Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Leonardo91 #47397 üzenetére
ez lenne a sötét oldal?
nem látok ellenséget egyik oldalon sem!
meg akkor a wp vajon mi lesz? mert vélhetően olyan is lesz majd nálam, mindent kipróbálok!
sgs és sgs2 után, most egy kis nyugi, úgysem buheráltam a telefonokat, nem használtam főzött firmware verziókat, még csak root sem kellett, vélhetően ez a zártabb rendszer is kiszolgál majd!
azért visszanézek majd sűrűn, mert amúgy hiányozna a csapat, meg azért így is marad még android a családban! -
ibenny
senior tag
válasz
Leonardo91 #47397 üzenetére
Off: multkor linkeltel nekem egyfile-os KK5-ot. Le is toltottem, azonban rengeteg file van benne, igy a kerdesem, hogy melyiket kell betalloznom a telepiteshez?
Koszonom.
-
Sógi
addikt
válasz
N.YCityBoy #47388 üzenetére
Full wipe mindenféleképpen!
Kali: Neeeeeeee
Csalódtam benned, de megértelek
Lehet kérni, h egy kis beszámolót bedobsz ide az "ifosról"??
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre az S2-hőz képest milyen...(#47394) derrik: Én azt mondom, h nem kell túlreagálni (örülj neki, h kaptál egy "újat" és egy 20-ast), ha szép állapotban van és nincs vele gond akkor lakd be nyugodt szívvel...és használd egészséggel
Rootra meg alapból szükség van
-
jöttem elköszönni, mert rám akaszkodott ma egy új iphone 4s 16gb (black), a westend city center egyik t-mobile üzletében...
fájó szívvel adom el az s2 telefonomat, de ez van... -
derrik
őstag
....folytatódott a történet! ma megint bementem a sufnitunigos GSM-be. Előadtam a dolgaimat. Kaptam egy fekete i9100-at gyári számostól,matricástól, plusz 20E forintot
Ennyit tudtam elérni.
De hogy túl szép ne legyen az egész. Mikor start animáció megjelenik sárga alapon fekete felkiáltó jel van a Samu logó alattEz mit jelent???
-
C.Brigante
veterán
válasz
N.YCityBoy #47388 üzenetére
az 1.2 óta azért történt egy 's más (XILA2&XWKL1, más kernel stb.) én a helyedben wájpolnám a békesség miatt!
-
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek, kérdésem az lenne, hogy 4,0,3 XXKPA- CL51925 kernel van a galaxyn, vissza szeretnem rakni a régi , KL1 rom-t . Odinnal probáltam de nem indul el a frissités, Sárga az ablak,dowloand mod.berakva a 4 filés mod . Please wait űzenet. Mit csinálok rosszul?
-
HardRic
addikt
Fogalmam sincs. vágólapra tettem a trebuchetet, de nem engedte beilleszteni mert 2MB hely volt. Töröltem pár faszságot, és összejött 16MB. Teljesen alap ics volt, csak e egy operát telepítettem rá.
Amúgy még egy észrevétel: swype valami gyönyörű az új romban. Teljesen másképp néz ki mint gb alatt. (Legalább azt nem sikerült elrontani.
-
HardRic
addikt
Nagyon jó, most visszaállt az amire számítottam. Még 1x kösz.
-
Sógi
addikt
Az új Checkromban működik már a kitchen? Fel van töltve?
(#47378) HardRic: belső sd-ről állítottad vissza vagy a külső memkariról?
cwm verziótól függ, h melyik helyre készíti a backupot...Illusion 1.7.2. :[link]
FINAL Gingerbread Release.
Fix Bluetooth audio.
Some fixes in framework & theme.
Minor tweaks.
Zipalign. -
HardRic
addikt
MI A FASZOM, HELP!
ICS után raknám vissza a KK5-ös Checkromomat. Csak az az egy backup van, ma csináltam január 25-ös dátummal. Visszarakom, végigfut. Erre valami december-november tájéki izé áll vissza KJ3-mal. MI? Ez hogy lehetséges? Ezt a backupot vagy egy hónapja töröltem, mindig csak egyet hagyok fent. WTF.
Van egy 17-eim PC-n, de azóta is annyi minden történt. Miért?! :'( -
Serricon
senior tag
válasz
Rotate #47361 üzenetére
Jól hangzik ez a nagyobb aksi is, és képek alapján nem is ronda.
Egyenlőre nem tudom még mennyire fog merülni, itthon a gép miatt alig használom, majd köv. hónaptól megy a mindennapi merítés, aztán meglátom hogy bírja.
Valószínű, hogy szükség lesz a nagyobb aksira a sok netezés / folyamatos wifi miatt, aztán veszek inkább valami egyszerűbb bőrtokot amibe belefér a nagyobb aksival is. -
HardRic
addikt
Mostmár tudom miért nem akart nekem feltelepülni a trebuchet launcher. a system mappában az ics romban csak 2MB szabad hely volt alapból. Ez WTF?
Ez a Launcher király!!! Tökömnek kell Go Launcher.
-
charlie1975
aktív tag
lgcamera programot akartam kipróbálni és a videó résznél azt írja a hd felbontásokra hogy nem támogatott ez normális vagy mi lehet a gond?valaki itt dicsérte hogz jó a videó része nem értem mi lehet a gond
-
HardRic
addikt
Na repül vissza KK5. Próbának jó volt, legalább nem várom már annyira a megjelenést. Go Launcher is szaggat. Great.
-
C.Brigante
veterán
akkor lp6 rosszabb mint az lp2. asszem felesleges erőltetni ezeket a bétákat.
-
pda5454
csendes tag
LP6- Nem megy a GPS? Próbálta már valaki.
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #47362 üzenetére
fizet érte a Samsung, hogy reklámozzam
amúgy meg lehet kell neki olyan csak nem is tudja, hogy létezik
-
HardRic
addikt
Én is felraktam az LP6-ot, hát mentségükre szóljon, hogy nem kész rom, mert ez eddig borzasztó. Elvileg van GPU gyorsítás, de a görgetés mindenhol fos, néha be is szaggat. Az meg mi, hogy az Opera is csak döcög? GB alatt legfürgébb böngésző. Dolgozzanak még ezen nagyon nincs kész.
-
Rotate
veterán
válasz
Serricon #47360 üzenetére
ha csak a kamera lenne a gond, arra jó megoldás a 2ah-s aksi is
pont annyival vastagítja meg a telefont, hogy nem áll ki a kamera, hanem szépen védve van, emellett kapsz másfél óra kijelző időt pluszban
persze a tok is jó dolog, de én azt sem használok, túlságosan tetszik a telefon úgy ahogy vagy
-
Serricon
senior tag
-
Serricon
senior tag
Sziasztok!
Honnan, és milyen tokot/kijelzővédőt érdemes venni a telóhoz? Lassan kezdődik a suli és fel kéne szerelni a mindennapi strapához.
Én erre gondoltam, elég stabilnak néz ki, viszont olvastam hogy előjöhet viszhang probléma hasonló tokokkal, ez tényleg így van? Mert akkor lehet nem rászerelős hanem inkább beledugós kellene, ti milyet ajánlotok?
Fóliát érdemes egyáltalán tenni a gorilla glassra? üres farmerzsebben szoktam hordani a telót.
-
delbarta
senior tag
válasz
F-ECT$ #47353 üzenetére
Lehet, hogy az lesz, csak az a baj, hogy mit keressek a telepített programok között, ha az ilyen statisztikákban nem jelenik meg a bűnös? a SystemPanel-lel régebben már találtam olyat ami zabálta, de itt nem jelez egyedi programot zabagépnek, csak azt a suspend és events/0-t ami semmit sem mond nekem.
-
tutubull
tag
válasz
kaisers #47348 üzenetére
Állítólag csomagváltáskor azonnal működnie kéne. Minden hónap 5-én volt a fordulónap de ha váltsz nagyobbra annak szerintem azonnal működni kéne. Kaptam sms-t is hogy aktiválták.
Most ha 5-től 15-ig elhasználod az adatforgalmad és váltani akarsz nagyobbra akkor megint várjál 20napot? Ha ez így van akkor jó nagy barmok de mégegyszer mondom nincs lassítás a telón a szolgáltató részéről. -
csabicska
senior tag
LP6 .
Nem megy a Gps !!!
Amugy minden ok lenne.
Másnál? -
knyitogato
őstag
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan problémám,hogy a vodás internetem csomagváltáskor belassult de nagyon. Voltam bent a vodánál és azt mondták, hogy nincs semmiféle lassítás a telefonon.
Az a röhej,hogy előtte már használtam a netet és minden faszán működött. Amióta nagyobb csomagra váltottam azóta dög lassú a net. Ugyanezen a romon használtam szóval nem hiszem, hogy a telóval lett valami. Rakjak fel egy stock romot és hátha megjavul?
A vodafone rendszere szerint minden szép és jó csak ettől én még nem tudok netezni -
Rotate
veterán
válasz
F-ECT$ #47340 üzenetére
esetek többségében wifin, kinn 2g-n mivel ilyen csomagom van, sajnos fos a szolgáltatóm 3g lefedettsége, azért meg nem fizetek elő 3g-re, hogy esetek többségében így is visszaváltson 2g-re... viszont a legtöbb előfordulási helyemen (otthon, koli, asszonynál, suliban) van wifi, úgyhogy ez nem probléma
meg ha nagyon 2g-re vagyok szorulva sem dőlök a kardomba mert lassabban tölt be egy oldal... twitter/sync/mail ezeket gyorsan lerántja így is, szóval jó ez így nekem...
az a fos egyébként, hogy most korlátlan edge-em van 6€-ért, amit cserélhetnék ugyanúgy 6€-s 512kb/s 500 megás csomagra, aminek a sebességét ráadásul alig tudnám kihasználni, és a csomag is egy-kettő elfogyna... így a csomaggal nem kell foglalkoznom, a sebesség meg ritkán hátrány, mobilnettel úgysem néznék videókat, az oldalak meg bejönnek így is
-
[DE2JAY]
senior tag
Újdonság
Ki volt az a merész aki már feltolta? Nekem 50%on jár a letöltés -
Rotate
veterán
válasz
milanmylo #47334 üzenetére
ez gyári XXKI4, saját kernelével... pár alkalmazás van fagyasztva... a lényeg a gyári bővített aksi, és a 2g hálózat... készenlétben alig merül, pedig gmail sync, időjárás sync is van...
mai nap is jól alakul eddig, 3 órája vettem le, másfél óra kijelzővel, ami megint netezés volt, még van 82%-om
-
milanmylo
aktív tag
válasz
Rotate #47249 üzenetére
Ezt milyen rommal érted el? Akkor már feltennék egy kérdést is: Mit ajánlotok manapság? Criskelo van fent, nagyon tetszenek az effektjei de egyszerűen gyorsan meríti a telefont.. Készenlétben is viszonylag gyorsan elfogy.. Gondolkozom, hogy visszatérek stock romra, de abból meg hiányoznának az apróbb tweakek. Gondolom jkay-t nem lehet stock romon használni.. Előre is köszi!
-
agabe
addikt
azzal azért működnie kéne...újraindítás megvolt már gondolom.
még lehetne, hogy egy másik routernél is kipróbálod (hiába kapcsolódik jól a laptop...lehet valami geb@sz ott is..valami ip cím ütközés akár), vagy ha van rá mód, akkor a routert is indítsd újra (ha korábban ment, akkor most is kéne, de a router is szarozhat).
Ha ezek után nem okés, és romolgatni nem akarod, akkor szerviz. -
HardRic
addikt
Meh, ilyet írnak, hogy "no ics transitions". Megkérdezném egy samsungostól, hogy mi a búbánatért frissítenek ics-re, ha gb-t csinálnak belőle?!
-
Ez gyors volt
[CF-Root-SGS2_XX_OXX_LP6-v5.2-CWM5.zip]
-
C.Brigante
veterán
-
Voda2
tag
Sziasztok. Lenne egy érdekes problémám az S2-vel. Nem tudom hogy a telefon hibája-e. Wifin csatlakozok egy hálózathoz, és kb 15másodpercig van net! Utána ugyanúgy csatlakoztatva van a teló a routerhez, de internetkapcsolat nincs. Ha bontom, és visszacsatlakozok újra van net 15másodpercig. Ez egy munkahelyi internet, amit már évek óta használok. Laptoppal viszont ugyanazon a hálózaton van folyamatos internet! Másik routerrel sajnos csak holnap tudom majd kipróbálni.
-
agabe
addikt
már lejárt a szerkesztési idő:
ha számít valamit,akkor az arc s -re is jön (majd) hivatalos ICS, így a sima sgs-hez képest lehet ennyi előnye, és az azonos platfromon kijött sokfajta xperia miatt a szoftvert elég jól optimalizálja már gyárilag is a sony.
a kialakítás, külső meg egyéni ízlés kérdése kinek mi jobb.Rotate: nos ebben az esetben mindenképpen vissza kéne szereznie, mert bizony aprón ennyiből vígan vesz egyet (kis szerencsével olcsóbban is) ami gyári garis, független, papírokkal.
-
agabe
addikt
válasz
derrik #47275 üzenetére
az ahogy vetted tuti nem új készülék.
Ha nincs rajta matrica, akkor azt a sufni boltban (vagy akár előtte ott ahol ők szerezték be féláron) applikálták a hardver köré ami lehet, hogy már használt volt.
Nem is fogod tudni regisztrálni, mert így nem hivatalos a teló.
Ha újként adták el, akkor átvertek.
Szervizben sosem fogják ezt neked javítani, a bolti gari meg olyan mint a kapott teló...még kevésbé tudható milyen használt alkatrészt raknak bele ha javítják (ha javítják egyáltalán), és a rövid ideig szóló bolti garancia sem jó (gondolom max 1 év...de lehet hogy kevesebb).Inkább vegyél egyet itt a hirdetésekből amire még 1,5 év gari van, papirokkal, hibátlan külső állapotban. 100ezer körül szokott lenni (max 110)
Regisztrálni valszeg azt sem fogod tudni, mert az előző tulaj megtehette már, és egy készüléket csak egyszer lehet regelni, de ez igaz lenne a sufnibolt-ban lévő kopottas olcsóbbra is.KAMIKAZE_HUN: ha függetln, és szép állapotú, valamint van rá rendesen még gari, akkor árban nagyjából megéri....drágák az arc s -ek ha csak a hardvert nézzük, de összességében lehet, hogy valakinek az jön be jobban mint pl a nexus s (sgs pentile kijelzője sztem rosszabb, ezért hiába olcsóbb, nekem nem jön már be sajna...de ha nincs vele gondod, akkor az jobban megéri 50-55ezerért, csak úgy el kell adnod a tiedet).
-
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante #47313 üzenetére
Nekem nem jött be, állandóan ledob. Lehet ezt orvosolni vhogy?
Vki már próbálta. -
belashx
senior tag
Feltettem az új ICS-t. Lehet megy fel a régi modem, mert állandóan újrakapcsolódik a wifihez.
Erre nincs más megoldás, csak a modemcsere?
A többiről még nem tudok nyilatkozni. -
Úgy adódott, hogy a cégtől ahol dolgozom kaptam egy S2-őt így most 2db van belőle, eladnám a régebbit vagy cserélném!
Na most lenne egy olyan, hogy kapnék egy Sony ARC S-t+30000ft-ot, szerintetek megéri elcserélni -
C.Brigante
veterán
no, milyen az LP6???
-
zeroo5ux
aktív tag
-
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory #47307 üzenetére
sőt, szerintem ha nem tegnap előtt este veszem le a töltőről, hanem csak tegnap reggel, akkor még több lett volna, mert ugye ment éjjel is a telefon, meg a wifi is azalatt a 6-7 óra alatt amit aludtam leesett olyan 7%-ot kb, nem emlékszem pontosan, de kb így volt
-
Rotate
veterán
válasz
ForRedGlory #47258 üzenetére
reggel meg este 26%-on volt, napközben 51% a fényerő... bőven elég, eleve nem szeretem ha kiesnek a szemeim a fényerőtől, főleg ha eleve nem vagyok olyan fényes környezetben, pl ilyen borult napokon, mint tegnap is volt nálunk, a 26% is világosnak érződik, este töksötétben meg aztán tényleg... egyébként meg simán elmegy ennyit netezéssel... mondjuk nem leültem fél 6 és fél órát neteztem, hanem csak simán napközben... figyelgettem a twittert, fél óra mobilarena... letettem, később megint, stb... és ennyit bír... nem hiszed el, kérj kölcsön valakitől egy 2ah aksit, és majd elhiszed
és még csak custom rom/kernel sem kell hozzá, annyi történt, hogy fagyasztottam pár gyári folyamatot, de szerintem azzal sem nyerek sokat.. ennyit bír, kész
hidd el, én is meg vagyok lepve, mielőtt megvettem az aksit, nem számítottam ennyire, max 5-6 órára
F-ECT$:
Maps kicsit cseles, hajlamos egy restart után visszatelepülni a marketből, ha érzékeli a rendszer, hogy nincs jelen... velem is így történt, aztán hagytam a fenébe, akkor inkább fusson
-
F-ECT$
titán
Persze: biztosan nagyon jó lesz az sgs3, de még az sgs1-en sem szaggat semmi. Mondjuk nekem nyáron jár le a T-s hűségem, ha kapok egy jó ajánlatot, és az sgs2-t meg sikerül jó áron eladni, akkor lehet, hogy cserélek, de egyelőre a nem felé hajlok.
Kapanyél: "Az LP6 modem viszont fasza eddig. Értenek a túlvégen is." - ennek alapnak kell lennie, van valami, amiben jobb, mint a régebbiek?
-
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante #47301 üzenetére
milyen nettel töltöd? Edge?
Nekem sem jön épp 10M-val. Türelem...14 perc, de ki számolja.
-
Kapanyél
őstag
Én melóban vagyok és hát azért kell a teló...
Ergo nem fogom tudni most föltenni.
Egyébként nandroid restore nem állítja vissza sem a bootloadert, sem a pitet, szóval lehet, hogy én is inkább várok.
Amúgy lejött.Az LP6 modem viszont fasza eddig. Értenek a túlvégen is.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 13 mini 256GB gyári független megkímélt
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt 2027.05.06.jótállás.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest