Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
Zoller83 #14392 üzenetére
Persze, nem az orbitális plusz költség zavar, hanem inkább, hogy biztosan megkapom-e majd.
Bár már folyamatban van, azt írta, hogy rendeljek valamit és átállítja az összeget 0.01-re, de a kivitelezése még kérdéses, mert rendeléskor a megrendelt termék árát rögtön ki kell fizetni! -
Galahed
senior tag
válasz
#03740288 #14393 üzenetére
szerintem éveket...
Pl az oldalkefe (iRobot) én 6 év után cseréltem, akkor kezdte megadni magát. (persze nincs egyforma lakás és berendezés)
A főkefe (iRobot) kb 8 évig bírta - ott kettő van egymással szemben forogva.
Az akksi adta meg magát 3-4 év után. (iRobot) Utángyártottat és ráadásul Liion-t (mert az eredeti az NiMh) rendeltem mert nagyságrenddel olcsóbb az Ali-ról.Szvsz a Mop az ami kb havonta-kéthavonta fog elhasználódni (de ez is szubjektiv és úgy látom, hogy leginkább a sajátkezű tisztítás árt neki a legjobban
)
Hepa szűrő meg elvileg mosható én a géppel kaptam egy pluszt , ezért nem is rendeltem.
(S6maxV)Szerintem az akksinak kell legközelebb utánanéznem, a moppon kivül, az elmúlt több mint 10 év robotporszivó tapasztalatból kiindulva, de addig még van pár év reményeim szerint.
-
törölt tag
Akkor nekem a Sencor hülyeségeket ír, mindegyik 2160 óráról indult.
-
kmarci25
veterán
válasz
#03740288 #14393 üzenetére
Én ezt olvastam, pont itt (mop pro esetében):
Oldalsó kefe 180 óra
Főkefe 350 óra
Hepa szűrő 170 óraNálam egy teljes takarítás kb. 40 perc. Heti 3, összesen 2 óra, havi 8 óra. Tehát HEPA szűrőt (ami a legkorábban használódik el) 21 hónap múlva kell cserélnem. Megvan a porszívó tavasz óta, de még nem rendeltem semmit, mert minek...
(Ja és oldalsó keféből 2-t adtak a géphez. Igazából HEPA-ból is, mert van egy a portartályhoz és egy a kombinálthoz is, feltölrőből is 2 van. Nem aggódom.)
-
törölt tag
Hány órát bírnak ezek az alkatrészek, hogy ilyen lelkesen rendelitek ezeket?
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni! Rendeltem aliról kopó cuccokat a masinához, viszont egy alkatrész kimaradt a csomagból. Írtam tegnap este az eladónak, aki felajánlott a következő vásárlásból 1.2 USD kedvezményt, miközben a hiányzóért 8.36 USD-t fizettem. Írtam, hogy nem fogadom el, küldje a hiányzót, mire azt kérdezte, hogy hajlandó vagyok-e fizetni további 0.01 USD-t, hogy elküldje?!
Olvastam már több fórumon, hogy külföldről rendelt termék feladásánál kiderül, hogy több a postaköltség és megpróbálják lehúzni a vevőt, de az én helyzetem most más, de még ilyen nem fordult elő velem sosem.
Véleményetek szerint fizethetek nyugodtan és meg is kapom a hiányzó alkatrészt? Robrock&Mi Store-ról van egyébként szó.
Köszönöm előre is a tanácsotokat! -
bandigno
senior tag
válasz
aronpapa #14388 üzenetére
Szintén zenész, legegyszerűbb még frissen kiöblíteni/kimosni/megszárítani!
Más: én már ezekbe az alkatrész pakkokba teljesen belezavarodtam, amik vannak ajánlatok azok számomra annyira nem egyértelműek! Sőt sok esetben az alis eladó a ludas! [link] ezt pl S5 Maxhoz ajánlják, de max a komment szekcióban van róla szó, viszont a géphez meg új fajta mop kellene, ugye azok a szilikon szelepek meg nem, mert vízpumpás a vas!
Van vhol elérhető kompatibilitás tábla alkatrész téren? -
Jerry2007
friss újonc
Új S5 max porszívó nem megy vissza a töltőállomásra. Folyamatosan keresi, de nem találja meg. Valaki tud segíteni?
Vagy rossz lehet a töltőegység? -
tranceplanet
addikt
Viomi S9: [link]
-
Lami1
friss újonc
Sziasztok! Ketto gep kozott nem tudom melyiket valasszam : Xiaomi Roborock S6 Max V vagy Viomi S9 melyik jobb szerintetek? Koszonom valaszotokat
-
Magnoli
újonc
válasz
Galahed #14361 üzenetére
Sziasztok, köszönöm Orion és Galahed a segítséget az új S6 max V-hez, megtaláltam a Roborock app-ban a kellékek %-át
Az elzárt területre is sikerült rávennem az "új családtagot", Zona takarításra, egyelőre még én vittem oda, ezen még gondolkodom hogy mit lehet tenni távirányításkor...
Galahed köszi a linket, már meg is rendeltem az Alin a Tiedhez hasonló fullos original alkatrész csomagot
Nagyon jók a tanácsaitok, örök hála érte -
Galahed
senior tag
Megérkezett az Aliexpresstől rendelt kopó alkatrések utánpótlása.
Szerintem megbizható store, november 14-én rendeltem, most (dec 7) érkezett, eredeti csomagolásban. Főkefe, oldalkefe, moppok. (S6 maxV-hez, de van mindenféle Roborock és néhány Mijia porszivóhoz is.) -
Roborock S5 Max
Eu raktárból, jó áron!
Kupon: 15$ store + 12$ select: [link]
$372.99VIOMI SE Vacuum Cleaner!
EU raktárból.
299.99$ -
bergyuszi
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek befuthat még egy jó akció idén (aliexpressen) S5 max-ra?
Köszi✌️ -
Galahed
senior tag
válasz
Magnoli #14355 üzenetére
Szia! Gratula a készülékhez.
Oda lehet vinni, ott mondasz neki egy spot takaritást ( a roboton van rá gomb). Vagy ha nagyobb a terület és ha tényleg teljesen zsákutca (elzárt terület) akkor, ha inditasz egy sima takaritást, amikor végez megáll és kiirja, hogy nem tud a dokkolóra menni, ebből semmi baj nem lesz.
Eredeti alkatrész/fogyóanyag a hivatalos Roborock shopból az Aliról, lassan de ideér....
Vagy itthonró a Xiaomi shopból közel dupla áron.Az app-ban a maintenance menüpontban kiirja , hogy mi hány %-on áll, még azt is , hogy az érzékelőket mikor töröld meg.
Az app-ok közül a Roborock-ot javaslom, ott pluszban még a kameráját is látod élőben, hogy éppen mit lát a robot... A Mi Home egy picit le van maradva (legalábbis pár hete még le volt, azóta nem néztem.)
-
shagy
tag
Sziasztok! Létezik mop képes, de no-mop zónás készülék 100E körül? (magyar vagy euraktáras megoldás érdekel)
(Ha nincs, akkor no-mop nélkül mi az ami az árérték bajnok?) -
Orion köd
csendes újonc
Amúgy ma először felvittem az emeletre, ahol nálam az a bukfenc, hogy másik router van és nem igazán akartam, resetelni a wifit, de nem is kellett. Nem vesztette el a földszinti routert, a telefonom viszont igen, úgyhogy azzal a emeletit kellett használnom. Sikerült azt a térképet is elmenteni, a lépcsőn se akart leesni, és úgy egészében el vagyok bűvölve, hogy milyen okos kis szerkezet. Nagy segítség, van ám tisztaság, tényleg rengeteg szöszmöszt, port felszed.
-
Orion köd
csendes újonc
válasz
Magnoli #14355 üzenetére
Szia Magnoli!
Szuper, gratulálok az új családtaghoz!
Az első kérdésedre nem igazán tudom a választ, talán lesz itt, aki igen, de próbáld ki, vidd oda, szerintem be tudja pozicionálni magát. Majd érdekel az eredmény.
Én Aliról rendeltem original tartozékokat, még nem érkezett meg, de a napokban jönnie kell. És igen, azokat, amiket felsoroltál.
Én a Xiaomi Home appot használom és ott jelzi a cseréig hátralévő időt a Maintenance menüpontban. -
Magnoli
újonc
Sziasztok, különszia Galahed
szerencsére hamar megjött a BF-es S6 Max V rendelésem a Xiaomishop-tól, 2 nap alatt rendben itt volt
Kicsit kűzdöttünk a térkép készítéssel, mert vagy háromszor végigküldtük a lakáson, mire sikerült a térképet elmenteni, ugyanis a gyerekek többször megemelték, "segítettek neki", így elszállt az előtte bejárt terület
Végül csak sikerült... És amikor kinyitottuk a portartályt, jött a meglepi, hogy a heti takarítás ellenére, mekkora mennyiségű koszt szedett össze, te jó égEgyébként, nagyon csendes, kíméletes és hatékony az új Rody-nk (a gyerekek nevezték el) vizes feltörléssel még nem próbálkoztunk, de az is lesz hamarosan
Három kérdésem van, az egyik hogy noMop zona (szőnyeg) mögötti "zsákutca" rész feltörléséhez külön odavihetem-e, vagy mi a megoldás?
Másik kérdésem a szokásos, hogy S6 Max V-hez honnan érdemes eredeti alkatrészt venni/ rendelni? Főkefe, oldalkefe, Hepa szűrő, mop, gondolom ezeket kéne, vagy mást is?
Illetve hogy ezeket mennyi időnként "illik" cserélni? -
Syd69
aktív tag
S5 max - jelentkezem a topikban
kb egy hónapja van meg -
csszorsi
csendes tag
Mop 1c hez van valakinek magyarnyelvű használati útmutatója? Nagyon hálás lennék ha emailben elküldené🥰 notebook.hu ról csak külföldit küldtek.😒
csszorsi@gmail.comKöszönöm
-
AndrewBlase
senior tag
#Viomi SE
Üdv.
A napokban megjött a fenti géphez rendelt pót/kopó alkatrész csomag.
Jelentem, passzol a géphez minden. Ami pozitívum, hogy a portartály immáron nyitható a hátoldalán, tehát ennél már nem a szűrő nyílásán kell kikotorni a szemetet belőle. Ééés, amit korábban hiányoltam, ebben van a HEPA szűrő elött egy háló is, így nem megy tele annyi mocsokkal a szűrő.Ennél fogva én javaslom eme tartály beszerzését, főleg azoknak, akik nem mindig feltörléssel egybekötve küldik dolgozni a robotot.
Üröm az örömben, hogy nem csináltam kicsomagolós videót, és most szembesültem vele, hogy a mop-tartót kihagyták a csomagból.
Nem mintha nagyon hiányozna, de kifizettem annak is az árát (most 9.99$-t ír rá külön, de ha leszámolom a vásárláskori 30% kedvezményt, akkor is 6.99$, akkori árfolyamon számolva 2207 Ft). Tehát még lesz egy meccsem az eladóval.
-
ben11
őstag
válasz
tobias88888 #14341 üzenetére
Nem kell neki. Lejövetelét csinálja?
-
tobias88888
őstag
válasz
humigabi #14339 üzenetére
Xiaomi 1G-nek kell nappali fény a takaritashoz? A takaritasok 90 százalékában megakad azzal, hogy "The cliff sensor is not functioning properly, please check whether the sensor is dirty or obstructed". A szenzorok persze tiszták, semmi bajuk. Magas szonyegnel csinálja ezt általában
-
Mortein
tag
Az edigitalban 78k most a Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop [link]
Ez mennyire számít itthon BB-nak? Ha minden igaz tudok még rá -5%-ot (szülinapi kedvezmény) -
humigabi
aktív tag
válasz
radi8tor #14332 üzenetére
Szia!
Miért akarod vele tudatni, hogy máshol van? Ha beviszed egy szobába és a térképen kijelölöd neki, hogy azt takarítsa, akkor 2-3 körbefordulás után már tudja, hogy ott van, ahol lennie kell és takarít. Utána ha nincs akadály vissza megy a töltőre, vagy adhatsz neki másik feladatot. Térképet csak akkor akar cserélni, ha nem jelölsz ki helyiséget és elindítod, mintha teljes takarítást csinálna és ilyenkor csinál új térképet és rákérdez, cserélje-e? De ha jó az első térkép, akkor érdemes megtartani, nem cserélni.
A második képen lévő menüpontban csak a MI Home applikációban tudod megadni, melyik szobában milyen kompatibilis kütyü van.
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Tudnátok ajánlani egy szervizt Győr/Székesfehérvár/Tatabánya környékén, egy Alfawise V10 Max szenzorhibát ír, hiába resetelem, törlöm át szenzorokat mindig az a baja, hogy tegyen vízszintes felületre. Alig használt a készülék. A Gearbest (még garanciás) első körbe 65$ térítést ajánlott, ezt elutasítottam. Ha ezen városokhoz közel nincs szerviz akkor Budapesten? Firmware frissítést nem találok hozzá neten, jelenlegi: 1.0.53
-
farkas26
Topikgazda
válasz
Viiktor1989 #14326 üzenetére
Hagyd rajta, nem kell levenni róla.
használd a keresőt mert ezt egy párszor már kibeszéltük -
radi8tor
MODERÁTOR
Helló!
Mától én is tulaja lettem egy Mi Robot Vacum-Mop Pro gépnek.
Fel is merültek kérdések.
Kicsit speckó nálunk a bejutás a hálóba (háziállat miatt bébi kerítés-szerű dolog van az ajtóban). Hogyan oldható meg hogy a gépet manuálisan átrakva abba a szobában is otthonosan érezze magát? [kép]
Azt hittem ebben a menüpontban lehet a kis fejével tudatni hogy máshol van: [kép]
De nappali takarítása után feltette a kérdést az app, hogy akkor törölje-e az előző térképet? Amit nem értek, mert szerintem ezzel a menüvel adom meg neki hogy máshol van... -
Galahed
senior tag
válasz
oddsmaker #14330 üzenetére
Az iRobotot szeretem, nekem csak egy régi van itthon. De az még most ügyesebben szabadul ki szorult helyzetből (pl kábelek közül) mint akármelyik Xiaomi. (jónéhány szabadulóprogramot tettek bele...)
Az i7 az emlékeiim szerint nem tud feltörölni. De tudsz venni hozzá, külön feltörlő robotot amik képesek együtt, összehangoltan dolgozni (Az egyik befejezte az adott szobát, inditja a feltörlőt automatikusan stb)
Ismétlem ne várj felmosást, feltörlés van, ami azt jelenti, hogy a finom port (nem koszt, vagy letapadt foltot) képes nedves törlőkendővel eltávolítani.
Ha van otthon kisállat akkor pl: Ecovacs T8 Aivi vagy S6 maxV a jó választás, mert pl a kisállatfoltot (legyen az bármi, ürülék, hányás) nem kenik szét a padlón, mint a többi gép.
Ezek már "látnak", kielemeznek, és kikerülik azt amit ki kell kerülni. Nekem van itthon benti macska, ezért lett S6 maxV.(olcsóbb mint az Ecovacs) -
Galahed
senior tag
válasz
oddsmaker #14328 üzenetére
Nem, nem igaz. A legjobb az Ecovacs T8 Aivi. (néhány lap tesztje alapján)
Ár-érték alapján az S5 max a legjobb vétel és eléggé elöl végzett atesztekben , de a felmosást ez sem tudja. Csak feltörölni. (A feltörlésre vannak külön robotok amik jobban teljesítenek, pl iRobot spec felmosó botjai.)
Szóval bátran vedd meg az S5 maxot, de a felmosástól ne várj nagy csodát.Ezt a tesztet , meg felejtsd el. Konkrét tárgyi tévedések vannak...
Pl , hogy : "az S6 az S5 max továbbfejleszett változata..."
Az S6 még a Xiaomi szerint is zsákutca, az S5 max újabb, késöbb jelent meg mint az S6.
Az S5 max továbbfejlesztett változata az S6 maxV.... -
oddsmaker
tag
Sziasztok!
Robotporszívó vásárlás előtt vagyok, igaz, hogy az S5 Max az egyik legjobb idén, ha felmosásra is kellene?
Mennyire hitelesek ezek a tesztek?
Köszi!
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
Viiktor1989 #14326 üzenetére
Xiaomiknak a leírásába is az van hogy legyen dokkolón, úgyhogy hagyd rajta.
-
Viiktor1989
aktív tag
Az mennyire teszi tönkre az aksit,ha folyton a dokkoló állomáson van a robotporszívó? Érdemes rajta hagyni,vagy feltöltés után inkább vegyem le róla? Köszi!
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Tudom,hogy ez a robotporszivo topic,de valaki eltudna engem navigalni az akksis porszivo topicba,mert en nem talalom
Koszi szepen -
Csigavair
tag
Hello! 60-ért tudnék szerezni egy mop pro-t használtan gari/minden nélkül. Megér ennyit? Mire figyeljek oda?
-
pchris
tag
Annyit azért hozzáfűznék, hogy eladója válogatja, ki hogy áll a garanciás hibákhoz. Többen is voltak, akiknek küldött cserealkatrészt ( pl lidar, egy-egy motor), de a cserét a vevőnek kellett megoldania. Azért sem vállalják a javítást szerintem, mert az oda vissza utaztstás a távolkeletre lassú és drága. A vevő meg ugye nem szeretné fizetni ezt is értelem szerűen. Benne van a kockázat, ha onnan rendel valaki.
-
sebesvarib
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni abban, hogy mit lenne érdemes most venni.
Amit keresek, az egy kétemeletes ház takarításához megfelelő gép, jó lenne ha lenne vizes mop is rajta, illetve folyamatos alkatrész ellátottság is kritérium. Alapvetően idősebb embereknek kellene, így az agyonszofisztikált applikáció nem feltétel.Én jelenleg egy S5 Maxot használok, nem tudom van-e esetleg valami jobb vétel a fentiek tükrében. Nyílvánvalóan nem hátrány az sem, ha olcsóbban kijönne.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Teki1986
tag
Ha mondjuk Ali-ról rendelek Xiaomi Mop Pro-t akkor gondolom garancia esélytelen (vagy nem?), viszont szervíz van ahol fogadják?
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
Zoller83 #14315 üzenetére
én kb 3 takarítás után ürítem a tartályt, attól függően hogy néz ki a szűrő porszívózom (van spéci fej hozzá
).
Havonta pucolom tisztára a tartályt, és fujatom ki a szűrőt.Mosni nem mosom mert olvastam hogy a csapvíz eltömítheti a hepát (vízkő, nálunk kemény a víz eléggé). -
Zoller83
csendes tag
Ki milyen gyakran takarítja a robotot? Én még egyelőre minden porszívózás után patika tisztára takarítom, de kezdem érezni, hogy ez így sokáig nem lesz tartható
A hepa filtert milyen időközönként érdemes kimosni?
-
Casti98
tag
Sziasztok.
Xiaomi vacuum mop pro-t valaki vásárol esetleg az AQUA.hu vagy a TELEFONCENTER.hu-ról?Lehet tudni h milyen régió kódú porszívókat árulnak?Egyáltalán magyar boltok árulhatnak kinai verziót? A válaszokat előre is köszönöm.
-
Gloob
addikt
válasz
gyulazsolti #14291 üzenetére
Szia
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Ha megérkezik a csomag, beszámolsz a tapasztalatról? Lehet akár PM-ben is. Köszi! 😀 -
EasyLife
aktív tag
Fejlemény, már fel is adták dpd-n a s6 max v-t a digiexpertől. Mondjuk csomag számot nem kaptam, de azt írta 2 napon belül megkapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Baldur's Gate 3
- Spórolós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest