Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15198 üzenetére
Köszi, ezzel tényleg működik.
-
gatesz
tag
Sziasztok, segítség kellene. Jelenleg egy Mate20pro telefonról szeretnék váltani, és s23 ultrát szemeltem ki magamnak. Plusz-on is gondolkodom, de ha jó áron találok inkább ultrát veszek. Főleg használtakat nézek, én valahogy képtelen vagyok 4 - 500 ezer forintot adni egy telefonért. Szóval ami a lényeg mikre figyeljek használt teló vásárlásnál, nyilván gari meg külső rendben, de vannak e olyan dolgok amiket érdemes megnézni? . Elsősorban 12 gigás verziót nézek, de a 8 gigásról mik a vélemények? Hosszú távra tervezek. Ha jól tudom még 4 évig kapok szoftver frissítést. Rejoy - al kapcsolatban vannak tapasztalatok? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15196 üzenetére
Nagyszerű, link van?
Megnézném....DeFence:
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15192 üzenetére
Netfix hdr filmekkel próbáltam és YT hdr demo-val...nem tudom mi lehet a baj, ugyanezekkel a filmekkel az S21 Ultra nem engedi állítani a fényerőt, sőt ki is írja, amikor próbálkozok, hogy az alkalmazás állítja a fényerőt.
-
-
sixpak
nagyúr
Az S21 Ultrával, ha néztem egy HDR videót, akkor felcsapta magától a fényerőt és nem is engedte módosítani...itt nincs ilyesmi?
Én nem állítgattam semmit, alapból így játszotta le az S21, nem értem itt miért nem így van.... -
mgTerminator
veterán
válasz
pitiless #15185 üzenetére
Valami nálad nem oké szerintem mert a fizetéshez nem kell pattern vagy pin kód.
Nekem pin van beállítva és amikor felveszem az órát akkor be kell írjam de utána már nem kell amíg le nem veszem újra. Aztán amikor. fizetésre kerül a sor csak dupla gomb várok kicsit és 10/10 működik. Szerintem próbáld meg te is a pin kódos védelmet. -
pitiless
senior tag
válasz
mgTerminator #15184 üzenetére
Dupla gombnyomásra van állítva. Engem az zavar, hogy érintés után dobja be a patternt, hogy rajzoljam le, megint érintem és nem minden esetben sikerül így sem. Ilyen az AW-al nem volt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
pitiless #15177 üzenetére
Azért csapnivaló a fizetés a Watch 6-al mert nem tudod hogy működik
Tudom mert az elején én is kínlódtam vele.
Állítsd be 2 gombra a Google walletet.
Csak 1 kártya legyen benne (lehet több is de akkor lassabb)
Fizetés előtt kB 10 másodperccel 2x gomb, amikor kiirja hogy érintheted akkor az óra felső részét tartsd oda tehát ne a full kijelzőt mert nem a kijelző alatt van hanem a tetejében az NFC chip. (Voltak ilyen telefonok amiknek a tetejeben volt az NFC chip így könnyebb is volt velük fizetni.) -
Gardaai
senior tag
válasz
arcitec #15160 üzenetére
Nem tévedsz. Én mint programozó szerencsére megtehetem, hogy a nap 90%-ban itthon tok nélkül használjam a telefonjaimat és több év után is olyanok mintha újak lennének. A maradék időben pedig átlátszó tokot dobok rá.
Nyilván ha nem tehetném meg, akkor ennyire nem izgatna és olyan színt választanék amit könnyű lesz majd eladni 1-2 év után. -
Gardaai
senior tag
válasz
bordi10 #15162 üzenetére
Tapasztalatból beszélek. Próbáld ki 3-4 hétig az S24U-t és térjünk vissza rá.
1 fotó nem fog megváltoztatni 3 heti élményemet, főleg hogy S23U előrendelő is voltam/vagyok, látom/fogom/érzem egymás mellett a kettőt.
Nulla tapasztalattal én is úgy voltam vele, hogy mit számít.. ezt írtam is. Aztán elkezdtem használni. -
gretzky77
veterán
válasz
Richie86 #15176 üzenetére
Mondhatom, hogy világ életemben droidos voltam, anno még Symbianról váltottam, minimális windowsPhone kitérővel. Voltak korábban iOS próbálkozásaim, de akkor nem nagyon tudtam megszokni. Jelenleg 15 ProMax van, decemberben vettem Telekomnál, kis idő után meghirdettem, de nem vitték el így volt időm megszokni és mostmár nem bánom, hogy maradt! Sokmindent szokni kell és van ami azért sztem logikusabb, jobb droidon, ugyanakkor az iOS kicsit leszoktatott sok felesleges"hülyeségről" is. A jobb testreszabhatóság kicsit hiányzik, de talán az iOS 18 fog ebben változást hozni.
-
pitiless
senior tag
válasz
Richie86 #15173 üzenetére
Én a kínai csodák (Xiaomi, OnePlus, soha többet egyiket sem) vettem iPhone 13-at. Másfél évig használtam egy AW Series 7-el, de a feleségemnek odaadtam, mert utálta az A54-et. Az A54 tényleg idegőrlő volt, így S23 Ultra lett. Nekem simán hozza a megérkeztem érzést, egyedül az AW hiányzik. Egy Galaxy Watch 6-ost vettem, de fizetésnél csapnivaló. Valamikor egyből tudok fizetni, van, amikor 3 próba után sem.
-
Richie86
senior tag
válasz
gretzky77 #15174 üzenetére
Megvan még a jó öreg 13 Pro, nem mertem eladni, tesztelni akartam előtte az S23U-t.
Nézegettem a 15 Pro-t/Pro Max-ot, de szerintem annyival nem adna többet a 13 Pro-nál, mint amennyit rá kellene fizetnem. Szerintem megtartom a 13 Pro-t amíg Apple-ék be nem vezetnek egy gyorsabb töltést, és akkor váltok majd az aktuális Pro-ra. Mert azt nagyon irigylem, amikor olvasom, hogy pl. a Xiaomi feltölt 20 perc alatt
Ha meg hamarabb meghal a mostani, mint ahogy Cupertinoban “feltalálják” a gyorsabb töltést, akkor is csere lesz az aktuális Pro modellre. Neked milyen készüléked van most? Olvastam feljebb, hogy hosszú android időszak után váltottál, bevált eddig?gyuri81: ahogy írtam is, nem vagyok “ős iPhone-os” sőt okostelefonos pályafutásom 60-70%-át androidosként éltem meg. De ezek szerint öregszem, és fontosabbak már a megszokott/bevált dolgok, mint az újdonságok
-
Richie86
senior tag
válasz
Rob Rob #15170 üzenetére
Hát igen, van ilyen. Egyébként az a durva, hogy korábban több évig voltam androidos, mint amióta huzamosabban használom az iOS-t. Azonban az utóbbi pár évben annyira megszoktam, annyira ez való a jelenlegi felhasználási szokásaimhoz, hogy visszatértem hozzá. Mindemellett az S23U egy remek készülék, megkockáztatom, hogy android vonalon a legjobbak között van. Azt sem mondom, hogy soha többé Samsung, mert tetszik, volt korábban is, szerettem. Inkább azt mondom, hogy a jelenlegi élethelyzetemben, a jelenlegi felhasználói szokásaimmal komfortosabb nekem az iPhone.
gretzky77: amiatt mentem vissza, mert bizonyos funkciók nem hozták az általam megszokott/elvárt szintet (pl. ujjlenyomat/arcfelismerés bőven elmarad a Face ID-től, Budapest Go alkalmazás nem olyan, nekem a kamera is lassúbb volt, bár a képek kicsit jobban tetszettek, de videóban alulmaradt) ilyen apróságok, de ha ezeket gyakran használja az ember, akkor fontossá válnak. Másban meg jobban tetszett a Samsung, illetve technológialiag előremutatóbbnak, sokoldalúbbnak tartom, de sajnos amiben jobb/több, azt rájöttem, hogy nem használnám ki.
Ja és sajnáltam volna az Apple Watch-ot is, hogy nem tudom használni. Nézegettem a Samsung Watch-ot, de sajnos nem tetszett. -
gretzky77
veterán
válasz
Richie86 #15169 üzenetére
Mi az ami miatt visszamész iPhonera? Én tízen sok év Android után váltottam iOS-re, 2 hónapja használom, az elején nehéz volt megszokni, de lassan megvagyunk és egyelőre marad is.
Monstersnake : Igen, tízen év eltöltése után az egyik oldalon nehéz áttérni a másikra de sztem mindkét esetben kell időt hagyni a megszokásra, mert különböző a megközelítés. Én kicsit "ráuntam" az androidra ezért próbálkozom az iOS-el és igaz idő volt megszokni, de azért nem lehetetlen.
-
Richie86
senior tag
Srácok, “elköszönök”, nem sokáig voltam a klub tagja. Röpke pár napos S23 Ultra használat alatt nem sikerült kiváltania belőlem a “megérkeztem” érzést, így visszatérek iPhone-ra. De be kell vallanom, vérző szívvel adom vissza az S23 U-t, mivel bámulatos az a kijelző, és egyébként is gyönyörű maga a telefon.
-
tms+
aktív tag
válasz
Plazmacucci #15155 üzenetére
De, elviselem, ha másnak más a véleménye, épp erről szólt az eredeti kommentem, amire te adtál számomra érthetetlen reakciót.
-
bordi10
senior tag
válasz
Gardaai #15158 üzenetére
"...S23U-t, olyan utána mint egy játéktelefon. Nehéz, gagyi hatása van a gomboknak, szélei éppen hogy vannak, nincs fogása.
Dróton nekem sem tűnt nagy számnak. Mégis idővel annyira hosszá szokik az ember tudat alatt, hogy akkor tűnik csak fel, hogy a többi alumínium keretes telefon mennyire gagyi hatású amikor megfogja."
Már bocsánat de ennyi baromságot összehordani
Ez játéktelefon?! -
arcitec
addikt
Jó pofa megy itt a véleménycsere a színekről, oszt a 99% teljesen más színű tokban használja. Onnantól a tok fogása a döntő. Vagy tévedek?
Apropó, megnéztem az S24U-t és hát nem teljesen sík a kijelző az sem ám! -
Gardaai
senior tag
válasz
Plazmacucci #15150 üzenetére
Azért nem érted, mert lehet nem használtad csak dróton a boltban.
Ha használod 1-2 hetet, aztán megfogod az S23U-t, olyan utána mint egy játéktelefon. Nehéz, gagyi hatása van a gomboknak, szélei éppen hogy vannak, nincs fogása.
Dróton nekem sem tűnt nagy számnak. Mégis idővel annyira hosszá szokik az ember tudat alatt, hogy akkor tűnik csak fel, hogy a többi alumínium keretes telefon mennyire gagyi hatású amikor megfogja.
Jó a súlyelosztás, vékonyabb a telefon, mégis masszívabb/magasabb a széle. Kijelző szélesebb, az egész telefon alacsonyabb, a kamera kivágása is kisebb. Ezt se értékeli az ember a kiállított daraboknál, de nagyon sokat hozzáadtak számomra ezek az apró részletek.
A titánszürke számomra nagyon csajos. Inkább pezsgő színű mint szürke. Csicsás az egész, mégis az emberek 90%-a azt mondja telitalálat. Ízlés kérdése.Titánfeketére mentem rá, ez brutál jól néz ki, pedig nagyon aggódtam a grafit S23U után.
Képek, videók, kiállított darabok nem adják vissza, mennyire megcsinálták.
Ha pedig használtad huzamosabb ideig, akkor számodra ezek az apró részletek mit sem számítanak, ezért sem váltasz gondolom évente telefont. De lehet, hogy tévedek. -
Rob Rob
tag
válasz
arcitec #15156 üzenetére
Igen,most megpróbálom WiFi nélkül .
Reggelente az alvást,HRV-t megnézem meg egy-két adatot és kb ennyi .
Értesitések offon vannak mert sok lenne meg szeretek félórákra inkognitóban lenni.
Edzések után van még mit nézni .
Instabil a kapcsolat és nem jövök rá ,hogy miért .
Egyelőre WiFi nélkül csak BT próbálkozom,most jó ,remélem igy is marad -
arcitec
addikt
válasz
Rob Rob #15152 üzenetére
Nálam csak a BT. van, az órára elég az. Pláne, hogy nincs is bekapcsolva állandóan, csak ha az "új" mért adatokat frissítem a felhőre. Reggel és futás után. Na meg ha a fülest használom mert az is BT. Éjszakára pl. éjszakai módban van a telefon nem zavarnak az értesítések, ha nálad is így lehet, akkor a BT-t is kikapcsolhatod. Persze, ha sok kontaktot kapsz akkor indokolt.
-
-
tms+
aktív tag
válasz
Plazmacucci #15153 üzenetére
És rajtad kívül más nem írhatja le a véleményét?
Én sem az ízlésedet kérdőjeleztem meg. -
-
Rob Rob
tag
válasz
arcitec #15149 üzenetére
Köszönöm a választ .
Minden így és jól működik ahogy leirtad végigmentem szokásos recepten.
2 éves az óra ,gari már nincs.
Kapcsolidik ez rendesen de néha mintha valami időtullépés lenne egyszerűen lekapcsolodik a bt és nem áll vissza .
Más eszközök kapcsolatban maradnak de az óra nem.
Ilyenkor újra párositom ,megkapja a 8 jegyű kóddal és minden ok egy darabig amit nem tudok mihez kötni mert változó az időintervallum ami után kezdheten újra .volt már ,hogy hetekig jó volt de volt ,hogy 1 órán belül újra kérte a kapcsolódást.
Most kilőttem az órából a Wi-Fit,egyelőre jó de attól tartok nem sokáig . -
tms+
aktív tag
válasz
Plazmacucci #15150 üzenetére
Szerintem a matt felületnek sokkal kellemesebb a tapintása, mint a fényesnek.
Arról felesleges vitázni, hogy kinek mi az ízléstelen, neked a szürke S24, nekem a bumszli tokok, másnak meg más.
-
-
arcitec
addikt
válasz
Rob Rob #15141 üzenetére
Ha megszűnik a kapcsolat, akkor ott valamelyik eszközzel van a gond és nem az appal.
Az app másra való. Próbáld a telefont egy másik BT eszközzel. Ha azzal jó, akkor ha még garis az óra, vidd be a Garminhoz. Esetleg az órát kellene újraindítani, illetve ami még segíthet, hogy töröld a kapcsolatot (teljesen) majd vegyed fel ismét. Az órán is (ha minden igaz) és a telefonon is. Ha nem jó, akkor szerviz, másnem ha jó az óra, akkor beállítják neked. Nálam, ha bekapcsolom a telefonon a BT-t, azonnal jelez a 6x Pro, hogy kapcsolódott. -
bombibmw
veterán
Felraktam én is a Gcamet, de nálam jobb képeket csinál a gyári kamera app.
-
Mike81
senior tag
válasz
mgTerminator #15129 üzenetére
Honnan és milyen fóliát vettél a keretre? Mert keresgéltem a neten de nagyon ömlesztve hozta a találatokat. Vagy ha lenne egy linked azt is megköszönném
-
Gardaai
senior tag
Minden évben váltok, de így hogy az S23U is megkapja az AI funkciókat (remélem minél hamarabb, mert eléggé "beleszerettem"), annyira nem éreztem késztetést. One UI 6.1 nagyon bejön.. remélem ezt az AOD-t, lock/home screen hátteret megkapja az S23U is, meg az apró dizájn változásokat.
Egyedül a dizájn miatt nagyon nehezen engedtem.. (szombaton viszik, de konkrétan fáj) ez a lapos kijelző (2600 nittel brutális...), a titán keret kialakítása/fogása minden fogásnál 3. hét után is elképeszt. Mint egy ékszer.
Egyébként a melegedés, a heatsink mérete miatt zavart az elején. Ez volt az első pont ahol meginogtam. Ez szép lassan javult, ahogy betanult a telefon és az appokra jött ki, szinte minden nap frissítés.
Akku idő egál, 5x kamera nekem még kicsit visszalépés is zoomban, bár "mindenki" (itteni S24U fórumon) állítja, hogy jobb.
Röviden, túl jó lett az S23U és így, hogy van benne NPU és megkapja az AI-t (kicsit lassabb működéssel), először nem váltok.
Plusz jó helyre kerül az S24U, egy S7 Edge telefont fog váltani (3 jelentkezőt visszamondtam, hogy inkább megtartom.. de erre nem tudtam nemet mondani). -
Gardaai
senior tag
Nem követtem egy ideje a topikot (S24U-ztam majd 3 hétig, viszont visszatérek az S23U-ra), ezért bocsánat ha már lerágott csont, kereső így gyorsban nem hozott ki erről infót.
Tehát a kérdés:
S23U van már valami hivatalos OneUI 6.1 frissítés dátum? Vagy még mindig 2024 első negyedéve? -
-
Mgyur
csendes tag
válasz
Rise17 #15077 üzenetére
Szia! Tudnál kérlek segíteni?
Innen: https://xdaforums.com/t/working-gcam-for-s23-ultra.4550019/page-131#post-89172799
Megnyitottam és letöltöttem ezt:
https://1-dontsharethislink.celsoazevedo.com/file/filesc/AGC9.1.24_V13.0_ruler.apkMajd feltelepítettem és amit írtál config fájlokat letöltöttem, beraktam a kamera config mappájába, viszont amikor az alkalmazásban megakarom nyitni a configokat, azt írja, hogy nincsenek a mappában, pedig elvileg ott vannak.
-
arcitec
addikt
Ahhoz nem kell app. Elég a telefonos kapcsolat. Amúgy meg az óra mér mindent, ami az appon is megjelenik, szóval nem tudom miért kellene az appnak futnia. Az óra az okos kütyü elsősorban és tudja a kommunikációt a telefonnal. Úgy mint a fülessel is akár.
Mindenesetre a magam részéról nem látom a szükségét az appnak, hogy folyamatosan menjen. Mondjuk azt észrevettem, hogy ha van netes kapcsolat, mire elindítom már bőven szinkronizál. Ha minden igaz ezt is kikapcsoltam, nem kell a háttérben figyelnie az óra és a telefon az okos és nem az app. stb stb .... -
mgTerminator
veterán
válasz
gyuri81 #15116 üzenetére
Tehetsz a keretre fóliát, én egy átlátszó mattot tettem fel. Egyébként annyira merev a tok hogyha takarná a teljes keretet akkor nem vennéd le sose. De ez csak az én véleményem.
Nekem se tetszik hogy a fél keret kint van, de megszoktam ahogy a kamera lyukat is. A húgom vett egy bumszli Ringke tokot az S24U-ra, nekem nem tetszik, semmi nem marad a telefonból csak egy kijelző. De a pitaka olyan mint egy jó óvszer
-
DeFence
tag
Ezt is jónak írják és a kamera védelem tetszetős.
-
Rob Rob
tag
Használ valaki Garmin órát ?
Lenne hozzá pár kérdésem .
Egyszerűen nem tudom beállitani ,hogy ne zárja be az appot. -
golyós
addikt
válasz
gyuri81 #15116 üzenetére
Ezért van nekem is mos kijelzőcserén, megvártam a kupont
De ezért mondtam, hogy lehet ez bármilyen szuper tok, ha úgy esik pfára és pont egy kavics is van akkor teljesen mindegy acél vagy papír tok.
Tok élére vagy hátlap érkezve meg nem hiszek benne, hogy megér ekkora különbséget.
Minden ilyen tokot vagy tactical is úgy hírdetnek, hogy másfél méterről kibírja az esést.
Oké, elhiszem. Le mered ejteni ilyen magasból, teljesen megbízva a tokban? Szerintem senki.
Én az üvegfóliában hiszek, az többszőr bizonyított az évek során.
Feleségem Honor 21 Proja, 500 ft-os Alis tokban naponta 2x esik le, semmi baja 4 éve, cserélgeti az üvegfóliát és ennyi. De tény, hogy nem műanyag házas.
Szerintem ezek az ívelt kijelzők nagyon érzékenyek, nem a tokon múlik. -
Lajmund
őstag
Szintén a tacticalra szavazok. Nekem már védett érdes betonra leeséstől. Ha valaki rakeres itt a nevemre talál pár képet a tokrol meg az esés nyomárol is. Merevebb mint a pitaka és nekem a kamera megoldása is jobban tetszik.
-
válasz
Szellem. #15115 üzenetére
Ha pofára esik, akkor júliusig viszonylag olcsón megússzuk a javítást egy ReGalaxy kuponnal
(de nyilván ne essen pofára)
A telefon keretén sem tudnék elvilselni egyetlen karcot sem egy ilyen félig nyitott tokban azért simán be lehet szerezni....Nekem az S22U-hoz volt "bőr" tok, jól néz ki nagyon de valami iszonyatosan csúszott, mivel elég száraz a kezem. ( Kár hogy ezeket már nem valódi bőrként gyártják)
-
válasz
gyuri81 #15110 üzenetére
Én ezen sokat gondolkoztam. Ha pofára esik a kijelző, mondjuk egy kemény kavicsra, akkor tök mindegy milyen vastag a tok, a kijelző megsérülhet.
Ellenben engem zavar a vastag tok már nagyon. Alap esetben egy nagy telefon, de ha még feldobok rá egy Spigent vagy más hasonlóan vastag tokot, nem esik jól a kezemben.
Egyedül amit elviselek, a gyári bőrtok, mert az nem ad hozzá sokat a telefonhoz, meg a Tactical tok. Nagyon szép a Pitaka, az ára nem érdekel, főleg minek után a gyári bőrtokkal van egy árban, de az engem zavar, hogy a keret feléig ér fel csak. -
jcrk
tag
-
válasz
mgTerminator #15107 üzenetére
Biztos nagyon jó tokok, de hogy a hátlapon kívül semmit nem véd az tuti. A fele telefon ki van a tokból. Nálam az ilyen eleve kiesik.
-
Mike81
senior tag
válasz
Rob Rob #15108 üzenetére
Amúgy ebben igazad van maximálisan én is megvettem még az elején a Spigent majdnem egy tizesé és kb 2 hét múlva kukáztam is mert elrepedt. Aztán vettem a Tacticalt ami ha jól emlékszem 16 volt. Ha tudom hogy ilyen ratyi a Spigen akkor rögtön nem sajnáltam volna a pénzt a Tacticalra. Nekem ez jobban bejön nem csak az ára miatt hanem azért is mert ez a szélein is jobban véd, mert nincs annyi kivágás rajta. Egy biztos ha ha valamikor cserélek telefont akkor arra rögtön Tacticalt veszek, mert tényleg annyira vékony marad tőle a telefon hogy nem is látszik hogy rajta van. Sokan azt hiszik elsőre hogy tok nélkül használom.
-
Rob Rob
tag
válasz
DeFence #15106 üzenetére
Nem csúszik ,biztos a fogás de az ujjlenyomatot gyűjti.
Tapintásra mint a matt karboné.
Idóvel a sarkoknál kopik, ennek ellenére évek óta nem veszek mást .
A tokkal fedett területeket tapasztalataim szerint jól védi máshol meg a többi sem.
Igényes ,nagyon vékony , a kamera sziget körül kimondottan ötletes .
Egyszer kipróbálod többet nem kell más ,ugy spórolsz, hogy nem költesz több tokra csak erre az egyre.
Már a negyediket nyúzom -
DeFence
tag
Debrecenben nincs véletlen valakinek Pitaka tokja? Megnéznék egyet. Mégis milyen a tapintása, ez nagyon érdekelne, mennyire csúszós vele a hátlap. Mert nagyon csábító hogy baromi vékony, strapabíró és tökéletesen illeszkedik..
-
gippazoid
őstag
válasz
pavika #15057 üzenetére
Kikapcsoltam az akkuvédelmet mielőtt a rutin beállítása után tölteni kezdtem volna. 85%-nál megállt a töltés. Mit ronthattam el? Az akkuvédelem mégsem lett kikapcsolva? Amikor levettem a töltőről, aktív volt.
A módok és rutinok menüben van egy üzenet mely szerint az aktivitásomra alapuló automata rutinok indításához a Customisation Service-t aktiválni kell. Ez szükséges?
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #15102 üzenetére
Én S10e-t töbször is elejtettem csempére, de volt, hogy bicajozás közbe fordult ki a zsebemböl az aszfaltra, lehet csak szerencsém volt, de sérülés nélkül megúszta a telefon, a tok még azóta is szolgálatba van több mint 4 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fotó állvány eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest