-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Bencom ™ #5136 üzenetére
Fordítva is működik, cordbonból is el lehet menni dark valleybe, ez teljesen biztos (legalábbis OL modokban). Azt hittem, valami különlegesség van ott a kapunál, azért említi, de én nem találtam semmit (meg nem is gondoltam, hogy simán csak az átjárásra gondol). Ejnye pedig ezek a dutys fickók kemény emberek, nem cséplik a szavakat
XP 128 megával a legrosszabb rémálom, ami létezik. Ott már csak a vinyó kerreg, mellette nem tudsz semmit normálisan csinálni, tapasztalat sajna
256 mega már az elviselhető kategória, 512-vel viszont xp+néhány alkalmazás (persze nem stalker
) már megy jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest