-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Reggelt!
-
bruti01
őstag
vácnyúz? végre fel tudtam jönni
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
kutkut
addikt
Reggelt!
Meizu MX3 32GB
-
Iomega
addikt
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
sdd2
veterán
válasz maggi1886076 #1094 üzenetére
Ja, 1 percig jó volt azt megint szar
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
na végre
-
Psytech
őstag
Kitartó voltam és tizedik próbálkozásra bejött a fórum... Még három és hsz-t is írok... 503-nak kéne hívni az oldalt...
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
egyre jobb ez az oldal,már lassan annak is örülni kell ha bejön és nem csak az 503 - Service Unavailable
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
twine
veterán
Tegnap viszont volt még valami amitől szétvetett az ideg...
Nincs üldözési mániám, de szeretem a fotóimat én kezelni...eddig a picassaban egy fotóm volt csak...a napokban az asztali gépen a google címtárban pár emberhez rendeltem képet, erre ezek megjelentek a picassaban mint albumok...őrjöngtem...a telefonon vettem észre, hogy megjelent a galériában...érdekes módon miután töröltem picassaból, ugyanúgy megmaradt a kontaktoknál a fotó, akkor meg mi az anyáért rakta fel nekem magától a picassara?! Volt egy pillanat amikor azt hittem ketté taposom a telefont is.meg a pc t is...mert kezdtem úgy érezni hhiába minden, úgyis azt csinálnak az adataimmal amit akarnak..... -
csabám
addikt
Reggelt Pöcsök.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
rankesz
veterán
Fent vannak a cserepek csak szarul. 100% hogy a lécen kellett volna balettozni, efelől nincs kétség
Én meg olyan szinten tériszonyos vagyok hogy amikor felcsaltak a Csóványos kilátójába csak a kozépső oszlopot guggolva szorongattam, és amikor asszony poénból pl. kilógatta a mélység fölé a lábát már attól ordítani tudtam. -
twine
veterán
-
rankesz
veterán
Azt a media process kill scriptet is csináld meg amit a topikjában írtam, az is nagy akksifaló
Elég szarul indul a reggel, este hívot uncsitesóm, hogy menjek cserepezni segíteni, ha pézt akarok keresni. Igent mondtam, de kora reggel beagyaltam hogy hogy a viharba fogok én fagyban a tetőn egy kézzel kapaszkodva, másikkal cserepet bazirgászni ha tériszonyos vagyok?!
Erre nem elég hogy magam előtt kudarcot vallottam hogy a mélyen bennem levő félelmemet nem tudtam legyőzni, még asszonyy is oltogat hogy cserben hagytam rokont is, meg nem kerestem pénzt -
twine
veterán
válasz Psytech #1073 üzenetére
használok én mindent "ami okosteló"...(3email fiók,naptár,voip,web,rss,etc,etc) de ez az őrült helyhozzáférés, és google now, két hétig volt jó számomra, amíg tömegközlekedtem a városban...
addig tetszett jópofa volt...
most viszont visszaállt a napi rutin....(vonat/villamos-két megálló-) és melón kívül pedig autó...nincs szükségem a nowra...
minek dobálja a trolimegálóban a menetrendet,ha autóban ülök az időjárást, is látom máshol....stb...stb...
szóval nem arról van szó hogy le akarom butítani (egyébként is nehezen vagyok kompromisszumkész...pont azért amit irtál,,,ha okosteló, és ráadásul erős is....akkor használjuk) -
twine
veterán
503 ....
Jó reggelt vadak
Tegnap 503 után kapott a seggszusz egy gyári visszaállítást...vannak teóriáim az akksit illetően...majd most kiderül ...(google now, helyhozzáférések nagyon durva szinten mindenhol stb.) Most ezeket kilőttem...és apránként telepítem fel a progikat...majd meglátom a napokban hogy viselkedik...
Most még biztos nem szívja semmi az akksit...fél egy és fél kilenc között éjjel egy százalékot sem merült[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Reggelt, csak tudnám minek kelek fel ilyen korán ha nem dolgozom
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
Xiaomi 11T Pro
-
Cyberpunk
félisten
Szar reggel. de hónap szabi.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
sdd2
veterán
jóccaka sok gyenge
-
bok92
addikt
-
nggabi
félisten
ez a buli meghótt
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
sdd2
veterán
mé kiabáljak?
-
twine
veterán
hogy egy sz@r
Mérhetetlenül fapad,,,bár lehet hogy csak hozzá kellene szoknom...
ami szívfájdalmam, hogy :
ha főképernyőn rányomok az ikonra akkor a tárcsázóban már tudjak névre keresni,,,na ez nem megy...csak számot ír,,,betük/nevek között nem keres...erre ugyan ott van a "nagyító",,de az plusz egy gombnyomás...
erre még jönnek az apróságok hogy nem lehet állítani kereszt vagy vezetéknév van elől stb..stb....ezek közül mindet lesz@rnám, ha tudnék tárcsázóbol t9 nevet keresni,,,de csak +1 gombnyomással lehetséges a "nagyító "/kereső lap alatt...sz@rseggszusz...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
exdialer egy ultra jó tárcsázó csak....(#1051) RazorGTR1:
És tényleg b@@@@z,,eddig eszembe sem jutott,,,net nélkül a világ végéig használom a telefont.....igy könnyű nagyszájúnak lenni...csak egy napot használja dzsi hsdpa-n a tepsit...kiváncsi leszek meddig tart majd neki[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Nem is tudom, melyik merült le már a kocsmában
Te meg ne szólj be, mobilnet nélkül naná, hogy nem merül A tepsi se szokott lemerülni használat közben, ha meg ráég valami, simán le tudom kaparni róla, nem kell cserélni a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
bok92
addikt
-
fero02
nagyúr
Mondjuk ez birka, ez meg kecske, de ez is egy igazi egyéniség!
-
demyen
tag
köszi, de ha koszos csak, az miért garanciális gond?
nem elég szétszedni, és megtisztitni? -
bok92
addikt
Értem én hogy néha( ) nagy a "szükség", na de hogy egy hóemberrel???
[link][ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
fero02
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy Galaxy Ace 2-ből létezik La Fleur edition?
-
sdd2
veterán
Milyen jó ez a Dell E6430 laptop
-
-
nggabi
félisten
megyek fodrászhoz. a fürdőbe
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
ááá fuj....b+...tudtam,,ééén tudtaaam,,,,
R2 meg sdd.....
Meg egyáltalán ,,,,,sdd te mit csinálsz ott?
-
kutkut
addikt
Hmm, a múltkor elbuktázott tárgyból van lehetőségem javítani (bővítették a létszámot, és most már beférek). De nem teljes az öröm... már épp lemondtam róla.
Meizu MX3 32GB
-
R2D20208
addikt
-
Varoz
addikt
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Black Myth: Wukong
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- További aktív témák...