Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
derrik
őstag
ezt valaki próbálta már???
http://www.addictivetips.com/mobile/cyanogenmod-9-galaxy-s-ii-download/
-
horseface77
tag
válasz
Pszihonaranc #47797 üzenetére
Próbáld ezzel monitorozni,hogy mi fogyaszt.Better battery stats:[link]
-
Caaabi
senior tag
Kegyetlen őszinte voltál már megint
Lehet felrakom...de valami jo témának azért örülnék hozzá, ami mondjuk nem jkayes hanem mint amik voltak kk5 re is meg checkben a kitchenböl letölthetőek mint a galaxyblue stb stb... Ez megoldható ? ha igen hol találok témákat?
Deleted apps from XWKL1-base - Illusion-xT (included palmaryweather mod): ha ezt letöltöm ez pontosan miis ?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
horseface77 #47796 üzenetére
minden a gyári. 2.3.4
-
horseface77
tag
válasz
Pszihonaranc #47794 üzenetére
Nem tűnik normálisnak,bár nem tudjuk milyen rom\kernel kombót használsz.
-
trobi28
addikt
válasz
Berguson #47765 üzenetére
Ilyen hibával nem találkoztam (meg is őrűlnék ha eltünnének a fotóim).
Vagy a kártyád rossz vagy nem tom.Nyomj esetleg gy resetet (gyári adatok visszaállítása)
Milyen FW-t használsz most?Pszihonaranc: Nem,valami beragadt.BetterBatteryStat-al meg tudod nézni.(nem utólag,tedd fel és ha lessz még ilyen akkor kiderül)
-
Pszihonaranc
senior tag
nektek milyen gyorsan merül az akkumulátor ?
szerintetek az normális ha 6perc alatt 10%-ot merül az akksi ?
-
zseko
veterán
válasz
C.Brigante #47739 üzenetére
Jó hogy ide belinkelted, mindig keresnem kellett
már csak 543 hsz kell az őstaghoz, hogy egyéni avatarom legyen, de szerintem ebben az évben nem lesz meg, kinek van kedve ennyit írni
-
Rotate
veterán
értsd már meg, hogy nem a telefon miatt fsgy... nézd megva narket kommenteket... S2-n csinálja, mert szarul van megírva, semmi köze a melegedéshez... mellesleg nálam is melegszik, de nem annyira mint ahogy beállítod, akkor nálad sztem valami nincs rendben a telefonnal...
-
zseko
veterán
válasz
csabám #47787 üzenetére
a pcx.hu-n 13.130 + 1.500 = 14.630 (persze most direkt a legolcsóbbat néztem)
az users.hu-n 15.990 + 2.490 = 18.480ez közel 4e forint. Ennél olcsóbban megjárom pestet busszal vidékről mint amennyiért az users.hu szállít
Most nézem egyébként, hogy e-bolt.hu is végre árulja (igaz írtam nekik levelet ezügyben
) itt: 14.982 + 690 = 15.672
Még ez is olcsóbb így mint amott maga a kártya, sztem itt rendelem meg.Szimpatikus bolt, nem kell regisztrálni a rendeléshez és a helyi postán át lehet venni a csomagot és csak 690 a szállítási díj! A 2000mA-es aksimat is tőlük rendeltem, 2-3 nap alatt itt volt.
Ugye ebay meg még -5e forint, csak nekem nagy a bizonytalansági faktor ott..
(#47789) csabám semmi gond
-
zseko
veterán
válasz
csabám #47782 üzenetére
És miért?
Persze, tudom, garancia meg minden, de ettől találtam szállítással együtt is olcsóbbat
Ez pedig már eleve nemtetszik:
A forint kedvezőtlen árfolyammozgása következtében a raktáron nem szereplő termékek ára a megrendelés után is változhat. Erről azonban tájékoztatjuk. -
Kapanyél
őstag
Megléptem, amit eddig még soha. Még SGS-en sem. Fölraktam egy NDT MIUI-t.
Elsőre: aztabüdöskurva! Másodikra: aaaaaztabüdöskurva! Utána: óbazmeg, nem megy a tethering és FC-zik az ébresztő.
Amúgy ezentúl figyelni fogom árgus szemekkel ezt a projektet, mert ez a jó irány! Olyan jó ötletek vannak benne, hogy miután megtapasztaltam, megint utálni fogom a telefonom, amiért nem tudja ezeket alapból.
Most kipróbálok még párfélét. -
zseko
veterán
Találtam 32GB-os sd kártyát ócsóé [link], de nem megyek el ezen az oldalon, hogy mennyi a szállítási költség. Gondolkozom ebay-en is, ám nem tudom mennyi bizodalmam lehet bennük, ezek már nagyobb értékek mint az eddigi pár száz, 1-2 ezer forintos rendeléseim.
-
No.01
addikt
Popi A300 tulajoktol kerdeznem h van e lehetoseg a hang csuszast korrigalni? Egy jo masodpercet siet es ez igy elvezhetetlen...
Elore is koszonom
-
djapor96
senior tag
kérek egy samsung accuwaether.apk -t a deodexed fajtából...
-
happy555
aktív tag
Sziasztok!
Illusion 1.4.2- t lehet valahogy upgrade-elni 1.7-re, vagy csak ujrapakolni az egészet? -
feyce
csendes tag
válasz
Rotate #47697 üzenetére
gratulálhatsz cinikusan, de attól még nekem ilyet nem csinált
csak forrósodik a teló, és EBBŐL KIFOLYÓLAG néha lefagy egy kis időre a játék, de ez véleményem szerint egyáltalán nem a játék hibája. Hacsaknem a fejlesztőké akik nem voltak hajlandóak rendesen portolni ezt a játékot S II-re
-
djapor96
senior tag
áááá..... az 1.7.2-es illusionban, hol a deluxe settings? valaki itt azt mondta, hogy benne van a jkay....
-
Berguson
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy találkozott már valaki olyannal,hogy a galaxy S II-vel készített fotókat sem a telefon,sem ha az sd-kártyát kiveszem a telefonból,és kártyaolvasón a géphez csatlakoztatom,úgysem jeleníti meg? Pedig a képek elkészülte után 1-2órával még engedte őket a telefonon megnézni,de most így 1-2hét távlatából már nem.
Próbáltam leszedni a telefonra képnézegető progit,de a helyzet változatlan.A gépen azt írja ki,hogy a windows fényképnézegető nem tudja megnyitni ezt a képet,mivel a fájl valószinűleg sérült,vagy túl nagy!
Ha a fotózásnál próbálok rámenni a képekre,ott egy szürke háromszög benne egy felkiáltójellel jelenik meg.Ötlet valakitől,hogy mivel tudnám esetleg lementeni a képeket úgy,hogy azokat meg is tudjam nézni...?
Köszönöm!
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #47733 üzenetére
így jó lesz. a mostani romodról csinálj nandroid mentést cwm-ből, és akkor ha bármi van, azt egy perc akart vissza tudod rakni, mintha mi se történt volna.
továbbra is próbálgatom az lp6 ics remix romot, és még mindig meg akarom tartani. a böngésző nagyon szar benne, látszik, hogy a samsung elkezdett bele nyúlkálni, de még nagyon nem értek a végére. szerencsére marketen fent van az ics browser + nevű alkalmazás, ami az aosp böngésző kicsit turbózott változata, azzal az ember visszakapja a hibátlan ics élményt.
-
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #47754 üzenetére
Nem volt. Úgyhogy majd utána járok. Remélem Dalekes arckép még nincs. Vagy egy jó kis Cyberman.
-
tesopapa
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #47758 üzenetére
-
-
válasz
C.Brigante #47754 üzenetére
a par oras kitiltas is tuti szamit?
-
C.Brigante
veterán
válasz
HardRic #47750 üzenetére
elvileg már lehet igen, de elég hosszú folyamat. 1. kitalálod 2. elbírálják lehet e az amit te kinéztél (nem sért e jogokat stb.) megcsináltatod hibátlanra egy arcképes kollégával, majd ha minden stimmel, egy modi eldönti megkaphatod e.
ja igen, és ha nem volt semmi figyelmeztetésed, kitiltásod.
egyéni avatar: 600 napos regtől és őstag rangtól kapható!
-
rodman73
aktív tag
válasz
ForRedGlory #47667 üzenetére
Bocs a láma kérdésért, de elakadtam az utolsó előtti sornál... Drag in to (system/framework). Ezt a lépést hogy kell megcsinálni? File explorerrel kell bemásolni az apk filet?
A rom nagyon tetszik amúgy, eléggé smooth.
Bár a névjegyzéknél az a kék lehet kicsit sötétebb.
-
HardRic
addikt
válasz
LOL, most vettem észre, hogy őstag lettem. Innentől lehet saját avatarom, nem?
-
leslien
nagyúr
pls vkinek meg van a gyári DigitalClock.apk?
-
derrik
őstag
válasz
C.Brigante #47743 üzenetére
.....ezt én még így nem csináltam. És mit sasoljak ott???
-
Rotate
veterán
válasz
dicsak lassan én is PH! addikt vagyok
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, sikerült párszáz hsz röl megint lemaradnom
Török v32 t feltette már valaki ? esetleg jobb annyival a 30.3 nál h megérné váltani ? gondolok itt arra hogy XILA2 stb...
-
C.Brigante
veterán
válasz
derrik #47741 üzenetére
azt akarta mondani, amit én is, h a KK5 nem merül! Az egyik legjobb, legstabilabb rom! Nálad valami más szívja az aksit, tedd fel a batterystats-ot és nézz körül!
(#47742) derrik: mondjuk nem is a csajok elötti villogásra van.. hogy neked mennyire fasza mobil töltőd van
-
derrik
őstag
válasz
C.Brigante #47737 üzenetére
tényleg.
Mekkora!! /jó nagy lapály ha megölnének sem tenném rá, de ízlések és ....... / -
Leonardo91
őstag
Erre valaki?
-
C.Brigante
veterán
válasz
klevente #47738 üzenetére
+-----------------+--------------------+-----------------+
| Hozzászólások | Regisztráció óta | Automatikusan |
| száma | eltelt napok | járó rang |
+-----------------+--------------------+-----------------+
| | | |
| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |
| 400 - 799 | 100 | fanatikus tag |
| 800 - 1749 | 180 | senior tag |
| 1750 - 3499 | 270 | őstag |
| 3500 - 5999 | 365 | PH! addikt |
| 6000 - 9999 | 450 | PH! kedvence |
| 10000 - 16999 | 600 | PH! nagyúr |
| 17000 - 24999 | 850 | PH! félisten |
| 25000 - ? | 1100 | Jómunkásember |
| | | |
+-----------------+--------------------+-----------------+ -
klevente
tag
Mitől lesz valaki PH addikt?
-
C.Brigante
veterán
válasz
DarkByte #47736 üzenetére
úgy, ahogy mondod!
Más: ez mekkora!
-
DarkByte
addikt
válasz
C.Brigante #47734 üzenetére
Köszi. Ma már nem, mert fáradt vagyok. ODIN-ba a PDA alá kell ugye betallózni, repart nélkül?
-
C.Brigante
veterán
válasz
DarkByte #47733 üzenetére
tőccsed, tegyed: cf root KK5
-
DarkByte
addikt
válasz
sippet #47691 üzenetére
Akkor ha jól gondolom a mostani KK5-ömet is vehetem alapnak, csak keressek hozzá egy CWM képes kernel-t. Aztán feldobom az update.zip-et, gapps.zip-et, recovery-ben wipe mindenre, majd előbb update.zip-et és gapps.zip-et fel. Jól gondolom? Ha valami krakk üt be akkor meg ODIN-nal vissza tudom flashelni a KK5-öt.
A hívás része jól működik? Illetve mobilnet és WiFi kezelés hogyan áll (esetleg még az AP mód érdekelne). Hardware-es gyorsítás alatt mit értünk? A grafikus felület sincs még hardware-esen gyorsítva vagy csak a videó lejátszás?
-
derrik
őstag
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - OXXKI2
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - TENKI1
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - DBTKH1Ezek között mi a különbség? Vagyis melyik jó ...nekem????
-
znagy69
őstag
válasz
C.Brigante #47723 üzenetére
Elég durva
-
C.Brigante
veterán
-
derrik
őstag
Hali Mindenkinek!
Ki akartam cserélni a system/app mappában a Élőháttérkép apk-t egy másikra. A File Expert segítségével az eredetiről sikerült mentést csinálnom. Felül akartam írni az eredetit a másikkal de nem engedte. Sőt az eredeti is eltűnt! Visszamásolni pedig a mentést sem engedi. Hogyan csináljam ????? -
bajusz66
aktív tag
LP6-on nektek megy a google navi?
-
válasz
znagy69 #47694 üzenetére
az első tesztelős ics alatt volt csc hiány, mivel nem volt regionális beállítása, illetve anno sgs alatt láttam ilyet, amikor eltérő régiós pit mellett került fel egy újabb firmware verzió - azonos firmware alatt már volt csc, ha megfelelő pit mellett húztam fel a rendszert!
néhány régiós beállítást/ellenőrzést kivéve, nem okoz gondot, hogy nincs csc, működik úgy is a rendszer! -
pzstm
titán
Valaki Samsungéknál kicsit hamarabb berakta a listába mint kellett volna
-
C.Brigante
veterán
ma elég sokat beszéltem telefonon, lakás azon pontjain ahol az eddigi modemekkel kicsit akadozott olykor olykor a beszéd. a xila modemjével nem csinál ilyet illetve nekem a beszéd is tisztábbnak tűnik. CSC: I9100OXIKK1
-
lefkosia
őstag
válasz
C.Brigante #47707 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
horvathkrisz #47709 üzenetére
Persze. Xda-n van topicja is az átlátszó widgeteknek, csak a munkahelyi gépen tiltva van az a fórum, így nem tudok rákeresni nektek
Szerk: gondolom Piwi azt linkelte épp.
-
Piwi
veterán
válasz
erre gondolsz? KATT
-
horvathkrisz
addikt
válasz
letezik olyan?
-
sippet
senior tag
válasz
sippet #47691 üzenetére
fel is raktam az ics remix lp6 romot. a beállítások közben, főleg amikor először elkezdett a google fiókkal szinkronizálni, újraindult párszor
. de aztán szerencsére abbahagyta a hülyéskedést, és bár néha random hajlandó be-beakadni, azért alapvetőten teljesen jól használhatónak tűnik. azt továbbra sem értem, hogy tudja a samsung ennyire elrondítani a telefonjait felesleges ui elemekkel, de annyira nem zavaróak, és az alapvető aosp ics cuccok azért benne vannak, az a lényeg. és tényleg működik a videófelvétel, szóval szuper.
-
C.Brigante
veterán
nincs meg a gyári időjárás átlátszó verziója valakinek?
-
Leonardo91
őstag
wifi erősség szempontjából melyik modemet ajánljátok az újabbak közül?
-
horseface77
tag
válasz
JUmbozorzje #47702 üzenetére
Természetesen van lehetőség.CWM-ben backup funkció.
-
pzstm
titán
válasz
JUmbozorzje #47702 üzenetére
CWM backup (nandroid backup másnéven)
ha ez custom rom akkor tuti van benne ilyen, ha nem akkor CF-Root kell
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok!
Van egy franko mukodo ROMOM..letudom menteni valahogyan ezt a ROMOT a beallitasaimmal(mint pl a PC-nel egy GHOST), mert kiakarok probalni egy uj ROMot kivancsisagbol es ha nem jon be, akkor ne kelljen minden megint beallitanom, hogy a regen hasznalt ROM-omat olyan allapotra hozzam, mint amin most van
koszi: )
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest