Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
megjött az új bejárónő
-
gzbotii
nagyúr
-
Piwi
veterán
üdv hölgyek
-
Psytech
őstag
válasz
bAtt001 #3264 üzenetére
Amikor ilyen lehetetlen képeket találtok ami illik is egy felhasználó avatarjához és még témába is passzol, akkor mindig elgondolkozok, hogy vajon milyen felindulásból és keresési kulcsszavakból jön ez össze
De ebben philo a nagy mester, szinte mindenhez tud valami elborult képet... -
FET-MEN
veterán
Zsiráf
-
r4z
nagyúr
Alapból nem sok a mély, sőt. Nagyon kiegyensúlyozott, nem Sennheiser-effektes. Az a jó benne, hogy sok basszusnál sem nyomódnak el a felső tartományok, mint egy sima fülesnél, meg ugye tovább lehet húzni a mélyeket. Jól megoldották a frequency cutot. A metáljaimnál nagyon kijön a különbség, amikor a dob és a basszusgitár együtt szól a cintányérral, ennyire tisztán még soha nem hallottam őket együtt szólni.
Elvileg szifonhoz tervezték, a One X hibátlanul kezeli.
-
r4z
nagyúr
Nálam ugyanolyan. De neked tök mindegy, mert te a Voodoo-ban tudod állítani a hangerőt a DAC-on, a Noozxoide meg amúgy is csak kikapcsolt DVC mellett megy. A basszust a Psychoacoustic alatt lőttem be, a többi tartományba nem szól bele.
7400 kb, bár volt jó 2 hét, mire ideért
-
kutkut
addikt
Hmm, akkor majd rálesek.
Én azt vettem észre az sgs-ben, hogy egy kicsit kevés a basszus, a mélyek mintha egy kicsit halkabbak lennének, mint kéne.
+ Lehetne tisztább a hangja
(mint pl a szifonnak).Na, mondjuk, az se tökéletes...
De szerintem nem egyértelmű, hogy az sgs jobban szólna.
-
bruti01
őstag
hy
-
Psytech
őstag
-
nggabi
félisten
megöltem?
-
Psytech
őstag
Nyamvadt bkv....
Mennék lebizniszelni a fejhallgatómat erre nem elfolyik a gázolaj és nem indul el a sz@r....
Szuperszombat.... -
zoleeno1
veterán
Reggelt Négerek.
Wee: szólj ha tányéron van, ülök asztalhoz...
Ori: Ha ez vigasztal, engem is szopatnak azért a melóhelyen. Nincs még meg a telibevert nyelvvizsgám, amit amúgy novemberre ígértem nekik
Szal alattam is rezeg a léc, minden héten kérdezik már, hogy hogy állok... Most is megyek amúgy angolra. Csak az a baj nagyon nem köt le a nyelvtanulás, a "tanárnénim" is egy fiatal csaj, leginkább elpoénkodjuk az egészet
-
gzbotii
nagyúr
Hat nem vege lett a vizsgaidoszaknak?
-
nggabi
félisten
reggelt
-
Weeman1
veterán
Már sütöm nektek a reggelit is.
-
bok92
addikt
reggelltt
-
Weeman1
veterán
-
sdd2
veterán
Reggelt
-
Psytech
őstag
Reggelt...
-
csabám
addikt
Reggelt.
-
Cyberpunk
félisten
Reggelt hétalvó banda.
Napi munkahelyi szoptatás. Kitalálták, hogy hétfőre le kell küldeni műszakonként két embert leszámolni. 1 hét múlva 3 műszakra állunk, az egyik brigádnak annyi. A keménymag marad a többi mehet. Ráadásul van akiknek képesek kifizetni 1 millió végkielégítést. Nem értem én ezt.
-
Iomega
addikt
Így köll utazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nyaralás topik
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest