- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #47733 üzenetére
így jó lesz. a mostani romodról csinálj nandroid mentést cwm-ből, és akkor ha bármi van, azt egy perc akart vissza tudod rakni, mintha mi se történt volna.
továbbra is próbálgatom az lp6 ics remix romot, és még mindig meg akarom tartani. a böngésző nagyon szar benne, látszik, hogy a samsung elkezdett bele nyúlkálni, de még nagyon nem értek a végére. szerencsére marketen fent van az ics browser + nevű alkalmazás, ami az aosp böngésző kicsit turbózott változata, azzal az ember visszakapja a hibátlan ics élményt.
-
C.Brigante
veterán
válasz
DarkByte #47736 üzenetére
úgy, ahogy mondod!
Más: ez mekkora!
-
C.Brigante
veterán
válasz
DarkByte #47733 üzenetére
tőccsed, tegyed: cf root KK5
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #47674 üzenetére
én január 1-je óta azt használom, tulajdonképpen semmi baj nincs vele, tökéletesen működik. ami hátra van a fejlesztésből: videó kodekek (most a videólejátszással gondjai vannak, illetve nem lehet videofelvételt készíteni a kamerával, de a fotózás működik), hw gyorsítás. ezek nem is fognak megoldódni, amíg a samsung nem teszi közzé a kernel forráskódját.
bármilyen romra felteheted, csak wipe-olni kell rendesen, aztán simán flesseled recovery-ből. arra figyelj, hogy az xda-s topicjában leírt sorrendben csináld, és telepíts a gapps csomagot is, különben nem lesz gmail, market stb.
a modemet valóban nem cseréli, de nem is muszáj, bármelyik modemmel elmegy, ha van egy már beváltad, akkor nyugodtan fenn hagyhatod.
egyébként ez a linkelt ics remix lp6 rom, ami gyakorlatilag teljesen aosp-sítve van, most nagyon birizgálja a fantáziámat, asszem fel is rakom, kíváncsi vagyok rá, mit produkál. eddig teljesen bevett vélemény volt, hogy a cm9 romok atomstabilak, mígy a gyáriak állandóan fagyiznak, de ennek a topicjában most csak jót írnak, és forredglory is dícséri. hátha ez most már tényleg van olyan szinten, hogy napi használatra is alkalmas, emellett még a videófelvétel is működik, ellentétben a cm9-cel. meglátjuk.
-
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz
DarkByte #15611 üzenetére
rendszerszinten hihetetlen mennyiségü FC (de most azért nem teszem vissza hogy leírjam, mert a képernyőmentés szintén FC)
#15609: WiFi-n át másolgatni azért eléggé nyugdíjas kocsi feeling, arra figyelj
akkor te nem használtad még a "Samba"-t, semmivel sem lassabb a fájlkezelése wifin mint kábelen -
Cortexx
csendes tag
válasz
DarkByte #15503 üzenetére
Ha esetleg a gyári adatok visszaállítását választanám, akkor sikerülne kijavítani a problémát?
("Minden adatot törölni fog az eszközmemóriából, beleértve a Google-fiók, a rendszer és az alkalmazások adatait és beállításait, valamint a letöltött alkalmazásokat.
Ha a telefon összes adatát törölni szeretném formázza meg az USB-tárolót Belső hely formázása..." stbstb)
(elég zöldfülű vagyok ilyen mélyebbenrendszerbelenyúlósrootolóstéren)
szóval =? pls, help
-
pohár
félisten
válasz
DarkByte #15378 üzenetére
szerintem úgy szokott ez lenni, hogy a pakkban van rootolt kernel, és ha zavar a felkiáltójel, keresel hozzá stock kernelt
de tedd fel, és majd kiderül újraindulásnál hogy milyen kernel van alatta
de szerintem felkiáltójeles lesz, szóval a linkemnél ott a stock kernel, azt majd húzd rá miután megvolt a romcsere -
Gizmo94
veterán
válasz
DarkByte #15375 üzenetére
Nem kell figyelned a Telenor miatt semmire, nyugodtan romolhatod.
Szerk: Ha a sárga háromszöget akarod eltüntetni akkor mindenképpen a stock kernelt kell visszaraknod, mert a háromszög pontosan azt jelzi,hogy módosított kernel van a telefonon.
Egyéb szerepe nincs, maximum a szemed bántja. -
tejeszacskó
tag
válasz
DarkByte #5075 üzenetére
én is megszenvedtem vele
műanyag segédeszközt használtam, kezdett hajlani a körmömmost cserélek romot ez alapján.
de itt össze vissza írja a rootolást meg a rom felrakását :/ mármint más sorrendben
root, rom, root
most ez miez?* első androidom :x *
-
Balage180
tag
válasz
DarkByte #4908 üzenetére
én erről a [link-ről] rendeltem nagyon korrekt Dél-koreai csávó azonnal megírta hogy küldi és rá is írta a csomagra, hogy ajándék így a vámmal se lesz gond és szerintem 2E forintért valóban ajándék a gyors bolt áraihoz képest és a melegedési mizéria miatt jó lesz ez a tok ebben legalább van esélye szellőzni.
-
tejeszacskó
tag
válasz
DarkByte #4908 üzenetére
ezen gondolkodtam én is, illetve ezen: [link]
viszont megnéztem rajta azt a matricát ahol ki van írva h Galaxy S 2
és összevetettem ezzel: [link]
a videóban az a "spéci" S van, a többin pedig rendes S, aztán elgondolkodtam, hogy mennyire lehet Genuine..viszont a piros és a fekete büntetne rajta
csak jöjjön már meg a telefonom >< -
DeathAdder
veterán
válasz
DarkByte #1739 üzenetére
Kedd, vagy szerda nekem ezt mondák szűk egy hete
Sajnos csak hétvége fele tudok menni Médiába,ezért ha előbb mennél te,vagy megtudnád valakitől akkor dobj egy PM-et pls
Egyébként ezen a mail címen érdeklődtem múlt szerdán mmszeged@mediamarkt.hu ,és kaptam is a választ
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest