Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
horseface77
tag
Illuzionistáknak:Illusion-xt 1.7.0.:[link]
-
tesopapa
aktív tag
válasz
R2D20208 #46453 üzenetére
[phonedialer_cris38turk_mmsfm.zip]
Hali.
Itt az FM rádió + Benne van a zipben a 30.3-ból az SMS kezelő, ami szerintem nagyon szép, meg a csirkés contact is mert nem szeretem annyira a teljes képernyős tárcsázót. Ezeket dobtam a tiedre és utána rá a témámat.
Hát nem rossz!! -
R2D20208
addikt
Amikor egyszer nekem kicsuszott, akksit kivettem. Nekem szerencsém volt, és jött Download mód utánna. (igen, kicsuszhat. Véletlen is. Pl nekem a kutyám pont felrakta a mancsát rosz helyre ) :-D
-
pda5454
csendes tag
Köszi szépen mindekinek a segitö szándékát. Már csak egy olyan segitő szándékú ember kellene ,Budapesten akinek van JIG -ge.
-
Rotate
veterán
szerintem pittel kéne rottolni... de lehet tévedek
-
Szelley
senior tag
válasz
pda5454 #46476 üzenetére
lehet hülyeség amit most írok, de xda-n ha jól értelmeztem multkor egy kommentet, a srác kivette az akksiját, csatlakoztatta usb-hez, nyomva tartotta a le+home+bekapcs gombot, és közben beillesztette az akksit. így kb ugyanezt érte el vele mintha jig-et használ. Próbáld ki! kíváncsian várom a fejleményt
-
agabe
addikt
válasz
pda5454 #46472 üzenetére
kulso tolto, masik s2..csak igy lehet toltani ha softfrissites kozben allt le sztem.
Jig-et tobb helyen is lwhet kapni, van budapesten is. ma mar sajna nem vallakozom odamenni kocsival sem, mert be vagyok faradva, de hasonlo eset tortent egy srac nexus s- evel (vagy sgs volt nem emlekszem) amit szerviz sem tudott helyrehozni hetek alatt, aztan meg probalta elsozni ( lehet hogy sikerult is) mintha nem tudna, hogy a jig sem segit (nala legalabbis nem segitett a forumban eleg sokat jajjgatott)
nem biztos, hogy nalad ez a helyzet, de esely lehet ra..viszont ha ez van akkor a szerviz sem fogja tudni sztem, azaz ha semmi nem segit, akkor (gondolom garis) beadod a szervizbe, hogy egy reggel nem kapcsolt be. nem hiszem, hogy barmit tudnanak ok is kinyerni a telobol, igy majd kicserelik. ez a legrosszabb eset, remelhetoleg egy jig, vagy egy toltes segiteni fog. -
pda5454
csendes tag
De sajnos nincs olyan ismerösöm ,akinek van ilyen telefonja, vagy JIG ge.
-
pda5454
csendes tag
Hangerö le Home bekapcsolo gomb, egyszerre. Ha lemerűl a aksi akkor hogy tudom feltölteni?
-
Rotate
veterán
nálam ha megy a frissítés, inkább arrébb megyek az asztaltól, hogy még csak meg se bökjem vagy valami
-
Eli577
senior tag
válasz
C.Brigante #46463 üzenetére
Hát....jig-et rendelhetsz e-bayről, csak akkor kb 1,5 hétig nincs telód. Véletlenül kihúztad? Ha Odinos flasht csinálok még arra is ügyelek, hogy a közelébe se legyen semmi a telónak. Tessék vigyázni!
-
C.Brigante
veterán
-
pda5454
csendes tag
válasz
C.Brigante #46459 üzenetére
Igen kihuztam a kábelt véletlenűl. Odin átment pirosba. Most félek hogy lemerűl a aksi is.Nem reágál semmire.
-
válasz
pda5454 #46457 üzenetére
(úgy tudom a download modot nem rontja el ha lehúzod
, de mindenképp ellenőrizd)
O
o
. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘". . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:". . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . ."~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . "~,_. . . .."~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . ."=,_. . . ."-,_. . . ,.-~-,}, .~"; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";,,./`. . /" . . . ./. .. ../
. . . .. . .`~,. . .."~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-"
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ... . /
. . . . . . `~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....,__
,,_. . . . . }.>-._. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,__. . . `,. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .`=~-,,.,. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _. . . . . ._,-%. . . ..` -
pda5454
csendes tag
Tudna valaki segiteni , frissités közbe .Odinnal , Kihuztam a kábelt, most se kép se hang. Nem tudok belépni ,pc se ismeri fel.
-
F-ECT$
titán
Mai napi utolsó akku jelentés R2 romról:
-18.5 óra
-3h 45m kijelző
-akku 39%Szóval 1 napi 3g használat mellett akár 6 óra kijelzőt is bírna teljes lemerülésig, ami nem sámli
De most töltő, aztán majd legközelebb akkor írok róla, ha lesz valami érdekes.
-
Eli577
senior tag
válasz
Szelley #46451 üzenetére
Könnyen megeshet. Annak idején az O2X-szel futottam hasonló köröket. Más volt a szoftveres IMEI, mint a beragasztott. Beletelt két hetembe, mire be tudtam cserkészni az előző tulajt és kicseréltettem vele egy normálisra (persze ő mondta, hogy azért más a két imei, mert alaplapcsere volt a telefonban, erre én kérdeztem, hogy érdekes, hogy az új alaplaphoz nem jár új matrica....utána kicserélte a telefont)
.
Még szerencse, hogy mindig csinálok adásvételit ha magánszemélytől veszem a mobilt és belerakom a letiltás elleni garanciát is....mondjuk nem gondoltam volna, hogy belefutok egy ilyenbe.
-
R2D20208
addikt
Aki Turkbeyt használ, légyszi küldje át az FM radio apk- t. Köszi !
(#46452) F-ECT$ nézek neked
-
F-ECT$
titán
válasz
R2D20208 #46449 üzenetére
Nekem általában az szokott lenni, hogy:
-első töltés még szar
-második-harmadik körül rekordot döntök
-a negyediktől beáll az első kettő közéA kijelzőt meg tőled kaptam
Egyelőre nem találtam jó rádió png-t, amire emlékeztem az innen van, csak azt nem tudom, hogy ebből hogy lehetne kinyerni.
-
-
djapor96
senior tag
válasz
Eli577 #46429 üzenetére
Nem, csak a rendőrségnek, bíróságnak adnak ki IMEI információt.... Kész csoda.... pedig annó volt nekem is hasonló ügyem és akkor ezzel ráztak le.....Vajon mi történne, ha az én készülékem EFS mentését tennénk rá egy letiltott IMEI számú telefon mappájára.... Ill. mit szólna a hálózat, ha 2x regisztrálna be azonos imei-el renelkező készülék....
Ha működik komoly piaca lehetne az EFS mappának különösen, ha tönkrement készüléké volt....
Persze csak hangosan gondolkodom....
))
-
Eli577
senior tag
-
-
agabe
addikt
Kijelzö alapvetöen jo, a pixelsuruseg klassz, sokkal jobb a kep mint az ugyanilyen felbontasu pentile amoledek.
Képek szerkesztesere me alard hasznalni, mert bar nem ronda, de az eredeti szineknel elenkebbeket jelenit meg valamennyire.
Amire panasz szokott lenni az a beeges, vagy a sotet (leginkabb fekete) kepernyon este eszlelheto fekete foltok a halvany hatterfenyhez kepest. Ezt van aki eszre sem veszi, van akit nem zavar, es kijelzotol fuggo mennyire van jelen, de az tuti, hogy normal korülnények kozott nem lathato, es a sotetben hasznalatkor is inkabb a vajtszemuek vehetik eszre (engem saknos zavart), ezert fontos, hohy amit veszel az normalis garival rendelkezzen. Bolti gari szerintem felejtos.
Az uzemidovel kapsolatban ilyen ”extrem” hasznalattal kevesunknek van infoja, mivel a kepessegei miatt ha nem hasznalja ki valaki a wifi, 3g lehetosegeket, akkor folosleges penzkidobas...de ez szinte mindegyik androidos telora igaz, csak ennel a sebessege miatt mwg hatvanyozottabban. Ha megis elofordul ilyen csak telefonalasra hasznalat, akkor napi 1 ora telefonalassal sztem 2-3 nap kozott birja. Ha kevesebbet telefonalsz akkor tobbet is, ha mwh nem telefonalsz, es minden le van löve benne, akkor egy hetig is mehet talan egy feltoltessel, azaz addig folyamatosan elrheto vagy, de akkor a kijelzot sem hasznalod ezen idoszak alatt. -
Bagoly81
aktív tag
hello, olvasgattam a forumot de mégsem vagyok meggyözve gondolom az idő rövidsége miatt is, ez az lp2 es 4.03 rom, használható? érdemes feltenni? nemfogok vele sokat szivni, tartos használatra ajánlott?
-
Szelley
senior tag
ki kell fogni egy jó minőségű kijelzőt
nekem most 2 hónapos, gyári rom van rajta. egész nap fent van wifin, félórás email frissítések, napi fél óra telefonálás átlagban, normál használat mellett estére kb 45-50%ra merül az akksi. ezt lefekvés előtt 1,5-2 óra alatt lejátszom 15%-ra, majd töltőre fel és reggel kezdődik előröl
-
agabe
addikt
válasz
knyitogato #46426 üzenetére
Most jo
Eli577: az efs mappa visszairasat azert megprobalnam, mert az lehet blama, ha ugy adod le, hohy csak az a serult, es se hardvers, se letiltasi problema nincs.
Szerintem ha le van tiltva, akkor azt imei alapjan megmondjak meg ha nem is te vagy az elofizeto, hisz a garipapir is nalad van. -
p2p
csendes tag
Sziasztok!
Tud vki vmi infot a kijelző minőségéről (amire elég sok panaszt hallottam) és az aksi üzemidejéről normál használat mellett (kikapcsolt -Wifi, -3G).
Akarok venni ilyen mobilt, kíváncsi vagyok mi a szakvélemény?
Köszi!
p2p Omnia II -
ForRedGlory
félisten
válasz
Leonardo91 #46406 üzenetére
Na megvettem, össze is tettem
Kicsit melós volta fekete házból mindent átteleportálni a fehérbe, de sikeres lett a műtét.
Büntet
-
Laraxior
titán
-
scapegt
őstag
Talán csak nem sikerült olyan profin fényképezni mint neked
De ez sem szép, hidd el. Nem állítgattam a fényképezőgépen semmit, örültem, hogy valahogy sikerült lefotózni
Na mindegy, írtam a Samunak egy levelet ezügyben.
A tiedet leadtad cserére igaz? Ha jól rémlik a cserélt kijelző is hasonló lett?
-
csabám
addikt
válasz
ForRedGlory #46392 üzenetére
Pfeejjj . . .
-
Eli577
senior tag
Szevasztok! Rég jártam már itt, üdv mindenkinek. Meg tudja-e mondani valamelyikőtök, hogy melyik most az a legfrissebb FW, amit T-mobile függő telókra lehet rakni, mert lehet, hogy szervizbe kell vinnem. Egyszer csak elszállt a gsm része a telónak. Érzékeli a térerőt, de nem tud felcsatlakozni a hálózatra (több simmel is próbáltam), azt írja, hogy "Mobilhálózat jelenleg nem elérhető, próbálja később." Nem találkoztam még ilyennel. Volt már wipe, új fw cwm-ből. Azt még megpróbálom, hogy felrakok egy szűz gyárit, hátha valami driverhiba, ha az sem, akkor szerviz.
Ha esetleg valakinek volt már hasonló kérem, hogy ossza azt meg velem.Előre is kösz a segítséget.
-
scapegt
őstag
Lefotóztam sötétben a kijelzőmet, ez is olyan szép foltos mint itt volt már valakinek (sry, nem tom ki volt az
)
Akié ilyen, az cseréltette?
-
Leonardo91
őstag
válasz
ForRedGlory #46402 üzenetére
Ja így már más
Nekem elég csak a fehér arca
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #46402 üzenetére
irigy vagyok
tetszik a fehér, de ennyit nem adnák érte, sajna nem szarom a pénzt
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Leonardo91 #46397 üzenetére
Az nem úgy van, nekem kell a kétszínű eredeti Samsung I9100, ha a kedvem tartja, fehér, ha meg fekete kell, hát átszerelem.
(#46398) migabi24:
Ja, így a garancia már kétesélyes,,, bár mivel T-s vagyok, szerintem így is le tudnám gariztatni, ha gáz lenne
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest