Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
donnie.d #16997 üzenetére
Hááát szerintem egyedi eset lehetett ez nálad. Amúgy a PIN kódot - újlenyomat használata esetén - időnként kéri, biztonsági megfontolások okán, bár szerintem sok értelme így nincs, max akkor ha nem ismerné fel az újlenyomatot, illetve, ha felfele görgetsz akkor is a pin bekérés jön be.
Esetleg nem ütötted mellé és azért zárt ki, mert a 72 óra, valami okának kellett lennie? -
-
arcitec
addikt
válasz
donnie.d #16995 üzenetére
Ha semmiképp nem sikerül, és hát van a közeledben elérhető [Sestore] vagy [SES] (a lap alján az üzletek) ott van esély arra, hogy újra tudják indítani(szervíz nélkül is), vannak eszközeik. Egyeztess velük telefonon. Estleg a számla (mint tulajdon igazolása) vigyed magaddal. Ha lett eredmény írjad meg..
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16992 üzenetére
Rákerestem a youtube-on és a force restartot megcsináltam. Sim-et kivettem, a telefon újraindult, de most már fél órákra lezárja, hogy túl sokszor próbálkoztam. Rákerestem a factory resetre, és megcsináltam ahogyan a videókon volt. A telefon újraindul, közben nyomom a hangerő fel és a bekapcsológombot egyszerre, de nem történik semmi, újraindult a telefon majd a képernyő alján alábbi hibaüzenet van:
pdp backup-(fail) setup-wizard-(finish)
Egyik videóban volt, hogy ha ez jelenik meg, akkor dugjam be az adatkábelt és úgy indítsam újra, majd nyomjam a hangerő fel és bekapcsoló gombot egyszerre, de továbbra sem működik.
Ez az első telefonom, amelyikkel ennyi problémám keletkezik. -
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16992 üzenetére
Force restart mit takar?
Bocsánat a tudatlanságomért, de huawei telefonjaim voltak, azokon ilyen szituációkban mindig factory resetet csináltam, csak nem tudom biztonsági okokból a samsung engedi-e, mert ugye így ellopható a telefon biztonsági okból. De, ha ez működik és leírod akkor megköszönöm. -
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Ma szembesültem egy elég idegesítő dologgal.
A telefonom kiírta reggel, hogy ujjlenyomat használata esetén biztonsági okokból 72 órán belül pin kóddal kell feloldanom. Nem fogadja el sem a sim kártya, sem a korábban megadott telefonhoz tartozó kódot. Ujraindítani nem engedi, feloldadni nem engedi. Van megoldás, vagy csak a szervíz?
A kódok jó. A sim kártya másik telefonban működik, a feloldó kód meg minden telefonomon a születési évem, hónapom. Tipp? -
taschner
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #16988 üzenetére
Azért mert feltörték a telom szerintem és az otp adataimat tudják.Tehát alapba nics rajta?
-
taschner
aktív tag
Kérdezném hol taláható a vírusirtó a telefonban?
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16984 üzenetére
Magával a 6.1-el egyébként más problémám nincs. Ez sem vészes már. Szerintem nyugodtan nyomhatod a frissítést.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16982 üzenetére
Nos, nálam elég szar volt, de most simán nézhető. De még mindig nem olyan folyamatos szerintem, mint kéne. Viszont én tvt is cseréltem(nem e miatt). Az előző tvn frissítés után is ugyanolyan szar volt. Most tv csere óta sokkal jobb, de nem tudom mitől. Frissítés előtt mondjuk 10/5 volt, most nálam 10/9. Nem 100%os de jobb sokkal. Hogy picit érthetőbb legyen, ugye a szabvány az 24 képkocka /mp. Frissítés előtt nálam érzésre olyan 18 körül lehetett. Most 22-23 nagyjából.
-
Ferenczi Áko
addikt
A frissítés óta megoldódott a tv-re kivetítés szaggatás problémája?
-
golyós
addikt
válasz
rhunseeker #16978 üzenetére
Én kipróbálom, mert ha nem jó visszavihető.
Pedig ugyan azt tudja mint a Baesus.
" Az USB-C töltő kompatibilis ezekkel: Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+ / gyorstöltés) és Programmable Power Supply (PPS / programozható áramellátás)."A telefon : (USB PD 3.0, AFC és QC 2.0)
Mivel a Qualcomm szabvány kompatibilis visszafelé, igy tudja a 2.0 gyorstöltést.
De nem vitatkozom, nem mondtam senkinek, hogy vegye meg, pusztán arra voltam kiváncsi, hogy használja-e valaki. -
golyós
addikt
válasz
mgTerminator #16974 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy " a leírás szerint"
Olvasd el a leírását és utána itélkezz.
Biztos, hogy jó a Baesus, de pontosan 3x annyiba kerül. -
mgTerminator
veterán
válasz
golyós #16973 üzenetére
Nem hiszem hogy a Baseus 65W GaN töltője sokkal drágább lenne, viszont legalább megbízható és támogatja a Samsung Super Fast Charging 2.0-t és laptopot is tölthetsz vele.
Igaz nem olvastam el mit tud ez az ikeás töltő, de kétlem hogy támogatja a Samsung szabványát, így a töltés lekorlátozódik 25W-ra. Már ha ezek közül bármelyik is számítana neked.
-
golyós
addikt
válasz
mgTerminator #16966 üzenetére
Én. Ha jó akkor minek vegyek drágábbat?
( tudom csak 2ezer a családi csomag a Yt-on)
-
tylerddd
veterán
válasz
Rigormortiis #16969 üzenetére
Tokjaim voltak a Baseus-tól, most egy USB-C kábelt vettem, nagyon frankó, az ára is jó. Kíváncsi leszek mennyi ideig húzza majd!
-
Bferibörs
addikt
válasz
[kép] Nekem évek óta működnek IKEA.
Polcba szerelt is. -
Rigormortiis
veterán
válasz
+1 a baseus cuccokra. Emagon elég gyakran le is akciózzák őket.
-
CP111
aktív tag
válasz
Itt (is) sokan ráizgulnak az IKEÁS dolgokra!
-
golyós
addikt
Próbáltátok már az Ikea duál vagy mono töltőjét?
Ennyi pénzt bőven megér ha tényleg tudja a 45w, a mono 30w-ot.
Leírás alapján kompatibilis a töltési szabvány.
[link] -
-
bigdigit
addikt
válasz
Plazmacucci #16962 üzenetére
Nem vagyok flottás hanem sima Prime magán. Pont a flottásról meg megy.
-
-
bigdigit
addikt
válasz
Plazmacucci #16960 üzenetére
Hívott számon előfizető nem kapcsolható.
roppant érdekes.
-
-
bigdigit
addikt
06 80 773 6486 ezt a számot az ultráról tudja valaki hívni? Yetteles vagyok és azt mondja ezt a számot nem lehet hívni. Egyébként samsung webshop. Asszony sima S23 és működik. Nem is értem mi lehet.
-
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
eltűnt a böngészőkből a "cast" funkció, amivel eddig a videókat átküldtem mobilról
stick-en át a tv-re. így néztem pl a sorozatbarát oldalról a kedvenceimet.
smart view működik, de többször akadozik, néha megáll, hiába az 5GHz-es wifi.
vissza lehet varázsolni az opciót valahogy? köszi -
tylerddd
veterán
Én elég sok eszközön, pl. tévén is nézem a Youtube-ot, 10-ből 7 videót. Ez nem megy (ment) a Revanced-del, cast funkció sincs benne. Innentől így bukta. A Vanced tudta anno, még évekkel ezelőtt, de ott is kilőtték egy idő után. Akkor fizettem elő.
-
TODI1111
veterán
válasz
Plazmacucci #16953 üzenetére
Én innen frissítettem [link]
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Plazmacucci #16951 üzenetére
-
-
TODI1111
veterán
válasz
mgTerminator #16949 üzenetére
A csúszkával itt is tetszőleges méretre állítható.
-
golyós
addikt
Hoppá!
Az új Home Up-ban jön az ikon méretezés -
mgTerminator
veterán
válasz
golyós #16924 üzenetére
Én is megvettem az összes appot ami a telómon van, sőt van ingyenes is pl az X-plore amit tamogattam egy egyszeri díjjal, mert tudom hogy a fejlesztő kapja aki egy remek programot csinált. De van még pár ilyen. Mégsem verem a mellem hogy megvettem és vegye meg mindenki stb. Mindenki el tudja dönteni hogy mit akar.
A YouTube előfizetés nem a tartalomgyártókat támogatja hanem a multit és valljuk be, a világon a nézők kB 1% ha használ revancedet és társait.A Spotify és Netflix előfizetés teljesen más kategória (véleményem szerint)
Na de mindegy én lezártam, ha valaki menőnek tartja magát mert fizet a Googlenak oké, de ne szóljon meg mást mert más a véleménye. Aki nem fizet elő sem mondta senkinek hogy mekkora marha vagy hogy elő van fizetve az illető
-
CP111
aktív tag
A milliomos nem abból lett az mert mindig a fehér úton járt!
Aki érti, érti, aki meg nem....... -
janeszgol
félisten
Őszinte leszek én ezért is fizetek már évek óta YT Prémiumot, mert kényelmes vagyok.
Nem vicc, tényleg. Tököm sem akar szórakozni ezen. Sokat Youtube-ozok, gyakorlatilag csak azt nézem munka után. Mármint nem egész nap, hanem ha valamit nézni akarok, akkor 100%, hogy a YT-on keresem. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok srácok!
Tök jó a téma, komolyan élvezem is néha, de nem lehet a TELEFONRÓL beszélgetni?
Nem mintha nekem bajom lenne a telóval, nem is vagyok aktív a témában, mert vagy nincs olyan hibám amivel zaklatnálak titeket, vagy megtanultam együtt élni vele. Szeretem az S23U-m, jönnek a frissítések, a 6.1-es AI Update nekem nagyon bejön, aksim is megfelelően működik szóval jelenleg pazar minden. Gondoltam bedobom -
S e t h
nagyúr
Mert ugye fizikai fájdalmat okoz ha háborog, mert kificamodik a csuklónk ha átgörgetünk rajta.
Én telibe tojom ki miért fizet és mennyit, még olyan telibevert internethuszárnak sem érzem magam, hogy ezért más zsebében turkáljak, pláne eltartott kisujjal leoltsam.
Majd ha google részvényes leszek, akkor ráérek sírdolgálni egy fórumon.
Ja nem, mert akkor is csak egy gyökérnek tűnnék.Mindenhol csak egymást cseszteti mindenki, miért fáj az ha vki panaszkodik vmi miatt? Nem embert ölt, szóval nem kell bekezdéseken át rugdosni, kivéve ha vkinek ez az egyetlen szórakozása.
Ha nem jön rá magáról, hogy neki lesz könnyebb, ha előfizet, akkor nem hiszem, hogy az online népnevelde hatására tér meg.Gondolom feljebb nem szúrt szemet a "fillérbaszó csövesség", mert hát miért ne bújjon ki a kultúrember, ott kellett volna elvágni az egészet, meg lehet nézni milyen off lett az egész napi produktum.
-
-
tms+
aktív tag
válasz
Lajmund #16931 üzenetére
Attól mert valaki kényelmes, nem jelenti azt, hogy fogalma sincs mi van, és nem attól lesz kényelmes valaki, hogy YT Prémiumot használn vagy Revancedet.
Parttalan vita.Továbbra is ez az álláspontom:
Mindenki tegyen saját belátása szerint, de ne háborogjon, hogy a kiskapuja megszűnik. ¯\_(ツ)_/¯
-
Rigormortiis
veterán
válasz
klaya86 #16901 üzenetére
Pontosan. Pláne ha figyelembe vesszük, milyen értékű telefonokról van szó. Nekem már csak a Spotify elhagyása miatt is megérte, ami most még drágult is. A sokezres playlistjeim gyakorlatilag 95 százalékban át tudtam vinni a Musicra és minőségben is egálban vannak.
A legjobb, amikor valaki androidról ios-re megy, és valamelyik vonatkozó topikban rákérdez, hogyan lehet rámókolni a revancedet. Na amit ott szoktak kapni
-
-
Lajmund
őstag
Sok a kényelmes ember foleg nyugaton jellemző. Fingjuk sincs mi van. Ebből gazdagszik meg sok cèg a kényelmes egyszerű embereken. Persze vannak az elv huszàrok akik nem akarnak lopni.. Ez mennyi lehet a kényelmes rèteghez képest 0.00001%? Ez nem fog vàltozni ilyenek mindig többségben lesznek mármint akik kényelmesek szóval ez a veszély nem fenyeget hogy senki se fizet.
-
tms+
aktív tag
-
Lajmund
őstag
Nem a költségeit termeli ki hanem minél többet akar lecsapolni a fejős tehénből. Nincs ezzel baj. Csinálják de amig lehet én gépen az operàn nézem reklám mentesen telon meg a brave hibátlanul működik. Minek fizessek? Nem ringatom magam hiú ábràndokba hogy ha fizetnék akkor ettől hu de jobb ember lennék meg ezek a baromságok amivel a sok ember nyugtatja magàt. A google nagyon elvan az én kis pénzem nélkül is nem sajnálom őket meg leszarom ki mit gondol. Direkt nem írok véleményt a szabály verebekről csipogjanak nem izgat.
-
tms+
aktív tag
válasz
Bagoly81 #16927 üzenetére
Még a csapból is ez folyik hetek óta, hogy az AoD-n és a vezérlésen egyszerűsítettek. Töltsd le a GoodLock Home Up modulját, ott vissza tudod állítani.
Évek óta használom az oldalról működő gesztus alapú navigációt, nem okoz gondot, nem törlök véletlen emaileket. ¯\_(ツ)_/¯ -
Bagoly81
aktív tag
üdv nemtalálom a telefeonomban a GESZTUSVEZÉRLÉS ujjal felfele huzás vezérlést, helyette ez az oldalraról huzogatos baromság van, nemisértem a fejlesztöket gmailt nemasználnak? mennyi törölt levél lehet már
-
klaya86
senior tag
válasz
golyós #16924 üzenetére
Akkor csak lehet nekem fárasztó olvasni már ezeket. Szoktam én is torrentről szedni filmeket. De hidd el, ha valamiért nem működne a torrent tovább, viszont lenne havi 2-3 ezerért olyan app, ami kiváltja és esetleg még plusz funkciókat is nyújt, akkor tuti fizetnék érte és nem azon baszakodnék, hogy hogyan tudom mégis megkerülni mondjuk az adott korlátozást, tiltást stb. Pár sör, egy doboz cigi ára. Gondolom kurvara nem sajnálja senki. De 30 napi streaming előfizura, YouTube-ra igen. Nem akarok senki pénztárcájában turkálni. De 2024ben vagyunk egy 2000 forintról beszélgetünk.
-
tms+
aktív tag
válasz
Lajmund #16894 üzenetére
De attól, mert egy gigavállalat, valamiből ki kell termelnie a költségeit neki is, ezt teszi Youtube esetén reklámokkal vagy a Prémium előfizetéssel.
Persze én sem fogok a Google-ért könnycseppeket elmorzsolni, de nem értem a felháborodást teljesen. Ha nem akarsz pénzt kiadni, használd reklámokkal, ha zavarnak a reklámok és kell plusz funkció, fizess elő. Valahogy el kell tartania magát a szolgáltatásnak.
-
golyós
addikt
válasz
TheMartin03 #16923 üzenetére
Dehogy hagyjátok
Fizetek én is Pl az XDA-nak néha, amolyan becsületkassza.Alkalmazásokat is megveszek ha az jó. De a Yt nem gyárt tartalmat, sőt egyre jobban korlátoz és terel afelé, hogy fizessek. Hát a lófa.zt.klaya86: keress már vissza hányszor jött elő a téma, hogy nem megy. Aztán számold össze, hogy hány hozzászólás érkezett válaszként vagy megoldásként és utána azt is hány hozzászólás érkezett a fizetésért kardoskodva. Meg fogsz döbbenni. Úgyhogy ennyit arról ki rinyál.
-
TheMartin03
aktív tag
Asszem lenne baj, ha senki nem fizetne semmiért.
Baszhatjátok az ingyenes megoldásokat, ha maga a szolgáltatás nem létezne, mert berekesztenék a profit nélküliség miatt.
Mindenki pénzből él, és nagy valószínűséggel ha végiggondoljátok a láncot, akkor ha valaki nem fizetne vmiért, lehet, hogy épp nektek sem lenne munkátok.
De én abbahagytam. -
S e t h
nagyúr
Látom ma különösen aktív volt a moderáció.
-
dnelb
veterán
válasz
mgTerminator #16918 üzenetére
semmivel nem vagytok jobbak mint a boltokat lootoló feketék az usaban, csak kisebb értékben. De a magyarázkodás stimmel
-
válasz
mgTerminator #16918 üzenetére
Pontosan nagyon jól látod....
Amúgy az S22U, S23U és most az S24U-hoz is jár(járt) Youtube Prémium pár hónapig INGYEN, de köszönöm nekem ingyen sem kell...majd ha olyan szintre tudják fejleszteni mint egy Revanced-et, akkor előfizetek rá.
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16916 üzenetére
4k hdr filmeket is nézek, tudom mihez viszonyítani. Simán oké a 720p is.
-
mgTerminator
veterán
Nem arról van szó hogy valaki egy 600 ezres telefon után ne tudna kifizetni egy 2600ft-os szolgáltatást (havonta) hanem arról hogy nem akar és ez nagy különbség.
Azt hiszitek hogy a gazdag azért gazdag mert tisztességes? Befizeti az adót az utolsó fillérig? Pazarol az élet minden területén?
Hát tévedtek! A gazdagok fogják meg az utolsó fillért is. És most itt senki ne jöjjön azzal hogy majd valaki a YT prémiumon fog meggazdagodni.És ne szóljátok már meg egymást ki mit és hogyan csinál, mert semmi közötök a másikhoz. Ha valaki szórni akarja a pénzét amiért ő dolgozott meg, tegye, ha valaki spórolni akar, tegye!
-
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16914 üzenetére
65 colon nézem 3 méterről. Maximálisan oké a kép minősége és nem vagyok vak.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
klaya86 #16911 üzenetére
Ja, hogy a Netflixen az alap csomagot nézzük?
ejjnye, hát legyen már minőségi, ha egyszer nézem, ne 720p..
De még egyszer mondom, azért, hogy ne nyomják az arcomba a dollárbaloldalt, a Brüsszelt, a háborút, a megvették őket kilóra reklámot, köszönöm, de nem fogok fizetni. -
golyós
addikt
válasz
gretzky77 #16909 üzenetére
Tényleg a létfentartást hasonlítod egy nem létszükségletű alkalmazáshoz?
#16911klaya86 : Netflix és disney már eleve 6600ft . Ne 1 tv-re számolj. + a többi és 5 mobil előfizetés, + net, + tv stb még kevés is a 30ezer, de nagyon.
Kuurva unalmas már ez a téma.
Fizessen mindenki annak akinek akar, az ő dolga, leszarom más zsebét. -
klaya86
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16908 üzenetére
Erős túlzás a 30... YouTube 1890, netflix 2500, hbo max, ha 1 évre kifizeted 19e Ft, de ha havonta az is 2400ft. Ha még valaki mellé dob egy Disney plust, az 3100 Ft. Tehát nagyjából 10e Ft havonta, ami szerintem átlag embernek untig elég. Nekem pl YouTube, netflix, hbo van csak. 7e Ft max havonta. Évi alig több mint 70e Ft,ami nagyon nem 360e Ft.
-
gretzky77
veterán
válasz
Ferenczi Áko #16908 üzenetére
Vásárolni sem vásárolsz multinál? Se Aldi, Lidl és egyebek?
-
Ferenczi Áko
addikt
Én még mindig tartom a véleményemet a YouTube vs Revanced témában. [link]
Annyival kiegészítve, hogy ha minden ilyen tartalomgyártónál előfizet az ember, ott tart kb, hogy havi 30.000 ft.. Évi 360.000 ft. Én inkább elmegyek belőle nyaralni 😶🌫️
NE TÁMOGASD A MULTIT! -
golyós
addikt
Srácok, 10 éve írják a torrentre is, hogy haldoklik, kivégzik stb. Aha, köszi szépen, jól van az is.
Az XDA-n nem hobbi informatikusok és fotel hackerek űlnek, majd megoldják.Nem veszem magamra a fillérbaszó jelzőt de akkor az se vegye a lúzert aki fizet azért ami ingyen is van
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja vagy tudja. -
-
Nincs itt semmi látnivaló, nézz be valamelyik drágább vga topikba, mindig van jó pár user, aki akik a 2-3 millió forintos gépük mellett torrentről szerzi be a játékait.
Tipikus balkánimatyarcigány mentalitás, meg sem tudod magyarázni nekik, hogy mi a gond ezzel, mert mindig van a tarsolyukba 2-3 frappáns válasz, hogy miért lop. -
arcitec
addikt
válasz
Plazmacucci #16899 üzenetére
Mé nem a kérdezőnek írtad?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest