Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24297 üzenetére
Én találtam jó silikon tokot hozzá...Már linkeltem pár napja...és baromi jó benne, h az oldala recézett, atom stabilnak érzem a kézben fogva...
Blero: Nem hallottam, mert üvöltött a házimozi
...és ha nincs akkor belehalsz?
Jó lesz ez a darky...Sztem nem fog frissítgetni pár naponta...Kezdek ráállni, h nem is kell ilyen-olyan téma, pl. nekem a darky is bejön...
Nah, jó akkor megnézem...nincs boot hangja, gondolom nem akart és ezért nem tette bele... -
killerjohn
addikt
2.3.5 ??!! habár én inkább a 4-et várom már nagyon :-)
-
killerjohn
addikt
na, elhoztam a Pólusból az utolsó 2000-es akksit. állat :-) de sajnos ua a hátlap anyaga mint a gyárinak, és állandóan kicsúszik a kezemből. az eddigi tokom meg ugyebár most nem jó rá... tudtok vmi tokot ehhez?
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24290 üzenetére
Cf KI4 root-al próbáld, Sajnos a gyáriban nem próbáltam, de darkyban megy minden..
(#24293) djapor96: Ezért vagyunk!
Menj csak nyugodtan, pihend ki magad, simogasd meg rendesen az asszonyt, relaxálj, űritsd ki a tudatod és mire visszajössz, mi mindent lezsírozunk rom ügyben
-
WaterWave
veterán
jkay v11 ezen a héten
tehát holnap -
csabicska
senior tag
A fent linkelt kernellel rootoltam és a wifim nem tudtam a telón bekapcsolni utánna.
Most ujra megy fel a gyári rom.
Mivel tudom rootolni?
Hogy holnap mehessen fel a Criselo vagy Batista.
Köszi -
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #24287 üzenetére
Ezt megszívtad haver
Most feltöltöm darkyval az akkut és megnézzük mit eszik...
CFbench és antutu 5/4-es eredmény hozott...(#24289) smoli: nincs mit, láttam volt előtte egy okos hsz neked erre és megsajnáltalak, h elhiszed
(#24292) DjBlero: Csak érdekességképpen szoktam lemérni, mikor felteszek egy új romot, nincs sok jelentőssége, lényeg nekem a smooth-ság
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #24285 üzenetére
Nem hinném, h érdemes b@szakodnod, mert holnap sztem fosni fogják a 2.3.5 custom romokat, Criskelo az elsők között szokott lenni...
Most megint beszoptuk, mert pár nap alatt kijött 2 új rom, az elsőhöz egy rakás custom, olyan jó volt amíg nyugi volt
Holnap az egész napunk romolással fog elmenni...
-
Ajj bakker már ittvan a 235
Mikor lesz Criskelós?
Érdemes még baszakódnom a KI4 el? -
Sógi
addikt
Most linkeltem párral feljebb a rootolt kernelt KI3-hoz gyerekek...
Olyan mindengy mivel rootoljátok, úgyis más kernelt tesztek fel utána...Vagy van a ki a cf root kernelt használja folyamatosan?Én customben gondolkozom, de ha alap KI3 lenne fent, ahhoz tökéletes a fenti kernel...és még a bln-t és bootanimot is tudja...ennyi
(#24284) DjBlero: Értem én, csak azt nem értem mi ez a sírás?
-
WaterWave
veterán
ki3 as root kernel gondolom még egy 2-3 nap mig fent lesz nem?
-
Sógi
addikt
[KERNEL][XXKI3] SuperPower for android 2.3.5 hihi
-Bootanimation support, place it in /system/media/bootanimation.zip
-Bootlogo, place it in /sdcard/getin, and give it the name, logo.png
-CPU overclocking till 1.6GHz
-GPU overclocking
-BFQ v2-r1
-Removed other schedulers
-Instant root
-Busybox
-Clockworkmod 4.0.1.5
-KI3 initramfs
-I use the "hidden" p12 partition as tmp, so if bootlogo dont work, lemme fix it
-Compiled with AOSP 4.4.0 toolchain
-BLN -
HardRic
addikt
Van valami lényeges újdonság a túlhúzás animáción kívül? Ha nincs akkor maradok a stabil KI4-en.
-
DjBlero
őstag
Darky telepítése: én úgy csináltam, hogy gyári Kl3-ra tettem fel odinnal a supercore2.0-át, aztán marketről leszedtem a superusert is, aztán recovery és install zip Darkyrom2 Kl3
Sógi féle telepitési verzió
átírta : djblero
-
Sógi
addikt
Aki full szűz KI3 2.3.5-re szeretné feltenni Darkyt, az megteheti, mert a cf KI4 root hibátlan
Végül is csak egy recovery kernelt kell feltolni és már van is root(#24269) djapor96: siyah 1.7 cr1.
(#24270) DjBlero:
Azta...Új az akku kijelzés vagy már vmit mokoltál vele?Jah, az darky...
(#24273) 72mviktor :
-
Brenyo
tag
Én is tenném fel a Darky-t csak nézem, hogy itt külön Krenel is van (Supercore 2).
Nos, ezt még nem frissítettem / cseréltem. Ahogy látom ezt romon kívül kell elvégezni. Hogyan tudnám megcsinálni/érdemes egyáltalán? /Bevallom, gőzöm nincs mit csinál ez a kernel/
-
HaZse
őstag
Elmegyek 3 órára és mi minden jött ki azóta. Épp az elmenetelem előtt tettem fel egy Dark Knight Gold v3.5-ös ROM-ot. Szépen visszaállítottam a mentéseimből a cuccokat és épp a fogyit mértem vele.
Remélem megcsinálják majd erre a 2.3.5-ösre a beszélgetés közbeni felvételi lehetőséget.
-
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #24262 üzenetére
Lehet vmi nálam nem stimmelt, de ahogy feltettem rá a legújabb syjah kernelt, egyből megállt a mélyrepülés, bár pont előtte tettem fel 100 új appot is, lehet azok közül szívta vmelyik...Akkor ezt inkább visszavonom, mert nem volt időm igazán letesztelni
Most felteszek a gyári 2.3.5-öt és megpróbálom rootolni a CF KI4-el
-
WaterWave
veterán
látjátok, ez már 3 fileos
így kell ezt
ennél is gond van a bootloaderrel? mármint a 2.3.5-nél ki3
-
Sógi
addikt
-
sajp63
tag
-
72mviktor
senior tag
Már az is lennt van
Sógi ha felteszed a darkyt még ma, reggelre oszd ám meg a tapasztalatokat.Belenéztem az appokba de nincs benne a polaris office
Ha beteszem másikból vajon működne?
Blero
Próbáld meg a ki4 rootkernelével,sokat nem vesztesz max nem indul el.Vagy esetleg dobj rá egy speed kernelt azok elvileg rootoltak.
-
csabám
addikt
Muhahaha 2.3.5 - re fel. Rommoljatok ezerrel
Valami vélemény valakitől?
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #24247 üzenetére
Gratulálok szenjorkám!!!
Érdekes, h az 1.83-as odin van a pakkban, vajon miért? Én mindig az 1.85-öt használom és hibátlan....
Bakter, már van is darky új supercore-al
[ROM][CWM][SGS2][2.3.5] DarkyROM2 XXKI3 Base Darky 2.3.5 letöltés Nah, ezt viszom b@szom is fel xfaktor után
-
DjBlero
őstag
senior lettem Sógi
2.3.5 mivel rootoljam
Sógi én is várok azokra,holnap lesz élet a forumon
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #24245 üzenetére
Jeeeaaaahhhhh
Már nekem is lent van, de megvárom a holnapot, h jöjjenek a customok
Na látod! Még root sincs hozzá
Felesleges kapkodni
Ez a batista KI4, úgy zabálja az akkut, mint állat, kivagyok tőle
Nekem sosem lesz a szívem csücske batista, mindig ráébredek...(#24240) bepe79: A kies mindig lemarad romban jó pár hónappal (mivel a hivatalos mo-s régiókódos), de ha ragaszkodsz hozzá és nincs merszed odinozni, akkor nincs mit tenni
-
Sógi
addikt
Paper camera: Úgy tudsz fényképezni, mintha papírra rajzolták volna, tehát egy fényképező progi, tullképpen egy effekt camera! Itt van kép róla
(#24245) DjBlero: 3+1-es?
-
DjBlero
őstag
na fent is van a 2.3.5
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #24222 üzenetére
nem vok.batista 3.7.2 van fent ha ez segít...
-
bepe79
addikt
Nekem a KIES továbbra is ezt írja, amikor csatlakoztatom az SGS2-őmet:
Aktuális készülék-szoftver verzió: PDA : KF3 / PHONE : KE7 / CSC : KF1 (PAN)
Legfrissebb készülék-szoftver verzió: PDA : KF3 / PHONE : KE7 / CSC : KF1 (PAN)
Ez a legfrissebb készülékszoftver.Most akkor hogy van ez? Más-más régiókba szánt SGSII-ők mászkálnak idehaza, és az enyémre még nincs frissebb szoft? xxles, független.
-
WaterWave
veterán
http://hotfile.com/dl/130600047/b70801e/I9100XXKI3.rar.html
PW: samfirmware.com
ez az gondolom
-
WaterWave
veterán
linket légyszives adjatok ha nincs 3 fileos akkor 1 is jó
-
CHIPman
nagyúr
SamFirmware
FIRMWARE: Samsung I9100 Firmware: I9100XXKI3 Online! (CSC/OXAKI3) (Android 2.3.5) -
DjBlero
őstag
-
smoli
aktív tag
Paper Camera app mire való?
-
WaterWave
veterán
komolyan nem értem...
mi a tökömnek adták ki a ki4-et ha ma jön ki a 2.3.5?
fel nem fogom....2.3.5 nek viszont örülök, végre lépünk
nem beszélve a romfőzök is beszopták, mert megcsinálták a ki4 alapra a főzött romjaikat, asztán most csinálhatják meg újra...
mondjuk ez a Leomar gyerek tud valamit, mert ő pl szart rá -
pzstm
titán
válasz
pestibenji #24223 üzenetére
jöhet...lassan úgyis cserélném KG2-met...bár totálisan meg vagyok vele elégedve
-
smoli
aktív tag
válasz
Ehh, holnap megint romolos nap lesz.
Épp belaktam a criskelo v20 -
DjBlero
őstag
válasz
az jo várjuk
-
pestibenji
senior tag
Egy óra múlva 2.3.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"SamFirmware
Tonight Online give me a hour also i need to eat
SamFirmware
Together with Darky again a new I9100 rom this time Android 2.3.5!" -
-
smoli
aktív tag
DjBlero
Zajiköszi a visszajelzést
-
Richard!
addikt
Az előbb érdekes dolog történt.
halgatom a zenét és közben mobilbetezek,erre egyszer csak lefagy a teló.semmire nem reagált.a zene is beakadt.kivettem az akkut,majd be.az aksi 26%ról 9-re esett le.WTF???
-
smoli
aktív tag
Megint nem müxik a gmail appom (Cris v20)
Nálatok? -
ERPY
őstag
Érdekes dolgok a Samsungtól. (Samsung removes USB host support)
Angolul tudóknak!
-
törölt tag
Nem lehet valahogy megoldani, hogy a market app-ból a régit használhassam? Folyton frissíti az újra és az nem tetszik.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest