Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luzso
tag
Itt van egy oldal ahol a csalásokat gyűjtik:
[link]Csak nehogy belesétáljatok
-
bAtt001
addikt
-
-
twine
veterán
Mer' asszony ügyes volt, és tegnap anyósnál felejtette a "komplett mindenét"
Sógi meg jó fej volt,,,és ma behozta nekem melóba...
Kell kerítenem egy szatyrot,,mert vérciki lesz egy női táska a kezemben...
És még mindig melóban,,,,miért nem roh@d meg ma mindenki,,hogy nem tudja időben befejezni az óráját....váááááá azt hiszem minnnyá' bemegyek és megmondom neki hogy:
-
Piwi
veterán
vótmá ez az ezer éves?
[link] -
sdd2
veterán
végre itthon
-
gzbotii
nagyúr
Twine?
-
twine
veterán
b@@z'meg
Jobb hírekkel nem tudsz szolgálni?
Csak akkor már reményeim szerint asszony is be tud ülni az autóba, és tudja intézni azokat a feladatokat nélkülem,,amit most csak velem lehetséges....Mai reggel:
-védőnőnél a 25 perces vizsgálat, ami közel egy óra volt...ezért kb pont 5 percel csúsztam le a kompról...a következő csak egy óra múlva(ebben az időszakban)
-Asszony telefonja nálatok, ezért még reggel eszembe jutott, nem hagyhatom otthon "csak úgy", mi van ha megindul a szülés, és egy kib@szott telefon nincs a házban...(mivel olyan "garfikont" csinált a CTG hogy azt mondta a védőnő hogy lehet hogy nem is érdemes elindulnom a melóba)
-Otthon Freevoipdeal pc kliens letölt,,,beizzít,,de az a nyomorult win7 nem akarja telepíteni a vezérlőit egyik BT eszköznek sem,,,(sem a retro kagyló, sem a saját samu headsetem) hogy miért lövésem nincs,,,párosodnak, a pc felismeri hogy headset,,de valamit fel kellene még dobnia magától amit nem tette meg az istenért sem
Akkor marad a vezetések miki aminek a hangja egy fos,,de vész esetére tökéletes,,,meg ugye ott a talk,,,
Indulás melóba....mert a köv. kompot is lekésem...
-Beértem,,, itt meg a műsk technikus hívott, hogy hármunk közül az egyik srác lelép, és maradunk ketten,,ami azt jelenti hogy valszeg sűrübben fognak áthívni a házi színpadhoz melózni,,,mondjuk most hétvégén,,,
MOndtam neki, hogy ezt hamar el is felejthetik mert semmiféle plusz időt nem vállalok mostanában...
és azóta "pörgés"....
Viszont ha minden jól megy 15:00 magasságában megyek is hazafelé....egy női táskával a "vállamon"Akar róla beszélni?
Igen doktor úr mivel tartozom? -
csabám
addikt
Samu nemzetközi gari jáccik nálunk?
-
R2D20208
addikt
Megyek kocsit mosni .
-
twine
veterán
Ami pedig kimaradt....hétvégén:
kutkut-nak gratula az uj szerkezethez....Tetszetős darab...
csak ne lenne olyan fényes...
-
hackeeeee
Jómunkásember
2086 hsz. Szép.
-
tresh
veterán
válasz
maggi1886076 #6054 üzenetére
Beszél itt zöldségeket a leveskocka
-
tresh
veterán
aj aj megint forrósodik a hangulat köztettek
-
Cyberpunk
félisten
Látom elvagytok meleg tali van a topicban.
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #6046 üzenetére
Nem én voltam.
-
Piwi
veterán
válasz
maggi1886076 #6043 üzenetére
ettől biztosan kemény leszek
[link]
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #6043 üzenetére
Nagyon bekeményítettetek.
-
Piwi
veterán
válasz
maggi1886076 #6038 üzenetére
elég silány lett a kép szerkesztésed,de ezt elnézzük neked,nem erre vagy hivatott,hanem hogy kielégítsd az emberek "éhségét"
Te hímringyó
-
Piwi
veterán
válasz
maggi1886076 #6036 üzenetére
én is ezt kérdezem sokszor magamtól amikor meglátom a neved
-
Piwi
veterán
válasz
maggi1886076 #6034 üzenetére
kuss zacskósleves
-
maggi1886076
addikt
Piwi nagyon eltűnt
lehet, hogy a kolbászt piszkálja ki magából
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maggi1886076 #6028 üzenetére
Belém tört a kolbász....
Vannak még vicces kedvű emberkék.
-
csabám
addikt
válasz
maggi1886076 #6028 üzenetére
Nagy az isten állatkertje
Az első biztos PIWI -
Piwi
veterán
reggelt
nem furcsa senkinek hogy nggabi kezdte a betegséget és "érdekes" módon cica is meg lett fertőzve pár napra rá..
próbáltátok együtt kiizzadni a bacikat?
nocsak,bok hogy ízlett a hurka-kolbász?
-
zoleeno1
veterán
válasz
bAtt001 #6001 üzenetére
Nemerekra... dolgozok, sz@rhetfo....
De amugy ez nem is rossz otlet, en teglasitom veluk a telokat, megveszitek, es felezzuk a hasznotpirospizsis: persze, mert miota itt vagyok, hiresek a zsirafok
cica: fene a makos beledet, hogy engem tud elkapni valami nyavaja, amitol nem kene dolgozni egy hetig...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maggi1886076 #6014 üzenetére
Minden évben ilyen tájt elkap valami getha kór. Azt akkor szenvedek pár napig, meg lábadozok. Bár most szerencsére láz nem volt még, de a torkom elég keményen be van gyulladva.
-
Cyberpunk
félisten
Na parkoló pályára állítottak 1 hét kényszerpihenő, de ha választhatnék inkább a meló.
-
bAtt001
addikt
[link] az antennát figyeljétek, behalok miket hoznak vissza
tresh, felesleges google-t se használják, én is kérdezgettem amikor kezembe került a telefon, első 1-2 nap azóta meg csak nyomom. semmi bajom nem lehet belőle max odinozni kell
-
bAtt001
addikt
indul a cm láz s2 topicban, zsiráf segíts nekik mert nem megy a beavatatlanoknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!