Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Gizmo94 #48317 üzenetére
igencsak akkuzabálós...pontosabban ki lehet bírni, de ha van még pár másik ami szintén ilyen, megy a wifi, vagy 3G szinkron, akkor hamar merül tőlük összességében a teló.
Ha van közelben töltő tutira fél napon belül (persze alapból feltételezem, hogy telefonálunk is valamennyit ha már telefon, ezért fél napot írok), akkor azért ezek sem jelentenek problémát. -
feyce
csendes tag
válasz
Gizmo94 #47947 üzenetére
Előszöris köszönöm választ, többé kevésbé megnyugtató.
Viszont szeretnék reagálni az rágalmakra és az okfejtésekre is.
Elolvastam MINDEN hozzászólást, amit az én írásomra reagáltak, és Rotate kolléga csak annyit írt kb hogy szar a GTA3, az nem válasz mivel egy csomó 3D-s felsőkategóriás játék is forrósítja a telefonom!! Bocs hogy parázok, de EZ a nem normális szerintem.
Ja és ez CSAK EGY ember érdemleges válasza volt nem 20-é, azért van különbség.
Emellett egy hete minden nap szinte felütöm a google-t hogy utánanézzek ennek a problémának újra és újra, és SEHOL nem ad senki egyértelmű választ. Úgyértem mindenhol 4-böl 1 ember nem hallotta még ezt, másik nem gondolja problémának, másik azt mondja frissítsek szoftvert, másik megazt mondja azonnal küldjem vissza szervízbe, vagy adjam el azonnal, mert ez komoly probléma. De a legviccesebb hogy sehol se olvastam még arra példát hogy vki ténylegesen megsűtötte volna a telefonját. De azért csak van okuk azt írni hogy azonnal szabaduljak meg töle, ezt nem értem.
És nem tehetem meg hogy megvárom míg ténylegesen megsül, mivel NEM tudom szervízbe adni, ugyanis a telefonra NINCS GARANCIA, lévén hogy használtan vettem, az előző tulaja pedig használt-GSM üzletben vette, ahol egy hónap garanciát adtak rá, tehát nyilván oda is beadták. Magyarul én minimum a harmadik tulaja vagyok a telefonnak. Most lehet mondani hogy biztos hülye vok hogy belementem ebbe a vételbe.
Tehát igen, az egyetlen megoldás esetemben az eladás, mivel nem tehetem meg hogy minden héten veszek egy új ilyen telefont... Lehet ez nem fair, dehát ez van, az élet se fair. Ha én lehetségesen vagyok olyan hülye hogy megveszem, akkor más is van. Remélem most már tiszta miért nem rohanok szervizbe, annyira én se vok hülye hogy ne az jusson egyből az eszembe. Köszönöm.
Mindenesetre ténylegesen köszönöm mégegyszer a melegedésre adott válaszodat, az első normális választ töled kaptam idén! Bár még várok több oldali megerősítésre. -
pzstm
titán
válasz
Gizmo94 #47949 üzenetére
Turkbey 30volt utoljara fent utana RW romja. Turkbey alatt nalam 3g alatti bongeszes doran is melegebb volt (kb. 5fokkal de kozelsem forro) mint R2 romjaval. Csak a modem volt mas es kernel is ugyanaz volt semmilyen governort nem piszkaltam. es valamiert turkbey nekem akkoriban jobban merult...;(((
-
Kapanyél
őstag
válasz
Gizmo94 #47937 üzenetére
Belaktam, használtam, semmi FC nem volt. Akkuval jól bánt, nem merült jobban, mint a KK5 (szintén Siyah-val, tehát nem meglepő), de ugye huzamosabb ideig nem használtam. Kizárólag a téma nem jött be ezalatt a fél nap alatt.
Ha tetszik a pofája, akkor mindenképp megér egy próbát, mert elérhető hozzá pár jó dolog.
Ja, kikapcsoltam a Deluxe Settings-ben (ami bekerült a beállítások menübe) az akku ikont, de restart után megint kint volt. Amint elindítottam a settings-et, azonnal levette. Ennyi hibát vettem csak észre. JAJAJAAA!! Mégvalami: az SNS FB fiók szinkron bár lefutott szépen, de a telefonkönyvbe alig került be egy-két név csak a FB-ról. Tehát nem tudtam mivel összekapcsolni a névjegyeimet. Na itt jött az uninstall. -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Gizmo94 #42138 üzenetére
Az a baj, hogy nekem ez inkább visszalépés a méret miatt.
Amiben pedig pluszt nyújt, abban eddig sem szenvedtünk hátrányt.
- 4,65" : batár nagy - már az sgs2-t is féltéglának hívjuk a cégnél.
- 4 mag: egy újabb akkuzabáló - fölösleges - fejlesztés. Igazából még kettőre sincsen igazán szükség. Érthetetlen ez a négy
- 2g ram: Mire nem elég 1? Ti ismertek olyan funkciót, ami többet igényelne.
-12 megapixel. Na ez a parasztvakítás csúcsa. Lesz egy 20megás felfújt képünk. Törekednének inkább az érzékelő fejlesztésére. Akkor azt se bánnám, ha 5mp-es lenne.Kíváncsi vagyok, hogy az innovátor rétegen kívül kinek adható el ez a készülék. Lassan a Samsung is kezd lesüllyedni a szifon szintjére.
Észérvekkel nem lenne magyarázható a csere. Tán egyedül a HD felbontás jelent valós többletet az S2-höz képest.Szerkesztés:
Azért bízom benne, hogy ez a 4,65" csak valami rossz vicc... -
Laraxior
titán
válasz
Gizmo94 #42138 üzenetére
Látom, megy a custom rom fikkantás ezerrel.
Márhogy általam? Kétlem... max annyit írtam ha jól emlékszem, hogy én nem tennék fel olyat a telomra.
első példányokból nem vennék... Pár hónap eltelte után szerintem simán. Ügyesen eladnám a mostanit a megjelenés előtt
pár hétig kihúzom egy csereteloval, utána meg SGSIII
-
trobi28
addikt
válasz
Gizmo94 #41883 üzenetére
Én le is szoktam a törökről,ha jól emlékszem akkor V26 volt még ami nekem bevált és nem találtam benne hibát.Azóta mindig kipróbáltam az aktuálist de mindegyiknek volt valami kehéje,V30 -at felraktam,1 óra múlva hívtak és csak csörgött a telefon de nem volt mit felvenni mert csak a lock screen volt kint.(tiszta WM érzés kerített hatalmába
)
Ez volt az utolsó amit felraktam,nálam leszerepelt. -
Prien
addikt
válasz
Gizmo94 #41015 üzenetére
Én meg 7-es tabletben gondolkozom jövőre, az SII-es meg kihúzza az évet, mind méretben,mind hardverben elég lesz 2012-ben még.
Viszont a telefon és a laptopom közé jó lenne egy tábla, egyre inkább vágyom rá.Pana0017: tavasz vége,nyár eleje, de az induló ár még elég magas lesz, pláne,ha a forint tovább rakoncátlankodik. Szvsz nem érdemes mindig várni,az még fél év...
-
-
Rotate
veterán
válasz
Gizmo94 #40984 üzenetére
1. nem játékra vettem
2. tökéletesek arra, hogy elbasszam az időt az unalmas órákon suliban
3. GTA3 remek nosztalgia, és őrület, hogy anno szaggatott a gépemen, most meg hasít a telefonomonEgyébként a lehetőségekhez képest egyáltalán nem szarok az Androidos játékok, viszonítás kérdése az egész... előző telefonjaimat nézve, akkor nagyon örültem volna ennek a "szar" játékparknak... Nyilván most nem konzolokat akarok vele kiváltani, de amire ki lettek találva ezek a játékok, arra tökéletesek... vagy mutass egy konzol/pc játékot, amit akárhol tudsz játszani... (jó, notebook nem ér...)
Te se gondoltad komolyan, hogy azért vettem, hogy hazamegyek, és akkor leülök játszani mikor ott a gép/bármi másnyilván filmet sem azért nézek rajta, mert jobb ekkora képernyőn, mint a gépen... csak míg a több cucc nincs, addig a telefon nálam van még szarás közben is
-
Leonardo91
őstag
válasz
Gizmo94 #38220 üzenetére
Már értem, kicsit összekavarodtam.. hát gondolom ha rendes garancia papírt kap hozzá az ember, akkor az 2 éves verzió
-
F-ECT$
titán
válasz
Gizmo94 #36975 üzenetére
Nálam megy a BLN, mondjuk én a pro-t használom.
OC-ztam és UV-ztam is vele, nem használom folyamatosan, csak egyedileg. (Mint ahogy a 2nd core-t is.) Az UV-nek nincs nagy befolyása az idle időre. Hatása szerintem ott lenne, ahol egy progi pörgeti mindkét magot és a gpu-t is ezerrel, de te mondjuk lekorlátozod 1000 Mhz-re és 1 magra egy kis uv-vel. Viszont ezt pontosan kimérni több napos meló lenne.
-
PaFec
aktív tag
válasz
Gizmo94 #36912 üzenetére
Ezt elolvasva felhívtam nagybàtyjàmat, megkérdezni milyen telefonja van most, és nem akarja-e lecserélni. Mondta most hasznàl egy 3310-est, és ha tudok akkor venne mégegyet, mert neki ez nagyon megfelel. Mondom akkor ebből nem lesz üzlet.
Hónap dolgozója??? Egyedüli alkalmazott vagyok a cégnél, màr évek óta jutalmat se kaptam, nem hogy hónap dolgozója kinevezést.
-
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94 #36912 üzenetére
Jó sztori
tetszett, ez volt most az "esti mese" számomra, mert húzok, el kell kapnom a fellőtt pizsit
De most komolyan, nagy mázlid volt a telefonokkal az elmúlt egy évben, kipróbáltál 3 felső kategóriás telótBlero: Sajnos az nem a te rendszámod volt, de legalább, ha így folytatod, te leszel a munka hőse
Én múlt hónapban voltam hónap dolgozója
(#36914) DjBlero: köszi, oklevelet hawer, oklevelet!...és egy kis dellát, mit gondoltál? Miből tellett sgp tokra hawer?
-
zseko
veterán
-
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94 #36901 üzenetére
Persze, h nem azon múlik
Azért sgs+ip+sgs2 1 év alatt, van ott lóvé
Baromi jó árban vetted te mázlista pénzeszsák
Lehet Blero 50kért vette, de ha elmegy a munkahelyéről akkor vissza kell majd adnia a céges telótValaki kérdezte a szám a betű felett keybordot, az ics témában olyan van
Nem kell átváltani számra..hosszan nyomva megjelenik a szám is...
Végül is várom az afranko ICS fw-t, lassan megérkezik(#36906) Caaabi: Kitchenje már fel van töltve rendesen, most is check-en vagyok ics témával.
Be van kapcsolva az adatkapcsolat a háttérben és az autó szinkronizálás is? -
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94 #36885 üzenetére
Gergőke megjelenése mindig okoz egy kis zűrzavart
Egyébként mostanában kezdem megkedvelni a gyári kinézetet is
Hajrá stock rom!Csabám!
Akartam is kérdezni, h a stock romot milyen kernellel használod és miért?(#36890) Gizmo94: Én vagyok a kivétel a gyárilag függetlenemmel
(#36892) plejik: Checkrom a te romod, van kitchenje és egy rakás téma hozzá
Megbízható és stabil fw!(#36894) Caaabi: Bocsi
Láttam és még el is gondolkodtam, h az egy nap kicsit kevéske volt, bár láttam, h 4,5 óra kijelző és 1,5 óra beszélgetés, végül is nem is olyan rossz az! Köszi, h írtad, fontos infó volt számomra, egyenlőre maradok most a cf root kernelnél..
-
válasz
Gizmo94 #36883 üzenetére
pontosan! 14 éve vagyok t-mobile előfizető (előtte ugye westel és westel900), több előfizetés + mobilinternet (mind aranykártyás), és 20 szolgáltatós telefont adtam már el, miután használtam valameddig, és sosem okoztam egyik vevőmnek sem olyan problémát, hogy tiltották volna a telefont, vagy bármilyen más gond lett volna!
-
válasz
Gizmo94 #36697 üzenetére
Szia sikerült ugy megcsinálni hogy látja a program a telefont és mutat fájlokat is amik vlszeg azok amiket töröltem,de magához a programhoz nem értek sajna nem találom azokat amiket leirtál valahogy visszaraktam a telefonra amik törlödtek de nem játszik le semmi se lehet roszzul csináltam valamit,,de adtál egy kis reményt ...
-
-
-
GyulaiZ
csendes tag
válasz
Gizmo94 #35618 üzenetére
Voltam bent T-nél.
Az ügyintéző srác sgs2-ről sgs2-re nem volt hajlandó cserélni indoklás nélkül, ezért bedobtam, hogy gagyi a mikrofon.
Egyből le is teszteltük, és egy újat is bontott, hogy összehasonlítsuk.
Tök ugyanolyan volt a hangja mindkettőnek, tehát az enyém is megfelelő volt. Nem volt halk, nem visszhangzott. Ott!
Természetesen így nem engedte a cserét.
Mivel számomra ez így használhatatlan és még 8 napon belül vagyok így inkább visszáruztattam.
Panelban lakom, a térerő lehetne jobb is, de eddig minden kütyü vette az akadályt.
Annyit mindenképp megteszek, hogy egy sgs2 tulaj ismerőst meginvitálok magamhoz, hogy lássuk a hellyel van-e a baj.Gondolom 1-2 hét alatt visszaforgatják a webshopos papíros dolgokat addig eldöntöm mi legyen.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Gizmo94 #35633 üzenetére
Én most vettem a fiamnak,karácsonyra egy Minit.Arra gondoltam arra jó lesz hogy szétnyüstölje
T-nél vettem társkártyára.Haza vittem,átnéztem,és hülledeztem hogy úristen de szar
2.2-vel kaptam.Kiesre(gari miatt) fel szoft ellenőrzés és már frissült is 2.3-ra.
Azt kell mondjam meglepődtem.Sokkal gyorsabb és használhatóbb lett a kütyü.A felbontás és a kijelző az ugyan nem s2,de ha belegondolok hogy évekig ettől kisebb felbontással és kijelzővel használtam a pda-imat,akkor azért vállalható.Amit próbáltam rajta kisebb játékok,net,chat,stb minden gond nélkül futott.Én azt mondom ezért a pénzért nem rossz,pláne kezdő droidosnak.Itt vannak a
fagyasztott dolgok amit kerestél. -
Varszegig
veterán
válasz
Gizmo94 #35644 üzenetére
Gio van a fiaimnak, elég kellemes, bár ha rendesen belakják (élőháttér stb.) akkor be tud lassulni. A bosszantó, hogy szinte 0 belső tárhelye van, mindent sd-re kell rakni, ami nagyon lassít.
A mini ugyanez lassabb procival, kisebb kijelzővel, én azt nem venném. Akkor már inkább az Y.
De ha azt szeretnéd, hogy meg is szeresse az androidot, akkor Galaxy W, az most nagyon akciós a telenornál. -
zseko
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest