Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivel talán könnyebb is, bár mondjuk az M1 turbóval azért emberes dolog köröket menni... én azzal szoktam (H váltó, heal and toe).
No, itt a phwtcc 2.0 mod (minden akkori frissítéssel, egyéni kocsik nélkül).
-
Nekem megvan még az eredeti mod, bár a telepítő nem, mert elfelejtettem a jelszavát és letöröltem...
De kicsomagolva megvan. Bedobozolom és feltöltöm valahova, de majd csak hétfőn melóhelyen, mert viszonylag nagy (460 MB) és 900kbit-tel felfelé nincs kedvem itthon szüttyögni vele. Remélem addig kibírod. -
Oxy.kiraly
tag
Látogass el ide, videó bemutató van róla, de ha kell akkor az illetékesek nagyon szívesen segítenek.
-
dugojancsi
tag
Azért nem érted, mert xbox kontrollerrel nem lehet úgy játszani mint a Rumblepad 2-vel
Én nem a hátsó gombokkal szoktam fékezni, hanem a jobb analóg karral (ezzel gyorsítok is), a bal oldalival pedig kanyarodok. Ezért írtam, hogy szerencsésebb ez a kialakítás...
Én így szoktam meg és elég precízen lehet adagolni, persze a többtízezres kormányoktól elmarad és elég fárasztó is tud lenni az ujjaidnak egy idő után, de ha megtanulod kezelni, akkor ott lehetsz a "nagymenők" közelében.
GRID-hez vettem anno, oda tökéletes volt, rFactorban azért jobban kijön a különbség a kormány és kontroller között, de nem olyan drámai: 1-1,5 mp a leggyorsabb kormányostól.
Úgyhogy ne add fel, a sok-sok gyakorlásnak meglesz az eredménye (akár kontrollerrel is) -
dugojancsi
tag
Szia!
Huh, xbox 360 kontrollerrel nem nagyon
Nekem van Logitech Rumblepad 2 kontrollerem és azért jobb mint az xbox kontroller, mert sokkal közelebb van egymáshoz a két analóg kar és nem kell átnyúlni, egy szóval kényelmesebb vezetést biztosít
Megbízható is, 2 éve vettem semmi gond nincs vele, pedig kapott már tőlem hideget-meleget
Nyüstölöm még amíg bírja, aztán jöhet a G27 -
-
Ted-Mosby
senior tag
Szeva!
Nem mindegy, hogy melyik mod-dal próbálkozol, egy-egy WTCC mod között is lehet 2-5, vagy akár 10 mp különbség is. Nálunk is van pl aki Logitech Rumblepad 2-vel nyomja és ott van a legjobbak között. Igen fejlődni kell, egy-egy pályán legalább 50-100 kört kell megtenni, hogy megismerd, azután kezdheted setup-olni az autót és egyre jobb időket érsz majd el.
De persze egy kormány sosem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Metal Gear Solid
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest