek el.
ha szervizre kerülne sor, akkor mondjad, hogy kies-en frissítetted és a frissítés után ez fogadott
de várjuk meg a többieket, hátha tudnak valami jó tanácsot adni
-
kungzi
veterán
válasz
matyi19 #36570 üzenetére
ez gáz! nem kicsit
gondolom nincs efs mappa mentésed
csinálj egy ilyet:
*#272*imei#
imei helyére a te imei-d írd be(*#06#)
és ha független a telód, akkor válaszd ki a XEH-t majd install, ilyenkor csinál egy gyári resetet a teló, majd újraindul
utána próbáld meg a kiest
(#36571) bruti01
nem tudunk róla
tudomásom szerint nem volt
-
matyi19
őstag
Sajnos itt sem enged frissíteni:
Beállítások>A telefon névjegye>Szoftverfrissítés>FrissítésEzt írja ki:
Hálózati vagy szerverprobléma miatt nem sikerült frissíteni a firmware-t...... -
milanmylo
aktív tag
válasz
matyi19 #36562 üzenetére
Valószínűleg sehol. Sajnos a Kies a Samsung fekete báránya. A lényeg, hogy a telefonban a szoftverfrissítés menüpont alatt tudd a telefont regisztrálni és akkor nincs probléma. Nekem is gyári romra azt írta a KIES, hogy nem támogatja.. Ezáltal, hogy a telefonon belül regisztrálsz, úgynevezett OTA (Over The Air) módon tudsz majd a későbbiekben frissíteni, ha csak nem kap el a ROMbolási láz, és nem akarsz majd kipróbálni egyedi, főzött Romokat
-
matyi19
őstag
válasz
milanmylo #36522 üzenetére
Nem teljes a siker, valamit rosszul csinálhattam...
Az android verzio: 4.0.3 DE ha KIes újra ezt írja: Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrisítést.
Pedig ez lenne a normális: Nem fogja a szoftvert frissíteni, mert ez a jelenlegi legfrissebb független magyar rom /2012.02.15/, viszont felismeri a kies, tehát sikerült a művelet.
Nem tudom, hol rontottam el....?
Valakinek valami ötlete?
Köszönöm!! -
C.Brigante
veterán
S3 egy gané kinézetű telefon! Csak akkor kellene ha ingyen adnák! Még láthatatlanban is azt mondom, h 100x inkabb ifon5!
mert az ifon szééép!
-
Picco
addikt
leszinkronizaltam facebook contact sync-el a kepeket a contactjaimhoz, vegre normalis minosegben(720x720) kerdes hogy hogyan tudnam elerni hogy automatice atkeruljenek ezek a kepek a gmail-es kontaktjaimhoz, hogy kovetkezonek ha mondjuk uj telefont/romot hasznalok akkor automatikusan ezeket a kepeket hasznalja?
(#36553) R2D20208 azert van par dolog amiatt megeri valtani szerintem, vagy gondolj bele, lehet hogy 1.5 eve ezt a keszuleket hasznalja, megunta...akkor szerintem siman belefer.
-
bruti01
őstag
sziasztok! visszatértem
-
R2D20208
addikt
Így van. S-2 re váltás erősebb volt, mint S-3 - ra. Én már voltam pár hetet S-3 tulaj, de visszatértem S-2 - re. Nagyon jó, de + 50 K - t nem adott nekem. ( Lehet én nem használtam ki azokat a plusz funkcióit )
(#36546) ferrari1 jöhetne PÜ rövid összehasonlítás, mert simán tetszik a One S is
(#36549) bruti01 na ez hiányzott még
-
gpek
tag
válasz
R2D20208 #36545 üzenetére
Nem is értem hogyan lehet összehasonlítani ezeket a készülékeket, PL a Sony P-t az S3-al. Tök másra való. PL nem hiszem hogy valaki aki rohangál gyorsan hivogat nyomkod, leesik izé S3-ra mondaná, hogy a legjobb. Viszont azt sem hiszem, hogy egy netezős üzletember tőzsde cucc remote kissé kocka meg a P-re mondaná hogy a legjobb cucc. Ja és a P majd 100K val olcsóbb mind az S3. Még a One S is elmarad jócskán. Én pl személy szerint nem érzem az S3-at olyan áttörésnek, mint az S2-t tavaly az S v. S pluszhoz képest. Ezzel nem leszólom mielőtt jönne a troll szöveg csak szimplán azt mondom hogy nehéz ilyenbe jó ítéletet hozni.
-
-
R2D20208
addikt
Európa legjobb telefonja idén a Samsung Galaxy S III lett Tavaly S-2 volt. Grat a Samunak !
-
JoeYi
őstag
-
warezxts
senior tag
erről vélemény?
Egész jónak hangzik, mondjuk egy siyah kernel 4.0.1-essel tenném fel.
Igazából belakásra szánom, azért érdekelne ha esetleg használta már valaki "hosszú távon", most CM9 kaffe van. -
milanmylo
aktív tag
válasz
tariattila #36537 üzenetére
Alakul, bár még erősen SGS1-Froyo béta utánérzésem van. Szép és jó, szinte minden megy, csak még akksit zabál, néha FC-zik, de CM fiúk nagyon jól haladnak
1 hete használom, de az összes hibájával együtt sem mennék vissza ICS-re..
-
csabám
addikt
válasz
tariattila #36537 üzenetére
CM10 formájában már elérhető. Ofisől formában egyelőre csak tervbe van véve (állítólag megkapjuk - ma volt sammobilon egy cikk, hogy lesz)! Kielégítő?
-
csabám
addikt
válasz
tariattila #36533 üzenetére
Takaroggyá innét hee. . .
-
R2D20208
addikt
válasz
tariattila #36533 üzenetére
Jelentkezem Makika
-
tariattila
veterán
üdv az Uraknak! tudom off... de: esetleg valaki downgrade SGS1-re?
+ pénzmag?
....
-
Varszegig
veterán
válasz
Die HaPpY :) #36531 üzenetére
a kinézetet biztosan nem lehet visszatölteni. az appokat még csak-csak
-
kungzi
veterán
válasz
Die HaPpY :) #36529 üzenetére
de ne TB-vel tedd vissza! szedd le újra marketből, sokkal biztonságosabb egy új, friss rendszerre így rakosgatni appokat. főleg ha a rom verzió száma más
-
csabám
addikt
válasz
Die HaPpY :) #36526 üzenetére
Arra esetleg nem gondoltál, hogy minden szart visszatoltál egy tiszta romra? Főleg ha előző 4.0.3 volt. . . De ahogy érzed
-
Varszegig
veterán
válasz
Die HaPpY :) #36526 üzenetére
"minden visszatolva TB-vel, és újraindítás után FC."
Itt a hiba. Visszatolsz mindet TB-vel? Rendszert is?
-
Die HaPpY :)
tag
Nah ennyi volt az LPT... full wipe, rom feltesz odinnal, minden visszatolva TB-vel, és újraindítás után FC... Úgyhogy megy vissza a régi...kár, pedig tényleg gyorsnak tűnt.
-
matyi19
őstag
Köszönöm mindenkinek, ha lesz kérdésem majd írok
-
kungzi
veterán
-
Varszegig
veterán
-
matyi19
őstag
válasz
milanmylo #36513 üzenetére
Rotate
milanmyloIgen, használtan vettem...
Ezek vannak:
Android verzió: 2.3.5
Alapsáv verzió: I9100XXKI4
Kernelverz. : 2.6.35.7-I9100XXKI4-CL611039
se.infra@SEP-62#2
Build száma: GINGERBREAD.XXKI4Mondhatni most van élősszőr a kezemben androidos telefon, mint már említettem Nokiám volt,
illetve még van is egy. -
pzstm
titán
ez nagyon komoly...nem gondoltam volna hogy, még idén kapunk official JB-t
-
turika86
aktív tag
hát jah mert eddig is a media scanner buggal küzdöttem de tegnap update utan semmit nem látott, aztan toltam neki egy full wipeot és azután sem lett jobb szóval sajnos most egy darabig pihentetem a cm10-et, esetleg be kell szereznem egy nexus-t ennek meg búcsút inteni....
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Ma vettem, egy Samsung galaxy s2-t...
Eddig CSAK nokiám volt. Az lenne a kérdésem hogy, hogy lehetne frisíteni a szoftvert. Nokiánál ott az Ovi Suite...Itt mi van?
Samsung Kies-el próbáltam, de a következő üzenet jelenik meg a A készülék szoftver adatai alatt: Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrisítést.
Köszönöm!! -
Ádám16
addikt
válasz
turika86 #36506 üzenetére
Foglalkozik valaki a ház teljes cseréjével a fórumon?
fehérré szeretném átalakítani, és ezzel kapcsolatba érdekelne pár dolog:
- Esélytelen, hogy a szolgáltatóm, esetleg a Samu cserélje nekem, ha egy gyári S2 házat beviszek hozzájuk, esetleg ott vásárolok? Így a garanciám tuti, hogy megmaradna.
- Ha maszekbe csináltatom, akkor a jövőbeni esetleges szervizelése során a szerelők észrevennék a dolgot? (kockázatmentességre törekszek..)
Szerk.: bocs, nem válasz
milanmylo: 13-15 közt vannak a neten..
nagy felár egy színváltoztatásért, de nekem megérné, mert amúgy is cserélni akarom, sérült lett a ház..
-
Jadro
veterán
-
turika86
aktív tag
nekem is meg kellett válnom a cm10-től tegnap, mert nekem csak belső memóriám van és ott semmit sem látott(zenék,fényképek,csengőhangok) ment vissza wanam 12.2 nandroid majd arra wipe nélkül a 12.3... meglátjuk mi lesz, egyenlőre sajnálom a cm10 et... de jó lesz nagyon.....
-
milanmylo
aktív tag
Na CM10 kezdi megadni magát 1 hét után. Laggolgat, Chrome, Facebook, Trebuchet FC-zik. Szívja az akksit, megnézem a legújabbat, full wipe-pal, siyah kernellel hátha. Az a jó ebben a CM10-ben, hogy szinte be sem kell lakni.. Egyedül a home screenen kell mappákba rendeznem a dolgokat a gyors elérhetőség miatt és kész, minden más kézenfekvő..
-
zseko
veterán
Ezt kaptam most az TBP-től mikor beléptem:
"Figyelem: A Készülék Android ID-je megváltozott"
WTF??
Mi csinálhatta ezt, és visszaállítsam-e vagy se?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest