Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Bferibörs #21327 üzenetére
Nem azért van mert a régi 4G SIM ek en nincs ráírva a telefonszám, onnan olvassa be a készülék. Ez pont samsungoknál sarkalatos kérdés sokan panaszkodnak erre. A telekomnál nálam az előfizetéses kártyán van szám, de a második SIM em domino s azon nincs, lehet ez is ok a telekomnál. A dominós kártyám el van mentve névjegyként, és mindig onnan adom meg, ha kell valakinek. A*121# el lehet lekérni a saját számodat telekomnál.
-
turho
addikt
válasz
Bferibörs #21247 üzenetére
A költözés során újrarak mindent, esetleges jelszavakat, jogokat visz át csak, eddig így tudtam. Hiszen települtek órákig a cuccok. Na mindegy, nem okoskodni akarok, de elképzelhető, hogy ez okozza a gondot. Viszont csak néha jelentkezik. A tulajok zöme a Samsungot okolja, a rendszerben van hiba szerintük, nem mindenki költözött, aki ugyanezt tapasztalja néha, mint én
-
Jadro
veterán
válasz
Bferibörs #21166 üzenetére
GoodLock appban a HomeUp modulban. Ott a home screen mneü, majd App icon setting almenünél bekapcs. Ha ráböksz erre a menüre, akkor ott van csúszka a méretezéshez, illetve ki/be kapcsolható az ikon felirat is.
Ezt még OneUi 6.1-ből néztem ki, remélem OneUI7-nél is így van kb.
-
-
-
-
gippazoid
őstag
válasz
Bferibörs #19476 üzenetére
Ezek az opciók be vannak kapcsolva az autós kihangosítónál. Végigpróbáltam a lehetséges eszköz típusokat is. Other a default, de van Headset és Speaker is. Egyiknél se szólal meg semmilyen értesítési hang a kihangosítón. Média hang megszólal (pl. YT video hangja). Ez minden autós kihangosítónál így van (tehát hogy semmilyen értesítési hang nem szólal meg a kihangosítón), vagy csak a f.s Hyundai-nál?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Bferibörs #19462 üzenetére
Okok, nem pofázok bele, mert nem próbáltam más telót, utolsó Huawei, amit használtam, az a Mate 20 Pro volt.
Emellett nem is próbálok meg sötétbe mozgó objektumokat fotózni.
OFF: bár nemrég sikerült 2 denevért lekapnom korom sötétben, pedig nem ez volt a cél....ja, meg nem is telóval csináltam
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
Bferibörs #18825 üzenetére
Kicsit el vagy tájodódva, ha neked a retusálás azt jelenti, hogy "agyon csicsázod" a képet.
Már ott kezdődik, hogy mit látsz egy raw fájlon, ha megnyitod mondjuk LR-al?
Na mindegy, nem ragozom, de utómunka nélkül nincs jó kép.
Csak egy lens correction-t engedj rá a nyers fájlra LR-ban és csodálkozz.
És akkor még nem beszéltünk a vágásról, WB-ról.... -
-
KTibxx
aktív tag
válasz
Bferibörs #18814 üzenetére
Pont ez a fotózás, mikor "negatívra" fotózol, és a digitális negatívot dolgozod ki ("hívod elő") A "képcsinálás" amire gondolsz pont, hogy a készülékek (ai, ilyenolyan szoftveres buheráció) által kiköpött, valóságot csak megközelítő, vagy a felhasználó igénye szerint szétmanipuláló bithalmazok.
-
Rob Rob
tag
válasz
Bferibörs #17061 üzenetére
Dehogy ,csak vicceltem..
Amúgy szerintem a 8gb a gyorsabb mert mégiscsak kevesebb a súlya és azt könnyebben viszi .
Régóta ismert TÉNY, hogy nem a lóerő (ram) a lényeg hanem a súly, én gondolkodom rajta ,hogy dobálok ki még egy kis ramot hátha .
Így a léghajó is magasabbra emelkedik -
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Bferibörs #15840 üzenetére
Na ez frankó hogy te ilyen szerencsés vagy.
Igen használni kell és élvezni és nem görcsölni rajta mint ahogy én tettem.
De ez is eset függő.Azért ha veszel egy telefont mondjuk 5-600 ezerért, ami mostanság már nem bicskanyitogató és tegyük fel hogy a legtöbb teszt oldalon azt írják hogy kibír ennyi meg annyit és te kb a 3/4 tapasztalod ennek , akkor lehet elkezdesz utánajárni/tesztelni hogy miért is bír kevesebbet.
Engem special tökre zavar ha már veszek valamit , főleg ha drága, akkor tudja már azt amit másnak is tud. Kifizettem érte egy valag lóvét, akkor kapjam meg amiért fizettem.
Pár éve vettem telót B-tel-től asszem és 1 napot sem bírt ki, volt 2 hetem elállni és pont a már korábban tárgyalt USb tesztelőnek köszönhetően láttam, hogy olyan 80% körüli kapacitást kaptam.
Visszaküldtem, majd máshonnan ugyanezt a telefont megvettem, talán még olcsóbb is volt és ott már 96-98% körüli volt az akksi. Ja és persze ez a teló már simán kibírta az 1 napot az én szokásaimmal. Marhára nem volt mind1, főleg hogy akkoriban nem mindíg volt szerencsém töltő közelébe kerülni. -
-
leslien
nagyúr
válasz
Bferibörs #13617 üzenetére
Yettelnél vagyok.. és amikor a köcsög Diginel elmegy a net tök jól jön,h van 5G netem .. ( pl amikor a gyerekek kiabálnak,h apa megint nincs net csak megosztom) igaz most már Pixel 7a van amin végre már van 5G decemberi frissítéssel és végre nem kell mokolni...
na de jön hamarosan a S24U... -
golyós
addikt
válasz
Bferibörs #13535 üzenetére
Idáig engem sem zavart, telefoncserénél mindig beállitottam ,hogy mutassa , ment rendesen.
Most, hogy 2 autóval is használom a telot, elkezdett zavarni, hogy másképp jelenik meg ott, ezért gondoltam összefésülöm .
Hát jó volt 2x átirni a névjegyzéket.
Elengedem a témát, most rendben van mindenhol, de érdekes, hogy mesterséges inteligenciát rakunk a telora, miközben egy egyszerű névjegyzéket nem tudunk egységesen megjeleniteni ha rendesen ki van töltve. -
TODI1111
veterán
válasz
Bferibörs #13091 üzenetére
Akkor nálad valami nem kerek. Kipróbáltam, hogy ha a teljes szerkesztésénél bármelyik mínuszra nyomok és utána a kész gombra akkor azt kiveszi a listából. Ezután ugyanitt az elérhető gombok listába kerül és innen visszatehető. Esetleg egy készülék újraindítás? Wipe cache?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Bferibörs #9185 üzenetére
telepíteni tudod de csak 1 eszközön tudsz bejelentkezni, illetve ez félig igaz mert watch 4-5-6-on mostmár elérhető és használható telefon nélkül is. Kikapcsolt telefon mellett ugyan úgy jöttek az üzenetek az órámra. Illetve böngészőben is lehet használni ha adsz neki engedélyt. Sokkal jobb mint a viber, minden tekintetben.
-
tylerddd
veterán
válasz
Bferibörs #7807 üzenetére
Ja, értem. Azt hittem valamilyen specifikációbeli hiányosságra gondolsz, mint pl. nekem még mindig furcsa, hogy az alap és a plusz modellek kijelzőfelbontása vissza lett vágva. Vagy amikor kicsit beleástam magam vásárlás előtt a dologba, akkor lepődtem meg, hogy a 256GB-os verzióból van 8GB-os RAM-mal szerelt is, és nem mindegyiknél alap a 12GB. Amúgy szerintem amit lehetett és tud a Samsung jelenleg, azt ebbe belerakták.
-
-
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Bferibörs #6449 üzenetére
Szia!
AA Wireless sebessége a gyakorlatban mennyire jött be neked? Mióta beléptem a klubba, nem tudom az AA-t kábelen működésre bírni... más kábellel, más usb slottal, sehogy sem. (A régi note 9 tökéletesen vitte - volna, de szegényem már olyan állapotban volt hogy a navi közben letiltott túlmelegedés miatt
)
-
Gardaai
senior tag
válasz
Bferibörs #5940 üzenetére
Az csak egy kapacitív ceruza. Ha a kijelzőn van ilyen réteg (S21U is tudta, pedig nincs benne cerka), akkor bármilyen kompatibilis ceruza használható a telefonnal. S22U meg a Tab-okhoz járó S Pen pedig már bluetoothos (S Pen Pro is) ami beépített akksis és tölteni kell valamilyen módon. Jelen esetben wireless a helyén tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest