Hirdetés
Aktív témák
-
djapor96
senior tag
szerintem bele kell mennie. nekem is 2000-es az aksim, de nem lett vastagabb a készülék, mint korábban a telefon legvastagabb pontja azaz az alja. Mivel a telefont aljával lefelé csúsztatod a dokkolóba, ezért a készülék legvastagabb pontja csúszik végig először. ergó 2000 aksival is bele kell, hogy menjen, max egy kicsit passzosabb....
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Gergőkee #46679 üzenetére
a vicc csak az, hogy nekem lassan 3éve van amoledes telefonom, valamint a környezetembe élőknek is egyre többnek (ebből legalább ötnek van most s2-je) de egyik se panaszkodott a kijelzőre ahogy én se pedig nekem már a második s2-s a kezem alatt.
beégésről meg még csak szó sem esett sehol...
-
Soound
tag
válasz
charlie1975 #46686 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz
W.a.T.T.O. #46687 üzenetére
az a biosos cucc egy custom boot animáció, csak poénos effekt az egész.
a sárga felkiáltójel azt jelenti, hogy custom rom van a telón - nem a gyári.
na az, hogy nem reagál semmire, az az egyetlen ami gond lehet... -
fecs
senior tag
2000-es gyári aksival használ valaki dokkolót? Gyárilag van valami megoldás erre? Az alap aksihoz igen, azt meg is vettem.
Ha veszek egy 2000-es aksit, akkor nem tudom beletenni a gyári dokkolóba a telefont. -
plejik
addikt
válasz
W.a.T.T.O. #46689 üzenetére
Szerintem nézd meg elősször a Recovery menüben csináld meg az alábbiakat:
Recovery előhozása:
Teló kikapcs- bekapcs +hangerőfel+menü gomb egyszerre nyomva tartása.
Ha bejön a recovery ezeket tedd:
wipe cash
wipe data ,factory resetet -et
. HA esetleg ez sem jó akkor néha egyszerűen az is segít ha kiveszed az aksit aztán vissza.De látom már beelőztek.
Ez a Wanamlite soha nem jön le ...
-
duli
tag
válasz
Semmi ok az aggodalomra. CWM alatt nyomj egy wipe casht meg egy wipe data / factory resetet. Ha tovabbra sem indul akkor probalunk mast
-
Laraxior
titán
válasz
Azért várd meg a többieket, ők értenek is hozzá, nekem csak annyit mond a dolog, hogy rootolva van a telod. Romcserénél nekem is volt amikor nem indult el, újratettem, utána jó volt...de sosem lehet tudni. Majd megmondják a srácok mi a teendő. Segítőkészek, ha éppen itt vannak, gondolom megy az ivászat... péntek este van
-
Laraxior
titán
válasz
W.a.T.T.O. #46687 üzenetére
egy sima romcsere lesz. 1. hszben megtalálsz mindent. Sárga 3szöget is. Nem kell megijedni, nincs ott gond. Nálunk mindennapos, hogy nem indul el
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok! Boldog tulajdonosa lettem egy használt GS2-nek, de nem tartott sokáig az öröm. Kicsit nyomkodtam, tetszett, utána jött a gyári adtok visszaállítása, hogy fiókot ujjat állítsak be és hasonlók. Na itt kezdődött a baj. Visszállítás után ujraindul, fiók beállítás OK, újraindul, a boot közben olyan dolgokat irogat ki mint egy PC amikor bekapcsolom (energy star bios meg ilyenek), kéri a PIN kódot, de nem reagál a képernyőre, nincs se menü se semmi, Sim nélkül sem indul el. A bekapcsoláskor a Samsung felirat alatt sárga háromszögben felkiáltójel, bár ez lehet a Rom sajátossága nem tom! Mit tegyek vele? Kérem segítsetek! Köszönöm előre is! Ha jól emlékszem 2.3.6 os ROM van rajta!
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok ezt a BLN controlt fellehet rakni bármilyen romra?esetleg valaki egy linket tud írni köszi
-
ERPY
őstag
válasz
horvathkrisz #46684 üzenetére
A BLN control-al lehet elmulasztott hívásokat, üzeneteket visszajeleztetni az alsó világító gombokkal. Szal ha lemaradsz valamiről, és ez bevan állítva, akkor villogtatja az alsó világító gombokat.
A fasterfix-el gyorsabban találsz GPS holdakat. -
horvathkrisz
addikt
Sziasztok Sracok,
aki mar jartas az illusion firmwarekben, elmagyarazhatna nekem ezeket hogy mire valok:
-BLN Control
-Faster Fix -
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HardRic #46678 üzenetére
Tervezett avulás. 1 évig megy, utána kuka. Direkt így van kitalálva.
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem teljesen hibamentes sosem lesz a megbontás után betett kijelző. Legalábbis fórumokat olvasgatva mindenkinek volt valami nyűgje a kijelző cseréltetése után. Aztán vagy megunták a 3. csere után vagy nem.
Mellesleg addig tök8 a beégés, míg nem zavarja a mindennapi használatot. Szürke/piros/kék/tök fekete képet ritkán nézeget az ember.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Saturnban volt kint SII, be is volt kapcsolva, home gombra reagált is, de valami 9 korong bejött, meg valami képet kellett volna lerajzolni.
Így nem tudtam sajnos megnézni a menüt. -
Sziasztok.
Gyári t rom van a telefonon.Az lenne a gondom hogy az időjárás programot nem tudom frissiteni 2 napja, nem tudjátok miért?nem csatlakozik.Net van, és wifin se jó .Köszi...Esetleg demo lenne csak,??
-
rauley
tag
válasz
HardRic #46665 üzenetére
Az a durva,hogy amit a tiedből kiszednek,azt lehet,hogy holnap megkapja más innen a fórumról. Már ha ezek tényleg használtak....
Bár csak remélni merem,hogy ebben a kategóriában azért már nincs pofájuk használt kijelzőt beletenni egy garis telóba. Csak aztán eszembe jut,hogy ez Magyarország,itt nem kell semmin meglepődni,lehet,hogy a szervizes beleteszi a használtat,az új meg megy a Vaterára/Ebay-re jó pénzért,mert az elszámolásban neki csak darab-darab.Nekem egyelőre jó tapasztalataim vannak a szervízzel,mondjuk még csak egyszer kellett igénybe vennem őket egy rom telepítéskor elmászott IMEI miatt.
Más gondom szerencsére semmi nincs a telóval,a kijelző gyönyörű,beégésnek nyoma sincs,a mikrofon is jó,mások jól hallanak,én is őket.Most gyorsan meg is néztem ezzel a Burn In Tester progival,és ha rajta tartom az ujjamat 5mp-ig a kis fehér körön,majd elengedem,és a képernyő szürkére vált,akkor sem marad nyoma a kis fehér körnek.
-
klevente
tag
Nem gond ha mobilodinnal 3 fájlos romot rakok fel és az nem tud repartolni?
-
HardRic
addikt
Najó, meggondoltam,holnap hívom a szervizt, nem fogok ilyen foltos kékséget bámulni. Csak észbekap a samsung ha duplaannyi kijelzőt kell a régióba szállítani.
-
Skynet258
veterán
válasz
HardRic #46646 üzenetére
Voodoo Screen Tuning, lehet állítgatni a színeket, ha nem vagy elégedett.
-
F-ECT$
titán
-
HardRic
addikt
Most nem csinálok megint programot másoknak, de valami nem iskolai napon cseréltetek egyet megint ezekkel. Hagy dolgozzanak.
-
HardRic
addikt
Kész, ennyi szürke képnél már látszik a status bar. Eddig tartott.
-
p2p
csendes tag
válasz
Rotate #46604 üzenetére
Annak idején az Omnia II-vel, ami még mindig megvan. 2G-n azaz EDGE hálózaton szinkronizáltam az e-mail-t. A Widgeteket kikapcsoltam az összeset. Látványos üzemidő és gyorsaság növekedést értem el vele! Sokan csak villognak a 3G-vel, meg HSDPA-val.
Állandóan arra van állítva a mobiljuk és nem is használják közben, pedig csodálkoznak, hogy jé pick-pack lemerül. Naná! Csak akkor kell bekapcsolni, ha szükség van rá!
Lassan már meglesz végre a Galaxy S II. Majd leírom a tapasztalataimat!
Sztem rekord lesz üzemidőben! Átlagos használat mellett is! Úgy hogy napjában többször olvasok e-mail-t és nézem a híreket, stb. -
djapor96
senior tag
nah.... visszakaptam a telefont a T szervízből....
Vicc.... A folyton lefagyó telefonon.... lecserélték a képernyőt... ???? ill. a FOTA-val frissített T-s KI4-es romra ráfrissítettek egy KF3 -at.... jól megfrissítették.....
Na ha normál júzer lennék rádugnám a KIES-re és vissza is tenné rá a KI4-et.... adtak egy pofont a szarnak.... ?!?!?!?!?!!?
-
HardRic
addikt
Na, az alacsony fényerős kéket nem lehet megszüntetni, de normális fényerőn tényleg sokkal szebb a kép ha a középső egy picit le van tekerve. Köszi.
Egyébként a 3.3-at szedtem le és működik.A kijelzőanimációk fele kb nem működik night mode-ban. Neked igen? Pl a hosszan nyomott Home után az utoljára használt appok mikor feljönnek.
-
Varszegig
veterán
válasz
Gergőkee #46577 üzenetére
Ezeket nyújtja:
Besides bringing the smartphone's firmware to version Android 2.3.6 Gingerbread, the update adds several changes and corrects some bugs.
It is also worth mentioning that Android 2.3.6 for Galaxy S II improves the security of the phone, as well as the performance.
In addition, the phone is reportedly booting-up faster after with the latest update, while the HSPA connectivity speed has been increased.
Some changes have been added to the camera interface, but no details have been disclosed yet. The infamous lockscreen hang bug has been fixed fixed as well.
-
derrik
őstag
válasz
Rotate #46622 üzenetére
1 fehéret, ami kissé idegen nekem sikerült vennem bolti 1 év garival óccón!
A nagy kapacitású aksi beszerzésében kérném a segítségedet...mint régi ismerősét !!!!
Remélem eccer lesz ICS is ott pedig jó ha kijelző szépen viszi a feketét, SGS-em volt már, így elsőre "nem sok a különbség,pl menüsebességben" De még nem volt időm terhelni hogy ott mit tud!
És az OTG funkció is nagyon érdekelne! -
Sannyy
csendes tag
.
-
Sannyy
csendes tag
Sziasztok, melyik a legjobb magyar időjárás widget? Legjobb lenne 4*2-es, óra nélkül.
-
Shummo
senior tag
Most épp az illusion van fent (1.7), de 1 hibam van.> az elkészitett kép ELŐNÉZETe kényszerbezárást csinal. Esetleg valaki tudna nekem linkelni egy "com.arcsoft.quckview.apk"-t? (KL1)
-
R2D20208
addikt
válasz
charlie1975 #46617 üzenetére
Nézd meg a Romodban, system / app ban benne van-e ez a 2 : LiveWallpapersPicker.apk és LiveWallpapers.apk . Nálam nincsenek ezek. De ezektől független is lehet, hogy nem működik benne. (sztem fölösleges akksizabáló dolgok )
(#46618) horseface77 ha hiányolod a Romomból szólj, mert nem fogsz mozgó hátteret találni...
#46614) derrik üdv Rákpajti !
-
Mett
senior tag
két egyforma kijelző nincs és soha nem is lesz, akárcsak monitor vagy ujjlenyomat!
majd ha lehet kütyükkel kijelzőket kalibrálni, az lesz a jó.
végre színhelyes lesz, s megközelítőleg egyforma.
igazából androidra kellene appot csinálnia pl. a spydernek ill. androidnak az icc profilt engedélyezni
windows8-as tableteket simán belehet majd kalibrálni, de lehet, hogy apple termékeket is, ebben nem vagyok biztos -
horseface77
tag
válasz
charlie1975 #46617 üzenetére
Nem lehetséges.Nálam be lehetett állítani. Csak illusion már sűrűbben frissíti a romját mint én az időjáráswidgetet.
-
charlie1975
aktív tag
az lehetséges hogy az illusion romban nem lehet mozgó hátteret beállitani?
-
zeroo5ux
aktív tag
ilyet használ valaki, érdekelne hogy mennyire vastagodik meg tőle a telefon?
derrik: üdv a családba
1.2GHz magonként, a kékes árnyalat nem hiba ilyen az amoled...
HardRic: érdekes amit kaptam új s2-t, annak is valahogy más a kijelzője, világosabb furcsa de szebb egyértelműen...
-
HardRic
addikt
Looool, ez a kijlelző is foltos, ez nem tudom minek a nyoma lehet, de van rajta két szabályos kör, meg körben sok elmosódott folt. Valami ragasztó, vagy egyéb réteg lehet, de eléggé nem szép. Na mind1, úgyis csak teljes vaksötétben látszik.
-
R2D20208
addikt
Igen. De ha az embernek ez a 2 dolog pár hónapig kiesik a lehetőségei közül, rengeteg másra tudja még használni ezt a telót. Csak beszéljünk pl fotó, videó, játék, és egyéb millió (nem mobilnettel működő appról) És persze a telefonálás, és tényleg had ne soroljam.
(#46609) Laraxior te más vagy, mert te a kocsid sem használod !
Engem bárki ugathat, hisz én használom. Lehet annyi ok is elkég lenne , hogy gyakornok romzagyváló vagyok
-
HardRic
addikt
Megvan a telefon kijelzőcseréről, most másolom rá vissza a cuccokat.
Első benyomás: WOW. Ez a kijelző amit beletettek sokkal de SOKKAL szebb, mint ami benne volt eredetileg. Az előzőn nagyon csúnya volt a kép a legalacsonyabb fényerőkön, torzultak a színek, itt semmi ilyesmi. Egy ici-picikét sárgás a baloldal, de ez pont nem érdekel, ha ennyivel jobb lett. Elképesztő, hogy van egy telefontípus, egy adott megnevezésű kijelzővel és mégis milyen különbségek vannak.
Amúgy ez is be fog égni: ha a billentyűzet a képernyőn van és lehúzom a notibart akkor pár pillanatig látszik a bill halvány körvonala. -
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #46603 üzenetére
Papi ! Hegyekben vagyok 2000 méteren. Máshonnan van netem (Laptop - Modem) És ez most igy is marad. Ha most nincs Mobilnetem használjam a 3 G - t , vagy adjam el a telómat 2 hónap miatt, mert 2 G - n vagyok? Vagy szégyenljem magam ?
( Amúgy otthon is 90 % 2 G - n használom hisz Edge barátom bőven elég. Én szinte sosem netezek telón , nem töltök le telóról (azért vannak a Laptopjaim) és Edge barátom is szinkronizál hűségesen. remélem megtarthatom a telómat igy is
Régen is volt egy nevetséges beszólás, még emlékszem rá " aki nem használ 3 G - t annak minek ez a teló? "
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest