Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Zsolesz62
üzenetére
Erre muszáj válaszolnom, sajna csak most láttam meg. De degenerált, hogy jössz te ahhoz hogy másokat becsmérelj. Jössz itt a szar dumáddal, hogy milyen a fizika meg minden, és hogy a sok amatőr meg megeszi.
Szerintem csak irigykedsz, mert pancser vagy az ilyen szimulátorokhoz, és pont te vagy az, aki nem tudsz rendesen körbeérni.
Hát irigykedjél csak, balfék.
1 körön kettőt vernék rád segítségek nélkül/segítségekkel is. Mert egy dolog körbeérni, ami nálad már valószínűleg bravúrnak számít, és még egy dolog jó időt is menni.
Mennyé azt jácc az NFS szériával, az való az ilyen gyökereknek.
Bassz, jár a pofája a gyereknek, közben az összes külföldi országban a Sompir féle moddal tolják.
Az ilyen gyökerek miatt megy el a kedve az embereknek a fórumokat látogatni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szerintem csak irigykedsz, mert pancser vagy az ilyen szimulátorokhoz, és pont te vagy az, aki nem tudsz rendesen körbeérni.