Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodoo
tag
Sziasztok!
Régen írtam már ide, írnám az új tapasztalataim. A gyári T-Mobile-os KE2 ROMmal használom a telót, tok és fólia nélkül. A betonra esést jól bírja, pofára is esett már koszos parkettán, stapa mobil ez a javából. Az Extrém melegedés oka egyértelműen a befagyő Wifi megosztás alkalmazás, de az accuweather is hajlamos fagyni, az átlátszós accuweathert pedig nem engedi telepíteni. mielőtt elfelejtem megírom hogy az Asphalt 6 ingyen letölthető a Samu Store-ból. Nagyon sokat játszok, netezek, stb, sokszor befigyel a napi 2 feltöltés, Melóban inkább le sem veszem a töltőről, volt hogy 5 óra facebookozás (leveleztem) alatt lecummantódott az akksi (pedig állítólag 7 óra böngészést bír).
VISZONT FIGYELEM !!!
Gun Bros, Star Blitz, és egyéb képernyő joy-os alkalmazások használóinak:
rákaptam az említett játékokra, kb 2 hetet toltam őket, nagy ütemben, a befagyott Wifi megosztás miatt persze leégettem párszor a bal hüvelyk ujjam, az jelenleg is sebes, és gyógyul,de a dolog érdekessége az hogy ezen rövid idő alatt, LEDÖRZSÖLTEM A ZSÍRTASZÍTÓ BEVONATOT A KÉPERNYŐRŐL. Ez most úgy jelentkezik hogy, tegyük fel maszatos a képernyő, eddig meghúztam bármilyen fajta szöveten 2-3szor, és voálá tiszta. most megteszem ugyanezt és a játékok joyainak helyén ott marad a maszat, ami további 20-25 mp dörzsölgetésre persze eltűnik. Mostmár mind1, hamarosan jön fólia.
Egyelőre ennyi, majd még jelentek. -
HardRic
addikt
XDA-n nektek működik a kereső? Minden alkalommal használom amikor keresek valamit, de hasznát még nem vettem. Most is a developers fórumba beírtam hogy darky, meg hogy darky's és nulla eredmény. Ti hogy tájékozódtok xda-n?
-
R2D20208
addikt
-
No.01
addikt
Ha ujrarakom a rendszert Odinnal (Kl3) akkor betallozhatom azonnal a regi bootloadert?
-
válasz
killerjohn #24486 üzenetére
Nem, mert mindenki felrakta az új roomot és nem működik senkinek sem a telefonja
-
killerjohn
addikt
senki sem főz ma? :[ ]
-
-
csabám
addikt
válasz
Daryl Dixon #24483 üzenetére
Drbonci néven keresd. . .
Sógi: Nincs mit
-
-
Sógi
addikt
válasz
Daryl Dixon #24481 üzenetére
Keresd Dr.Boncit itt a fórumon vagy a hirdetéseit a hardveraprón...
Nah megyek inkább dvd-zni, mert itt nagyon nagy unalom van
Majd este benézek, hátha lesz vmi pörgés... -
Szeretnék venni egy ilyen JIG-et, valaki tud egy linket vagy valakit aki árul ilyet, lehetőleg Bp-n belül
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #24478 üzenetére
Köszi, ezt pont meg akartam keresni...
(#24479) Sz.Miki: Át van szabva a témázása és másik kernel van benne, sztem próbáld ki, így egy nap után azt mondom a szokásos darky minőség
Miért nem próbálgatjátok a romokat? 1 óra alatt lepróbálok 4-5 romot
Még, ha nem lenne full nandroid mentés és nem létezne a tbp, akkor még meg is érteném(#24471) florikam: Az a lényeg, h 24 hó hu garis legyen és előtted nyissák fel a matricát!
Lehet, h 2.3.5-re nem is főznek a szakácsok
Túl nagy a csend... Vagy beletört a kis bicskájuk
-
csabám
addikt
Aki esetleg nem szereti a hangosodó csengést, annak tökéletes ez a megoldás. Van odex KI3 és deodexed KI3 verzióra is. De a post elején fellelhető a régebbi verziójú romoké is.
-
florikam
csendes tag
Szeretnék venni egy SGS2-t. De nem tudom honnan érdemes megvenni. telenoros vagyok, de ott túl drága. Milyen GSM boltot ajánlatok, ahol a garancia regisztrálás után olyan, hogy háztól-h., és a tartozékokban sem gyengébb mint egy telenoros.
Vagy egyáltalán mire figyeljek keresés közbe? láttam ilyet hogy EU gar(ez mi). Gyártói garanciát keressek? HA csak ennyi van irava: "24 hó" az jó v.v nem?
130 alatt tervezem. de láttam már 120 alatt is.
Köszi -
R2D20208
addikt
CF Root KI4 a legfelső a sorban. XDA-s direkt letöltőlink.
(#24467) csabicska : Nem, nem tudsz Csabicska...Nekem 50 fölött van , tegnap is irtam Csabicska
-
csabicska
senior tag
A Darky rom miben jobb mint a gyári?
A számlálóm 38 flash jelez. Mit jelent ez nekem a továbbiakban?Nem tudok
tovább flashelni?
Köszi. -
No.01
addikt
Feltettem az uj KI3-at repartal es minden adatom megmaradt!
V.mit elszurtam volna...??? -
R2D20208
addikt
válasz
csabicska #24463 üzenetére
Hang+- Home - Powergomb nyomod 5 Mp- ig. Amugy ajánlhatok neked egy oldalt? Ingyenes regi, és az összes kérdésedre ott a válasz, pontosan leirva. ha olvasnál picit...Nehari, romolsz és még azt sem tudod hogy kell recoverybe tenni. Miért nem olvasgatsz picit ? Nem bántás..De én 2 hétig mindent átrágtam, mielőtt elkezdtem SGS-en...
PL ITT OLASFASS !!
Csabam: Én ezzel már egyszer flasheltem gond nélkül. Amugy nem használom, csak itt van az appjaim között
-
csabicska
senior tag
Feltettem a Suoercore 2.0-t de nem tudom recowery módba tenni a telefont.
Hogyan kell.
Köszi -
Bagoly81
aktív tag
ez a 2.3.5 mivel tud vagy jobb a 2.3.4 nél?
nincs valami javitási lista ?
-
csabám
addikt
CWM managert mentse már ki nekem valaki legyenszíves
Artu: Másik gépen is próbáltátok?
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24452 üzenetére
Amit linkeltem az a samfirmware-os oldal letöltési linkje...
(#24454) No.01: Csak akkor kell ha az alap KI3-at akarod használni, mert a customökben már a jó bootloader lesz elvileg...Szakács talpraesettségétől függ
(#24456) R2D20208: Kiessel próbáltátok már a frissítést?
-
No.01
addikt
Jol ertelmezem, h JIG-eleshez mostantol mindig kelleni fog regi bootloader?
Ha mar custom ROM akkor szeretek tiszta lappal kezdeni (re-part) foleg uj verzional. -
csabicska
senior tag
Egy Samfirmware linket 2.3.5 -ről adna vki?
Nem találom.
Köszi -
-
R2D20208
addikt
válasz
csabám #24444 üzenetére
Csabám...Miért áll meg az Odin Zimage- nél Speedmode felrakásánál? PDA- ban van, nincs reboot...
Odin:
odin v3 engine
file analysis
setup connection
initialization
get pit for mapping
firmware update start
és végén zImagemiért áll meg bármelyik kernelnél itt az odin??? Egy ismerősömnél. És nem jutunk egyről a kettőre.Vagy bárki..Irja már meg mi lehet? Minden rendben telóval USB illesztő stb stb...
-
scapegt
őstag
Romozàs nélkül is jó ez a teló?
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!!!!!
KF3-hoz van speedmod?? Xda-n néztem de csak ezt találtam... -
törölt tag
Keresem, keresem, de még nem találom sehol: JKay KI3-hoz
-
R2D20208
addikt
Valakinek a múltkor megígértem. Saját szerkesztésű átlátszó tárcsázó, és átlátszó névjegyek. Mindenféle fej nélkül
-
pzstm
titán
én úgy döntöttem megvárom az eső tapasztalatokat a 2.3.5-ös KI3-al, addig teljesen jól elvagyok a KG2-vel
-
DjBlero
őstag
na mindjárt dél lesz, alszanak a szakácsok
semi uj 2.3.5 fözött rom
-
red6t6
tag
Dlev-ből is ma jön ki a 2.0!
-
Sógi
addikt
válasz
madcon #24419 üzenetére
Hello, én pl. KI4 cf roottal csináltam és nem volt gond, de ketten már biztos csinálták a supercore 2.0-val és csabánk írta, h speedmod kernellel is be lehet rootolni.
De, ha vársz pár órát, fent lesz a hozzá való cf root kernel isCsabám: Ha kicsréljük a régi bootloaderre akkor mi változik a jigen kívül?
(#24424) richie900812: Szoszi haver! Te sem vagy már a régi...
(#24427) csabám: Csak én vettem észre, h erőteljesebb benne a túlhúzás effekt és az oldalsáv csíkja is animált lett, ahogy túlhúzod kisebb lesz a "csík"..
-
csabám
addikt
válasz
DjBlero #24421 üzenetére
Told fel a régi bootloadert. PDA vagy bootloader szekcióba tallózd be.
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24389 üzenetére
Az a jó a darky romokban, h nagyon megbízhatóak és most már rá lehet tenni egy rakás témát, melyeknél szerepel a felírat: all tw rom
+ ugye van UOT romkitchen, aminek R2D2 elkészítette a leírását is..
A supercore kernelt nagyon sokan használják és bíznak benne! Most ájszaka, h nem nyúltam a teleóhoz 0,5%/óra volt a merülés mértéke. Ez azt jelenti, h elég sok lenne a készenléti ideje, de ezt ugye nem tudjuk meg
Richie! Kéne az a több napos akkuteszt(#24421) DjBlero: Erről beszélünk napok óta, h a bootloadert ki kell cserélni, mert a samu letiltotta benne a jigelést
-
madcon
tag
Sziasztok!
Segítene valaki abban, hogy a KI3-at szeretném feltenni, de nem olvasok olyan egyértelmű írásokat, hogy mivel lehet rootolni a készüléket.Valaki feltette a KI4-es cf-root-tal és megállt, addig nem merek hozzáfogni, mert nem szeretnék hasonlóképpen járni.
A másik: mi az a számláló, amit emlegettek és méri a telepített romok számát, ha jól értem persze...
Nekem is sárga háromszög van az induló képnél.
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv Mindenkinek! -
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24373 üzenetére
Azért odinnal rootolok, mert alap romban nincs cwm recovery és addig mással nem lehet feltenni vagy legalábbis én a másik módszert nem ismerem, ha van olyan..
Ha letöltöm a superusert és a cwm appot, akk nem kell odin a roothoz?(#24377) Sz.Miki: Nem tudjuk pontosan, h mik a különbségek, de gondolhatod, h nem véletlen dobnak ki egy új verziót, ugye?
(#24388) csabicska: Nálad vmi user hiba lesz sajnos...Kipróbáltad másik odinnal is + írd le pontosan a kernel verziót amivel rootolsz vagyis a teljes fájlnevet...Odin mikor feltette a kernelt kiírta, h rendben és nem azt, h failed, ugye?
Jó reggelt Blero! Alig bírtam felkelni, első dolgom volt h mentem xda-ra és szomorúan láttam, h semmi sem történt...
Unalmas egy reggel
-
P3Dr0
senior tag
válasz
csabicska #24388 üzenetére
1. toltsd le a 2.3.5-ot a samfirmware.com -rol.
(kicsomagolas utan az odinba tallozz be mindent legyen PIT, reparttal)(biztos ami biztos)
2. Toltsd le a supercore 2.0-t(itt linkeltek a forumon)
3. ODIN-al tedd fel a 2.3.5-re.
(nem kell root-olni nem kell semmit sem csinalni)
4. Tolsd le a Darky ROM-ot
5. Telefonra masold fel a zippet.
6. Telefont tedd recovery mode-ba.
7. Install zip from SD es tedd fel a darky ROM-ot.Miutan ujra indul a telefon a Darky-van lesz rootod meg cwm-ed.
-
bcrics
tag
Sziasztok, ha ebayről veszek telefont, és kinti szolgáltató függő pl.
Orange,T-mobil) akkor tudom e házilag függetleníteni a telefont, illetve a kinti tmobilos készüléket tudom e a hazai tmobilos simmel használni?
-
gyuri2008
veterán
Köszi a válaszokat
Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest