Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
joe2119
tag
Siyah-v1.8rc1 4098 pont 1200 Mhz
-
Flashhh
tag
válasz
HUTCHDB #26974 üzenetére
Jahh... hat olyanra eszembe se jutott még hasznalni ahol mozog a hatter... N900 nal is ilyen lassan csinalta a 3 kepet meg ezen is. Muszaj ennyi idonek eltelnie amig atvalt a beallitasok kozott. Ha te csinalod manualisan gyari fenykepezovel akkor is van egy kis ido amig atall a kamera... Ha be van pipalva esetleg h minden kep elott ujra fokuszaljon azt vedd ki azzal sokat lehet sporolni.
De szerintem csak RAW ba lehet normalisan mozgo hatterrol HDR t csinalni. -
Soound
tag
Batista 2.2 KI8 - feature list (rom még nincs kint)
-
csabám
addikt
HardRic: Nincs mit
-
cundeyy
tag
válasz
DjBlero #26987 üzenetére
En mindig ugy kezdem. Ha wipe, ha no wipe...
Samf-rol letolt, felpakol, sd torol, kernel fel, elindit, sd-re a rendszer felmasol, recovery es telepit.
Igy baj nem lehet.
Eddig csak a poppuri szivatott meg a wipe miatt.
Most varom RD2-tol az uj Poppurit meg akkor az ikoncserere a megoldast. -
ibenny
senior tag
Mi az altalanos velemeny a Brando foliakrol? Mennyire lesz tole mas a kijelzo (kontraszt, szinek, stb)? Nem SGS2-re kellene, ezert kerdezem, de azt konnyu beszerezni es allitolag jo a minosege, ezert kerdezlek titeket.
-
Gizmo94
veterán
válasz
DjBlero #26976 üzenetére
Thx Blero.
Akkor adok neki ezzel a csicsás rommal a lite'ninng 6.1-re egy no wipe-t, hátha sikerül megint megborítani az egészet, úgyis már túl régóta volt jó..
Már úgyis annyira tele van pakolva mindennel, ha fejreáll és újra kell wipe-olni, legalább ürül.
Valami jó kis látványos boot animációd nincs?
-
DjBlero
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Flashhh #26969 üzenetére
es hogy fotozol, ha mozog valami a hatterben?
nem kezremegessel van gondom, hanem pl. a szel is mozgatja a faleveleket, igy az is elmosodhat.
szoval qurv@ jo lenne ez, de az expozicios sebesseggel van gond.
az iphone 4-ben is van ilyen lehetoseg, de ott nem kell 3-4 mp ig mozdulatlanul allni, es nyugodtam mozoghat a kepen barmi mert ugyanugy max. 1 mp alatt kesz a 3 kep, mint egy sima fotonal.... szoval kutatok tovabb.......mas:
tudtok esetleg jo videfelvevo programot?
olyat mint pl. a lgcamera camcorder resze?
miui-t hasznalok, aztan kellene egy kulso alkalmazas, mivel neha neha megakad a felvetel.
tudom, hogy az elozo program az sgs2-n tokeletesiti a miui-t, de 1-n sajna nem jo. -
tutubull
tag
Sziasztok!
Én is SGII-es tulaj vagyok. Tegnap begbírkóztam az asszony GalaxyGio-jával de feltettem rá a 2.3.4-et+ egy giopro nevű romot. A probléma az hogyha feltöltöm 100%-ra és lehúzom a töltőről kb 2perc múlva leesik 75%-ra!!! Ott stagnál pár órát és megint leugrik bagy 67-re. Mi lehet a probléma? A battery calibrálást már próbáltam de semmi. Köszi a segítséget
-
Shummo
senior tag
tudtok olyan apk-t, ami azt mutatja, hogy mennyivel töltődik az akksi? nem azt hogy mennyit töltődött már, hanem az éppen aktuális töltődési feszt/mA-t.
-
Flashhh
tag
válasz
HUTCHDB #26966 üzenetére
Hello!
Gyakran hasznalom a hdr alkalmazasokat a kov kepet pont ezzel a progival lottem tegnap, igaz ez atment egy kis szerkesztesen a pixl o matic progin de csak a szelein modositott a kep, tehat az alapja a hdr+ al keszult.
Azert imadom a hdr kepeket, mert mint ahogy emlitetted 3 kepet csinal, egy normal expozicios ertekkel egyet tulexponalva egyet alulexponalva es a harom összerakasabol egy sokkal kontrasztosabb kepet kapunk, es nincs beégés nincsenek sötet reszek a kepen. Ezt legjobban akkor lehet kivenni ha tájat fotozunk es benne van az egbolt is. Ugye eszrevettétek ha kicsit nagyobb reszt foglal el az egbolt fotozasnal akkor elsotetiti az aljat a kepnek (dombok hegyek akarmi) ha tobb resz van a dombokbol akkor az eg lesz sotetebb, HDR nel meg minden normalis, vilagos.
Pont ezert h harom kepbol csinalja allvanyrol a legcelszerubb ilyen fotot nyomni, vagy nagyon stabilan tartani a kezed meg a telefont is... én két kézzel szoktam a hüvelyk es amutato ullyam közé befogni es vagy guggolva vagy megtamaszkodva csinalni. akkor nem mosodik el altalaban a kep. Beallitasi lehetoseg nemnagyon van ennek kikuszobolesere sztem.
-
HUTCHDB
nagyúr
volt, és leendő fórumtársaim, üdv mindenkinek!
használ valaki HDR+ nevű fényképező programot?
sgs1-re tettem fel, iszonyatosan jó képet csinál, de egyszerűen nem tudom beállítani arra az esetre, ha már egy kis mozgás is van a fényképezendő területen.itt van leírva a gondom.
itt pedig a tesztképek.
tudom, hogy az sgs2-nek jó, jobb a fényképezője, de talán van aki tudna egy-két jó tanáccsal ellátni!
köszönettel!csabám!
neked mi lett a fejeddel?szerk:
csabám! még sima sgs-em van, arra tettem fel a fenti programot.
kicsit kivárok még a vásárlással...... -
lefkosia
őstag
XWKI4 létezik átlátszó task bar?
-
Shummo
senior tag
Vki tudna segíteni egy olyanba, hogy hol tudom megszerezni az Order of chaos .apk-ját?
-
HardRic
addikt
Sajnos nem tudom megtalalni keresovel: ki volt az az elado hardverapron akitol paran memoriakartyat vettek jo aron es meg voltak vele elegedve?
-
smoli
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #26953 üzenetére
Ment pü.
-
törölt tag
Nincs valaki aki ebay-ről rendel mostanság SGP fóliát?! Szeretnék egy mattot venni, de Pesten nem találtam boltot, ahol árulnának. Vagy tud valaki ilyen boltot?!
-
noxon
őstag
Hello!
Rom mesterek pliz help
Melyik az a 2.3.5-ös rom ami jó is és frissítésnek számít, nem vesznek el az adatok? Cognitionra kéne fel tenni. -
HardRic
addikt
Sima gyári romból nem szoktak buherálni cwm-ből felflashelőset? Tönkrement a gépem, úgyhogy a telefon a gépem.
-
znagy69
őstag
SGSI-en és szerintem itt is van olyan lockscreen amikor pontokat húzol össze bizonyos sorrendben. Tud valaki linket. Marketen kerestem, de nem találtam meg.
-
smoli
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #26942 üzenetére
Még jó hogy ingyenes, hisz nem is "létezik"
-
Sógi
addikt
Az omega romot és adroidmeda-t használja vki? Van tapasztalat?
Gizmo: Leomar, nem vagyok már nagy killer, ráállok a jóra és kész -
Gizmo94
veterán
válasz
DjBlero #26909 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Blero: Ez csak török nyelven tud , vagy van magyarul s?
amúgy egy kicsit olyan, mint a törökök agyonledezett opel mantái voltak porsche helyett.
Jó rom ez? Vannak tapasztalatok?
No1: Hol található? Mert Litepro oldalán a 6.1 a legújabb tölthető, amit én is használok és az augusztusi...
smoli: Köszönöm, alighanem kipróbálom, esetleg tapasztalat? nem hallottam még erről a romról..
Sógi: Hallii, killer tester!
Nem, nem vágtam falhoz azóta, már kétszer gariztattam szegényt, azóta kímélő üzemmódra váltottam.
Esetleg ezekhez a romokhoz linket tudnál adni? Vagy van valami extra a tarsolyodban amit most tesztelsz-gyilkolsz éppen?
Le vagyok maradva, nem tudom, kernelből, verziókból mi az aktuális most.
-
Sógi
addikt
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne tok, fólia,otg kábel,akku kukkantson be ide
-
HXY
addikt
Best buy: [link]
-
fairi
őstag
Alap képgalléria mindenféle képfájlnak kinéző dolgot betallóz. Hogy lehet megoldani, hogy csak az általam kijelölt helyekről keressen, vagy vmi hasonló. Magyarul képen látható probléma ne legyen.
vagy tudtok ajánlani vmi jó képnéző galériát, ahol meg lehet adni mappákat,vagy fájlformátumot amit keressen?
-
[DE2JAY]
senior tag
Nem tudom szakmai, vagy nem szakmai kérdés-e, de Rainbow Six még nincs legyártva SGSII-re?
-
lefkosia
őstag
válasz
Pszihonaranc #26931 üzenetére
A sygic, illetve a igo tudom ajánlani. Nálam ez a kettő tökéletesen, megbízhatóan működik.
-
smoli
aktív tag
Úgy néz ki ma megint romolós napom lesz
Criskelonak ez a 7 lockscreenes megoldása nagyon felkeltette a kíváncsiságomat -
72mviktor
senior tag
válasz
Pszihonaranc #26929 üzenetére
Vagy wifi,vagy mobilnet,mindenképpen kell neki.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok !
Van egy kis problémám a google mapssel és navigációval a mobilomon. HA nem vagyok wifin akkor vagy órákig tölt és semmi, vagy pedig egy idő múlva kiír valami olyasmit hogy átmenetileg nincs jel. nem tudjátok hogy mi lehet a problémám a? désin simán működött.
-
csabám
addikt
Fóliák, tokok jó minőségben, olcsón. . . Csekk áut
-
smoli
aktív tag
válasz
Gizmo94 #26908 üzenetére
Esetleg ez érdekes lehet számodra:
UltraToxic Rom v7.0.3 - Lite'ning ThemedFeatures:
Basiert auf XXKI3
Lite'ning Theme
CRT-Effekt
Extended Power Menu
Overscroll Glow
Browser mit Switch-Useragent-Funktion
SiyahKernel
BLN
Deodexed
Root & Busybox -
72mviktor
senior tag
Aki használja a Turkbey romot,ha frisített megmaradtak a cuccai,beállításai? 19.1-ről a 19.2-re.És még egy kérdés...Küllemében változott a rom, vagy maradt amilyen volt?
-
Shummo
senior tag
a camera update ha mar fennt van szedjem le? Samsung appsrol van egy ilyenem hogy Galaxy s2 camera Firmware v 11.8.01. Vagy maradhat?
-
joe2119
tag
UpdateCriskeloRomGSGII-V23
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok,
Eddig Lite'ning 6.1-et használtam, de Litepro nem frissíti augusztus óta. Ez kissé unalmas, így úgy döntöttem, új romra váltok. Mivel egy ideje nem foglalkoztam a telefonnal, így mgkérdezem, hogy jelenleg mi az aktuális "ász rom"
ami kinézetben esetleg hasonlít a Lite'ning -hoz, vagy hasonlóvá tehető. Pl fekete-kék, vagy kék téma, vagy kék-piros, full fekete, stb. csak zöld ne legyen benne nyomokban sem, mert attól kész vagyok.
Esetleg pár screenshotot is megnéznék, ha van valakinek ideje linkelni.Sógi és egyéb veszélyes rom teszterek figyelmébe, ha vannak még erre..
Thx.
-
djapor96
senior tag
Valakinek szokott olyan előfordulni, hogy néha (naponta max 1x)mélyalvás után csak akku ki-be után indul?
Most visszaraktam a gyári KI4-et root nélkül..... kiváncsi vagyok..... -
Zaji
őstag
Sziasztok!
Hol lehet venni puha anyagból készült tokot?
-
Berguson
tag
válasz
Berguson #26756 üzenetére
Sziasztok!
Tudja valaki mi lehet az oka annak,hogy az SGS2 telefonom mikrofonjának hangereje eléggé halk? A másik fél alig hallja amit mondok!
Természetesen próbáltam több telefont is hívni,illetve ezek hangszórójának hangerejét max.ra állítani,de a helyzet nem változott...
Vagy létezik ehhez valamilyen progi/alkalmazás esetleg amivel ezt hangosabbra tudnám tenni?
Köszi a segítségeteket! -
WaterWave
veterán
samu gariztatja mivel kiessel frissítette...
de a kies a programozás szégyene, minden szempontból...
kikéne írni főoldalra is hogy kiessel semmiféleképpen ne frissíts...
talán megúsznánk pár idegeskedést mindenki részéről...
köszi
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest