Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #50278 üzenetére
Inkabb vegyel galaxy w-t...az sem nagy batar, de sokkal idotallobb vas van alatta.
Ismerosomnek van ace-e, es nem panaszkodott...igaz meg csak nem is rootolta, de annak is rendesen porog a topicja...sztem annyira nem lehet gaz.
Ettol fuggetlenul (ezt sztem kali is megerositheti) a w sokkal jobb valasztas. -
ERPY
őstag
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #50111 üzenetére
Ehhez annyit tennek hozza, hogy a valosagban temljesen sima minden mozgas, a felvetel megteveszto lehet (nem ismerem a screencast milyen minosefben tud rogziteni), mert azt nezve nem ugyanaz a minoseg mint eloben a telefonon.
Van jocskan kulonbseg, es miutan eleg kritikus vagyok, nekem a videon lathato "smoothsag" nem lenne eleg, viazont a telon tenyleg suhannak az animok. -
Skynet258
veterán
válasz
R2D20208 #50096 üzenetére
Arra azért készülj fel, hogy nem valami hű de folyamatos még 40 fps-re állítva sem... Nekem ilyet sikerült csak kihozni belőle, és élőben nem szaggatott így közel sem.
-
csabám
addikt
válasz
R2D20208 #50092 üzenetére
Screencast Video Recorder (free)
pzstm: Tudom, de nem mondta, hogy melyik kell neki. Most tud választani
-
pzstm
titán
válasz
R2D20208 #50092 üzenetére
Screencast de fizetős
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #50060 üzenetére
Neki 5.x-es CWM recovery kell, nem maga az apk a rendszerbe. Ő arra gondolt, hogy ha külső memkarin van mondjuk a mentése vagy a romja, akkor ha minden megpusztul a telón és nem indulna, egy memkariról akkor is vissza tudjon tenni valamit. Legalábbis én így értelmeztem.
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #49878 üzenetére
Annyira elvagyok havazva (és szó szerint is) mostanában, hogy nemigen figyelgettem a lehetőségeket. A telót csak használom, 1-2 dologtól eltekintve nem fejlesztgettem már régóta. Szal ez a kernel jól jött, remélem fogyasztással is minden oksa lesz, na meg mindennel.
Mostanában kicsit Galaxy Ace-eztem, páromnak vettünk egyet, és azon ügyködtem. Nem rossz teló, amolyan csajoknak való.
Viszont arra tökéletes, hogy az android hibáit észrevedd. Lásd skype, kilövi ha neki úgy van kedve. Legalább belehetne állítani, hogy azt a tetvedéket tartsa a memóriában, de véletlenül se.
Valaki tud megoldást arra hogy lehetne ezt megoldani, hogy valami még akkor is a memóriában maradjon, ha eljött a világvége? Mert lehet hogy az is a GT540 sorsára jut, és földhözvágom. Sajnos van benne gyakorlatom. -
sippet
senior tag
válasz
R2D20208 #49869 üzenetére
van, aki itt kipróbálta már rendesen a chrome-ot? nekem remix 8.6 alatt nagyon nem akar működni, egy-két weboldal betöltése után, vagy csak simán egy nagyobb scrollozás közben szanaszétfagy, teljesen használhatatlan. pedig amúgy nagyon tetszik a ui, meg hogy rohadt jó a szinergia a pc-s böngészővel.
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #49831 üzenetére
Utolag mar lattam...de micsoda dolog, higy kivalasztom az elejen a magyar nyelvet, a billentyukiosztas meg nem olyan...sot! ugy nez ki mintha olyan lenne, de megis felvaltva jeleniti meg a karaktereket bevitelkor.
Mindegy...nem is birtam az egeszet tovabb, inkabb a jo "oreg" GB meg -
ForRedGlory
félisten
válasz
R2D20208 #49749 üzenetére
Hát nem tudom mit próbáltál, és hogy de Wescrip v8.6 ICS agyoncsap bármilyen a Gb-t smoothságban az biztos (mivel az animációk is GPU gyorsítottak, egy mikrolag sincs). Tedd fel normálisan.
Egyébként mit értessz azon hogy nem olyan pörgős mint a GB? Tedd az animciók sebességét gyorsabbra és pörög.
(#49752) Rotate: ha nem próbáltad, akkor nem kell véléményt formálni. Pláne nem hülyeséget. Érdekes hogy a XDA fórumban mindenki agyon dicséri (akik valljuk be kicsit jobban értenek hozzá, mint itt bárki), de a PH!-n csak szarozzák (ok nélkül)
-
mfranky
őstag
válasz
R2D20208 #49623 üzenetére
Egy ilyen típusú 37"-el teszteltem a samsung remote programokkal, tökéletes.
Így van a TV-t úgy lehet vele irányítani, hogy egy routeren van wifi-n keresztül a TV is és a telefon is. Látják egymást, lejátszik mindent... mondjuk nekem a 1080p-as felvátelek a telefonról megálltak 5-6mp-ként ha a TV-n néztem, de lehet azért mert a router nem "n"-es volt és nem volt "sebesség" -
migabi24
nagyúr
-
zelma
aktív tag
válasz
R2D20208 #49576 üzenetére
Ezekkel nem lesz gond. Telót ugyan nem szoktam rákötni tv-re (ez csak megfelelő kábel kérdése), de külső adathordozót korábban használtam és semmi gond nem volt. Legfeljebb a beépített lejátszó nem ismer fel minden formátumot.
Én ezért csatlakoztattam egy frankó noteszt a tv-hez, azzal nincs semmi gondom... -
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #49573 üzenetére
teljesen jó lesz vele...sőt szinte minden funkció más tv-ken is használható.
Azt az egyet nem tudom, hogy a telefont USB-n rádugva külső memóriaként fogja-e felismerni...de sztem fölösleges is. Valami DLNA progival (nem csak a beépített all share a jó ...én pl a Softmedai player -t használom) megoldható, hogy bármit lejátszon bármelyik hálózathoz kapcsolódó eszköz bármelyik máson tárolt tartalomról, így a TV is a telefonról...persze a TV-nek ismernie kell a fileformátumot -
BOTICSELLI
tag
válasz
R2D20208 #49438 üzenetére
" Mit értesz LAG probléma alatt ? "
Az egész LPB-ben érzem ezt a fajta lag-ot.
Mintha a kijelző késve reagálna az érintésre.
Gingerbreadeknél nem volt ilyen gondom...Az XDA fórumain is említik sok helyen az LPB kapcsán, főleg hosszú listáknál (pl.: névjegyzék, böngésző), és a gyári billentyűzetnél jelentkezik.
-
-
sippet
senior tag
válasz
R2D20208 #48916 üzenetére
szegénykém, nagyon magadra vetted a dolgokat.
továbbra is csak az előző hsz-emben linkelt hozzászólást tudom felhozni példaként, az szerinted megfelel az alábbiaknak?
"Ez itt egy szakmai fórum. Mindenki leirja, ki mit tapasztal. Jókat, rosszakat. Azért, hogy mások lássák bizonyos Romok, negativ, pozitiv tulajdonságait."szerk
részemről is lezárva. -
sippet
senior tag
válasz
R2D20208 #48916 üzenetére
nem neked szólt.
de pl. hogy ezen a böffentésen mit lehet tiszteletben tartani, azt nem tudom. azok, akik még csak próbálkoznak a romolással, az ilyenek láttán fogják azt hinni, hogy ha felteszik pl. valamelyik ics romot, akkor egyből tégla lesz a telefonjuk. ezek azok a megnyilvánulások, amik kifejezetten károsak a topicra, a közösségre, a többi felhasználóra nézve.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest