- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz
Plazmacucci #20595 üzenetére
Cuccukám allítsáll magadon par évet szervizeskent lehuztam én is főként samukal foglalkozzva ne rinyálj ird le h ezzel foglakozol és màr ritka amit én irok ennyi. Én csak a s21 ériág foglalkoztam vele uttána tökömneksem volt kedve szeretgetni ezeket. De nagyon nagy az arc mert 20ft os telefonokat küldözgetsz szervízbe életcél
Písz
-
gery14
senior tag
válasz
Plazmacucci #20592 üzenetére
Levagyok maradva ? Azert mert neked nem járt erdekes nekem novemberben járt kijelző cserével mindig fognak akkut cserélni ez előirás.. De majd meglátjuk céges 24u-m is dobom szervizbe
Ja és nekem tényleg hibás volt a kijelző mivel behalt magában.. nem beégés miatt kellet garozatni kellemesen csalodtam a nyomi tmx ben.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Plazmacucci #20592 üzenetére
Majd megírom a dolgokat, jövő héten.. Holnap viszi el futár..
-
gery14
senior tag
válasz
Plazmacucci #20590 üzenetére
Mindegyiké cserélhető volt mindig is keret nélkül... s7 óta kb ugyanúgy vannak ragasztva a samsungok. 1 kijelző beégést még áll a samsung.. szoval aki sokáig tervez 1.5 évesen cseréltesse ki. Kijelző cserénél alap az akkumlátor+kijelző+keret egyben a hátlapot akkor ha eltorik vagy sérül. Ha beirod a töltés lassulását a charger portot is cserélik. Kb ennyi.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Plazmacucci #20588 üzenetére
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy milyen szervizelésnél cserélnek keretet is a telefonon? Jött hozzám egy S23 ultra, picit csúnyácska a kerete, a tok alá bement piszok miatt. Írtam a Telemaxnak, gyenge akksi és kijelző, valamint a keret miatt is(cserét kértem mindegyikre), elfogadták az igényemet..
-
gringoka
aktív tag
válasz
Plazmacucci #20559 üzenetére
Köszi szépen.
-
iceQ!
addikt
válasz
Plazmacucci #20559 üzenetére
Egyszerűbb ha a TMX oldalára megy fel és ott indítja el a folyamatot.
-
Thoty
senior tag
válasz
Plazmacucci #20479 üzenetére
Mert PC-ről csatolmányként küldik. Szerintem telefonról is megy, ha az üzenetbox előtti (+) gombra nyomsz és a képet fájlként választod ki.
-
iceQ!
addikt
válasz
Plazmacucci #20474 üzenetére
Úgy küldök képeket, hogy lefotózom majd utána küldöm a Viberen. Nem a Viber-el fotozók direkt.
-
iceQ!
addikt
válasz
Plazmacucci #20472 üzenetére
Akkor, ha Viberen kapok egy képet, az hogy lehet ilyen felbontásban?
-
iceQ!
addikt
válasz
Plazmacucci #20469 üzenetére
Nem tudom, most megnéztem a kapott képeket Viberen, 1.92 MB..nekem nem tűnik úgy tömörítene....
-
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #20416 üzenetére
Hát azért pár hónapja már fel vetődött bennem ez a dolog akkor írtam ide. Itt is csak csupa pozitív kommentet kaptam , neten is mindenütt jókat írnak. Nem azt mondom hogy rossz telefon de ezek alapján és a ip15 mellett csalódás pedig az se volt hibátlan.
-
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #20402 üzenetére
Kameráról pont nem ezt mondták.
Össze szerelés nekem oké prémium .
Dji drón miatt írták hogy jobb a droid de aztán kiderült hogy már nincs fent a playen sem le kell tölteni külön ...
De valszeg plusos iPhone lenne rövid időn belül
Xiaomi nekem pont a szoftver miatt nem kellene. -
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #20400 üzenetére
Olvass vissza ,megvolt.
Reggel 4 kor keltem , 95% akkuval . Most 68n vagyok ,úgy hogy 1 órát utaztam Debrecenbe és kikapcsolt kijelzővel Btn halagttam az angolt .
Van 1 óra sot benne ezen felül. -
Zolka75
tag
válasz
Plazmacucci #20315 üzenetére
Nyilván hogy nem a leg acélosab és némely helyeken csak az 5G is parszt vakitás de a belváros közepén ahol antenna és torony hegyén hátán azért igy elég gáz
De akkor világitsunk gyertyával led helyettlátsz vele Nem?? Akkor meg jó van az
-
Zolka75
tag
válasz
Plazmacucci #20313 üzenetére
Épp elég hiba szerintem hogy 1 ( csucskategoriás telefon) 5G vodafone, bocs mostmár ONE szolgáltató nál BP szivében enyire gyengusz legyen térerő
-
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #20306 üzenetére
Nem vágom továbbra sem mire akarunk ki lyukadni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Plazmacucci #20162 üzenetére
A samsung mert a k. frissitése után nem volt hiteles a szoftver pár nagyon fontos app szerint igy a mai nap nem tudtam elmenni dolgozni, és ki tudja mikor fogok tudni menni...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Plazmacucci #20151 üzenetére
Én alul hosszan nyomom a kijelzőt és fordítja a kijelzőt, nem értem ezzel mi a gond. Ha meg csak 1 szót nem ismerek azt beírom kézzel a fordítóba legalább így jobban rögzül mintha csak simán ránéznék és jah oké hogy azt jelenti
A billentyűzetben láttam hogy van fordító, néhányszor próbáltam de nekem valamiért nem volt túl kényelmes így megint csak a fordító appot használom.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Plazmacucci #20149 üzenetére
Nem dehogy,elsősorban a mozgó "tárgyas" fotózás miatt. Meg kisebb is a p8p mint a 23u.
Nagyon úgy néz ki,hogy pixel lesz nálam a jövő. -
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #20136 üzenetére
Nem csak magyar piacról van szó, több nyelvet kivettek belőle.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
Plazmacucci #20078 üzenetére
Pont ma jött meg a vezeték nélküli töltőpadom a messzi Keletről...... Remélem nem az vágta haza. Gari még van szerencsére, ahogy mondod, go szerviz.
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #20064 üzenetére
Azt tudom! Arra gondoltam, hogy zsbes tokban vagy kabátzsebben minek világítson az AOD, mint egy karácsonyfa.
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19981 üzenetére
Nem biztos , de ha lenne benne sem állítanék be hasonlót .
Ezért nem találkozhattam vele . .
Nem állítom , hogy nincs , csak nem találkoztam vele . -
Teka007
csendes tag
válasz
Plazmacucci #19942 üzenetére
Köszi a segítséget ismét, valóban ma meg tudtam erősíteni, hogy javítják a beégést. Azonban azt mondják, hogy az eredeti tartozékokkal együtt kell leadni, és ugye a dobozban annó volt egy USB C-s töltő kábel is, ami még biztos, hogy megvan valahol, de már nem emlékszem a sok kábelem közül melyik az.
Esetleg neked még megvan, hogy melyik ez a kábel? (USB C mellett milyen a másik végződés és kb. milyen hosszú).
-
Teka007
csendes tag
válasz
Plazmacucci #19942 üzenetére
Igen, illetve gondolom egy biztonsági mentést is érdemes végezni, ha mégsem maradnának meg.
-
Teka007
csendes tag
válasz
Plazmacucci #19940 üzenetére
Köszönöm, remek hír!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Plazmacucci #19929 üzenetére
Köszi.....
Tényleg, wazze...... ekkora hülye csak én lehetek! -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Plazmacucci #19927 üzenetére
Nem vagyok már annyira fiatal valóban😉, de akkor már azt is leírhattad volna, hogy igazából mi a B és a T között a különbség? Mert magam eszétől, arra gondoltam, hogy nem véletlenül kérdezi tőlem, hogy nekem melyik kell. Akkor, ezek szerint teljesen mindegy. Egyébként egyelőre várok vele, mert a cube acr teszi a dolgát rendesen, meddig nem tudom, de tökéletesen megy a helperrel.
Bocs, hogy megkérdeztem...... -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Plazmacucci #19849 üzenetére
Igen, tudjuk....
Mégis érdekes, hogy próbaként leszedtem a cube acr t, és hibátlanul rögzít. Ugyan sokan panaszkodnak az áruházban, hogy egy ideig megy csak....
De, vannak olyanok is, akik samu telefonnal is 5* adtak az appnak, vagyis megy nekik. Én azért egyelőre megtartom, kíváncsi leszek meddig megy jól, ha beválna fizetek is érte. Nekem fontos lenne, mert megkedveltem, hogy mikor pl hibákat adnak le amire mennem kell, nem kell jegyzetelnem, hanem csak visszahalgatom aztán kész. Arról nem beszélve, hogy szeretett családtagom, aki már nincs köztünk sajnos...szóval az ő hangja is megvan, több beszélgetésünk is. Még huawei telómmal rögzítettem, mert azzal ment tökéletesen. Szóval azt akartam csak kihozni ebből, hogy eu s telefonnal, androidon sem tűnik olyan egyértelműnek ez a tiltás, mert ahogyan egyikünk látja a win intézőben a storage mappát, a másik meg nem, úgy itt is ez látszik, hogy van akinek rögzít régiókód csere nélkül is, a másiknak meg nem. -
Gabb0225@
kezdő
válasz
Plazmacucci #19851 üzenetére
Ha a Samsung oldalon nem kapható már a termék, akkor a csereutalvány hogyan váltható be? Van nekik készleten ilyen esetekre? Vagy a vételárat tudom levásárolni?
-
arcitec
addikt
válasz
Plazmacucci #19849 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19782 üzenetére
Azt meg hogy tudják ?
Megnéztem az egyenlegem , de kb nem látok durva " fogyást " .
Amúgy max 20 évesez a számom . ., -
válasz
Plazmacucci #19742 üzenetére
Igaz!
Most megnéztem battery használatot és 80%-ra szoktam tölteni, ma is 80%-ra volt töltve, most 30%-n vagyok.
6ó 49perce leállt a töltés és közel 5 óra a kijelző idő... ~6-8 óra meg szokott lenni. 🤔 -
Sumptuous
senior tag
válasz
Plazmacucci #19742 üzenetére
Accubattery nincs fent véletlen? Nekem most a napokban ha futott, nem mentek le az processzor órajelek. Folyton tekerte valamiért. Azóta töröltem és nincs gond. Ezzel az appal tudod nézni, hogyan változik a frekvencia használat közben: [link]
-
válasz
Plazmacucci #19740 üzenetére
Elírtam, sorry 😌😋🤭
S23 Ultra akart lenni... -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19729 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19726 üzenetére
Az sajnos nem megy , de igazán nálam nem volt opció .
Van ugyan töltő állomásom , de kábelen töltök már elég régen
Óra és füles ( tartalék telcsi ) azon töltődik . -
válasz
Plazmacucci #19689 üzenetére
Nekem semmire, de itt is nagyon merül...🙄
-
válasz
Plazmacucci #19667 üzenetére
Akkor elmennek a k. any*úkba...
Majd telihold idején nézem. -
válasz
Plazmacucci #19665 üzenetére
Az durva!
S20 Ultra is hasonló képet csinált, akkor az is fake volt? -
válasz
Plazmacucci #19662 üzenetére
Hát ugyanaz látható a képen, ahogy a hold is kinézett.
Zoomoltam, így csak tudom. -
válasz
Plazmacucci #19659 üzenetére
Miért lenne kamu!?🤔😮
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19639 üzenetére
Értem . . . Nem baj egy kicsit sem , csak fentebb klaya86 kolléga posztjára emeltem fel a telcsit , hogy megnézzem hol is állok .
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
válasz
Plazmacucci #19621 üzenetére
Én amit talaltam ott annyit irtak hogy 2 év garanciat vallal a telekom en 1re emlekezten...
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
válasz
Plazmacucci #19621 üzenetére
Ha igy van az tok jo
nekem 1 év rémlik. De mindjart utanna nezek
-
iziboy
tag
válasz
Plazmacucci #19595 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat az Oktogonra. Sajnos azóta észrevettem, hogy a kamerák is meghaltak, pont a kamerák fölött van az ütődés. Szerintem így már nem lesz megérős a javítás.
-
Thoty
senior tag
válasz
Plazmacucci #19602 üzenetére
Nálam működik.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Plazmacucci #19566 üzenetére
Igen csak az utolsó 2 frissítés óta érzem azt hogy jelentősen vissza esett az akkumulátor időm, és most már kezd zavaró mértéket ölteni, miközben pedig szeretem ezt a telefont.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Plazmacucci #19457 üzenetére
-
iceQ!
addikt
válasz
Plazmacucci #19443 üzenetére
Hivatalosan is lehet otthon venni Google készülékeket.
-
válasz
Plazmacucci #19443 üzenetére
Látom, sikerült megfognod a lényeget.
-
Badboys
őstag
válasz
Plazmacucci #19349 üzenetére
Mivel a HTC megszűnése óta samut használok azzal van ilyen jellegű észrevételem. Így másik készülékről nem tudok negatív tapasztalattal szolgálni. Sajnos ez nagyon negatív tapasztalatok. Nem tartom kizártnak, hogy másutt is ilyen rossz az ügyfelek tapasztalata.
-
arcitec
addikt
válasz
Plazmacucci #19332 üzenetére
Mert mi baja volt? Csak, hogy tudjam ...
-
válasz
Plazmacucci #19302 üzenetére
Jött még egy frissítés. Most töltődik.
-
válasz
Plazmacucci #19332 üzenetére
17.5x Zoom
Most csináltam. -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19323 üzenetére
Köszönöm szépen !
Melyik opció az enyém ?
Szerencsére az eddigi összes Samu telefonommal semmi gondom nem volt gari alatt és utána sem . -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19318 üzenetére
Köszi szépen a bíztatást
és ha belátható időn belűl nem oldódik meg , akkor mindenképpen egy próbát megteszek a TMX nél .
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #19311 üzenetére
Észrevehetetlen az biztos . Mikroszkópos vizsgálat alá vetették és akkor azt állapították meg , amit leírtak .
Azzal is riogattak , hogy ez egyre roszabb lesz a hőtágulás miatt .
Nem is használom a telefont . Azóta hogy belaktam és kiderült a dobozában várja a sorsát .
Én meg kis lófütty telefonnal bohóckodok .Még a héten " türelemmel " várok ( az ideg szétb@sz ) , hogy az eladó hajladó e kátalanítani .
Ha nem , akkor megpróbálom . Veszíteni valóm már ettől több nincs . Azaz a szállítási kltg . -
válasz
Plazmacucci #19299 üzenetére
A kamerát azt még nem sikerült megcsinálni....
Ez vicces és egyben szomorú. Akkor talán majd a novemberiben esetleg... -
Rigormortiis
veterán
válasz
Plazmacucci #19288 üzenetére
Tudja már egy ideje, csak be kell kapcsolni a game boosterben.
-
BIT_
tag
válasz
Plazmacucci #19288 üzenetére
Milyen töltés?
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #19278 üzenetére
+1
futár útján a barátom is leadta javításra kijelző sérült telefont.
a TMX-ben szépen,gyorsan meg is javították méltányos áron. -
klaya86
senior tag
válasz
Plazmacucci #19253 üzenetére
Kinek mi a nyilvánvaló 😃
-
válasz
Plazmacucci #19186 üzenetére
Fogalmam sincs. Ezért kérdem.
-
Lajmund
őstag
válasz
Plazmacucci #19062 üzenetére
Most semmi majd mi lesz ha megkapjuk ezt az eddigi legnagyobb frissitést amin annyira dolgoznak. Mindig van valami. Nem írom le ujra amit màr ezerszer kibeszéltünk itt. Izgi lesz az biztos.
-
tylerddd
veterán
válasz
Plazmacucci #18996 üzenetére
Nyilván aki használta, annak probléma. A hagyományos képmetszés kivétele meg nekem fáj, én azt használtam
Kb. nálam így a toll el is veszítette az okosfunkcióit, sima böködésre lesz majd.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Plazmacucci #18968 üzenetére
Megértem amit írsz, igen kis pontok vagyunk....nem mi fújjuk a passzát szelet.
De, akkor sem értem meg, hogy ha máshol pofon egyszerűen megoldják már régóta a magyar nyelvet, itt vajon mi lehet az akadály? Megoldom chrome al, nem akadály, de azért akárhonnan vesszük, egy csomó dolog nekünk nem jár a készülék tudásából, amiért mi is fizettünk. A mi országunkban is ugyanúgy reklámozzák a fantasztikus tudását a mobilnak, mint bárhol máshol, és egy jó pár dolgot mégis nélkülöznünk kell. Miért nem adják olcsóbban,mint az autóknál a felszereltség szinteket.....?! Mert vettem egy "executive" tudású telót, de valójában csak egy "businesst" használhatok. Tudom ez már agyrém amit próbálok írni, de csak rá akarok világítani a dolgokra. Megoldható mással igen a fordítás problémája, de mégiscsak elterel a samsung a saját appjaitól ezzel. Ettől még szuper ez a telefon, csak érdekes.....
Valóban nem tanultam meg angolul, de így 57. felé már nem is nagyon akarok, de azért mert "csak" magyarnak születtem, ne legyek már 2 hegedűse egy olyan cégnek, aminek, a magyar gyárának az építésébe, támogatásában az adómmal én is beszálltam. -
Lajmund
őstag
válasz
Plazmacucci #18968 üzenetére
De ha ebbe a nyomorult ai-ba is google alapú az a hulladék fordító akkor mi a tökömért felejtett el magyarul?
Amúgy teljesen megèrtem aki kiakad ezen. Én is kénytelen voltam àtàllni a Chrome-ra fe az meg szarul méretezi a betűket és nem mindig fordít egybolhanem valamikor ki be kell kapcsolni hogy rendesen csinàlja. Én mèg a billentyűzet forditot is használtam ku.va gyors és hasznos volt az se tud a nagy ai óta. Lehet nagyot fog ez menni 5 èv múlva de jelenleg az ai nekem a gagyi parasztvakitàs definíciója.
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #18963 üzenetére
Nyilván nem, de dühítő.
Fél éve átálltam a Samsung böngészőre mert állítólag jobb mint a Chrome.
Nekem nem ez volt a tapasztalatom, de megszoktam.
A múltkor kivették belőle a fordítót mert jött az AI, nem baj erre a tollat használtam, megszoktam szerettem is így, főleg Ali-n használtam a leírásokhoz.
Hát az új Ai-val ez is megszünt.Most ott tartunk, hogy eddig kezdtünk levállni a Google "függőségről" mert a gyári alkalmazások jobak, kevesebb energiát fogyaszt, stb.
Ellenben a telefon kezd egy GOOGLE referencia telefon lenni, mert a Samsung saját alkalmazásaiból kiveszik a funkciókat, tehát terelnek vissza a Google felé.
Engem ez dühít. Nyilván aki nem használja a fordítót mert velem ellentétben megtanult angolul, azt nem zavarja ennek hiánya.
Berakták az inteligens kijelőlést az Edge panelbe, ez jó ötlet, de az meg nem fordít, tehát itt is érdemesebb használni a Google AI-t ami gond nélkül intézi ezt. -
Capella
senior tag
válasz
Plazmacucci #18952 üzenetére
S-Pennél még megvan a magyarra fordítás. Többnyire kínairól szoktam fordítani vele, de persze másra is jó.
Úgy emlékszem a böngészőben vették ki a magyarra fordítást már korábban az AI kapcsán.
Lehet, hogy hanyagolom ezt a frissitést, egy ideig biztos. Ez az AI hype egyáltalán nem dob fel, nemigen használom.
Talán majd a OneUI 7.0, habár az is dettó ilyen lehet ebből a szempontból.A Note 3 esetén volt azt hiszem utoljára, ha nem a Note8 volt mégis, hogy nem raktam fel új firmware-t, oprendszert a bekövetkező változások miatt.
Legutóbb a Google-lal lett tele a hócipőm, amikor letiltotta a külső appoknak és fejlesztőinek, hogy hozzáférjenek a MAC addresshez. Nekem fontos, hogy le tudjam rendesen kérdezni, hogy melyik (okos)eszköz van fenn a hálózaton, melyik offline, vagy másik alhálózatra csatlakozott. Anélkül meg katyvasz, talán ha minden fix IP lenne, esetleg...
Ezért nem frissítem pl. az Ubiquiti WiFiman appot a 2.2.0 verzióról, mert az még tudja. -
válasz
Plazmacucci #18950 üzenetére
Az AI miatt???
Inkább egy nagy semmi....
Tehetsz a képedre, macskát, meg kalapot, de kb ennyi.
Még az S-pen-nél való fordításnál is kivették a magyar nyelvet.
Szóval inkább hátrafelé haladunk -
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #18890 üzenetére
Beállítottam, hogy minden hétfőn reggel 7kor induljon újra, észre sem veszem, csak amiatt, hogy a jelkódot kéri.
-
Zaji
őstag
válasz
Plazmacucci #18890 üzenetére
Ellenkező esetben problémák merülhetnek fel.
-
Waikiki
tag
válasz
Plazmacucci #18852 üzenetére
Xiaomiból jövök, szóval nagy elvárásaim nincsenek. Alkonyatkor mozgó dolgokat pedig nem szoktam fotózni.
-
perszabi
csendes tag
válasz
Plazmacucci #18845 üzenetére
Nincs statisztikám, nem is néztem, csak sejtem
-
válasz
Plazmacucci #18785 üzenetére
Köszi de lehetne bővebben?
-
klaya86
senior tag
válasz
Plazmacucci #18698 üzenetére
Még asszem legalább 3 évig minden frissítést megkap. Ősszel jön a one UI 7.0.
-
bordi10
senior tag
válasz
-
válasz
Jöhet még a 6.1.1 és a 7-es Android. De az elmúlt Samsung telefonok tapasztalatiból kiindulva van is rá esély, meg nincs is. Nyilván mindig az új zászlóshajóra összpontosít a Samsung inkább mint a régebbi modellekre.
-
tms+
aktív tag
válasz
Plazmacucci #18655 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz
Plazmacucci #18655 üzenetére
Kinyitható a mappa csak az első pár ikonhoz nem feltétlenül muszáj kinyitni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Plazmacucci #18653 üzenetére
Nem ugyan az mert jóval kisebbek az ikonok így több fér ki a kijelzőre és 1 kattintást meg lehet spórolni. Tudom hülyén hangzik de nekem is nagyon bejött szóval én örülnék neki!
Ja igen, nem akarom az összes ikont miniatűrizálni mert tobbet úgysem lehet kirakni csak nagyobbak a hézagok köztük. -
tms+
aktív tag
válasz
Plazmacucci #18653 üzenetére
nem, nem ugyanaz (teljesen) :D én is szerettem NP1-en ezt a megoldást
-
szkutyi
addikt
válasz
Plazmacucci #18635 üzenetére
Alkalmazásokat szeretnék egy nyitott mappa szerűen kirakni
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Plazmacucci #18622 üzenetére
Értem, de egész hihetetlennek tűnik, hogy nem dönthetem el azt hogy ne emelje fel a fényerőt csakazér' mert HDR a videó... 😁
-
mgTerminator
veterán
válasz
Plazmacucci #18605 üzenetére
Le lehet csak nem így, amúgy is itt fel lett paprikázva a hangulat hogy mindenki fel lesz képelve akinek meg mer szólalni a telefonja itt a fórumon. Mit vársz? Most komolyan...
-
válasz
Plazmacucci #18601 üzenetére
Nem, de ha nem jó a sim, akkor okozhat térerő gondokat. De örülök, hogy simán kinevetsz valakit, mert mást tapasztal.
Egyébként meg egy Telekomos barátom segített és ezt mondta nekem, hogy jobb lehet vele a térerőm. Nekem nem volt új a sim kártyám. 4 éves volt. Eddig 4 pálca volt, most meg van stabilan az 5. Ennyi. -
tylerddd
veterán
válasz
Plazmacucci #18594 üzenetére
Az AoD-t én érintésesre állítottam, ha folyamatosan megy, akkor sokkal jobban szívja az akksit.
-
tylerddd
veterán
válasz
Plazmacucci #18565 üzenetére
Nem jól gondoltad.
Az érv pedig nagyon egyszerű: a rezgést én nem minden esetben veszem észre. Ugyanakkor arra törekszem, hogy egyedi, diszkrét és/vagy alkalmazáshoz illő, rövid, de érzékelhető hangok legyenek.
@Rigormortiis "De az értesítő hangokat az otthon falain kívül beélesíteni nettó parasztság." Ezt hinni meg nettó hülyeség. Alapvetően feleljünk meg a telefonozás protokolljának, tartsuk be az illemszabályokat és ennyi. Orvosnál például némítom, még rezgés sincs, de mondjuk egy boltban nem fogom.
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #18559 üzenetére
Minekután a rezgőmotorja olyan mintha nem is lenne, így, igen
Ha mondjuk percenként jön valkinek értesítés akkor teljesen mindegy, hogy csipog vagy rezeg, ugyanolyan idegesítő egy munkahelyen is,de otthon is.
-
Badboys
őstag
válasz
Légy szíves engedd, hogy úgy használjam ahogy nekem megfelelő. Köszönöm
Tudod az én napirendem nem olyan mint a tiéd. Nincs AOD éjjel kikapcsolom teljesen, az órát vagy használom vagy nem. Tudod minden más, mások a szokásaik. Ezt ha tetszik hanem elkell fogadnod. Át lépek felette mert nem érint ez is egy megoldás, vagy tudom a hiba okát és értelmesen le írom. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Neked.
És a világ Te magad vagy, minden úgy működik ahogy Te gondolod/elvárod?
Másnak meg más a napi rutinja. Miért kellene másoknak is a "Te rutinjaidat" követni?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Nem vagyok hozzá nőve a telefonhoz 😁,leteszem amint lehetőségem van rá és csinálom a dolgom,akár 10-20 méterre tőle.
A rezgést nem észlelném,sokszor már az óra is elveszti,így kell a hangjelzés nekem. -
Bferibörs
addikt
válasz
Soha nem használtam rezgőn,max dokinál.
-
klaya86
senior tag
válasz
Nálam csak éjszaka van rezgőn. Nappal miért is kellene? Okosórám nincs, valahogy teljesen hidegen hagy a téma.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Van, rengeteg. Mi ebben a meglepő?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Amúgy igen. Főleg amióta okosórát használok.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Plazmacucci #18474 üzenetére
Elvileg igen, ki is fújtam dobozos levegővel :S
Van bevált mód alaposabb tisztításra?Újra kipóbáltam, kb fél percig hallgattam zenét, majd elkezdte a csatlakoztatva-leválasztva üzeneteket dobálni
-
sixpak
nagyúr
válasz
Plazmacucci #18426 üzenetére
Akkor mit?
Tényleg érdekel.
Iphone-t vagy valamelyik kínait?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged