-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Ha tényleg használom is, akkor max 4 óra kijelző. Ennyit nem szoktam nyomkodni egy nap, így 1 napot simán kibír nálam, de inkább 1,5-2 napot. Bár jobban szeretem naponta etetni, akkor is, ha még 50%-on van.
Csodák nincsenek... A lényege az volt a tesztnek, hogy a kijelző megvilágításáért felelős ledek sokkal kisebbet harapnak az akkuba, mint gondoltam.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #78695 üzenetére
Ekkor 3%-on volt. A kép nem kamu, csak sakkoztam egy "kicsit". Ez minimum fényerőn volt, de az a vicc, hogy közel max fényerőn is így birta. Azt mondjuk nem volt kedvem a végéig tesztelni, de hasonlóan 5-6 óránál járt 50%-nál.
Akkor van baj, ha átkapcsol az erősebb (= nagyobb fogyasztású) magokra. Ez ellen az energiatakarékos üzemmóddal lehet védekezni. De pl videofelvétellel ezt is le lehet meríteni 3-3,5 óra alatt...A lényeg, szerintem egész tűrhető.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #78692 üzenetére
A Flyme 4.x-et még nem volt kedvem felrakni, valahogy nem tetszik... Igaz, azért ki kéne próbálni, de most nincs időm/kedvem ezzel szórakozni.
Viszont az MX3-at tudom ajánlani! Amitegyébkéntegészjóáronlehetbeszerezniitthonrólhogyrohadjanakmegígysosefogomeladni.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Pont azok? Egy vékony tégla, aztán ennyi... Amúgy az egyik egy péklapát, a másikba meg nem raktak aksit...
Batt: Elrettentést akarsz? Tessék: [link] Mondjuk, érzek némi személyes konfliktust, irigységet a háttérben... De egyszer már újra lett írva a cikk, mert előtte egy "durvább változat" volt fent, konkrét személyek említve stb...
Viszont az egyetlen egy home gomb remekül használható - kis csalással... Mert ugye a vissza műveletet is végre lehet hajtani azzal az egy gombbal, az alkalmazásváltót meg elő lehet csalni egy a képernyő aljáról induló mozdulattal. Ez nálam is így működik, ez a rész szerintem csillagos 5-ös.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Két beosztott beszélget a főnök gyomrában:
-Téged is egészben nyelt le?
-Nem, én alulról küzdöttem fel magam!Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz rankesz #76915 üzenetére
Nem tudom, ti hogy vagyok vele, de én nem úgy választok böngészőt, hogy melyik gyorsabb egy tizedmásodperccel vagy hogy melyikkel van 5-tel kevesebb mikrolag... nálam a legfontosabb az átgondolt kezelőfelület, a könnyű kezelhetőség. Az meg nemigen szokott megváltozni azért, mert másik telefonon nézed...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Reggelt!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz philoxenia #71638 üzenetére
És ha egy cégnél - aminek hétvégén is nyitva kell lennie, és tegyük fel, hogy egyszerre elég egy ember az üzletbe, mindegy ki, de valakinek mindig ott kell lennie - 2 ember dolgozik, abból az egyik "nem dolgozhat vasárnap", akkor a másik egyszer sem tud majd hétvégén kirándulni a családjával, mert ő vasárnapos?! Na meg az lesz a szép, amikor 2-ből 2 tart pihenőnapot, és egyiket se lehet majd ezért kirúgni. Én csak ezt nem értem.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
MediaTek - így jobb?
Létezik. De le merném fogadni, hogy jön(nek) még meizu telefon(ok). Például egy exynos procis darab. Remélhetőleg exynos 5433, és nem "csak" egy 5430 (ahogy régebben a "hivatalos pletykák" szóltak).
Már csak azért is, mert most ennél az MX4-nél egy szót sem ejtettek a DAC-ról. Pedig a Meizu-nál mindig is nagy szerepet fordítottak a hangminőségre. Ha az MX3-nál is jobban szólna (ami szerintem így is kiemelkedő a mobilok között), biztos nem hagyták volna szó nélkül. Na meg jött már egy pár "MX4" screenshot QHD+ felbontással úgyhogy lesz itt még Meizu teló - elvileg még az év vége előtt.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz maggi1886076 #71213 üzenetére
A xiaominál már változott is, (assz'em) a wayteq és az extreme digital jóvoltából. Bár azt nem tudom, hogy csak a szállítást vállalták be, vagy ténylegesen ők javítják, de gondolom utóbbi.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz maggi1886076 #71209 üzenetére
Jah. Jövő hét kedden jön az MX4! Félek, hogy elcsábulok...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz beast27 #70842 üzenetére
2 hónapja használok egyet... Mire vagy kíváncsi?
Nekem nagyon tetszik. Kijelző gyönyörű, zenélésre tökéletes, akku tűrhető, sebesség azért lehetne jobb - nem is a folyamatossággal van baj, csak (számomra) lassúak az animációk, kicsit lassan reagál, kamera - videofelvétellel nem vagyok kibékülve, de fotózásra bőven használható, és ha valakinek erre áll fel, hetente töltheti rá a frissítéseket (android 4.4.4). Engem az első kettő tulajdonság fogott meg igazán a kinézete és a Flyme OS mellett.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #70227 üzenetére
Igen, ahogy sokan megbámulják a fogyatékkal élőket is...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz maggi1886076 #70215 üzenetére
Jah, csak azért mert közben a meizu megcsinálta a Flyme-t nexusra (meg S4-re ha jól tudom). Bár igaz, 2 SIM-et az se tud varázsolni a telóba.
Mondjuk egyelőre eléggé csak zárt béta cucc... De múltkor láttam, hogy lehetett jelentkezni tesztelni. Kínai nyelvtudás előny...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz hackeeeee #69572 üzenetére
Én használtam, pontosabban használom... Igaz, hogy meg lehet szokni, de egyáltalán nem furcsa utána visszatérni 4,5"-ra. Más a fogása... Az első "visszatérésnél" ugyanaz játszódott le, mint amikor áttértem a 5+"-ra - majdnem elejtettem. De aztán ugyanúgy mindent meg lehet csinálni kis kijelzőn is. Max annyi a különbség, hogy 1-1 facebook post vagy sms nem 2 sor, hanem 3. Na bumm... Amit meg kínszenvedés olvasni a 4,5"-on, az még 6"-on is az lenne szvsz.
Persze azért tetszik az MX3 is, de nem ellenkeznék, ha valaki ki akarná cserélni egy ugyanilyen telóra - kisebb kijelzővel.Ettől függetlenül megértem, ha valakinek ez tetszik, kell (bár azt nem, akinek emellett van egy "nagy" iPad-je ), de én a gyártók helyébe azt csinálnám, hogy ugyanazt a telót kiadnám 2 méretben. De akkor tényleg úgy, hogy a kisebb készülék nincs lebutítva, ugyanazt tudja, mint a "nagytesó". És akkor mindenki kedvére választhat. Na meg kiderülne, hogy az emberek tényleg a nagyobb kijelző miatt veszik a péklapátokat, vagy csak azért mert ezzel együtt 3-mal több pontot dob az antutuban.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #68095 üzenetére
Bizony, egy hibája van annak a telónak. Mindig elfelejted, hova tetted a töltőjét mikor utoljára szükséged volt rá. Anyám 3 hetente tölti.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Sőt, ilyet sem tud. Megyek, veszek is egy S5-öt!
(#65511) Lecs@: Kínában csak 80k.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #65273 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe! Persze a telekomból simán kinézi az ember, hogy emelik az árakat...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Gyerekek, ülök a buszon, és "gyökkettővel" megyünk. Nem vicc, a gyalogosok mennek el mellettünk. Most indultunk az árpád hídtól, szerintem fél óra, és át is értünk budára!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz GrooveHero #61873 üzenetére
Lehet. Én nem nézem, csak tippeltem, miről lehet szó.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Mi van itt?! Lila háttér, szareldzsí... Kicsit nem figyelek, oszt' mindenki meghülyül?!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz Cyberpunk #57948 üzenetére
Az iOS billentyűzete elbújhat a mai droidos billek mögött. Ezekhez képest alig tud valamit korrigálni, és ha javít valamit, azt is rosszra. Pl az igekötös szavakat mindig kettészedte. Úgyhogy - egy gyors próbálás után - az volt az első dolgom, hogy kikapcsoltam. Bár most kipróbáltam, és egyet se szedett ketté... Lehet, hogy tanult tőlem az elmúlt fél évben. Ezért mondjuk jár a piros, de alapból sokkal butább, mint a droidos társai.
Egy dolog tetszik benne, a kinézete. A betűk szépen el vannak különítve egymástól, és nincs is mellettük semmi sallang (pl ctrl+ karakterekek, írásjelek). Szerintem az telefonméretben csak zavaróbb, mint hasznos, elvonja a figyelmet a betűkről, amit azért jócskán többet használ az ember.
Mondjuk tabletre pont jó ez a billentyűzet (az automatikus javítás kikapcsolása után). Szerintem ekkora méretben úgyse állsz le swipe-olgatni, hanem leteszed magad elé, és két kézzel gépelsz, mint pl pc-nél. A gyors ékezet is nagyon király, így tényleg olyan, mintha teljes magyar kiosztása lenne, tabletre tényleg nem láttam még jobb billt.
De mobilon (iPhone-on) gyors ékezet sincs (igaz, JB után megoldható), és olyan kis méretben jól jönne az automatikus javítás csak kár, hogy olyan buta, legalábbis vannak nála sokkal okosabb megoldások is a play store-ban.Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Mi ez az állatkert itt már megint?!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
#cica
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #57032 üzenetére
Igen, sok dologban újítanak, de azért van jó pár terület, amin "kivárnak". A kijelzőnövelés pl ilyen. És igen, megléphették volna - de minek, ha így is veszik?!
Egyébként az adok +1 sor ikont az lehet egy lépcsőfok, mint a samunál az S2. Szóval lassan jön a tepsi iPhone.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #57029 üzenetére
És az nem lehet, hogy az Apple csak szépen megvárta, amíg a többiek kitapasztalják, mit bírnak el a fogyasztók? Na meg a samsung évente növeli a kijelző méretét, az apple 3-4 évente. Ez miért baj? Te is azt írtad, hogy van egy réteg, akinek nem kellenek ezek a tepsik... Hát, az apple ezt a réteget szolgálja ki. És láthatóan eddig nem megy annyira rosszul a bolt. (Most azt ne vegyük ide, mennyivel több android fogy, mert annak a nagy része csak a low-end kategóriából kerül ki, mint pl most a windows phone-nál a lumia 520. (Én pl vettem volna vagy 4-et! )
Az Apple-nek még mindig jól megy a szekere, majd ha úgy gondolják, meglépik ők is a nagyobb kijelzőt.
Bár azért vicces, hogy évről-évre jönnek a pletykát a tepsi iPhone-okról, azok évről-évre "egérmozik" maradnak, és aztán évről-évre így is veszik őket.Én amúgy azt várom - és az lenne mondhatni "új" a mai helyzetben - hogy kidobnak 2 iPhone-t csontra ugyanazzal a hardverrel, csak 2 méretben (2 eltérő kijelző mérettel), ahogy ezt az iPad-nél is tették. Akkor nem lenne sírás a nagy kijelzős iPhone után, és nem lenne sírás, hogy a "mini" miért kap gyengébb hardvert, ahogy az a droidnál látható manapság. Ezt szerintem tavaly nagyon jól csinálta az Apple az iPad-nél, és ha van egy kis eszük, az iPhone-nál is meglépik ugyanezt.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz bAtt001 #57019 üzenetére
B+, és a többi gyártó tavaly meg tavaly előtt meg azelőtt stb... miért nem adott ki 5-6"-os telefont?! Miért "csak" 3,5-4"-os telókat csináltak?! Nem az (volt) szerintük az ideális méret?!
Értem én, hogy az Apple ezt kommunikálta, hogy a 3,5-4" az ideális, de ha a samsung is kidob egy 4"-os telefont (pl SGS, és akkor még az volt a legnagyobb), akkor ők ezzel nem ugyanezt kommunikálják?!
Na meg a samsung külön kategória... Kb nincs olyan piaci rés, amit ne fednének be egy újabb S3/S4 kinézetű műanyag vacakkal. Kis kijelző, nagy kijelző, gyenge/erősebb proci/kamera, kevesebb/több ram és ezek végtelen permutációja... A többi droidos gyártó meg csak megy utánuk...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Egyébként ezt annyira nem értem... Szinte az összes droidos gyártó folyamatosan növeli a képernyő méretét, erre ha az apple is megnövelné, az már ennyire "vicces"?! Jajj persze, mert sokak szerint a 3,5-4" az ideális... Hát, erre csak annyit tudok mondani, hogy biztos van egy csomó olyan Apple user/szimpatizáns akik nem bánnák a nagyobb kijelzőt. (Pl én. ) De amúgy is... Régen az SGS is csak 4"-os volt. Akkor most a samsungot is röhögjük ki, hogy ők komolyan gondolták, hogy a 4" az ideális méret?! És az rossz szöveg, hogy azóta fejlődtünk, haladni kell a korral, növelni kell a kijelző méretét... mert ez hülyeség. Nem kell. Akkor kukázzuk a hagyományos (nyomógombos) telókat?! Nem. Van akinek az kell, mert csak alap funkciókra használja a telefonját. Persze, érthetetlen... Hát, én meg azokat nem értem, akik azt hiszik, hogy az 5-6"-os kijelző nagy, és azon már milyen jól lehet netezni, filmet nézni. Nekem a normális netezési élmény a 9,7"-os iPad-nél kezdődik és valahol a 23"-os monitoromnál fejeződik be, a filmnézés meg még csak itt kezdődik. Ehhez képest egy note 3 is vicc, egérmozi, stb...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
A Desire család egy hullámvölgy volt... Akkor kellett SGS-t venni! De előtte a Hero szerintem nem volt rossz, és akkor a winmo szériát még nem is említettem amit kb a htc tartott életben a TouchFLO 3D-vel... Diamond2, Touch HD... ezek akkor nagyon tetszettek, de még lehetne sorolni...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
(Még mindig) Tisztában vagyok vele, hogy manapság a samsung a menő, mert a csapból is az folyik, de szerintem ez még nem von le semmit egy HTC termék értékéből. A vezetőséget, marketing részleget minősíti, de ez már más kérdés. Attól, mert kevésbé reklámozzák, attól még nem lesz "használhatatlan". Én csak ezen "akadtam fenn".
Meizu MX3 32GB