- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabeles7
újonc
Sziasztok! Most regisztráltam, a következő problémám van:
Van egy Paradox SP6000 panel, IP 150+ modullal. (Ez utóbbit előtte egy másik SP6000-el használtam.) Rendben összeállt minden, Ip locate megtalálta, Babyware szintén. Amikor beregisztráltam az Insite Gold-ra, az közölte, hogy szoftvert kell frissíteni a modulon, amit meg is csinált. Azóta nem tudom elérni a panelt böngészőn keresztül, aminek az oka az, hogy valami átállította a HTTP portot 0-ra. Nem engedi szerkeszteni sem, akár mit csinálok marad a 0-s port. Manuális reset (az IP 150-en) szintén nem segít , minden marad a régiben. Esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban ötlete? -
lappy
őstag
válasz
redingitell #946 üzenetére
Nem annyira ismert márka de ha megveszed akkor nem biztos hogy tudunk segíteni gond esetén
Neked kell eldönteni melyiket szeretnéd -
redingitell
senior tag
Egy ilyet most tudnék nagyon kedvezményesen venni. Ez is jó lehet?
iGET SECURITY M4 -
AtaWrc
aktív tag
válasz
redingitell #942 üzenetére
Ez sem rossz, én ezt használom:
-
lappy
őstag
válasz
redingitell #942 üzenetére
Hikvision riasztó AX Pro vezeték nélküli szett + mozgásérzékelő
-
lappy
őstag
válasz
redingitell #940 üzenetére
Ha az olcsosag a fő szempont akkor a kínai csodákat ajánlom
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Teljesen laikus vagyok a témában. Szeretnék valamilyen szettet telepíteni, lehetőleg vezeték nélkülit. 4 mozgásérzékelő és egy nyitás érzékelő elég lenne. Riasztást kapjak a mobilomra, illetve mobillal kapcsolható legyen appon keresztül. Természetesen minnél olcsóbban szeretném megúszni.
Lenne javaslatotok? -
Beherick
csendes tag
Sziasztok! Pici segítségre lenne szükségem. Paradox, pcs250g sms parancs küldés probléma. Kettő rendszer van. Evo HD. Sp4000 központok. Sp probléma, tulajdonos s10 (samsung) mobilról nem tud aktiválni-inaktivalni. A kártyája az én telefonomról (A70) minden szuper. Az a telefon üzeneteit nem fogadja, viszont fordítva igen. A pcs üzeneteit fogadja a készülék.
Evo HD itt semmi, kifelé jön az üzenet, befele a válasz, not ready! Mindegy kicsoda.,micsoda.
Restart volt radír.
Paradox paradox ki mire esküszik?
Koszi mindent!
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Megoldódott a riasztó probléma, ma vettem egy akkut, akku boltban, kemény 8000ft-ért. Kicseréltem, azóta abba hagyta a pittyegést.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
PROTRON
addikt
-
Odzse
tag
Köszönöm a segítséget.
Abban maradtam magammal, hogy inkább kicserélem az akkut, kevésbé bonyolult, mint a teljes rendszer áramtalanítása és mégis megmarad a riasztó rendszer.Dél Pesten(9-18 kerület), tudtok valahol riasztós üzletet, ahol vannak akkuk? Kivettem, méret és egyéb adatok megvannak.
Köszönöm.
-
Odzse
tag
Szia,
Köszönöm, meg is csinálnám.
Gyakorlatilag annyi, hogy lekötöm az áram hálózatról a riasztót? Persze előtte kikapcsolom a riasztó kóddal. Vagy kiriasztott állapotban, ha kinyitom a központ fedelét és lehúzom az akku saruját, akkor az szabotázsnak számít és riasztani kezd?Köszönöm
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Van egy DSC riasztó rendszerünk, nem használjuk egyáltalán. Természetesen elkezdett csipogni az éjjel a kijelző és nem tud tőle aludni a babánk. Odáig eljutottam, hogy 1-es hibakódot jelez a digitális kijelző, tehát akku csere. Sajnos most a hosszú hétvégén ez nem megoldható.
Van bármilyen megoldás a riasztó rendszer teljes kikapcsolására, hogy legalább a csippanás megszűnjön?
Akku kivétel, végleges rendszer kikapcsolás, stb... -
Ulenspiegel
tag
válasz
tonermagus #928 üzenetére
Én nem használok a Paradox MG5050-hez IP150-et, így nincs ötletem.
Ha itt nem jönne válasz a fórumtársaktól, akkor itt próbáld meg (telepítők fóruma, ők biztos tudják a megoldást).
Sok sikert.
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Paradox MG5050-es központom van, amit ráakasztottam a netre egy IP150-es modullal. Előfizettem az Insite Gold programra amit feltettem a telefonomra, és ott regisztráltam új Siteként.
Időközben a telefonomat lecseréltem, és az újon sehogy sem tudom beállítani az Insite Gold-ot. Nem emlékszem már a Site ID-ra sem, és a SWAN emailra sem. Ilyenkor mit lehet tenni? Az e-mail nyilván létező e-mail cím volt, azt nyilván végig tudom próbálni.
Ha végképp nincs meg, akkor lehetséges hogy újra felvegyem az IP modult egy másik Site-ra, másik előfizetéssel?
Egyébként a SWAN site-nak nincs valami belépési lehetősége, ahol tudom próbálgatni? -
lappy
őstag
válasz
Runner_fxr #926 üzenetére
Ha nincs igény távoli jelzésre csak helyben szóljon akkor egyszerű és magad is megcsinalhatod, de sem az előzőt sem ezt nem ismerem
-
lappy
őstag
válasz
Runner_fxr #924 üzenetére
Elvileg nincs vele semmi gond, jónak tűnik de érdemes előtte megkerdezni hogy az ország melyik pontján telepítik vmi rejtett költsége nincs (írni bármit lehet)
-
Sziasztok! Nézegetem a riasztókat, ezt néztem ki: [link]
Lakás II. riasztó csomag lakásokhoz, irodákhoz. Érdemes lehet ezt beszereltetni? Műhelybe kéne, egy bejárata van. -
tonermagus
aktív tag
Köszi, ez tartalmaz néhány hasznos dolgot.
Viszont akkor jól értem, hogy nem kell telepítő kód hozzá? Azonos alhálón lévő gépről elindítom az InField progit, firmware felhúz, várok, majd elérhető ismét a kapcsolat?
Azt sem tudtam, hogy ennek az IP150-es modulnak van sima webes felületeBízom benne hogy ennek default a passwordje
-
lappy
őstag
válasz
tonermagus #918 üzenetére
ezt nézd meg
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok Paradox Magelan 5050-es központom van IP150-es kommunikációs modullal. Sajnos a Insite Gold applikáció olyan mint a mesében: hol működik, hol nem. ELMÉLETILEG egy firmware frissítés megoldaná a problémát.
Ezt az IP modult nem tudom valahogy a hálózatról frissíteni? BabyWare-en keresztül elvileg lehet, de ugye ahhoz jelszó kellene, de egy ilyen miatt nem hívnám ki a riasztós, hogy 10-20K-ért lefrissítsen egy firmware-t.
Az InField alkalmas lehet erre a célra? Ez kérni fog telepítő kódot? -
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Crow programozásban tud valaki segíteni?
Át akarok állítani valamit, de miután belépek a telepítői módba (ami a programozói mód is) és beírom a következő parancsot nem mutatja, hogy az adott parancskódon milyen opciók vannak be-ki kapcsolva. Valamilyen lépést biztos kihagyok... -
Edorn
senior tag
Van egy előző lakóktól hét éve örökölt riasztónk. Gonolom az akku benne már eléggé leharcolt lehet (ki tudja Ők mikor telepítették/cserélték). Főleg tűzveszély miatt szeretném már nagyon cserélni. Vagy ilyesmit nem okozhat egy régi akku?
(fával fűtött szoba plafonján van, azaz télen kb folyamatosan hőgutában)Lefényképeztem hogy néz ki. Púposodást nem látok, bár ezeknél lehet ezt a borításon belül lehetne csak látni.
Érdemes cserélni?
Ha igen, miképpen tudom cserélni biztonságosan, hogy ne b@*** meg az áram? És ne üssem ki a programozását?
-
fjudors
aktív tag
egy átlagos lakás 100-200 között kihozható
ha van távfelügyelet, jár kedvezmény200 fölött már családi ház, közintézmény, extra dolgok vannak
kezelő:10-20 e
központ:40-80e
pír: 8-40e
reed: 500-6000e
duda:10-30eA rádiós rendszerek drágábbak.egy átlagos lakásba (10+40+5x8+8x500+10+2x5000) nincsenek akkora költségek.ehhez még a munkadij (~35e) jön, meg a kisszállás, kábel, csatorna.és ez 5pir,5reed.
de egy magasemeleti panelnál jellemzően központ+ kezelő+ sziréna+2db reed+1-2 db pir szokott lenni az elképzelés.2. emelet felett nem feltételezzük az ablakon be illetve ki jutást. Egy pír az előszobába, a közlekedőbe
-
PROTRON
addikt
Ráadásul nekem riasztós kollega megsúgta, hogy a fenti biztosítási feltételek csak akkor élnek, ha rendszeres karbantartási szerződésed van, tehát nem csak hogy magad által telepített rendszer nem érdekli őket, de még éves díjat is fizetned kell riasztós cégnek azért hogy évente 1x kijön, kinyitja a belső dobozt, ránéz és aláírja a papírt.
Hogy mennyibe kerül azt még nem tudom.De valós tapasztalatom ilyen téren nincs, tehát hogy az ilyen szintű apró betűkön szürcsögés káresemény alkalmával mennyire valóság, azt nem tudom. De kinézem a biztosítókból hogy ahol csak lehet spórolnak, persze ezt az elején nem közlik. Fontos hogy ha bármire rákérdezel, mindenképp adjanak a válaszról írásban bizonyítékot. Ne az legyen hogy "de a telefonba ezt meg azt mondta az ügyintéző".
-
denko
senior tag
igazából az a kérdés merül fel bennem hogy tényleg megéri-e minde feltételnek megfelelö riasztót telepiteni tételezzük fel 1M-ért összeségében hogy majd a biztositó max 2 misiig válaljon rá biztoitást, azt is kivételes esetben.
Kicsit olyan érzés mitha sokat akarnak nagy kevés felelöséggel számáma.
Épp ezért jutott eszembe hogy tényleg megéri-e bajlodni vele, és valaki utána járt-e olyan riasztónak amit kifejezetten lakásbizotistáshoz vásárolt és mik a tapasztalatok vele.
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Lakásvásárlásnál jött szembe a lakásbiztositás (panel), és onnan jutottam hogy valjon mire válal a cég biztositást, és azt látom hogy ahhoz hogy minimális (szerintem) összegre legyen biztositás kell riasztórendszert telepiteni mindenféle feltétellel.
Mivel tök laikus vagyok a témában, nincs ebben tapasztalatom, ezt a témát valaki körbejárta már hogy megéri bajlodni vele egyáltalán vagy inkább nézzek ki valami megbizható rendzszert aliról és ezt telepitsem magam mert ezeknek a feltételeknek alig felel meg jelzőrendszer:
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest