Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #17596 üzenetére
Esetleg a [Good Guardians] alkalmazás [App booster] modulját lefuttatni?
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #17594 üzenetére
Lehet, hogy valami beragadt? Esetleg recoveryből egy wipe cache-t megpróbálhatsz.
-
szabeska
addikt
Wallettel kínlódóknak, hátha segít: Play-rendszerfrissítés van már májusi, hátha...
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Én is szívtam az utolsó frissítés után a kártyás fizetéssel. EUX teló ILO csc-vel.
Amit csináltam és most újra működik minden:
- SamFW toolal visszaraktam az EUX csc-t
- Restart után Wallet app adatok és gyorsítótár törlése.
-SamFW toolal újra visszaraktam az ILO csc-t.
- Restart után újra Wallet app adatok és gyorsítótár törlése.Így most nincs Wallet figyelmeztetés, működik a fizetés, és van hívásrögzítés.
(csak azért írtam le egybe, hogy ne kelljen összebogarászni a korábbi hozzászólásokból.) -
seria
tag
válasz
Tommy-1998 #17277 üzenetére
Elküldted szervizbe?
-
Badboys
őstag
Most voltam boltban direkt kártyával fizettem minden ceremónia nélkül működik. Valletet nem frissítettem nem ajánlja föl, hogy van frisseb verzió. Az utolsó frissítés is fent van.
-
HDR123
tag
most próbáltam és továbbra sem megy a wallet...
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Kis infora lenne szükségem!
Mi van ha ellopják a telefonom, és factory menüben resetelik.? Kérni fogja a Google accountom jelszavát, vagy kapnak egy új telefont?
Vagy már van hardveres védelem ezekben a telefonban?
Vagy hogy tudják kikerülni az én bejelentkezett Google accountom?
Köszi -
pavika
tag
válasz
bloggiold #17567 üzenetére
Szia!
A csc váltást [ebben a hozzászólásban] nagyon jól leírták. Ez alapján csináltam én is. Közben letöltöttem a [Frija] programot, ami a megadott paraméterek alapján letölti a legfrissebb romot. Nekem ugye az EUX romot. Szintén a SamFw Tool program Odin flash fülén a letöltött és kicsomagolt EUX rom fájlokat a megfelelő helyre betallózom. A CSC részhez a HOME CSC-t választva az adatok megmaradnak. Telefon download módban indítás és mehet is a flash.
Most csak ennyi időm volt, délután ha kell kiegészítem. Plusz akkor leírom, hogy ILO CSC-re visszaállva mi lesz a wallet-el. -
pavika
tag
Sziasztok!
Samfw tool-al 1 perc alatt ILO-ról vissza váltottam EUX csc-re, majd szintén ezzel a programmal feltettem a legfrissebb EUX romot home csc-vel. Így maradt minden adat és működik a wallet. Délután kipróbálom, hogy ILO csc-re visszaváltok Samfw tool-al a hívásrögzítés miatt. Kíváncsi vagyok mi lesz ekkor a wallet-el. Remélem tovább müködik. -
HDR123
tag
bár most újraindítás után már nem írja. Holnap élesben kipróbálom.
-
TODI1111
veterán
Wallet frissítés az áruházban.
-
kaisers
aktív tag
válasz
babosf #17540 üzenetére
Nálam volt, a teljes EUX-ra vissza állítás.
Számomra fontosabb, hogy a kártyás fizetés működjön és a google play alkalmazás előfizetéseim megfelelően működjenek.
Természetesen, ha valaki kiprópálja a legfrissebb EUX-ra az ILO csc-t és minden működik, az jelezze.
Azért nem hátrány, ha működik a hívásrögzítés
-
bcl
senior tag
válasz
babosf #17540 üzenetére
Igaz, tényleg (költöztünk a hétvégén, és előtte is, meg azóta is még kicsit húzós napjaink vannak, már elfelejtettem 😃)
Eszembe is jutott, hogy pont a hívásrögzítés a lényeg, meg gyakorlatilag csak telefonnal fizetek...
Szerencsére nekem még fel sem ajánlotta a/ezt a frissítést. -
TODI1111
veterán
-
bcl
senior tag
válasz
babosf #17535 üzenetére
A lentebb linkelt Samsung members topic alapján máshol, más csc-vel is gond van, más országokban is.
Ha jól értettem, certificate gond van, amit vagy a Google, vagy a Samsung kellene, hogy orvosoljon.Az egyik ott olvasott megoldás, hogy a Play Store frissítéseit el kell távolítani, és akkor van hiba, de működik a fizetés.
Más visszatért EU csc-re, és maradt a gond.
-
-
válasz
klaya86 #17503 üzenetére
Igen, erre a Xiaomi Mi A1 első Android One-s kínai készülék esetében is a Droid 7-tel volt magasan a legfluidabb, 9-cel már keményen laggolt. Ennél a készülèknél volt a legszembetűnőbb a hanyatlás. Csakhogy az egy 60eFt-os telefon volt, nem pedig 5-600 ezres.
Egyelőre nekem az S23U kifogástalan, gyors, 80%-ig töltöm, kb. 30-40%-ról. Elégedett vagyok.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
klaya86 #17510 üzenetére
Igazából nem csak a csúcstelefonokra igaz ez, mert nekem korábban alsó-középmezőnyből voltak készülékeim és amikor lejárt a hűségidő, mindig cseréltem egy újra, az addigit meg megkapta a családban valaki. 1-2 alkalom után már a következő cserénél (az 2 év!) komoly fejfájást okozott, hogy mire is cseréljem, mert igazából - számomra - egyik sem nyújtott valódi pluszt. (arról nem beszélve, hogy az árak ott is másztak szépen felfelé) Persze aztán mikor lecseréltem az utolsót egy flagshipre, ott volt valódi ugrás, de ahogy írod, ha megint cserélni akarnám, sokat kellene várni, hogy számomra érdemi pluszt nyújtson a következő készülék.
-
Rise17
tag
válasz
Rigormortiis #17516 üzenetére
így mértem az one ui 6.1-et azért raktam annyira,kiváncsi vagyok mi a max amit ki lehet belőle hozni!
-
szkutyi
addikt
válasz
Rise17 #17513 üzenetére
Na várjuk meg a 15%-ot..akkor írj kérlek hogy mennyi az annyi..egyébként azt ne felejtsük el hogy az új updatekkel új funkciók is jönnek..miért is várjuk el hogy egy többet tudó feleton kevesebb energiát fogyasszon?én tavaly vettem az s23 ultrat. Akkoris 7 órát tudott és most is 7 órát tud..pedig akkor még 5.1 volt rajta... És nem csináltam fr-t.
-
Rise17
tag
Sziasztok! Visszaraktam 1 hete az 5.1-et,augusztusi kamera update .Megvártam amig betanul,stb . Amit észrevettem hogy sokkal fürgébb a telefon,illetve óránként 8 százalék 1 ora kijelzőidő,ami a 6.1nél több mint 10 volt. Csináltam ma 1 tesztet,ugyan azok a körülmények mint az One ui 6.1nél .Black amoled háttér, adaptiv fényerő , 720p felbontás, normál teljesítmény profil.1 orán keresztül nyomtam a tiktok-ot ami legjobban meríti a telfont és így se tudtam 1 ora alatt 90 százalék alá vinni.
(90 százalékon készült a kép,csak nekem ki van kapcsolva a százalék jelzés ) Nyilván ha nem tiktokozik valaki állandóan,jóval tovább fogja bírni (állandó wifi kapcsolat , One ui 6.1 alatt is így néztem)
-
klaya86
senior tag
válasz
Rigormortiis #17511 üzenetére
Új Android verziók ahogy én látom, szerintem jóval kevesebb új dolgot adnak hozzá a hétköznapi használathoz. Egy frissebb UI általában az, ami hoz némi újdonságot. Bár funkciókban általában azok se sokat, inkább design ami módosul . De amúgy ja, bőven elég lenne egy két évenkénti modell frissítés, mellé az energiát és pénzt inkább a szoftveres updatekbe tolni. Bivaly a vas már akár egy két évvel ezelőtti modellben is. A mostaniakban meg főleg. Ezekre ha lenne reszelve egy atom stabil szoftver, akár 4-5 évig is maximálisan okés lenne bármelyik flagship.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
klaya86 #17510 üzenetére
Ilyen szempontból nagyobb gond a szoftver főverziók erőltetése. Gyakorlatilag olyan, mintha minden évben új windows jönne. Az égvilágon semmi értelme, többségében mondvacsinált, kb senkit nem érdeklő fejlesztések történnek, cserébe az összes fejlesztő dolgát megnehezítik.
-
klaya86
senior tag
válasz
Rigormortiis #17509 üzenetére
Egyetértek. Ez az évenkénti új flagship teljesen értelmetlen. Hardveresen gyakorlatilag max papíron tudnak pár százalék előnyt villantani, gyakorlatban ez értékelhetetlen. Kamerák tekintetében sincs kb semmi egetverő újdonság,ami miatt indokolt lenne új csúcs telefon évente .
-
Rigormortiis
veterán
válasz
klaya86 #17503 üzenetére
Most már sajnos egészségtelenül nagyra és összetettre hízott az összes mobilos oprendszer. A készülék megjelenésekor rajta lévő rendszert sokáig tudják tesztelni, csiszolni, aztán utána mennyi idejük van ezzel foglalkozni? Ugyanez van ios vonalon is. Ott is "rettegnek" már a frissítésektől, telefontól függetlenül, pedig van, hogy szó szerint csak pár emojit tesznek a billentyűzetbe. De ha ott valami nagy gebaszt okoznak, azt általában hamar javítják.
Szándékosságot nem feltételezek a gyártók részéről, egyszerűen ez sajnos már ilyen.
Tudom, kapitalizmus, de most, hogy 5-7 év támogatásokat adnak nem ártana áttérni a 2 éves generációváltásokra úgy hw mint sw terén.
-
klaya86
senior tag
Nekem valahol az az érzésem, hogy egy adott telefon mindig azzal a rendszerrel a legjobb, amivel kiadják. Az utána lévő frissítések vagy az üzemidőt baxák el vagy vagy egyéb más dolgot. Tök mindegy milyen gyártóról van szó. Van olyan terület,ahol javítanak,de máshol meg visszalépés van. Egyet előre, kettőt hátra.... Aztán lehet várni a következő frissítést, ami javítja az előzőek hibáit
Nekem nincs nagy bajom a 6.1el , legalábbis nem vészes. De mindenképpen visszalépés számomra. Az előző rendszer nekem jobban tetszett a pattogósabb animációk miatt. Az értesítési panel is jobban bejött, mint ez az új és nem mellesleg hibátlan volt a screen sharing tvre. Az üzemidő nem lett jobb, kamera nem lett jobb (rosszabb sem szerencsére), meg úgy igazából semmi.
-
Frijaval hogy töltök le most romot?
-
SteveL
aktív tag
A szolgáltatói szoftververzióm utolsó tagja a telefonomon PLS (ezzel vettem). A teljes kód: EUX/-/EUX/PLS. Ez a PLS lecserélhető valamilyen módszerrel, illetve okoz-e később valami frissítési gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest