-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Grigorisz #2894 üzenetére
Milyen procit ajánlanál helyette ,én 1024-esben nyomom,eddig csak két pályán/Vad terület ,és Pitypang városban / volt problem vele
,mindkettő amikor kint voltam a szabad ég alatt ahol egyszerre sokféle színt és árnyalatot kellett megjelenítenie,nagyon akadozot,már-már élvezhetetlenné téve a játékot!érdekes módon a többi pályán nem csinált ilyet,gondoltam bele dobom a gépemet egy elektromos delejbe,megsemmisíteni
!!Böcce az infót,kipróbálom azzal amit javasoltál
Próbáld ki csít nélkül én is úgy nyomom,nagyon izgalmas és rendkívüli élményt nyújt a játék ha nem sumákolsz benneEgy alényeg legyen egy nagy tűzerejű fegyvered,/nálam Ak--távcsővel, gránátvetővel,hangtompítóval,___pisztoly szintén ht-val,rengeteg gránát,kb 30db,dragunov mest.löv.puska,lehetőleg páncéltörő lőszerrel/AK is,1000db körül/Jó ruha,lehetőleg ne pizsiben mászkálj mert letépik a blökik,meg a zombik nagyon gerjednek a STALKER-okra/sok eü csomag,mind3 féléből,injekciók,és sok szerencse
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest