Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
-
scapegt
őstag
válasz
szdavid #38053 üzenetére
Nekem ez nagyon bevált. A telefon ugyanúgy vékony marad és védi mindenhol, ki sem lóg belőle, tökéletesen passzol bele. Az ára is nagyon jó, ráadásul nagyon puha bőrből van, mármint finom tapintású.
pana0017: OTG kábel 1,64$ (ingyen postával) 3 napja rendeltem
-
zseko
veterán
válasz
mivan80 #38073 üzenetére
Én megvettem rögtön a SoundHoundot, nem spóroltam rajta
Viszont az EA-t eddig is utáltam, most tettek rá megint, nem lehet megvenni S2-vel a SimCity-t
(#38036) pana0017 csak annyi, hogy nálam nem mindig ismerte fel elsőre az eszközöket (egér, bill) A pendrive-ot azt igen.
-
dancsuri
veterán
-
crane75
senior tag
Szép estét
Blue circle téma van fenn most a Jkay-jel, de szeretném a szürkére cserélni ( csökkenteni az esélyét, hogy a status bar-ban beég a kék..
) elég ha úgyanúgy telepítem recovery-ből, vagy előtte le kell valahogy szednem a korábbi témát? Kösz, előre is a tanácsot
-
mivan80
aktív tag
válasz
Rotate #38072 üzenetére
Én első nap nem vettem meg a Sound Houndot... Azóta bánom, és reménykedem, hogy vmelyik nap bedobják ismétlésbe, és javíthatok ezen a hibán... A másik ilyen hibám a Great Little War Game, de ezt a csorbát ma kiköszörültem!
Azóta inkább mindent megveszek, ami egy picit is felkelti az érdeklődésemet, nem spórolok!
-
mivan80
aktív tag
Mai 10 centes lista:
Endomondo Sports Tracker PRO
Great Little War Game
SimCity™ Deluxe
Backbreaker Football
Raging Thunder
BackStab HD
Captain America
JengaMissing 2 more..."
Marketen még nem frissült a lista, de így még gond sincs a letöltéssel...
-
Skynet258
veterán
válasz
pana0017 #38054 üzenetére
JIG, OTG és MHL ügyben én is tudok segíteni, bár most csak JIG van - hétfőn lesz a többiből is pár.
-
DjBlero
őstag
válasz
HUTCHDB #38055 üzenetére
[I9100XWKF3] jelszó: samfirmware.com
-
HUTCHDB
nagyúr
erre valaki?[link]
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet a legolcsóbban beszerezni az OTG-hez szükséges átalakítót?(linket ha tudtok, köszi) Eddig 4-5 ezernél nem találtam olcsóbban.
-
szdavid
tag
Üdv!
A héten beruháznék én is egy ilyen telefonra és mindenképp szeretnék hozzá valami rendes tokot.
Olvasgattam a fórumot, de egyértelmű ajánlást nem találtam.
A lényeg, hogy védjen is valamit ha netán egyszer leejtem, valamint azért ne legyen kétszer olyan vastag tőle a telefon. (tudom hogy üti egymást a két dolog, de valami középutat szeretnék)
Mi tudnátok ajánlani?Előre is köszi.
-
samui
csendes tag
[Modem] XXKL1
Nálam ez az első modem ami egyértelmű javulást hozott.Talán, talán, mintha nélkül….
A wifi jobb lett, de a térerő sokkal jobb! A tanyámon eddig bármelyik modemet próbáltam mindegyiknél voltak vak foltok a területen ahol megszakadt a kapcsolat!!!
0-a térerő, de alapjáraton is 1-2 és 2-3 egység között ugrálva méterenként változva!
Most 2. nap voltam kint a tanyán és telefonáltam is közben!A mobil szerint a legrosszabb helyen is 2-3 egység és van 4-es is. Nem ugrálnak össze vissza a kijelzőn az egységek stabil három az alap, néha kettesre ugorva néha négyesre!
Telefonálás közben végig érthető volt a beszélgetés azokon a pontokon is ahol eddig megszakadt vagy legalábbis szakadozott a vonal és gyorsan keresni kelet egy jobb pozíciót, így van ez már 5 éve telefon típusától független kérem szépen, a tegnapi napig!!!
A KL1-es modemmel kihangosítva bejártam a telkem eddigi legrosszabb helyeit és végig tökéletes volt a kommunikáció!
Az internetet nem próbáltam, az mindenhol rossz volt főleg ott ahol le lehet ülni! Majd holnap, ha lesz, időm letesztelem azt is!
Szóval BEST [Modem] XXKL1, ha csak a telenor nem épített egy új adótornyot a közelemben és pont tegnap üzemelték be!
-
C.Brigante
veterán
csak tudnám ilyenkor mi a tököm történik a telefonnal, h egyszer csak nem küld el egy mms-t se! elötte nem volt gond, most meg csak sending-en áll!
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Milyen videó formátumot tud lejátszani?
-
besko65
tag
Tudtok egy jelszót a gyári kk5 kicsomagolására? pls
-
HUTCHDB
nagyúr
neked is köszönöm!
ez is tetszik, főleg az, hogy a felső notibárban nincs csicsa.... azt átlátszóvá meg lehet csinálni?
egyébként most jön le a KK5, aztán azt fogom kipróbálni 1-2 napig, hogy milyen.
lehet, hogy csak akkor fokom magam komolyabban beleásni, ha meg tudom szokni a gyári "szerű", "kinézetű" romot.muveszur!
tudsz egy linket adni KF3-hoz? -
samui
csendes tag
válasz
HUTCHDB #38024 üzenetére
SGS2| [ROM][XWKK5][2.3.6] CheckROM RevoHD™ V4 [KERNEL] DarkKnight V2.4.3 [Modem] XXKL1[link]
Nekem ez az összeállítás jön be a legjobban a hozzád passzoló témát meg letöltheted a saját konyhájából!
Sok Rom-ot kipróbáltam már, de mindig visszatérek a LEO most már CheckROM Revo munkájához.
Illetve a CheckROM RevoHD-éthasználom és más romokat időnként kipróbálok!
Ez a mostani kombinációt különösen jónak tartom! -
-
samui
csendes tag
válasz
Soound #38006 üzenetére
"A siyah 2.4.2 az első órában 6%-ott eset pihiben (egyébként nem volt fent egy napig sem, igy nem lehet tesztelni). Most a DarkKnight V2.4.3- at tettem fel és megpróbálok türelmes lenni ."
Általában "User error"
Ebben egyet értünk Úgy látom szöveges kiegészítés kell az írásomhoz . A most vastagon szedet részekkel próbáltam utalni arra, és egyben kritikát megfogalmazni magammal szemben is és másoknak tanúságul, hogy így ne teszteljenek!"irreleváns kijelentés " számomra elégé releváns az, ha ugyan olyan körülmények mellet két kernel más eredményt mutat:
Wifi on. Időszak 8-9 óra (automata biztonsági mentéseim adatok, titanium backup, note evriting….este 10 után, tehát ez nem kavar be), mint írtam pihiben no telefonálás,no kijelző…. az hogy milyen programok, widgetek és azoknak a szinkronizálási intervalluma… azonos így nem befolyásolnak semmit "nálam"ugyan azok voltak előtte is. Megnéztem beragadt alkalmazás nem volt. Kernelváltásnál mindig azonos metódust alkalmazok, este felteszem a kernelt majd a telót a töltőre reggel akkukalibrálás töltőről le, ennyi. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #38029 üzenetére
nálam tökéletesen fut....és közös ismerősünknél is, aki naponta hív fel, hogy mekkora hülye volt, hogy eddig nem ezt használta.
egy hibája van, a csengőhangot csak egyszer játsza le, aztán elhallgat, aztán csak rezeg.
de ez megoldható, ha hosszú zenét teszek csengőhangnak.egyébként te milyen gyári romra raktad?
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #38028 üzenetére
Ő igen. Itt sebészkedik már egy ideje.
(#38029) muveszur én is adtam esélyt mindegyiknek. És istenitik, hogy stabil már MIUI. Nálam nem akart az lenni
-
muveszur
addikt
Nálam a MIUI olyanannyira leírtam magát,hogy le is fogom súrolni a telóról, és keresek egy stabil gyári romot...feltéve ha lesz rá időm.
Lefagy, kilép a böngésző minden hiba nélkül, market kényszerleállás, hívás közben fagyás, stb, stb...Instabil fos. -
R2D20208
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
na fiúk, hozzátok fordulok, ki milyen romot ajánl:
a következő feltételeknek kell megfelelnie az alap dolgokon kívül:
1.) stabil
2.) stabil
3.) a felső notibár átlátszó legyen, ne legyen csicsás, körös, kupikék, neonzöldes, stb-s akku, óra, meg térerő. jó nekem a sima fehér, de legyen százalékos
4.) az alsó "állandó" 4 gomb köztük az alkalmazások gomb is szabadon átalakítható legyen.ennyi
-
csabicska
senior tag
Egy átlátszó digit.óra és egy Weather widgetet kérhetnék ?
Nagyon köszi. -
zseko
veterán
válasz
pana0017 #38020 üzenetére
Ne tudnék olyan indokot mondani amiért másik telefont vennék. Az OTG néha kicsit macerás, de jól működik. Csak olyan formátumú filmet játszik le amit alapjában is ismer, miért is (nem) játszana le másfajtát?
Win se játszik le több/kevesebb formátumot attól, hogy külső vinyót dugok rá...
(#38021) besko65 vagy samfirmware.com, vagy sampro.pl
-
besko65
tag
Próbálnám feltenni a gyári 3+1 files kk5-öt, de a kicsomagoláshoz jelszót kér. Tudnátok segíteni mi lehet a jelszó?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy SGS2-t. Először is vannak olyan dolgok, ami miatt konkrétan egy másik telefont vennétek? Az USB OTG jól működik? És ha pendriverot csatlakoztatok ezen keresztül, akkor milyen formátumú filmeket játszik le? És az OTG jobban meríti?
-
Caaabi
senior tag
-
törölt tag
sziasztok. Végre meg lett a Galaxy S2-m. Nagyon király telefon elképesztően gyors, már lassan 1 hete boldog tulaja vagyok. De 1 gondom van vele, néztem már youtube is videót róla, hogy kell beállítani. Lényeg hogy lecserélem az sms jelző hangot olyanra amilyenre szeretném. Saját Fájlok / media / audio / notifications => ide másoltam be, látja is, beállítom, és az istenért se azon jelzi az sms-t. De viszont ha kapok egy emailt, vagy a facebook ról valamit, akkor viszont az a hang lesz amit beállítottam...??? Ez hogy van? Az smst miért nem azon jelzi amit beállítottam neki?
-
zelma
aktív tag
-
Soound
tag
A siyah 2.4.2 az első órában 6%-ott
eset pihiben
Nem akarlak megsérteni, de szavakba nem tudom önteni, hogy mennyire irreleváns kijelentés ez. Annyira sok tényezőn múlik, hogy miért zabál annyit az aksi amennyit. Sajnos legtöbbször pusztán user error miatt. Nekem pl. 1 óra / 1 % 2g-n
-
kecsetihunor
aktív tag
Én nem használtam KG6-ot egyáltalán, mert úgy kerültem be a körforgásba hogy KH3-al indítottam.
De úgy vettem ki, hogy a KG6 volt a legjobb KGx ROM
Amúgy azt hiszem, hogy a TW4.5 launcher indító az nem csak nálam esik össze Turbkbey ROM-nál.
Csináltam egy hard resetet, majd feltoltam a Turkbey 29.2-t, a tw4.5 fc-zik, de a v28-ból feltettem a 4-es tw-t, így kicsit macerás a menü, de pár perc alatt helyre lehet rakni, fc-zik még a social hub, de azt úgyis lefagyasztottam.
Úgy tünik, az utóbbi hetekhez képest, az akkumulátor fogyasztás kezd magához térni, az éjjel csak 4%-ot esett, persze wifi+3g+szinkronizálás mellett. -
Sógi
addikt
A siyahnak a régebbi kiadásai jobbak voltak...Bár tudom, h az újabbak, már sokkal többet tudnak
Most a DK nálam úgy tűnik, h elég jó lesz, baromi gyorsnak érzem cf és egy régebbi siyah után...A fogyasztást pár nap múlva meglátjuk. Tényleg kell neki pár nap mire "beáll"
Viszont a cf egyébként szinte hibátlan, néha nem érzem túl gyorsnak, de így is bőven tökéletes(#38001) Piwi: Modem KG6? Az komoly
Erre figyeljetek: "Download and install V32, and just flash V34 after." -
Piwi
veterán
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest