Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sLINKy
tag
Sziasztok!
150 környékén mit ajánlanátok olyan háztartásba ahol középhosszú szőrű kutyus, hosszú hajú hölgy és ~0.5cm-es íves köszöblécek találhatóak. Ezek a főbb kritériumaim. Kb 50m^2 a lakás. Köszi előre is!Küszöb: [kép]
-
gyalu 1
aktív tag
Víztartályba felmosás után, ha marad benne víz, akkor ki kell önteni vagy maradhat benne? (S5 max)
-
Gus-T.
tag
Kedves fórumtársak.
Szeretnék segítséget kérni.
Tudja valaki pontosan hogy az Electrolux PI81-4SWN Pure i8 és a frissebb i9.2 között mi a lényegi különbség?
Azon kívül, hogy a régebbi i8, kisebb aksi, kisebb üzemidő, lassabb töltés.... NODE fele annyiba kerül.Köszönettel.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
gyikhuszar #14875 üzenetére
Közben olvasgattam, fekete szőnyegre nem megy fel, innen adja magát szerintem , hogy fekete padlóval is baja lenne, legalábbis megzavarná
A leragasztós módszert kéne kipróbálni.
-
Galahed
senior tag
válasz
jegenye77 #14889 üzenetére
Azt nem olvastam, hogy pumpáshoz ajánlják. Az Ecovacs is gyárt gravitációs modelt emlékeim szerint.
Viszont azt olvastam pl a pumpás Ecovacs manuálban, hogy tisztitott vagy lágy vizet használjunk a hosszú élettartam kedvéért.A gravitációsokhoz persze remek, ott nem okozhat semmit elvileg.
Bár én is azon az elven vagyok, hogy miért ne használjuk a pumpásokban is, legfeljebb 8 év helyett 6 év alatt megy tönkre... de mi van ha egy év alatt megszorul a pumpa, vagy tönkre megy a gumialkatrésze...
Az én pumpásomhoz (S6 maxV) hideg csapvizet lehet használni, de mosószert nem a kézikönyv szerint:"To prevent corrosion or damage, do not use cleaning fluid or disinfectant in the water tank."
-
Galahed
senior tag
válasz
humigabi #14871 üzenetére
A pumpásba állítólag nem szabad semmilyen mosószert tenni, károsíthatja a pumpát a lerakódás. Nálad még nem okozott semmilyen gondot? (bár a szódabikarbonátos citromos keverék jól hangzik...)
Ha a sima viztól is óvják akkor a mosószert már durva dolognak érzem.
Bár a gépkönyv szerint (S6maxV) szabad csapvizet használni. -
Graphics
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz
#86354688 #14861 üzenetére
Megtaláltam a hibát egy hét b*szakodás után! Ha indításkor kemény talajon van (beraktam egy 50x50 cm deszkát alája) akkor látom a térképet az app-ban és a robot mozgása is teljesen rendben van. Ha a szőnyegről indul nincs térkép és csak találomra kóricál S alakban.
Igaz, hogy 20 perc után eltűnt a térkép az app-ból és megint rájött a robotra az öt perc, de addigra bejárta a szobát teljesen és a széleken is végigment.
Kínai szutyok
-
bandigno
senior tag
válasz
Én a helyedben biztosra mennék és az ismerősi körből kérnék egyet kipróbálásra (hasonló tudású is jó lehet), mert ez pont két gyenge pont a robotporszívók esetén! Szerintem alsó hangon szenzor letakarásra szükség lesz, de ne legyen jó a megérzésem
-
gyikhuszar
tag
Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy a leesés érzékelője pontosan hogy működik. Ha elnyelt (visszavert) fény alapján, akkor lehet gond. Talán vannak (voltak...) is olyan modellek, amiknek gondja volt sötét/világos felületek találkozásánál. Jó lenne ezt biztosra tudnom a Viomi SE esetén, mert kizáró ok, ha ilyen körülmények között megbolondul.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
A szőnyeg hossza lényegesebb.
Szerintem a változó szín nem okoz neki gondot, nem sakkozni szeretne szegény
-
gyikhuszar
tag
Sziasztok!
Viomi SE vásárlásán gondolkodom.
A kérdésem az lenne, hogy
- hogyan boldogul teljesen homogén sötétkék szőnyegen,
- nem okoz-e neki gondot a változó színű járólap (fekete és fehér lapok váltakoznak).Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Graphics #14859 üzenetére
Köszönöm az infókat. Ez így valóban elfogadhatóan hangzik, hogy miután beállítottam és látom hogy jól működik, egyszerűen lecsatlakoztatom a netről.
Egyébként nem a kínai kamerás hír miatt aggódom, ez nálam már jó ideje egy becsípődés. Én magam is programozóként dolgozom, ezért tudom, hogy milyen könnyű akár szándékosan, akár figyelmetlenségből kiskapukat hagyni bármiben. Most a házfelújítás során magam is meglepődtem, hogy mi minden szeretne a netre csatlakozni: a mosógép, a padlófűtés termosztátja, a hőszivattyú... ha kicsit nem figyelek oda, még a villanykapcsoló is. Na de nem akarom szétoffolni a topikot.
Még annyit, hogy a padlón lévő különféle textilekhez hogyan viszonyulnak ezek a porszívók? A nappaliban van egy közepesen hosszú szálú szőnyeg is, illetve egy IKEA-s tehénszőr
A hagyományos porszívóval az előbbit max fokozaton lehet kitisztítani, az utóbbinál viszont a minimumra le kell venni a szívóerőt, különben teljesen rátapad a fejre. Ebből nem lehet gond egy robotnál? Vagy esetleg azt a részt no-go zónára állítom majd?
-
Fetyoka0
tag
válasz
vrsptr #14870 üzenetére
Igen nagyon szeretjük a VIOMIT. Nagyon okos 2 szinten használjuk. 1.re felvett térképpel dolgoztatom, semmit sem kellett újra tanítanom. A lényeg h térkép felvétel közben töltőről induljon és oda térjen vissza. Aztán már nem kell vinned utána a töltőt. Fölviszem az emeletre kiválasztom a megfelelő térképet és indul. Takarítás végén szomorú h nem találja a töltőt ennyi. Felmosásra eddig nem nagyon tesztelgettem(2x-3x) ezért voltak most a kérdéseim. Még november végén rendeltem aliról 300$ért. Ennyi pénzért nagyon megérte és 3 nap alatt itt volt lengyel raktárról ingyen dpd-vel...
-
humigabi
aktív tag
válasz
Fetyoka0 #14868 üzenetére
Szia!
Igen, érdemes bevizezni a mopot, mert sok idő, mire "elázik". A foltosság valami mástól lehet, mert nálunk még se kő, se padló nem maradt az. Igaz desztillált vizet és citromos szódás ajax felmosót használunk.
Az osztott mopnak csak az első felét vizezi, a hátulja a "száraz" törlő, persze az is elázik egy idő után. -
Fetyoka0
tag
Sziasztok. Mar 1 honapja hasznalom a viomi se-t. Felmosassal kapcsolatba erdeklodnek.Nem 1 teljes egybefuggo csikot huz hanem 2ot a szelen. Ez normalis? Az 1 mintazatu mopot hasznalom a masik 2 mintazatut meg nem probaltam. Nalatok mi a helyzet? Pedig maxon van a vizadagolas.
-
törölt tag
Szőnyegen mennyire muzsikálnak nálatok jól ezek a robotok? Az enyém kézikönyvében (Essential) azt írja, hogy nem szabad szőnyegen használni. És most erre gyanakszom, hogy emiatt nem működik rendesen.
Konyha, 5 m2, csempe. 6-8 perc alatt végez vele.
Háló, 10 m2, parketta. 15 perc és kész.
Mindkét esetben végig követhető az app-ban ahogy rajzolja a térképet, épp hol van. Egyenes vonalakban bejárja a helyiséget, mindenhol nagyjából egyszer halad el, aztán a szélén körbemegy.Nappali, 15 m2, szőnyeg (rövidszőrű, faltól-falig, a letűnt korok emléke). Kb 45 perc után leállítom amikor már vagy ötödször menne végig rajta. Hosszában. Aztán megint. Széltében. Aztán megint és megint. Tízszer az asztal körül. Soha nem megy körbe a szélén.
Közben a térképet nem mutatja az app, ami nem igazán reagál amúgy se semmire, nem frissíti még az eltelt perceket se, csak ha ki és belépek újra. -
bandigno
senior tag
S5 Max
Az eddig eltelt egy hónap alatt a gép mindig ugyanarra ment teljes takarításkor, viszont ma másik útvonalon ment, igaz 2-3 perccel hamarabb is végzett! Átgondolta volna egy hónap után a dolgait vagy esetleg változás állt be a szerverek miatt? (utóbbinak lehet köze hozzá?)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#24117760 #14858 üzenetére
Működhet anélkül, de korlátozott funkcionalitással.
De az első beállításhoz mindenképp kelleni fog WiFi. Utána ha beállítottad, akkor lecsatlakoztathatod a WiFi-ről, ámbár sokkal praktikusabb, ha mégis rajta van.
Pont amiatt, hogy távolról is rá tudj nézni hol jár.
Menni persze fog enélkül is, ha minden igaz.
Két macska van, hasonlóak ,az egyik antiszoc, a másik meg bolond.
Először nézték, utána már nem érdekli őket, vagyis nem teljesen igaz, mert a Mi Vacuum oldalkeféjét most cseréltem ki, és a kicserélt kefét nem dobtam ki, na azóta azt pörgetik játékként, a legjobb cat fidget spinner
(kémkedő kütyük: mobiltelefon, router, böngésző amiről írsz... Ehhez képest a robotporszívó tény ,hogy tud egysmást, de nem gondolnám , hogy ez a fő veszélyforrás.
Ha a pár napja megjelent otthoni kamerás storyra gondolsz, ott csak nagyon kínai kamerák nagyon kínai "márkái" voltak érintettek.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni első robotporszívó vásárlás előtt.
Első és legfontosabb kérdésem, hogy ezek a modernebb gépek vajon hajlandóak-e működni mindenféle internetes és okostelefonos kapcsolat nélkül. Nyugodtan nézzetek parásnak, de nem szeretnék semmiféle kémkedő, hallgatózó kütyüt a házamba. Mondjuk legelőször, a szakszerű beállításnál nyilván kellhet, hogy valahogy kommunikáljon velem a gép, de utána inkább ne. (Mintha pl elutaztam volna nyaralni: nincs otthon az okostelefon, le van kapcsolva a router, stb. - ő csak tegye a dolgát offline.)
A második, hogy bárhol szóba kerülnek ezek a gépek, a Xiaomi és az iRobot tarol mindent. Mi a helyzet a többiekkel? Pl az Electrolux azért elég színvonalas márka, mégse sűrűn írnak az ő gépükről.
Végül: két macskánk van. Az egyik egy békés jószág, a másik kicsit bolondPl a hagyományos porszívótól kifejezetten fél. Akinek van macskája és robotporszívója is, azokat kérdezem, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
gyalu 1
aktív tag
Ma meg is érkezett a 27-én rendelt S5 max
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Graphics #14848 üzenetére
Az ECOVACS Robotics
Jóval azelőtt, hogy az „okos otthon” koncepció divatossá vált volna, az ECOVACS Robotics (ECOVACS) már az okos otthon robotika innovációjának élvonalában járt, új lehetőségeket tárva fel a robotok számára a háztulajdonosok életének átalakítására. Az ECOVACS intelligens háztartási robotikában végzett több mint 20 éves munkája során a vállalat egy startup vállalkozásból globális vállalattá vált, amelynek feladata világszínvonalú robotok építése háztartási és ipari takarításhoz, légtisztításhoz, biztonsági és megfigyelési feladatokhoz, továbbá in-store értékesítési támogatás nyújtásához kiskereskedők számára. Az emberek élet- és munkamódjának megváltoztatására tervezett ECOVACS robotok már több mint 60 országban kaphatók világszerte.
Vezérelvünk - „Minden családnak legyen egy robotja” - arra ösztönzi vásárlóinkat, hogy „Éljenenek okosan. Élvezzék az életet” stílusos és funkcionális robotokkal, amelyek több, mint egyszerű háztartási készülékek. Olyan otthoni robotokat készítünk, amely könnyebbé, okosabbá, hatékonyabbá és összekapcsoltabbá teszik az életet, így Ön több időt tölthet azzal, amit szeret, azokkal az emberekkel, akiket szeret. Az ECOVACS-nál úgy gondoljuk, hogy okos otthoni robotjaink, egyedi mobilitásukkal és térbeli tudatosságukkal képesek lesznek az okos otthon szerves részei lenni a jövőben. -
Galahed
senior tag
válasz
fatal` #14851 üzenetére
A Xiaomi rengeteg cégbe vásárolta be magát, igy a Roborock-ba is.
A Xiaomi ecoszisztéma része a MiJia, Roborock, Dream, Viomi ,Aqara, amazfit, stb, stb , jelenleg 142 cég termékei futnak területileg, földrajzilag meghatározott területeken, hol Xiaomi, hol meg saját nevükön, hol melyiknek jobb a "csengése".
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
fatal` #14851 üzenetére
Fordítva, a Xiaomi nem gyárt.
A Xiaominak 3 nagy porszívós partnere van.
Roborock
Dreame
És még a Viomi azt hiszem."A Xiaomi MiJia néven gyártatja a legtöbb okosotthon termékét, így a robotporszívóját is, amit a Roborock céggel gyártatott. A mostani két modellt viszont már nem a Roborock gyártja, két külön beszállítóval állapodott meg a Xiaomi."
-
-
jegenye77
addikt
válasz
MBalu0001 #14840 üzenetére
Most akcióban olcsóbb mint az s5 Max.
Igen én is olvasom, hogy karácsony felé volt valami hiba. Törlődött sokmindenkinél az elmentett térkép de javították egy frissítéssel.
Tegnap este megrendeltem. Végül azért választottam ezt mert itt helyben a MM - ban van most akcióban. Ha nem tetszik vagy garis probléma van akkor csak beviszem ide és kész. Nem kell postázgatni.
Kíváncsi vagyok milyen lesz. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #14839 üzenetére
Mi Mop Pro.
De halk egyik se lesz.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
jegenye77 #14838 üzenetére
Benne vagyok egy németnyelvű robotporszívós facebook csoportba(smarthome assistent), ott azért volt panasz meghibásodás miatt, de úgymond objektív ítéletet nem tudok mondani, mert nem tudom mennyiből mennyi..
Mondjuk ők a tesztben a you tube csatornájukon mindig ezt hozták ki tesztgyőztesnek( nem tudom hogy tényleg ennyire jó, vagy jól fizet a cég) még mielött nem jött ki az t8 aiwi, meg a t8..de ár-érték arányban az s5 max a nyerő..
-
Winner_hun
félisten
Ahányszor nekilendülök hogy találok egy megfelelő robotporszívót, mindig elveszek, annyi van. Nekem viszont az utóbbi időben nincs annyi időm hogy napokat keresgéljek.
Amiket szeretnék, aztán vagy lehet vagy nem:- szisztematikus mozgású kell
- nem kell felmosás (feltörlésnek jó ahogy olvastam, de azzal amúgyis macera van, tatályt kell le-fel szerelni)
- legyen legalább 2 cm-es küszöbjáró képessége
- legyen halk (tudom, viszonyítás kérdése)
- legyen hozzá normális app, telefonról is lehessen vezérelni, legyen no-go zóna kijelölésre lehetőség
- szőnyeget vagy ismerje fel vagy be lehessen állítani hogy ott szívjon erősebben
- heti bontésban időzíthető legyen
- szoftveresen és hardveresen is bírja, én nem akarok vele vesződni. Dolgozzon, néha ki kelljen tiszítani, de amúgy hagyjon békénOlvastam van amelyiknek oldalt szilikonkefe van, az a jobb. Mennyivel, miben jobb? Tartósabb? Kíméletesebb?
Árnak lőjük be a max. 100 000 Ft-ot. Az se zavar ha használt, amennyiben megbízható darabról van szó. Esetleges garanciával vagy javítással ne legyen probléma (DIY nem gond ha megoldható).
-
jegenye77
addikt
Van valakinek tapasztalata az Ecovacs Deebot OZMO 950 nel?
Ezt vagy a Xiaomi roborock s5 Max ot néztem ki de nem tudok dönteni.
Valahol az Ecovacs ot írják jobbnak.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? -
fengsuhi
csendes tag
-
fengsuhi
csendes tag
sziasztok, Xiaomi 1C-t szeretnék rendelni Ali-ról, honnan érdemes most? (EU free shipping, 7 nap)
amik jók voltak korábban, azoknál már nincs eu-ban.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
MBalu0001 #14832 üzenetére
Mondjuk ez igaz. Hát szívem szerint én is inkább az S5 Max-ot tartanám meg még ha régebben megjelent modell is, csak nem akartam 100ezer fölött költeni robotporszívóra. De majd rádumálom asszonyt ez kell nekünk. :) Meg fekete, szebb is.
radi8tor: Hirdetni tilos, de az aláírásba mégis kirakhatom?
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
vrsptr #14828 üzenetére
Miért nem a jobbat tartod meg?
Jobb, ha az a helyzet, hogy többet tud a gép, mint amire szükség van, mint ha kevesebbet és pont arra van szükség amivel esetleg kevesebbet tud..Ki tudja mit hoz a jövő.
én a helyedbe a maxot tartanám meg..
De, mondjuk ez csak az én véleményem.. -
spiky03
veterán
Ma egy picit megbolondult a Mop Pro.
Kiválasztottam, hogy csak a hálót takarítása ki, erre amikor végzett kijött a nappaliba is.
Nyomtam neki egy stoppot, majd kiürítettem a portartályt. Visszazártam és nyomtam neki egyet, hogy menjen vissza a dokkolora.
Erre elkezdte elölről rajzolni a térképet és bement minden szobába, majd egyszer csak mondott valamit és errorral megállt az egyik szobában. Közben leszakadt a hálózatról mert az appban azt írta, hogy offline a porszívó. Odamentem és pirosan villogott a Home meg a bekapcsoló gomb. Ekkor ott megnyomtam a Home gombot és szépen visszament a dokkolóra és az elmentett térkép is megjelent.Más találkozott már ilyen jelenséggel?
Mitől lehetett ez ugyan? -
bcsarli
tag
Elrontottam, újraírom:
Sziasztok!
Robotporszívó vásárlásán gondolkodom. Az alábbi paramétereknek kellene megfelelnie:Tudjon porszívózni és feltörölni egyszerre
Meg lehessen adni neki, hogy a fenti tevékenység közben hol hagyja ki a felmosást, és csak porszívózzon az adott helyen (szőnyeg) A szőnyegen kívül pedig porszívózzon, és feltöröljön.Köszönöm
-
törölt tag
Nem emelgetem, hagyom csinálja amit akar. Csak figyelem egy teával a kezemben valahová felülve, hogy ne kavarjak be neki.
Próbálkoztam vele még egyet a konyhában. Bevittem, beraktam a sarokba. 2x3 m nagyjából az egész, van egy asztal az egyik sarokban, a székeket felraktam az asztal tetejére és törökülésben én is fentről figyeltem. 4-5 perc alatt szépen bejárta az egészet, a térképet is folyamatosan rajzolta (80-90%-ban jó is lett, ami lidar/kamera nélkül kitűnő), utána 1-2 perc alatt körbement a szélén, az asztallábakat normálisan megkerülte és 6 perc meló után jelzett, hogy vége. Na, erre várok egy hete, tökéletes munkát végzett.
Ehhez képest a délelőtt a dokkolóról indulva a nappaliban teljesen megzakkant, félóra után is még a szoba ugyanazt a harmadát takarította és a térképet se mutatta az app. Pedig a router is ott volt tőle 2 méterre, szóval a térerő is jobb volt. Habár a padló enyhén hullámos (ne kérdezd miért, sosem láttam ilyent eddig) nem úgy tűnik, hogy ez zavarná. De amint elér a szoba közepén levő asztalhoz teljesen kiszámíthatatlan lesz mit fog csinálni utána. Vagy lehet a padlószőnyeg miatt van. A dokkoló környékén is nagyon megkettyen, lelassít, tolat, keresztül hajt rajta vagy 3x, eltaszigálja a helyéről - takarítás közben, parkoláskor nem csinál ilyent, csak beáll a helyére és elalszik.
-
Headless
őstag
válasz
jegenye77 #14820 üzenetére
ha ott lesz egy no mop zóna és máshogy nem tud átmenni, akkor nem fog átmenni, a függöny oldali részre...
De mivel a mopoláshoz ígyis úgyis beavatkozás kell, be kell tenni a víztartályt, stb. Én fognám és tényleg eltávolítanám a szőnyeget addig mig itt végez, a felmosó tartállyal kevésbé tud küszöböt mászni is,már lehet ebben az esetben szimplán gátolná is...
De inkább olyan nyilatkozzon akinek s50-e van.
-
Queen
tag
válasz
#86354688 #14812 üzenetére
Nem lehet, hogy emelgeted takarítás közben a robotot? Mert az Essential akkor nem tudja folytatni, hanem kezdi előlről a takarítást.
Beraktam a fürdőbe próbaképp, jónéhányszor körbement, de végül 9 perc (3m2-t járt be) után hallottam, hogy mondja, hogy végzett. Állt narancssárgán villogva, mert nem találta a dokkolót. Ráküldtem és elég hosszan, a széleken végighaladva tért vissza. Hogyhogy nálad nem végez egy bezárt helyiségben? Nem türelmetlen vagy csak?
Természetes, hogy nem tud olyan pontosan, gyorsan tájékozódni, mint a lidaros vagy a kamerás testvérei, ezért cserébe nem is kerül annyiba.
-
nacper
csendes tag
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Egy xiaomi roborock s5 Max a kiszemelt készülék amit vennék.
Ebben az árban vagy olcsóbban van ugyan ilyen tudású gép?
Fontos lenne, hogy szoba közepén egy vastagabb szőnyegre is fel tudjon menni. Küszöbök nincsenek csak a burkolat elválasztó ami lapos. Erős porszívó és feltörlő is fontos.
+ egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a szoba közepén van egy nagy szőnyeg amit először kiporszívóz és utána indulna a feltörlő program akkor a szőnyegmél be lehet állítani, hogy ott ne töröljön fel. De nálunk nincs hely ahol a szoba másik felére eltudjon menni csak a szőnyegen keresztül. Ezt, hogy lehet megoldani? Van erre is beállítási lehetőség? -
Headless
őstag
válasz
#86354688 #14812 üzenetére
Szia mivel tudja, hol van mekkora a tér ezért szisztematikusan végigmegy mindenhol pontosan egyszer. Vagyis igen hatékonyabb sebességgel tudja kitakarítani ugyanazt a méretű teret, mint egy random gép.
Arról nem is beszélve, hogy sokkal szűkebb helyeken is belavíroz, (folyosók szűk polc alatti terek).
Hátránya, hogy magasabbak lidar kilóg a tetején, drágábbak.
Ha találsz gen1-es xiaomit használtan és nem érdekelnek az olyanok, mint nogo, térképmentés, felnyalás, stb, akkor szerintem jól jársz talán 50-ért adnak már használtat, ha van valaki aki lecseréli egyáltalán... nálunk nem nagyon lesz még lecserélve, most jár 3. évében nincsenek bajai. Túl van 23000 m^2-en, 443 órán. Alkalmazás által jelölt időkben lett cserélve minden kopóalkatrész.
-
törölt tag
Egy hete nyüstölöm a kis Essential-t, de nem győzött meg. Még egyszer sem jutott el odáig, hogy közölje, végzett a takarítással, még ha az alig 5 m2 konyhába is zártam be. És a T lábú asztalom még mindig kifog rajta, pedig jó nagy magasítást raktam rá. Érzékeli, kikerüli, de nem nyugszik, képes 20 percig is kerülgetni közelebbről, távolabbról, teljesen elfelejtve, hogy a szoba felében még nem is járt és azon túl még jó néhány helyiség lenne. Az android-os mobilapp pedig elég vacak.
Azok a porszívók amelyek tele vannak a modern dolgokkal, Lidar, térképmentés, nogo zónák jobb munkát végeznek?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
leroyclub #14667 üzenetére
BUÉK!
Ez engem is érdekelne, hogy mennyire megbízható a mishop.hu.
Roborock S5 Max-ot tervezünk venni, és a mishop.hu-n 40.000-el olcsóbb, mint a xiaomishop.hu-n. Azért nem kevés különbség, ezt szívesen megspórolnám, de kb. semmi infó nincs a boltról. Itt 3 hozzászólásban van említve, de vélemény nincs róla.
Valakinek esetleg van infója erről?
Köszi
-
vrsptr
aktív tag
válasz
lekka2 #14763 üzenetére
BUÉK! Milyen gép és milyen pöckök? Nem tudom megfejteni az írásokból.
Rendeltem egy Viomi SE és egy Roborock S5 Max-ot is, ~22.500 Ft a különbség közöttük. Nem tudok dönteni melyiket hagyjam meg :/. Elég lenne a Viomi SE tudásba, de a Roborock S5 Max (fekete is) jobban tetszik. Feleségem persze a Viomi SE mellett döntene. Kb. azért mert olcsóbb, a többi annyira nem érdekli. Ti hogy döntenétek?
-
Tanczi01
tag
BUÉK
Melyik az utolsó magyarítás S50-hez, és honnan tudom letölteni?
Fiam jelezte, hogy a porszívó lassan elfelejt magyarul
Az új dolgok nincsenek benne. -
jilian
addikt
Adott egy S5 max.
Telefonon roborock app, minden szuper.....
Viszont szeretném az otthoni Tabbal is irányítani ha a telefon nincs épp kéznél.
Van már tapasztalata valakinek egy robotot két készülékkel kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest