Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cundeyy
tag
Tudok én, ha szeretnék...
Megjött ma a JIG és az OTG kábel.
Persze mindent ki kell próbálni.
Igaz a nullázás nem jött össze, aztán olvasgattam egy picit, akkor még mindig nem jött össze, aztán google, és rájöttem mi a baj.
Na akkor most keressünk egy régi bootloadert... Találtam, kicseréltem, és nulláztam és eltűnt a háromszög is.
OTG is megy szépen, egér (G9x), bill (G15), pendrive hibátlanul megy.
6nap alatt ideért a ferde szeműektől. -
trobi28
addikt
válasz
ForRedGlory #27494 üzenetére
Nincs több
Én is melózom de én ott nyomkodom -
smoli
aktív tag
Tegnap volt téma, hogy a Siyah 1.8-ban, a leídás szerint, sikerült megoldani az android os drasztikus fogyasztásának bugját.
Nos mivel tegnap csak e miatt, én is feltoltam a siyah 1.8, kíváncsian vártam az eredményt.
Ime:Ezek alapján bátran kijelenthetem, hogy a Siyah 1.8 kernel erősen ajánlott kategoria!
-
Shummo
senior tag
valaki feltettem mar a siyah v2.0-t?
-
trobi28
addikt
válasz
ForRedGlory #27480 üzenetére
"1óra 10perc kijelző mellett"???
Bocs de minek neked ilyen készülék?
Nekem reggeltől estig kibírja de nyúzom rendesen hisz azért vettem -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #27486 üzenetére
Addig is amíg ForRedGlory válaszol, van itt egy táblázat.
XDA-s kollégák készítették és csak azoknak ajánlom ezek alapján az írtást, fagyasztást akik tudják is hogy mit csinálnak... No és persze az sem árt ha a nyelvezetet, a művelet idejére, átállítjátok Angolra mert úgy egy cseppet könnyebb megtalálni az adott programot... -
DonDragonka
őstag
válasz
ForRedGlory #27483 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, mármint, hogy Te egészen pontosan miket hajingálsz ki...
-
adamho
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a hyperdroid ROM és a Syah 1.8 kernel jó párosítás?
Ha föltenném, előtte mindent érdemes wipe-olni?
És ha jók ezek, akkor tudnátok adni linkeket, hogy ezek hol érhetők el?Köszönöm a segítséget!
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #27483 üzenetére
Csak full gyári rom, kiszedve a kacat.
Ez alatt ponotsan mit is értesz?
-
Varszegig
veterán
válasz
ForRedGlory #27480 üzenetére
Ez a 2000-es akksival?
-
F-ECT$
titán
válasz
DonDragonka #27477 üzenetére
És a többi? BrowserMark, GLBenchmark?
-
F-ECT$
titán
válasz
zeroo5ux #27475 üzenetére
Így van: az, hogy egy adott progi gyorsabban fut egy adott platformon, az lehet az optimalizálás eredménye. De a egyes tesztek pont aztért vannak, hogy a szoftveres trükközéseket kihagyva a pure hw teljesítményt mérjék. Ezekben elvileg nem szabadna ekkora különbségnek lennie.
Mondjuk amíg minden szépen fut az adott gépen, addig ez a tesztelgetés csak érdekességnek jó szvsz...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DeathAdder #27467 üzenetére
persze, de nem azért nem laggolt be mert komoly hardver van alatta hanem mert jól van megírva az iOS (az androiddal szemben).
de azért azt ne hozzuk már ki hogy egy sunspider tesztbe (ami ugye böngésző specifikus és lényegében a cpu-t teszteli) jobb és erősebb a 800mhz-s a5 mint a mi 1200mhz-s exynosunk.
(sunspider teszt opera:
1200mhz - 2222,8ms
1600mhz - 1556,8ms)egyedül amit eltudok hinni az az hogy a grafikus gyorsitója jobb mert az sajnos ebbe a telefonba nem lett eltalálva ez a mali400 vagy rosszul lett bekonfigolva vagy csak nem tudják normálisan kihasználni(?)...
-
Zsolaf
addikt
francescoi : bocs, nem neked akartam válaszolni, de gondolom látod.
-
R2D20208
addikt
válasz
francescoi #27469 üzenetére
Szia ! Mit szeretnel a Kiessel ?
-
Zsolaf
addikt
válasz
Nekem, sőt ha ie-be az ip címet megadod amit a KIES Air ír akkor ott is bejön minden. Azt nem próbáltam, hogy ha a gépen nincs KIES a webes rész működik e de úgy lenne az igazi.
-
pzstm
titán
válasz
egyszer teszt jelleggel csináltam, elsőre összejött
-
francescoi
csendes tag
Üdv!
Sikerült már valakinek Kies szinkron kapcsolatot összehoznia wifin keresztül?
-
válasz
zeroo5ux #27464 üzenetére
Ezt el kell ismerni.
Az előző is egy magon meg valami 800 mhz n nem laggolt be.
Hogy erre miért volt szükség?
Mostmár van e pénisz odaát iskimaradt: állítólag ez már 2 magon futtatta a bechmarkokat ,azért kapott ilyen erős eredményt. De szerintem ez full hülyeség, egyik telefon sem laggol be hardvereivel..
-
zeroo5ux
aktív tag
-
smoli
aktív tag
válasz
R2D20208 #27461 üzenetére
Eddig betákat linkeltél, nem?
Hun van a fájnöl verzsön??
Egyébként JKay v11 szerintem nincs még KI8-ra.
JKay: "
A small status update....
I'm still adding toggle buttons to the deluxe quick panel... so xwki8 wont be this week I think..
I hope to release v12 with 12 toggle buttons: adding Auto brightness, Flashlight and Secure on/off
Remember that the Deluxe quick panel is now optional!... if you do not select it you will see the stock quick panel with the stock 5 toggle buttons!" -
válasz
Joe bácsi #27446 üzenetére
Menj sensation topicba vagy 2x be, ott arról beszélnek amiröl olvasni szeretnél, bugok, laggok, fagyások stb..
Itt mindenki még azt is megosztja ha esetleg leejti a telóját, de nincs annyi állat mint jómagam, hogy ez mindennapi beszámoló legyen. Itt annak van legnagyobb baja akinek 1.6 GHz n kifagy a telefonja.Menj Honda topicba, ott is beszólni, mert a tuningról témáznak , ha nincs másról....
-
smoli
aktív tag
Criskelohoz van scrollozható 12 ikonos Statusbar update
-
csabicska
senior tag
Ezt feltettem:TurkbeyRom Deluxe Edition V20 XWKI8 WİPE BETA-1
Tetszik,gyors stb ajánlom.
De hogyan tudom a Jkay programot rátenni?
A képernyőfeloldás miatt kellene.
Köszönöm. -
freddirty
senior tag
-
Jadro
veterán
válasz
Joe bácsi #27446 üzenetére
Kiben mit vet fel. Benned rögtön azt hogy na egy újabb hely ahol lehet trollkodni. Mondjuk ez senkit nem lep meg aki ismer.
Másoknál ez kicsit szofisztikáltabb. Hidd el, ha megpróbálnád úgy, hogy nem egyből támadsz, a válaszok is hasonlóan kedvesek lennének. (Nem mondhatod hogy nem kedvesen próbálom elmagyarázni, pedig...
)
-
Sógi
addikt
-
Joe bácsi
őstag
Ennyire sz@r lenne az Android vagy Android-SGS 2 kombó, h. állandóan ROM cserével kelljen szórakázni?
-
Kapanyél
őstag
válasz
scapegt #27436 üzenetére
Én le fogom cserélni egy fehérre a mostanit. Remélem, lesz hozzá 2Ah-s Samsung akku fehér hátlappal is.
Igaz, az SGS2 fehér háza nagyon gagyi hatású, olyan mint az Ace fehér hátlapja.
Az iPhone4 messze jobb hatást kelt fehérben sajnos. Ettől függetlenül nekem is nagyon tetszik a világosabb S2. -
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Mercury #27438 üzenetére
Hirtelen azt mondanám, hogy nem, de
-meg kell nézni a specifikációját
-ki kell próbálni -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem (ha volt már akkor elnézést!), hogy van arra mód, hogy a speedmod kernelt (t41) használva is lehessen egyéni boot animációm?
-
lilla0301
csendes tag
válasz
scapegt #27433 üzenetére
Jelentkezem, nekem fehér van.. És nagyon szeretem, nem bántam meg , sőt..
A hátlap ugyan nem olyan "mintás" mint a feketénél, de így sem kényes, sokkal kevesebbet törölgetem, mint a fekete SGS1-et. Szóval én csak ajánlani tudom, gyönyörű és szerintem nagyon extra fehér színben.. -
scapegt
őstag
Tényleg
Egyébként nem azért szeretnék fehéret, mert nőieset akarok...ez a telefon egyébként sem nőies szerintem
már csak a méreteinél fogva sem
egyszerűen csak tetszik..de lehet a feketével jobban járok. A fehéren nem tetszik az ezüst szegély annyira.
Csak érdekelt volna, hogy mondjuk 100 emberből hány vesz fehéret, vagy aki vett, megbánta-e... -
scapegt
őstag
Már rendeltem hozzá egy kék szilikontokot (várom, h megérkezzen) aminek az oldala mintás, jobban beletapad a kezembe és van egy Sensation-höz vett bőrtokom, ami felül tépőzáras, nehogy kiessen, kérdés jó lesz-e rá, de szerintem belemegy majd.
Fóliát is vettem már rá 5 db-otEgyébként Jadro...nem láttalak én már téged valamelyik topikban?
Mondjuk a Defy-sben?
-
Jadro
veterán
válasz
scapegt #27429 üzenetére
A fehér nőiesebb talán, úgyhogy nem lesz rossz választás. Mondjuk én mindenképpen ajánlok rá egy tokot, onnan kezdve meg mindegy hogy milyen a telefon burkolata.
A z olyan tokokat meg nem nagyon szeretem, amiből folyton ki kell venni, mert ugyanúgy el lehet dobni véletlenül a készüléket.
-
scapegt
őstag
Bocs a hülye kérdésért...csak érdekelne...tervezem egy S2 vételét és kíváncsi vagyok, hányan vásároltak fehér színűt? Aki azt vett, megbánta-e? Tetszik is meg nem is, nem bírom eldönteni, melyikkel járnék jobban. Gondoltam, hogy a fehéren annyira nem látszanak az ujjlenyomatok és talán a sérülés sem, de lehet, rossz a logikám
Egy áron van mindkettő, szóval rajtam múlna.
A fehér hátlapja is ugyanolyan, mint a feketének, ugye? Mármint ugyanolyan "mintás" igaz? -
R2D20208
addikt
Ha valaki kipróbálná : v20beta1.zip nekem fennt van...Béta.TurkbeyRom Deluxe Edition Beta-1 V20 XWKI8 2.3.5 online
-
mivan80
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Ma az 1.8-as Siyah különböző cpu beállításait fogom tesztelgetni. Nagy különbséget nem várok, de hátha kiderül valami.
-
törölt tag
-
csabám
addikt
válasz
JUmbozorzje #27377 üzenetére
Az óra/dátum: BobClockD3
PeachMan: Ha nem változott az imei akkor mentheted. . .
-
zseko
veterán
válasz
pestibenji #27387 üzenetére
Pedig nálam is a romcsere után megszűnt az, hogy a baloldalt sötétebb volt a kijelző.
-
R2D20208
addikt
Az efs mentésedet tedd át belső sd-re. Ne külsőre. De mivel nincs imeid egyáltalán, előbb root explorerrel a mostani(meg fogod találni a gyökérkönyvtárba) helyezd át elérhető helyre. És utánna huzd át a pc- n lévődet, majd restart. Ha ok, szerencséd van. Sosem volt még ilyen dolgom. Vagy olvass utánna, de én igy csinálnám.Olvass -
R2D20208
addikt
EFS mentésed hogyhogy nem segitett rajta? Van egyálltalán olyanod ?
PC- den ! Emlékszel kb 30 hsz- el ezelőtt erre ? "Olvasd el a szenvedésemet, kb 10 hsz- el ezelőtt linkeltem Csabámnak. Nem vagyok profi, de sok rommal és romolással volt dolgom. De megszenvedtem vele. Bootloap, elment a recovery stb...Szoval, ha egy picit rutinos vagy, és van egy kis tapasztalatod, akkor állj neki. (van akinek egyből felment, voltak akik megszenvedtek) Döntsd el. Itt van a topickja és a szenvedésem..(#27300) itt linkeltem." Irta R2D20208 Basszus....
-
WaterWave
veterán
válasz
DeathAdder #27402 üzenetére
már csak 1280x720 felbontást írnak
érdekes annyi szent -
noxon
őstag
Hello!
Azthiszem most elkél a segítség... feltettem a CM 7-et nem fogadta el a pin kódot, vissza tettem a leomárt és az sem kér és az imei szám ismerelten... gondolom ez para? le van valahol mentve az efs, hogy lehet visza varázsolni?
-
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder #27402 üzenetére
Hát én nagy eséllyel az SGS3 elsők közti topicklakók táborában leszek
Na ezt jol megfogalmaztam
-
-
Hali.
Haver mobilján érdekes dolgok történnek. Ami nálam július óta egyszer sem következett be, az neki pár nap alatt (amióta megvan) és többször is.
Arról van szó, hogy a telefonja egyszer úgy lefagyott, hogy ki kellett venni az akksit, volt hogy a tárcsázóból nem volt hajlandó kilépni, de a teló működött (vagyis lehetett tárcsázni), volt hogy eltűnt teljesen az 5 alsó fő ikon.
Ezeket Criskelo v22 vel csinálta és Abyss kernellel (nekemis ugyanezek vannak fennt már több mint egy hete és semmi hasonlót nem tapasztaltam ).
Ma rátettem a legújabb gyári ROM ot samfirmware ről "I9100XXKI3" és már az elején a galériában ki akartuk törölni a gyári képeket úgy, hogy hosszan nyomunk a mappára -> kijelölés, majd törlés ,de abszolút nem volt hajlandó semmit csinálni. Ekkor kiléptem a galériából, majd vissza be, és már ki is bíram jelölni majd törölni mindet
Mi lehet a probléma szerintetek?
Én szoftverre gyanakodnék először és másodszor is, de akkor nálam miért nem szarakszik?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest