Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Piwi
veterán
reggelt
nem jár valaki véletlenül errefelé? 1155 Budapest. Széchenyi út 39.
-
Impressa
őstag
Napot!
-
bok92
addikt
válasz
bAtt001 #46081 üzenetére
Lg-nél meg a Sony-nál meg másoknál is örülnek az emberek, ha hosszú hónapok után kapnak valami frissítést.Had adassék meg az öröm olyan magas fokozata a nexus tulajoknak, hogy a frissítés napokon belüli eljövetelét, izgalommal és lelkes fogadtatással várják...
ja és reggelt...
-
lafaty80
addikt
Ja amúgy reggelt culák!
-
bAtt001
addikt
kijött 4.4 n7-re megy is a szerencsétlenkedés a fórumában
mindenki day0 akarja felrakni de minek...
-
Lecs@
addikt
Sziasztok kockák !
-
twine
veterán
válasz
Weeman1 #46067 üzenetére
lövöldözném kávé nélkül is őket -
ux1
addikt
Jobb reggelt ...
-
MurdR
veterán
Hali
-
maggi1886076
addikt
reggelt
-
nggabi
félisten
reggelt.
-
twine
veterán
Reggelt vadak
-
Keem1
veterán
Reggelt. Wee csinálja má' nekem a kávét, ma péntek van (holnap szabadnapos vagyok) úgyhogy minden király.
csak a mai napot kell még túlélni és 7vége
-
beast27
senior tag
Reggelt! Holnap péntek
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt
-
csabám
addikt
reggelt
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #46052 üzenetére
most semmi bajom vele, néha sebességgel akaszt ki de hát azt elnézem neki általában
kucku hátigen, így megyen
-
FET-MEN
veterán
Nyomtam egy quadrantotnde úgysem hinnétek el
majd az ma teszt
-
bok92
addikt
repül a repül a.... néni...
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #46045 üzenetére
ilyen miniket nem veszek mert támogatottság nem lehet valami fényes
inkább álmodozom egy nexusról, kamera, kijelző nekem mindegy szóval tökéletes, egyedül a tárhely lehet probléma de azt meg meg lehet szokni
-
kutkut
addikt
iPad.
"egyszerűen nem látom értelmét a mikroszkopikus pixeleknek" - Egyszer próbálj ki egy ilyen telót 1-2 hétig, és utána mondd ezt!
Amúgy erre biztos jók lesznek a fullHD-s kijelzők, hogy a "sima" HD beköltözhet a közép kategóriába. Sőt, már be is költözött egy HTC One Mini személyében. De ott van a Xiaomi Mi2S is, ami hardveresen meg felső kategória még mindig... Ha magát a telefont nézed, ezek még kisebbek is az SGS-nél, de maga a kijelző sem sokkal nagyobb. Mondjuk a 16:9-es képarányért kár, de az ellen sajna nem sok mindent lehet tenni, és a gyártók nem is akarnak.*
*Kivéve a Meizu-t.
Többek közt ezt imádom a legjobban az MX2-ben, meg a Flyme OS-t.
-
rootkiller
őstag
válasz
beast27 #46035 üzenetére
Nem tudom mi van ma a levegőben, de mindenki igen kurva okos lett. Nekem is a tököm tele szokott lenni mikor bele írok és elveszik a kérdés, nem válaszolja meg senki, de hát csak nem írom le hogy egy rakat szar az egész...
Más: asszonka szombaton megkapja az 520-at szülinapjára, kezdek izgulni hogy milyen lesz....D
-
beast27
senior tag
válasz
rootkiller #46029 üzenetére
Én ma szinte nem is látogatom azt a topic-ot, valamiért túl sok lett ott a megmondó ember
-
nggabi
félisten
válasz
rootkiller #46032 üzenetére
visszamennyé
mert nem találok feketét száhuér
-
rootkiller
őstag
Te EnGé? Ha már ilyen burzsuj vagy akko' miért nóta kettővel és miért nem nóta hárommal futkosol?
-
rootkiller
őstag
S2 topicba még fél óra és modot kell hívni...
-
beast27
senior tag
Estét gyenge banda
-
( V )
veterán
válasz
rootkiller #46022 üzenetére
én mozizok
-
FET-MEN
veterán
válasz
rootkiller #46022 üzenetére
Elűztél mindenkit
-
rootkiller
őstag
Hova tűnt mindenki?
-
Keem1
veterán
Ezen besírtam
-
rootkiller
őstag
válasz
kutkut #46016 üzenetére
Nekem is volt ilyesmi kijelző csak E51-ben, aztán utána azonos felbontás fektetett kijelző ami persze nagyobb volt...emlékszem mikor rájöttem hogy az MSN nem megy BIS nélkül a BlackBerryn, kb ordibáltam este 10-kor az ügyfélszolgálatossal hogy adják vissza a pénzem, aztán felhívtam az egyetlen BB-s ismerőst aki beajánlotta a nimbuzzt és onnan minden céép és jó lett.
-
( V )
veterán
válasz
kutkut #46008 üzenetére
nyilván ha valaki most tervezi a telefon vásárt és van annyi elkölteni valója mint anno az sgs megjelenésekor (de min 100k), akkor nem fog elavult vasat venni (lásd endzsí lapátja), de ha létezne ilyen opció részemről csak memót bővítenék és max egy 2 magos procit tennék az öregbe és minden más maradna. nekem a 4'' az ideális telefon méret és ekkora kijelzőre bőven elég wvga, egyszerűen nem látom értelmét a mikroszkopikus pixeleknek. persze tudom hogy szép mert én is próbáltam a 2gen N7-est és gyönyörű képe van, de mindig az volt az érzésem hogy ezt szívesebben nézném min 10''-on.
-
kutkut
addikt
válasz
rootkiller #46009 üzenetére
Az SGS előtt egy nokia 6234-em volt.
Imádtam azt is, az a kijelző akkoriban nagyon jónak számított. 320*240 ~2"-on, kb 200dpi-s volt.
Emlékszem, akkor még elég kevés (java) játék volt erre a felbontásra, és egy csomó játékkal úgy játszottam, hogy csak a kijelző 1/4-ében futott.
-
rootkiller
őstag
válasz
Cyberpunk #46014 üzenetére
Szysza ideje lenne kiganéznod a szart ha már te itt állítólag félisten vagy bazki...micsoda kupleráj ez? Egyiknél ott van hogy alaplap a másiknál meg nincs hogy processzor, ráadásul itt azt állítod hogy nótád van amúgy meg szifonod szóval ez így elég fura már te szysza....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rootkiller #46012 üzenetére
Az a Raptor meghalt már, az sem illik a listára, és a Tp sincs meg. De most a cica megy dolgozni, majd.
-
bAtt001
addikt
válasz
rootkiller #46012 üzenetére
ssd rendszer alá, hétfőn raktam be azóta csodálkozok h gyors is tud lenni a gép
-
rootkiller
őstag
válasz
Cyberpunk #46011 üzenetére
Te szysza? Minek a hangos Raptor HDD ha van SSD-d is? Amúgy meg nosza, ideje frissíteni azt a cuccok rovatot a ráérő következő másfél percben...úgy is sokat lógsz itt
Ja és az alaplaphoz is fölös odaírni hogy alaplap...meg a thermoakármi coolerhez hogy cooler...
batt: de a szyszának van egy SSD (feltételezhetően rencer), egy 1TB HDD (feltételezhetően gané meg lomok) meg van egy hangos 10000rpm WD Raptor 74GB, amit már biztos lekőröz egy tisztességes mai HDD...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rootkiller #46009 üzenetére
Tényleg, bár már szegény GTX470-esem sincs meg.
-
rootkiller
őstag
válasz
Cyberpunk #46007 üzenetére
Cuccok
Gigabyte X58 UD4P alaplap, Core i7 920 D0 CPU + Thermolab Baram CPU cooler, 3x2GB Corsair Dominator 1600MHz DHX ram, Palit GTX470, OCZ Vertex2 SSD 60GB, WD Raptor 74GB + WD Caviar Green 1TB HDD, Creativ X-FI XtremeGamer Fatal1tyPro, Sennheiser HD555, Edifier R1600T studio monitor hangfalpár, Logitech MX518+Razer Pro pad, AeroCool Aeroengine2, Dell U2410, Lenovo Thinkpad X60s, Samsung Galaxy Note
Akkor ez mi? Nem fedi a valóságot?
kutkut: én is így voltam a BlackBerry 8520-am képernyőjével, ami ugyebár kb olyan mint az iPhone 3G kijelzőjének a fele, csak ráadásképpen 65k színnel...
Egyébként az Acenak már úgyszintén elviselhetetlen pixeles képernyője van, a Gio még tűrhető azonos felbontással de -0.3" -
kutkut
addikt
Ezt senki sem mondta. Az egyelőre tényleg túlzásnak néz ki, ezért az árért meg főleg... De szerintem a HD kijelzős telók most már egész megfizethető áron mennek, és nyilván rá kéne költeni, de szerintem az megérné. Itt nagyobb az ugrás a wvga-hoz (ráadásul pentile
) képest, mint a HD - fullHD-nál.
Nem vagyok álszent, hisz én is sokáig használtam, de nekem megérte a váltás. Mondhatnátok, hogy önigazolás, de nem az. Miután megvettem az MX2-t, még vagy 2 hétig megvolt az SGS, ami alatt nem is használtam igazán. Aztán eladás előtt kézbe vettem, és rossz volt ránézni szegénykére. És feltettem magamban a kérdést: "Hogy bírtam eddig ezt nézni?"Na jól van, befejeztem, csak előtörtek belőlem az emlékek.
És én is szerettem az SGS-t, de ahogy változnak az idők, változnak az igények is (nálam legalábbis).
Valamint annyit hozzátennék még, hogy sok haszontalan, vagy legtöbbek számára nélkülözhető "innováció" volt az elmúlt években, de a HD/retina kijelző azon kevesek egyike, amiért érdemes pénzt áldozni szvsz.bAtt001: És amikor hetente új témát dobsz rá?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rootkiller #46006 üzenetére
Csak látom mit látok.
Mert i5-öm van, és az nem fedné a valóságot.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rootkiller #46002 üzenetére
Volt ilyenem nem jó az.
Akkoriban jó volt s sok VGA után, de már akkor keveseltem.
-
r4z
nagyúr
válasz
rootkiller #46002 üzenetére
LOL?
-
rootkiller
őstag
válasz
Cyberpunk #46001 üzenetére
Szerintem 4.3"-on a 800x480 már elég jó...nyilván 300+ az már igen kiváló, de a FHD 5" környékén az már a rajkodás kategóriája...
Ha akinek FHD telefonja van, este odalopózna a kiskínai az éljjeliszekrényhez, lenyúlná a telefont és reggelre kicserélnél a kijelzőt minden paraméterében tökéletesen megegyező 1280x720 felbontásúra, az illetők soha a büdös életben nem jönnének rá a csere tényére maguktól, műszerek nélkül. Ezt borítékolom!
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!