Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
Pszihonaranc #47898 üzenetére
CWM,Odin.
-
Pszihonaranc
senior tag
hali
gyár 2.3.5ös romot mivel tudom rátenni a mobilra (kies kizárva)
-
scapegt
őstag
Csak szolok h pcx-nel ingyenszallitas lesz ket napon is mostansag, meg egyebkent is februar 6-an ingyen szallitas nap :-)
-
trobi28
addikt
XILA2 Deodexed-hez van már JKay ?
-
R2D20208
addikt
válasz
derrik #47887 üzenetére
Hali! Ez nem háttér.
Mutasd meg a teló verziódat színesben ezzel a "háttérrel". Akkor ügyes vagy !
Én ezt különböző Romok okosságaiból, egy alapromra "ráhegesztem" Tehát kotyvasztok.
(#47888) zeroo5ux olyan sok helyet foglalt Blero hsz-e hogy mindjárt menjél ez miatt modkerbe ! Grrrrrrrr
Ptzsm No Wipe, ha összejön
-
Magnum PI
tag
Pár oldallal korábban be volt linkelve ide a volumefix for SGS2 nos én felraktam de minden indításnál hibával bezáródik. A folyamat váratlanul leállt...ezt írja.
Mitől lehet ez?
-
R2D20208
addikt
Ezt a hátteret ki kellett lopnom Turkbeyből, ez nagyon tetszik ! Amugy sztem a Modem XXKLP6 lesz...Tesztelgetem az ideálisat...Amúgy ha összejön, 3 féle ablakeffekt lesz a Romban választható majd.
-
HardRic
addikt
Yeee, XILA2-ben végre nem hányás a gyári böngetőben az overscroll. Vére használhatom!
-
Mett
senior tag
válasz
C.Brigante #47814 üzenetére
nekem 187 van, de nincs is most fent mind
-
Sógi
addikt
Ha be van kapcsolva a wifi és a 3g is, ugye váltogatják egymást, a kérdés az, h ha wifin megy a teló akkor teljesen lekapcsolja a 3g-t vagy közben az is fogyaszt ill fordítva is kérdéses..?
(#47867) ERPY: Köszi, tényleg, elfelejtettem, h a wifi folyamatosan keres
Azt nem lehet kikapcsolni? Ugye ha be van állítva fixen itthon a wifim... -
ferike77
tag
O.K!
Megoldódott nem tettem vissza a sim-kártyámat azt hittem a kies így is frissít de nem !
KF3-ról a legfrisebb kies álzali T-s romra frissítek!!!hahah
Sosem olt gyári romom gyakorlatilag az elsőnap legyalultam a KE2-t
de most kiakarom próbálni!!!legalább 3-napot adnék neki..............nekem a gyári az új
-
ferike77
tag
sziasztok!
Vissza szeretném rakni a gyári t-s romot kies által,Kali leírása alapján,de at-s firmware feltolás után azt írja a kies hogy a készülék nem támogatja a kies ááltali frissítést,pedig a product kódom TMH!
Please helpppppppppp
-
HardRic
addikt
Probléma: Titanium visszaállításnál minden programot külön leokéztat. Nem mennek fel simán a cuccok, egyesével kell telepítgetni őket. Ez mi? Találkoztatok már ilyennel?
-
crane75
senior tag
Sziasztok, olyan launchert vagy mod-ot keresek, amelyikben alulra 5 ikon lehet kitenni. Tudnátok dobni egy működő linket? Előre is kösz
-
smoli
aktív tag
válasz
F-ECT$ #47846 üzenetére
Teljesen alapon használom, én a BLN miatt cseréltem le az sm kernelt.
Nem méricskéltem soha semmit, egyik rommal sem, de eddig gyakorlatilag eddig még egy rommal sem tudtam hosszabb távon estére tartósan 30%-os lemerülés fölött maradni, (saját felhasználási paraméterek mellett - minden be van kapcsolva, naponta legalább 1h telefonálás, netezés, rádiózás, + automatikus frissítések, szinkronizálások) Ezzel a rommal gyakorlatilag az a ritka ha estére 50% alatt vagyok (gyári aksival). -
HardRic
addikt
Na eddig tartott a szuperstabil Checkrom V4. Újraindulgat, kikapcsolgat. persze nem a rom hibája, vagy 4x volt visszaállítva nandroiddal, volt már ilyen. Felrakom véglegesre az 5-öst, tököm fog várni JKayre.
-
derrik
őstag
Tegnap megjött a 2000-es akksi......
ma fullra töltve battery stats 10%-ot merült 2 óra alatt....800mhz-en
ez nem igazán frankó -
surgery
senior tag
Sziasztok sgs2 tulajoktól kérdezném!! Ajánlottak egy 0 perces sgs2 őt jó áron hogyan tudom ellenőrizni hogy tényleg nem volt használva még a készülék? A fólia relatív mert az vissza lehet tenni. Előre is köszönöm a válaszokat
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Feltettem a KK5 romot de TBP visszaállítás után eltünt az üzenetek ikonom. Root explolerrel próbáltam visszaállítani de nem engedi
Tudna valaki linkelni egy üzenetek apk-t. Megpróbálom bemásolni a system/app-ba és felülírni a régit. THX
-
Kapanyél
őstag
-
lefkosia
őstag
-
Kapanyél
őstag
Valaki megosztaná a V32-es Turkbey-t, mert a saját linkjei kb. nem működnek.
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #47825 üzenetére
pittel kéne rottolni, talán úgy még jobb lenne
-
C.Brigante
veterán
próbálta már valaki a xila2öt másik kernellel? nem mintha szükség lenne rá csak a kiváncsiság... (de gondolom senki)
-
smoli
aktív tag
válasz
Pro!Petya #47816 üzenetére
Ide felraktam
Ha letöltötted jelezz vissza. -
trobi28
addikt
válasz
C.Brigante #47814 üzenetére
A lányom Talking-os játékaibol van vagy 10,+ nekem van fent kb 20-25 + Ilyen olyan programok (Viber,Navigáció,Parkoló óra,Film lejátszó,Hír programok,Facebook,Skype,IM+ stb stb). Azért tudom hogy 107 mert a TB ki írja hogy ennyit állít vissza
derrik: Parancsolj
a.t.t.i.: RootExplorer-el másold az apk-t a System/Framework mappába,restart és választhatsz Magyart (részben Magyart)
-
derrik
őstag
Légyszíves linkeljetek már nekem 2.3.4-et ami 3 vagy 4 fájlos és Swype tudja benne a magyar nyelvet..
Köszönöm!A CM9 amit linkeltem.....GPS ok? Rádió van benne? ha valaki már próbálta volna
-
Pro!Petya
addikt
Void echo kernel linket dobna valaki??
megszakadok akkor sem találom......... állandóan a főnix kernellre dob rá...... -
Pro!Petya
addikt
Nagyon "frankók" ezek a siyah kernelek
b@szottúl nem jegyzik meg a setcpu beállításokat
mindig vissza áll alapra!
MirageS2 volt a legjobb eddig de az már nincs az új romokra!!!!!!!!!! -
Sógi
addikt
válasz
Caaabi #47798 üzenetére
Nincs rá téma, az ics van benne alapból, nekem az tökéletes
Nem fog rámenni a KK5 témája, ez KL1, próbálkozni kell a KL1-es deodexed témákkal, nem biztos, h menni fognak rajta..XDA-n i9100-themes&apps...
"Deleted apps from XWKL1-base - Illusion-xT (included palmaryweather mod)" - ezt hol találtad? A changelogban? -
trobi28
addikt
válasz
horseface77 #47809 üzenetére
Nem is akarok lebeszélni senkit,ez csak egy vélemény volt.
Próbáld ki,legalább látod hogy mire számíthatsz az ICS-el,JÓ cucc lessz -
trobi28
addikt
válasz
znagy69 #47807 üzenetére
Felesleges hozzá tennem,csak kitalálja mindenki hogy nem a Pista bácsi telefonján
Ettől meg kész vagyok hogy rosszúl tettem fel
Feltettem KK5-ös alapra full Wipe-val.Az lehet hogy nem tetszett neki hogy TB-ból vissza húztam a cuccaimat de kipróbálásra nem volt kedvem újra telepíteni 107 db alkalmazástMost vissza ment a KK5 és ez marad amig kijön a hivatalos ICS.
Nekem a legfontosabb a stabilitás és csak utána minden másEgyébként még annyi hogy már tapasztaltuk hogy mindenkinél másképp müxik 1-1 FW,hogy miért azt nem tudni.Én már sokszor jártam úgy hogy visszaraktam a CWM-es mentésem és jöttek a restartok meg az fc-k.EZZEL CSAK AZT AKARTAM MONDANI HOGY NEM BIZTOS HOGY MINDEN USER HIBA!!!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
horseface77 #47799 üzenetére
köszi, kipróbálom
-
trobi28
addikt
válasz
horseface77 #47801 üzenetére
Nekem fent volt tegnap fél napig de szerintem napi használatra még nem alkalmas,volt fc,restart,ami elindult előszőr az utána nem (zene lejátszó) stb.De nagyon tetszett az egész,most mégjobban várom a hivatalos megjelenését
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest