Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
maggi1886076 #278 üzenetére
nein. tarccsa az árát a nóta
egy kijelző h tud csücsülni?
-
csabám
addikt
válasz
maggi1886076 #292 üzenetére
Én már megszoktam. . .
Ritkán látogatom a topikot, pont ez miatt. -
csabám
addikt
válasz
maggi1886076 #289 üzenetére
Katasztrófa az a topik az utóbbi időben. De most legalább offba rakják a tényleges offot. . .
-
maggi1886076
addikt
Galaxy S2 topikban megy az okítás a helyesírásról
-
kali8n
aktív tag
válasz
maggi1886076 #285 üzenetére
azon kívül, hogy nem telefon?
-
Piwi
veterán
Mizu lányok?
-
Psytech
őstag
válasz
maggi1886076 #270 üzenetére
Nem sima 4, hanem i4s
-
nggabi
félisten
válasz
maggi1886076 #270 üzenetére
mondom aki vesz... bár akinek van az is
már rég nótád lehetne ha okos vagy
itt semmi sod, öröm bódottá van
-
maggi1886076
addikt
visszamennyé
Psytech: ájfon négy vagy ájfon négy S nem mind1
nem ám elbeszéltek egymás mellett
-
nggabi
félisten
gyenge aki s2t vesz
meg eleve ztet.... jáájjj
-
Psytech
őstag
válasz
maggi1886076 #266 üzenetére
30.... Szerintem az jó üzleti befektetés
(#267) csabám az hát, de így is jó ajánlat... használom pár napot és úgyis túl fogok adni rajta szerintem
(#269) nggabi jó hogy jöttél, most mehetsz is
-
csabám
addikt
Akkor jó negatív tapasztalatokkal szálltál ki belőle. Így érthető, hogy nem akarsz venni többet. . . de annyira szééép
Nem veszek semmit most, csak a szám jár.
S2 - vel elleszek egy darabig, max ha lejár a hűségem akkor szétnézek, hátha tudok újítani valamit majd tnél óccsón v. részletre (S3,S4, Nexus).Amúgy meg kapják be t - jék, megvettem mm - ben az N7 - et 80 ropiért, aztán megjelent a náluk jóval olcsóbban, ha meghosszabbítom a hűségidőmet a netre. Összességében elmondhatom, hogy ha a második opciót választom (ami ugye akkor nem volt, mikor megvettem, meg gondolta a fene, hogy egy wifis tabot betolnak a repertoárba), akkor kb. a felével olcsóbban jövök ki, mint amennyiért vettem. De kussolok, mert már fáj a szívem ahogy erről beszélek. . .
-
sdd2
veterán
na mi van homérok?
-
Psytech
őstag
Szépnek tényleg nagyon szép a fehér
Egyébként lehet csak az enyém volt valami selejtes példány, igen leharcoltan került már hozzám is (beégés szabad szemmel bármikor látható volt), de én nem vennék újra...
szerk: akkor vegyél nexus 4-t legalább
(#261) Cyberpunk én is csodálkoztam
de azért tárgyalunk, hátha kitalálunk valami jó összeget...
-
Psytech
őstag
Mert gyenge volt
omap4430 vagy mi van benne (azt hiszem az) kevés volt a hd felbontás meghajtásához, lassabb volt mint egy s2... na meg fakóbb is, első generációs hd amoled panel még igen gyerekcipős volt...
Szerk nyííí kaptam egy i4s csereajánlatot
de nem tudok élni vele most...
(#257) Cyberpunk nincs is jobb a tepsibensült gyümölcsöknél...
-
Psytech
őstag
válasz
maggi1886076 #248 üzenetére
Meguntam
Ma reggel felbosszantott, immáron sokadjára nem ébresztett az ébresztő (be lett állítva, még direkt rá is néztem az előző elalvásokból fakadóan) és eldöntöttem, hogy megválok tőle..(#249) Cyberpunk gyümölcskosárral a zsebemben én nem szólnék be
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maggi1886076 #248 üzenetére
Gondolom rájött, hogy a ZTE nem telefon.
-
maggi1886076
addikt
-
maggi1886076
addikt
ez nem újdonság
Meg kell semmisíteni!
-
Piwi
veterán
-
Piwi
veterán
-
Varoz
addikt
-
bok92
addikt
Napot! Szarrrszél!!!
Ja és
-
twine
veterán
válasz
maggi1886076 #235 üzenetére
-
maggi1886076
addikt
válasz
Tejes Pite #234 üzenetére
-
Tejes Pite
aktív tag
-
twine
veterán
*csög...Am. play-ben megnéztem...."sok" ez nekem,,,egységsugarú felhasználóként,, még egy stratégia, vagy rpg játék is megfekszi az agyam...nincs hozzá türelmem....
Úgyhogy hagyom az izgalmakat nektek...
Éppen elég az építőanyag kereskedés,kőműves,pénztárcám hármas között logisztikáznom
Ajánlom mindenkinek...:"Építs házat alkalmazotti fizetésből"
real time stratégia game
Érdekes, izgalmas, ritkán humoros játék...(néha itt is vannak összesküvés elméletek...pld:A burkoló vajon tényleg az adott négyzetmétert számolta el? stb....)(#227) rankesz:
-
rankesz
veterán
válasz
maggi1886076 #230 üzenetére
Nincsen, de ha esetleg megjön a gmail-emre akkor értelem zerűen átadom, mert nekem ugye már nincs rá szükségem.
Amúgy állítólag ha felveszed a niantic-ot, Ingresst- G+on, és aktívan +1-ezgetsz akkor hamarabb megkapod. Vagy alkoss valamit az oldalukra ahogy a ph!s topikban le van írva. Haverom ismije ís így került be (Szegedi dómos kép)
-
rankesz
veterán
válasz
maggi1886076 #228 üzenetére
Elcsíptem egy felajánlást a PH!-s ingress topikban, és írtam privit az illetőnek...már jött is tőle a kód
-
twine
veterán
"amit akkor még nem is tudtam miért írok be,"
Nincsenek véletlenek...
Téged már egy ideje figyeltek...
Most pedig "besz*pódtál" akaratodon kívűl
nincs menekvés...a hősnőt a végén meg lehet szúrni?
Mer' akkor megyek én is ellenálni....Am. érdekesnek tűnik...jópofa....nincs valahol Ungarise leírás,,vagy történet vagy valami?
Vagy jól összeszedett englis?
Részemről az a probléma,, hogy félek,,,hamar cserben hagynám a csapatot, idő/energia hiánya miatt(#223) nggabi:
úgy-úgy....nagyon nagy +1
az "elvre" is,,meg a "hétfőre" is -
rankesz
veterán
Én meg elkezdtem az Ingress-t...
Haver tegnap rám ír hogy csatlakozzak az ellenálláshoz, először azt hittem valami összeesküvés-elmélet csoportosulásba akar meginvitálni...
Aztán mikor ezt a videót linkelte, elkezdtem keresgélni utána, és megtetszett... Írta hogy milyen nehéz bekerülni a bétába, nekem ez pár órán belül sikerültGondoltam ha már ő meg pár ismije a "viva la resistance" oldalán állnak, akkor nem hagyhatom, és csatlakozom a helyi enlightened (felvilágosultak) oldalhoz...
És itt nyer értelmet amit szombaton láttatok; a Lock screen-emen levő felirat, amit akkor még nem is tudtam miért írok be, egyszerűen csak ez ugrott akkor épp' be!:
Az ellenállás hasztalan! ("Resistance is Futile!" , galaxis útikalauz stopposoknak)
Ki akar csatlakozni?
-
twine
veterán
Ez még kimaradt:
Köszi....így jártunk...mióta van saját "okostelóm"...azóta nem kobzom el asszonyét,,,így engem kevésbé érint a "probléma",,,asszony meg úgy szokta meg ahogy van...
Így jártunk tipikus esete...
Legalább nem "pusztítom el" az Alchemy-ben megszerzett elemeit
Mert, hogy nem backupoltam volna,,az is biztos -
Cyberpunk
félisten
Reggölt. Szarhétfő.
-
tresh
veterán
bier mädchen
-
twine
veterán
válasz
maggi1886076 #212 üzenetére
+1
-
maggi1886076
addikt
reggelt! hétfő
-
nggabi
félisten
reggelt
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
-
Psytech
őstag
Reggelt, megint hétfő....
-
csabám
addikt
Reggelt.
-
bok92
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!