-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Oppa..Do the harlem shake!
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Psytech
őstag
Tudom hogy olvashatom majd a tiedet, csak ugye a teszt az teszt, attól még egy kis könyvolvasós, netezős elfruitninjázós meg templerunkettőzős dolgot kielégíthet Az az igazság hogy semmi szükségem tulajdonképpen még egy kütyüre de lehet szívesen vennék mégis egy tabletet... Eddig a 10"-s híve voltam, hogy csak az, de mostanában egyre inkább a hetesek közül is nézelődök, elég az... Filmezni nem fogok rajta, könyvre meg talán a hetes jobb... De böngészni a tízesen kényelmesebb.... Az élet nagy problémái
-
sdd2
veterán
válasz Psytech #2095 üzenetére
Igaz nem nekem de válaszolok. Átlagos netezésre alkalmas, a 30 pines csatlakozó okozhat fejfájást ha esetleg tölteni kell és csak microUSB van a környéken, FullHD-t ne várjunk tőle és a komolyabb játékok is megfektetik a hardvert. A nagyítás, tördelésnél is gondolkodik kicsit, ettől eltekintve megfelelő. Egy biztos, ha már költesz rá akkor inkább Nexus 7. A hátlapi kamera úgyis nagyon gyenge, microSD kártyahely igaz nincs, de nagyobb a belső tárhely is és erősebb a hardver, na meg szabványos a csatlakozó. De ezt nemsokára egy teljes cikk formályában is olvashatod részletezve
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
csabám
addikt
Estét jánykáim
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
sdd2
veterán
Végre elkészült a tab 2 7.0 cikk
-
Piwi
veterán
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Ricardo
titán
Okos!
-
zoleeno1
veterán
Nem-nem, irtam feljebb valahol, haverokhoz megyek. Huznak ki Angolfoldre nemsokara. Affele bucsu buli lesz, egybekotve a szulinapommal. 10 perc es ott vagyok. Asszony (allando) nincs jelenleg, meg nem is tervezek komolyabbat
szerk: latom ebrednek lassan a delutan alvo kisbabak/kislanyok
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Psytech
őstag
Jó reggelt másodszorra...
Délutáni szundi pipa -
kutkut
addikt
Hoppá, hoppá...
M4: 4,3", 720p, 2GB RAM Tökéletes. Persze ezt is elb@sszák majd az aksival...Meizu MX3 32GB
-
-
FET-MEN
veterán
válasz Cyberpunk #2062 üzenetére
Öcsém hazudik egyet, és szó szerint meg kell védenem magam.. nagyon az én érdekeim nézi amikor össze akar verni. DE azt benézte. Már vagyok olyan formában hogy megvédjem magam. Közöltem vele innetől ne szóljon hozzám. Oldjon meg mindent magának. Kerti munkát is mind én szoktam végezni, ma is ponyváztunk faterral 4 órát térdeltünk 20cm vízbe de nem mondtam semmit segítettem. Oké..
Iphone 7
-
twine
veterán
válasz FET-MEN #2061 üzenetére
Haggyadmá',,,,egy napot nem bírnál kint a "nagyvilágban",,,,
ott pusztulnál el valamelyik árokparton a kis nudlidat huzogatva
Kellenek a szülők...Biztos nem akarnak ők neked rosszat,,bár nem tudom miről van szó...(#2062) Cyberpunk:
Látom ugyanarról beszélünk[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
pfff
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
Üdv
Iphone 7
-
Piwi
veterán
Mi ez a nagy csend lányok?
-
bobooo
addikt
-
Varoz
addikt
válasz zoleeno1 #2044 üzenetére
Micsinálol te arra? Asszonyka oda valósi.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
r4z
nagyúr
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
zoleeno1
veterán
Napot.
Indulok Nyíregyre, nem tele offolni, az off topikot hétvégén(#2025) twine: "A punci is olyan mint a csiga, mégis szétkened az arcodon" - ez mehetne aláírásba
A halógödrött megástam, lehet szükség is lesz rá a mai este után, szorícccsatokMajd telóról még jövök szerintem, pálinkás 7végét mindenkinek.
u.i.: (#2043) Piwi: nyamiii
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Piwi
veterán
reggelt
-
twine
veterán
válasz rankesz #2034 üzenetére
Erről beszéltem...Lehet hogy az I5 mellett sárgának tűnik...de nekem ha böngészek, nem b@ssza a szemem,,mert észre sem veszem
(#2035) Psytech:
Tegnap volt az első nap hogy egész nap bumper nélkül pörögtem vele...
Lehet, hogy nem kerül vissza rá Pedig eddig azt mondtam kényelmesebb bumperban..
Nélküle viszont nagyon elegáns[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
A fehér az nagyon elegáns, az tetszik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
twine
veterán
válasz rankesz #2013 üzenetére
"Yellow tint"?
Hol?
OneX topic kinevelte belőlem ,hogy minden sz@rra figyeljek amit "kitalálnak" az okosok,,hullámzik, sárgul, mozog, zörög, recseg, nyikorog,,,
A punci is olyan mint a csiga, mégis szétkened az arcodon,,,
A szőrszálhasogatás már nem az én világom ,,,próbálok örülni a cuccaimnak nem a hibákat keresni[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
N4-n nem tudom milyen, de azt tudom, hogy Gnex-n nem volt kultúrált Az előlap alján egy bazinagy led olykor pulzált ha volt valami, hát minden volt csak szép nem... Meg amúgy is... Az állapotjelző LED helye a telefon TETEJÉN van, a hangszóró mellett... Mindenhol máshol szerintem szarul néz ki....
-
twine
veterán
válasz Psytech #2010 üzenetére
Én is azt gondoltam mikor először láttam, hallottam ilyesmiről...
KínaikétkazettásledvillogósgyorsmásolósDe meg kell mondjam ezen az N4-en very "kulturált" a led, és ha jól állítod be a pulzálás sebességét,,,hát elég jól tud kinézni, hogy a fekete "semmiből" néha felsejlik/pulzál egyet a szín
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Light manager nekem annó jobban bejött, nem tudom a $399$2u$2-t tudja-e kezelni
Mondjuk azóta lehet fejlődött a LightFlow is.Amúgy meg úgy is romolni fogsz, és ezt te is nagyon jól tudod
Media process miatt drain és társai, ehehehhh mondjam még?Amúgy meg azt a nexus screen tunert vagymit XDA-n kipróbálhatnád hogy tényleg eltünteti-e a yellow tint-et
-
maggi1886076
addikt
Reggelt
Hétvége és jövő héten csak 2 nap meló
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
twine
veterán
Viszont ezt a Light Flow-t azonnal....
Nagyot dob a készüléken, hogy minden színeben tud pulzálni a led alul... -
twine
veterán
válasz rankesz #2003 üzenetére
GSam Battery Monitor?
'Oszt lesz százalékos kijelzés
Azért nem kell ROmolni...
Meg azért sem mert kiderül ,hogy van élet stock után is...és nem akaaaaarom,,,mert ,,mert nem akarooom,,
Jó nekem a stock, nem kell főzött,, jó nekem a stock nem kell főzött,,,[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Nem beszéltünk azóta mióta összefutottunk mikor a telenortól kihozta
Viszont kiporbáltuk a SIM-emmel, és független.Jaa annyi hogy talk-on írta hogy idegesíti az S1 után hogy nem tudja beállítani a százalékos akku kijelzést
Azt mondta ebből romolás lesz, az meg az én resszortom. -
-
sdd2
veterán
reggelt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia