Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
a.t.t.i.
senior tag
Nálam eddig tökéletes az új rom,egy fc sem volt,még
-
kungzi
veterán
március elején boldog sgs2 tulaj leszek. sajnos csak akkor lesz meg rá a keret. de már alig várom
szerintetek érdemes inkább ezt megvárni?
-
xearxes
csendes tag
<ID:0/007> Added!!
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> Enter CS for MD5..
<ID:0/007> Leave CS..
<ID:0/007> Leave CS..
<ID:0/007> Leave CS..És itt megáll.
-
xearxes
csendes tag
Üdv. 4.0.3 felpattintottam. Szar. Vissza raktam volna a eredetit, semmi. Odinnal sem megy fel most már semmi.
-
Bocs, ha volt már!
-
Zsolaf
addikt
Érdekes cikk:
ICS -
ERPY
őstag
válasz
BOTICSELLI #48869 üzenetére
Örülök hogy sikerült de várható volt a megoldás. Még az is megoldás lett volna, hogy az eszközkezelőből eltávolítod a telefonokat, majd driverek uninstall, kitakarítani a kiest ha fent volt, majd csak a driverek fel, teló rádug, odin, frissítés. Ennek is működni kellett volna.
A szűz win7 esete pedig annyiból a legtutibb, hogy így nem kellett annyit írnom, és biztos módszer.
Ellenben ha legközelebb segítséget kérsz, és adnak tanácsot próbáld meg azt megcsinálni, nem pedig te eldönteni hogy szerinted mizu.
" Tök értelmetlennek tartottam emiatt felhúzni egy új windowst "
Itt szerencsére nincs rosszindulat, hanem mint láthattad próbált mindenki érdemeben segíteni, megosztani a lehetséges ötleteiket, szal megint csak le a kalappal mindenki előtt.De a lényeg a lényeg, sikerült, és ezután tarts te is és mindenki legalább egy mentést vagy romot a telón, hogy hasonló helyzetbe ne kerüljön senki.
-
Sógi
addikt
Sammobile:
I9100XWLA4 ## 2012 January I9100MOTLA1 Slovenia (Mobitel) Download -
törölt tag
Feltettem az XXLPB ROM-ot. Egész jónak tűnik már az előzőekhez képest, de van egy apróság, ami nem tetszik benne. Ha tárcsázok egy számot utána automatikusan kikapcsol a képernyő. Ha kihangosítani akarom vagy letenni nem tudom, mert nem látok gombokat a kijelzőn. Előbb a fülemhez kell tenni és elvenni onnét akkor adja csak vissza újra. Tehát a közelség érzékelő kell hozzá, hogy visszajöjjön. Nem tudom az autós kihangosítóban is így fog viselkedni? Mert akkor ez gond.
-
agabe
addikt
válasz
No ez kb x-akta jellegi, mivel korabban mas gep is latta, i9000-est most is latja az amelyik az s2-ot nem akarta...meg meg masik ketto gep.
A fontos, hohy a telonak igazabol semmi baja
Mit tettel fel? win7, vagy xp?Mas: masfel napi teszt (probalgatas) utan xila2 roppent lecsoba.legalabb 3-szor indult ujra a telefon random modon..altalaban amikor semmit nem csinaltam, csak eszrevettem, hogy megy a bootanim..(lehet, hogy volt tobb is amit nem lattam), es egyszer egy telefonhivas itan kouvetlenul.
Ket dolog volt benne ami alapbol nem: fancy rotation, es hivasrogzites. ja..meg volt egy battery kijelzo csere is, es bootanim csere (de az omega files kitchenben talahato nexus prime bootanimot eleg bena felbontasban hagytak, igy az egesz teljessegeben nem is latazott, csak a kozepso 2/3-ada).
Lehet, hogy a fentiek valamelyike okozta volna a rebootokat?
Telepites elott nem csak full wipe, hanem hard reset is volt, igy az elozo romok maradekai sem szolhattak bele. -
csabicska
senior tag
Felment az uj rom.Elsőre tetszetős.
Gps ok.
Telenor manualis beallitasa: Telenor Online
apnnline.
Én igy csinaltam.
Teszt ma.
Van még azert munka ezen szerintem. -
klevente
tag
válasz
Örülök hogy sikerült! Nálunk is két androidos teló van és mi sem egy gépről frissítjük
pzstm: http://androidhungary.com/2009/09/vodafone-t-mobile-es-pannon-mobilinternet-beallitasa-android-telefonon/
-
pzstm
titán
valaki esetleg csinálna egy screenshotot egy pontos T-mobilos beállításról, már ami a mobilnetet illeti?? XXLPB alatt nem sikerült működésre bírni...így ment is vssza R2 romja....pedig megnézegettem volna milyen is lett ez a ROM
-
BOTICSELLI
tag
" ...tegyél fel egy szűz win7-et... "
Óóóóóóoooo ERPY!
Leborulok nagyságod előtt!
Tök értelmetlennek tartottam emiatt felhúzni egy új windowst, de
S I K E R Ü L T !!!ODIN látja a telót download módban és már ott figyel rajta az új XXLPB
Nagy kő esett le a szívemről...
Köszönöm a tanácsot!
-
pzstm
titán
[link] pofam leszakad...
-
Szelley
senior tag
válasz
Pro!Petya #48859 üzenetére
közben meglett, köszönöm
naszóval: amitől hanyattestem...kijelző 2 óra 17perce megy, közel 60 alkalmazást visszatelepített, 2x antutu lefutott, ezalatt az akksi 60%-ról 22%-ra esett () !!! Ami azt jelenti hogy gyári akkuval, erős igénybevétel esetén is 5 óra kényelmesen megvan
Gördülékenységen lesz még mit javítani...
Böngészők: Gyári nagyon smoothpinch zoom is, és görgetésnél is akadásmentes, flash tartalmat röhögve viszi, viszont az oldalak betöltése nem egy szempillantás alatt történik. Operánál a betöltés másodperc töredéke alatt történik
(nyuuz.hu-val próbálva, ami nem kis oldal)
Hozzátenném hogy kipucoltam a gané hubokat, google+t bennehagytam.
RAM: Mindent bezárva, 830ból 592 elérhető. -
válasz
Bagoly81 #48851 üzenetére
bármilyen takarékos módot állítgathatsz, bármennyi szinkronizációt kilőhetsz, bármit is csinálhatsz, az sgs2 nem fogja addig bírni akkumulátoros üzemidőben, mint az i4s!
a nagy és fogyasztós kijelző a fő ok, és azzal nem tudsz mit kezdeni, ezért áll az távol az átalad írt bitangtól... ami előny, az egyben hátrány is lehet!
mellesleg i4s alatt is rengeteg alkalmazás/folyamat szinkronizálhat, nem kimondottan kevesebb az, mint sgs2 alatt! én például elég sok - általam feleslegesnek vélt - dolgot kilőttem i4s alatt, de azért még maradt néhány; emlékeztető (icloud/gmail), időjárás, jegyzetek (icloud/gmail), e-mail (icloud, gmail, t-email - push), naptár (2 * icloud + gmail), tárolás és biztonsági mentés (icloud), icloud, továbbá a 3g folyamatosan bekapcsolva, és így is bőven többet bír, mint korábban az sgs2 ettől is jobban visszavett szinkronizációkkal és beállításokkal! -
zseko
veterán
válasz
bajtokarpi #48849 üzenetére
A gyári 2000mah aksit én is ajánlom. Igaz hogy nem jelentősen nagyobb, de (szerintem) jelentősen máshogy viselkedik vele a telefon, többnek érezni.
-
Szelley
senior tag
mobilnetnél...t-mobile beállítást tudna adni valaki? :/
-
Rotate
veterán
válasz
Bagoly81 #48851 üzenetére
az i4s nagy előnye a 800mhz, meg a sokkal kisebb képernyő... ha ezt mind figyelembe vesszük, akkor már nem is fogyaszt annyival jobban az iOS... neki 7-8 óra kijön nettel, nekem 6-6 és fél... viszont jóval nagyobb kijelzővel, magasabb órajelen... nem hinném, hogy akkora előnyben van...
-
Barnes
aktív tag
Mivel erdemes backupot csinalni?
-
Szelley
senior tag
válasz
horvathkrisz #48852 üzenetére
nekem xxki1 alatt siyah kernellel is >50 volt
LPB kicserélte újra a bootloadert? JIG nem nulláz, hanem Factory Mode-ot tölt be...old bootloader nem cseszheti szét a rendszert? mind1 neki hogy ics vagy gb ? -
-
Rotate
veterán
válasz
bajtokarpi #48806 üzenetére
látom nem nagyon válaszolnak, rá vannak zsongva a beta ICS-re
tokban nem tudok segíteni, mert nekem nincs rajta, mint ahogy fólia sem, mivel szerintem felesleges, normális használat mellett nem lesz karcod
nekem 3 hónap alatt még nem lett
előtte LG Optimus 2x-em volt fél évig, szintén GG, és azon sem lett karcom
a gyári 2000mah aksi egész jó kiegészítő hozzá, +20% teljesítményt ad az aksinak
nekem csak ez van hozzá, de lehet kapni dokkolót is, meg hasonló cuccokat ha szükséged lenne rá
kapható még MHL kábel, aminek segítségével ráköthetsz monitort vagy TV-t HDMI kábellel, aztán van még az OTG kábel amivel egeret/billentyűzetet, esetleg pendrive-ot tudsz a telefonhoz csatlakoztatni...
van még egy spéci eszköz, a JIG, amire akkor lesz szükséged, ha esetleg főzött romokat raknál a telefonra, akkor a JIG kell a garanciaképes állapot visszaállításához...
hirtelen ennyi jutott eszembe, ha konkrét kérdésed van, kérdezz bátran, segítek itt, vagy akár privátban
jó készüléket választottál
-
kalapaacs
tag
Szisztok
Sokat olvastam itt a fórumban is, meg a neten körbe mindenfelé a problémáról. Valami megöli a telefonomban a Bravia Engine-t. mégpedig az képernyőelalvás. de hogy miért? arra választ nem találtam.
Ha kikapcsolom a készüléket, és újra be, akkor az Engine elindul.Amint elsőre elhomályosodik és azután elalszik a képernyő az Engine elhalálozik. És hát engine nélkül olyan a képernyő színösszeállítása, mint a napszívta ruhának.
Az engine mielőtt root-oltam volna gyárilag rajta volt és ment normálisan. Root-olás után eltünt.. Újratelepítettem, de sajnos csak a bekapcsolást követően az első elalvásig megy.
Valakinek valami ötlete??!
Köszi -
Bilux
veterán
Ha valakinek lassú a hotfile
downloading I9100XXLPB (4.0.3 (leak)) for GT-I9100 from OXX region.
-
Szelley
senior tag
hát hát...közel nem olyan smooth mint az GB... Antutu 6279-et tolt nekem!
Szoftverfrissítéses jogi nyilatkozatot nem tudom kilőnivalami ötlet?
indításnál végre röccenés mentes a Samsung bootscreen -
Bilux
veterán
Good:
NO FCs YET!
Wifi data indicators back!
Network mode setting back!
3D effect in launcher!
FM Working again!
XILA2 overscroll glow, more subtle.
Deep sleep works.
GPS works in maps app and GPS test apps!
Quite stable.
Market works perfectly.
Faceunlock works. *sigh*
USB mode works!
USB host working apparently!Bad:
Google widgets still can't be resized.
800x480 wallpapers still don't set properly.
You have to manually set APN.Ugly:
New samsung animations, similar to GB.
Google Apps logos in notifications bar look distorted and ugly.
Task switching looks weird. See below in screenshots.Már javították is.
-
Bilux
veterán
Good:
NO FCs YET!
Wifi data indicators back!
Network mode setting back!
3D effect in launcher!
FM Working again!
XILA2 overscroll glow, more subtle.
Deep sleep works.
GPS works in maps app and GPS test apps!
Quite stable.
Market works perfectly.
Faceunlock works. *sigh*
USB mode works!
USB host working apparently!Bad:
Google widgets still can't be resized.
800x480 wallpapers still don't set properly.
Can't get data to work!Ugly:
New samsung animations, similar to GB.
Google Apps logos in notifications bar look distorted and ugly.
Task switching looks weird. See below in screenshots. -
R2D20208
addikt
Wifi ok, Gps oknak tűni, egyből leszinkronizált, eddig minden ok. De egy teszt egy nap. Ja, egy érdekes dolog. Simán felrakva, alapon ennyit adott : (bocsi a nagy képért )
Szóval ebből lesz valami ! NEKIÁLLOK !
-
derrik
őstag
hali!
3 fájlos 2.3.4 van a masinán valami olasz verza, mert olasz újságok ikonjai vannak benne. A telefon rootolt és alkalmazások is fagyasztva vannak rajta. Ma frissítés érkezett rá! 51MB. Letöltöttem de két esetben is 15%-on elakadt a telepítés. Kiolvasztottam mindent de így sem lett jó! Akkor a root miatt nem telepíti??? -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nos, ha minden igaz holnap én is belépek az SGSII táborba. Kéne nekem valami jóféle tok, ami védi a telefont, de még esztétikus marad. A másik, hogy a telefonon GG védelem van, de ennek ellenére olvasom, hogy sokan tesznek rá kijelző védő fóliát. Érdemes ezt a védőfóliát rátenni? Milyen hasznos kiegészítők, illetve appok vannak, amik szerintetek, mint kezdő androidos, és SGSII felhasználónak nélkülözhetetlen?
Köszönöm
-
Bilux
veterán
Gmailben a címtáram kiürült nem tudom hova lett. Ma este hazajöttem és nem találtam a névjegyzékemben semmit a telefonomban a névjegyzékemben. Gondolom leszinkronizált ez a szar. De hova tünt el a címtáram!?
-
Pro!Petya
addikt
Felrakjam vagy ne rakjam???? Működni fog a gps nem fog efcézni nem fog laggolni hát hát most mit tegyek ??? ....
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest