Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #4119 üzenetére
sima photoshoppozás közepette először bekockázta a képernyőt majd a kockákat becsíkozta, újraindítás után dettó, semmit nem lehet látni, aztán miután megigazítottuk a csatlakozásokat (ugyanis az egyik wincsi ki szokott mozdulni, és erre gyanakodtunk, hátha itt is ez van) minden rendben volt, csak épp nem is indult el a gép addig a pillanatig míg vissza nem cseréltük a régire... azóta megy, azóta a stalker indításakor látom az egeret (szép atomjellel) de az egész képernyő fekete... (igen, nincs menű, és régebben is így volt, azért is cseréltem le a VGA-t.)
Fogalmam sincs mi baja...ZK: ez egy 6600 gt volt, amit helyette betettem (a régi) az egy 9100 pro. Ezzel nem megy.... kess meg luxus, szóval most pihenni fog kicsit...
de azóta az integrált hangkártya is elszállni látszik, legalábbis a battlefield 1942 ment simán, aztán egy pillanatban hirtelen elkezdett hülyéskedni a hang (ugrál és szaggat és stb, baromi idegesítő, ha egyet lövök akkor olyan hangja van mintha két tárnyi lőszert ropogtattam volna el, és olyan sokáig is szól...) de eddig csak a BF-ben csinálja... de restart, újraindítás, kikapcsolás, semmi nem segített rajtakezd összeomlani a gépem? hurrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest