Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
Cyberpunk #42093 üzenetére
Hát, még nem tudom... Egy az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy kell-e az a nagy kijelző, bár gondolom meg tudnám szokni... Kettő, hogy nekem nem igazán tetszik ez a 8 magos exynos proci, legalábbis az S4-ből kiindulva. A mostani qualcomm soc-ok szerintem jobbak, fejlettebbek, kevésbé melegednek és kevesebbet fogyasztanak. Aztán most olvastam olyanokat az mx3-ról, hogy rootolásnál ugorhat a gari. :s A kamera sem a legjobb benne... Bár az nem elsődleges szempont, de akkor már inkább a G2-t választanám.
Egy picit kisebb, jobb kijelzővel, elvileg a DAC is jobb egy picivel, szimpatikusabb soc, nagyobb aksi, kamera hasonló, ahogy a műanyag hátlap is. Szóval, szerintem a G2 majdnem mindenben jobb, de legalábbis nem gyengébb, mint az MX3.
Persze, akkor ugye nincs Flyme, amit nagyon megszerettem. Sokkal felhasználóbarátabb, sokkal használhatóbbá teszi a droidot szvsz.Akkor meg lehet, hogy maradok az MX2-nél, oszt' ennyi.
-
bAtt001
addikt
válasz
maggi1886076 #42087 üzenetére
fantáziálsz itt de én erről beszélek
-
nggabi
félisten
válasz
Tejes Pite #42090 üzenetére
-
Tejes Pite
aktív tag
-
r4z
nagyúr
válasz
kutkut #42083 üzenetére
Engem pont Draiman hangszíne vett meg az egyébként szerintem zseniális zene mellé... Még jó, hogy nem vagyunk egyformák
Hallgass egy kis Triviumot, a Vengeance Falls albumuk nemrég jött ki - a Strife egyenesen kegyetlen lett
Ja és ezt neked külön ajánlom
uxblöki: Visszamennyé'
-
Keem1
veterán
válasz
maggi1886076 #42073 üzenetére
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #42080 üzenetére
Pl facebookban nezelodok és valaki linkelt valamit megnyitom de nem tölti be az oldalt... ilyesmi
csirek vissza mennyé, belga nagyon jó :-D
-
kutkut
addikt
Én meg meghallgattam pár Disturbed albumot...
Egész jó - lenne... A 5FDP-nak köszönhetően kezdem megszeretni a metált...
Szóval visszatérve a Disturbedre, maga a zene, a hangszerek jók, de az énekes teljesen elrontja az összképet.
Egy az, hogy az énekes hangszíne sem tetszik igazán, de ami még fájóbb, hogy az a dallam, amit énekel, egyáltalán nem illik a számokhoz... Egy csomó fölösleges hajlítás, és még véletlenül sem akar épp olyan hangon énekelni, ami összhangban lenne a zene többi részével. Illetve de, kb mindegyik szám végénél az utolsó refrén végére azt énekli, amit "kell", ami illik pl a gitár aktuális akkordjához... Szóval látszik, hogy ez direkt ilyen, de nekem ez valahogy nem gyere be. OK, hogy valahogy le kell zárni egy számot, valamiben változtatni kell a addigiakhoz képest, de szerintem nem így, hogy a szám első 95%-át elcsesszük. Ráadásul az, hogy mindegyik számban ezt csinálják...
3-4 albumot, de olyan érzésem volt, hogy 1 számot hallgattam meg 30-szor. :/
-
beast27
senior tag
válasz
GrooveHero #42080 üzenetére
Csak is a Maxthon
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #42071 üzenetére
nem tudom mire gondolsz
razi, Sanyi is jó lett nagyon szerintem
-
r4z
nagyúr
Újrahallgatva az összes albumot, ismét rá kell jönnöm, hogy a Belga k*rvajó
Hamarosan a Sanyit is megszerzem
-
maggi1886076
addikt
válasz
GrooveHero #42075 üzenetére
Es szegyenli is magat miatta
-
GrooveHero
addikt
válasz
Látod, figyel ám
-
Piwi
veterán
válasz
-
Keem1
veterán
estét pccsel rendelkezők és akiknek kettő kell belőle (remélem, értitek)
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #42067 üzenetére
én használtam mmás programból megnyitom linkek nem mentek... ott kuka volt nálam
-
twine
veterán
válasz
GrooveHero #42065 üzenetére
-Jaaaj Bíró úr,,, nem sok az az "ötév"?
-Mondom "kötél"....42067: ezt próbálgatom most én is,, nagyon rá van mindenki pörögve...gondoltam megnézem másodszorra is...
De a jól belakott dolphin+jetpack combomtól nehezen válok meg -
GrooveHero
addikt
Amúgy akinek még androidja van, az próbálja ki a Next Browser böngetőt, valami eszeveszett gyors, a leguccsó ápdétben pölö 30%-ot növekedett az oldalak betöltési sebessége. És tényleg
-
Cyberpunk
félisten
válasz
GrooveHero #42065 üzenetére
FAIL akasztani érte.
Nem hiszem, hogy ezeket a fordításokat nem nézi át senki.
-
GrooveHero
addikt
Nincs több kérdésem, bíróúr
-
Weeman1
veterán
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #42052 üzenetére
az csak a tabletes te kék
-
csabám
addikt
válasz
A nemzeti nyócegyett?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Cyberpunk #42053 üzenetére
dettó, bár multkor fácsén megkérdeztem és Batt segített, hogy van csempementesítő mod hozzá, amúgy meg teccő windóz kőkóla?
Lehet ha meglesz majd a zúj hardver, akor felpróbálom
csabám ahham, szótak hogy gyerekek ezt nemkő ám reklámozni, meg letőttés, meg ilyenek, elég nagy szégyen, meg ilyenek, szóval sztem most átnevezeik 8.7-re, úgy nem annyira csúnya
-
Cyberpunk
félisten
válasz
LOL, bár engem nem érint jó a 7 is még.
-
csabám
addikt
Vátsz nyúz négerek?
-
FET-MEN
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz
GrooveHero #42048 üzenetére
Hát reméljük nem kell élnem ezzel a lehetőséggel. Rég voltam már munkanélküli, nem szeretnék gödörbe kerülni. De fel kell készülni minden eshetőségre.
-
-
wertigo1984
őstag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
wertigo1984 #42045 üzenetére
Én persze nem ennyit keresek, de négy műszak ellenére lehetne jobban is megfizetni.
Szerencsétlen környék ez. A gond egy nagy munkáltató van, ráadásul multi, akiknél ugye nem probléma, ha ki kell rúgni valakit. Nem is állunk valami túl jól, szóval lehet repülünk hamarosan. Akkor viszont szarban lesz a haza. 6 év után jár már 1 hónap végkielégítés alighanem.
-
Cyberpunk
félisten
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #42031 üzenetére
-
r4z
nagyúr
válasz
GrooveHero #42026 üzenetére
Passz, nekem még nem volt egyik sem
-
( V )
veterán
-
nggabi
félisten
1010pezo egy marlboro. wazze
-
Lecs@
addikt
Sült kacsacomb, narancsos kacsamell, hagymás tört burgonya, pezsgős párolt káposzta. Not bad
-
Piwi
veterán
reggelt
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest