Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Javasoltam a Krisztinek estére egy kis alternatív gyógymódot. Nem jött be
"Dehogyis.. hogy engem is megfertőzz?" -
Keem1
veterán
Torokfájós reggelt
Faszán elkaptam a virnyákot a kolléganőmtől. Mától 4-5 napon át száműzve leszek a lakás egy félreeső pontján, hogy a többieknek ne adjam át -
zoleeno1
veterán
válasz
nggabi #90058 üzenetére
soha tobbe flottába, voltam mar, akármit akartam intezni sose tudtam semmit, mer' csak a flottavezetonek lehet... Ha meg a faxom... + a 3 csiga nekem is keves, 6-8 korul hasznalok.
Amugy minden iranyba korlatlan, vagy csak vodan belül? Mert ha mindenfele, akkor annyiert nem rossz.
-
nggabi
félisten
Fszmhétfő.
Kell valakinek voda flotta? Korlátlan, 3giga net, saját névre, 7e/hó. 2 év hűség.
-
Shingen
addikt
-
nggabi
félisten
Visszamennyetek
-
Shingen
addikt
Ki volt ma tüntetni.
-
Piwi
veterán
Ne aludjatok gyengék
-
nggabi
félisten
-
Keem1
veterán
Béku, Shingi
-
nggabi
félisten
-
Piwi
veterán
-
Shingen
addikt
Mi ez a hulla szag?
Tegnap megnéztük ezt a 12 katonát a moziba nem volt rossz, de lone survivor viszi a pálmát nálam.
Mark W. verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari