- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi Robot s50 hez tudnátok linket ahol lehet eredeti alkatrészeket vásárolni?
Egész pontosan kefét, szűrőt, oldalkefét keresnék.
Sajnos az összefoglalóban lévő link nem működik már. -
Headless
őstag
válasz
monchichi20 #12694 üzenetére
xiaominál a főhenger kerettel együtt kapható 10-12 usd-ért szerintem itt is hasonló. de lehet hogy mókolni is tudsz pl ablaktörlő gumit felapplikálni valahogy?
-
herrká
senior tag
Mára már csak szinte sajomi porszívó fórum lett! Nem véletlenül nyilván! De azért teszek egy próbát! Valaki jelen van még, aki Blitzwolf porszívó akkut újított vagy újíttatott fel? Azóta rendesen működik? A miénk még mindig nincs kész, de folyamatban van. Van értelme egyáltalán vagy qka? Köszi!
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm neked, és ben11-nek is.
Akkor hiába gyakorolok itt, betenni a szobákat, és az étkezőt.
Akkor a mobil alkalmazást, én csak arra tudom használni, állíthatom a szívóerőt, és a mosás intenzitását.Egyébként, amikor sikerült az internetre csatlakoztatni, egyből talált egy frissítést.
-
jokamo
csendes tag
válasz
huliganboy #12684 üzenetére
Uhh! Nem gondoltam, hogy ilyen kupon létezik.
Gratulálok hozzá! -
wagzo
csendes tag
válasz
huliganboy #12684 üzenetére
ez mikori vásárlás?
Nekem is kell!: )
köszi -
lancellott
tag
Köszönöm szépen a kielégítő válaszokat! Azt hittem itt majd jön mindenféle típus, meg vita.... de hálistennek 1-2-re korlátozódik mindenki megelégedése. Megnéztem, ezt az S5max-ot akkor. Szép napot nektek!
-
jokamo
csendes tag
válasz
huliganboy #12673 üzenetére
Na mesélj!
Hadd irigykedjek egy kicsit. -
pooty
tag
válasz
gyulazsolti #12668 üzenetére
Mivel nem térkép alapú a tájékozódása, ezért "nincs szüksége" a térképre
. A rajzolt térkép csak számodra ad információt, hogy merre jár/járt.
-
ben11
őstag
válasz
gyulazsolti #12668 üzenetére
Én úgy tudom (itt írta egy fórumtárs), hogy a G1 nem ment térképet, csak kirajzolja, hogy merre járt.
-
butch3r
senior tag
válasz
huliganboy #12678 üzenetére
-
butch3r
senior tag
újabb s5 max-os kérdés.
lehet kapni valmai waypointot hozzá vagy valamit ami segítene neki visszatalálni?fürdőszobából egyszerűen nem talál vissza a dokkolóhoz. képen látszik, ahogy keresi de nem talál vissza... (most is oda cipeltem a helyére) próbálkoztam azzal, hogy ne a fürdő legyen az utolsó helység amit takarít, úgyhogy be is offolta a konyhát és a fürdőben közölte hogy végzett is a lakással...
most manuálisan beküldöm a konyhába csak, kíváncsi vagyok onnan viszatalál e...
--visszatalált -
kmarci25
veterán
válasz
Pozsi85 #12672 üzenetére
Az a vicc, hogy legutóbb nagyon alaposan kitakarítottam, mindent tisztára töröltem nedves tisztító kendővel, kiporszívóztam a kis réseket aztán ki is töröltem, a kis kereket kivettem, azt is áttöröltem, meg a nagy kerekeket is (nyilván azokat nem szedtem ki). De biztos valami ilyesmi lehet. De basszus még nincs egy éves a gép!
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy G1 robotot.
Rendben teszi is a dolgát. Többször takarítottam vele, 3 helyiség van.
A gondom az, hogy a térképet megrajzolja, viszont nem menti el.
Kikapcsolom, a helyiség meg van, csak a hozzá tartozó térkép nincs meg.
Nem tudok angolul, így nem találom, tudom, hol, hogyan, kellene elmentetni vele a térképet.
Most elkészült a takarítással, hogy mentsem el a térképet? [kép] [kép] -
kmarci25
veterán
Egyre jobban zavar ez a nemrég fellépett hiba. Mop pro az alany. Van a lakásban két burkolatváltó. a szintkülönbség kb. 1 centi. Sima domború alumínium, 3-4 centi széles. Kezdetben ezekkel semmi gondja nem volt, max akkor szórakozott, ha rajta volt a mop. Mostanában már porszívózás alkalmával is van hogy elakad (!) rajta. Látom a térképről, hogy kerülgeti ide-oda, aztán egyszer csak vége. És hiába küldeném a dokkra vagy bármi, ott marad, mert elakadt. Pedig ha egyenesen próbálna átmenni rajta keresztben, akkor simán átmegy. Mit lehet ezzel tenni?
-
butch3r
senior tag
válasz
hunluigi #12665 üzenetére
hát mikor először ment végig a lakáson a 2 szőnyeget ami van azt olyan szépen megcsinálta, hogy csak na, moppal együtt. kicsit nedvesek voltak de semmi ami ártana nekik. nem húzta arrébb meg különösebben erőlködőnek sem tűnt ( mind a 2 rövid szőrű szőnyeg).
de kipróbálom úgy hogy kiveszem a mop-ot.
de sajnos tényleg félre értettem akkor én abban bíztam, hogy nem kell ilyenekkel sem foglalkozni ő megoldja (emelhetne a mop-on vagy passz). 1st world problem tudom -
hunluigi
senior tag
válasz
huliganboy #12659 üzenetére
Ne gondold, hogy "nehéz" neki... Nekem a legelején tévedt még fel szőnyegre. Megoldja erőből.
Az előszobában lévő nem kicsi szenyfogó szőnyeget bevonszolta a mopal a nappaliba amire észre vettem hogy ráakadt.
Butch3r: A viccet félretéve, jól beállítani a nomop zónákat. Kezdésnek úgy szoktam, zona takarítással szőnyeg, majd fel a mop és had'menjen.
-
wagzo
csendes tag
válasz
lancellott #12645 üzenetére
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro vagy ha van rá kb. 20 pénnzel több, akkor S5max.
Nekem Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro van, szerintem igen jó. -
Galahed
senior tag
válasz
jokamo #12658 üzenetére
Nehéz kérdés, tavaly a Turbadón pl nem láttam BF-et...Máshol meg jóval drágább, ha el is engednek majd belőle, lehet akkor sem éri el a Turbado jelenlegi árát.
Amúgy a Turbadón egy nap alatt legalább ötféle árat lehet találni ugyanahoz a készülékhez. (Forint erősődik, gyengül...) -
Zeki
nagyúr
Az S6 nem jobb mint az S5max?
-
butch3r
senior tag
válasz
huliganboy #12654 üzenetére
ohh, akkor félre értettem amiket olvastam a no-mop zone-ról.
pont azt akartam elkerülni, hogy le kelljen szedegetni bármit amikor porszívóz és feltöröl / csak porszívózik (pl szőnyegen....) -
butch3r
senior tag
sziasztok
s5 max-om van, szépen felderítette már a lakást, fel van osztva a térkép szobákra stb.
amire még nem jöttem rá, hogy miért van, hogy kijelöltem 2 no mop zone-t (lila négyzet a mi home appon belül kezelve). ez 2 szőnyeg.
viszont egyiket se takarítja, én a no mop zone alatt arra gondoltam, hogy ezeken csak porszívózzon, ne mosson még fel is.
viszont most telejsen kihagyja (egyik szőnyeg pl hálóban ágy előtt, így az ágy alá és mögé sem megy be)
mi lehet az oka? mit kéne másképp beállítanom?köszi
-
Galahed
senior tag
válasz
lancellott #12645 üzenetére
+1 szavazat a S5 max-ra, itthon már 140ezer 2 év garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest